Dodaj do ulubionych

Jestem zauroczona

10.09.10, 12:54
no tak, mam swirka w brzuchu,
zatrzymuje sie w pol ruchu i zamyslam,
snie,
zastanawiam sie jakby to bylo gdyby ....

kurna, poznalam kogos.... co robic...

jestem mama 2 malych dzieci z nudnym mezem
on duzo starszy, po rozwodzie i nieudanym zwiazku, wolny...
jezzzu! jak on tanczy.... cale zycie bym tak mogla :)
Obserwuj wątek
    • oto_ona_1 Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:01
      > jestem mama 2 malych dzieci z nudnym mezem

Na co sie było chajtac z nudnym facetem..?
      • swintuch_jeden Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:02
        Szklanka wody i baranka o ścianę,kretynko.
        • livian Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:11
          swińtuchu, ale dlaczego tak po chamsku mówisz do dziewczyny? Kretynie.
          • alpepe Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:26
            brutalnie, ale prawdę mówi.
            Ja tam bym zaleciła seks do bólu z własnym mężem, ew. wibrator.
            • livian Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:32
              zgadza się, że na takie "przypadłości" najlepsza rada to zapomnieć, wytrzeźwiec, szklanka wody zamiast, powrót do realu itp. tylko dlaczego od razu "kretynko"? Ja dziewczynę rozumiem, kurcze, no może się zdarzyć, ze ktoś cie zauroczy. Inna psrawa, co z tym potem zrobisz, ale nie widzę powodu do obrażania dziewczyny.
        • hermina1984 Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:21
          > Szklanka wody i baranka o ścianę,kretynko.

popieram!co z Ciebie za matka?
          • livian Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:29
            Ale niby w jaki sposób chwilowe zakręcenie w głowie (czy tam te osławione motylki w brzuchu) na punkcie nowo poznanego faceta, świadczą o tym, ze to zła (czy nawet dobra) matka jest??????????? Bardzo dziwne rozumowanie.
            • eruiluvatar Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:31
              Ma swojego to na cholerę się wgapia i ślini na innego?
            • hermina1984 Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:34
              skoro myśli w ten sposób i stwierdza,że jej mąż jest nudny,to sorry,ale coś ją swędzi ma ewidentnie ochotę się podrapać :/
              a takich rzeczy się nie robi mając dzieci....
              dlatego takie myślenie o bolcu i zaspokojeniu swoich płytkich żądzy w momencie gdy ma się rodzinę uważam za sku...syństwo!
              • livian Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:42
                Ale może faktycznie jej mąż jest nudny? Nie usprawiedliwiam myślenia o obcym bolcu. a pewno cos się pospuło, na pewno można próbować to naprawić, nie wiemy też czy meżowi zależy, moze ma ją w dupie, a oto pierwszy raz od lat ktoś okazał jej atencję....

Tak czy inaczej, nie widzę zwiazku z tym, jaka to matka, dla dzieci moze być najlepszą matką na swiecie nawet jeśli myśli o innym facecie. Poza tym - niczego nie zrobiła,pokusa rzecz ludzka, ważne co bedzie dalej, pójdzie w to i rozwali rodzinę, czy wexmie zimny prysznic i się ogarnie. Moim zdaniem jeszcze nie jest za późno. Nie potępiaj tak w czambuł, bo jeszcze nie wiesz, co Cię w życiu czeka, a jaką miarą odmierzasz taką i Tobie odmierzą.
          • 0riana Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:35
            wtf???
      • livian Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:14
        Może gdy się H(!)ajtała, to nie był nudny i znudniał z czasem? Ja raczej na to bym stawiała, nie sądzę, żeby w dniu ślubu koleżanka spodziewała sie, że po latach będzie tak nudno.

Niemniej jednak rada jest raczej tylko jedna - zapomnieć o nowym zauroczeniu, to tylko motylki w brzuchu, prawdopodobnie niec z tego i tak by nie było.
        • hermina1984 Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:28
          ludzie nie zmieniają się po ślubie,anie na lepsze,ani na gorsze,widziały gały co brały,po co wychodziła za maż?Obstawiam za wpadką i faktem,że w ciąży to już trzeba....głupia baba,tylko jak komuś zmarnuje życie,to przede wszystkim dzieciom,bo już pal licho faceta. :/
          • livian Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:36
            Bzdury gadasz, ludzie przez całe życie się zmieniają. Nie ma niczego constans. Nie zmienia się chyba tylko to, ze trzeba umrzeć i płacić podatki.

Poza tym zawieranie małżeństwa li tylko z powodu ciąży (już dorabiasz całą historię do jej życia, taaaak to na pewno była wpadka, po prostu nieudane małzeństwa bez wpadki nie istnieją w przyrodzie, no ale niech ci będzie) nie świadczy bynajmniej o głupocie samej tylko baby. Każdy, kto najpierw robi dziecko, a potem z tego powodu się żeni/wychodzi za mąż jest głupcem - nie tylko baby, ale równiez tatusiowie ich dzieci, którzy nie potrafili zadbać o to, by potomstwo ich pojawiało sie na świecie w sposób kontrolowany.
            • swintuch_jeden Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:48
              Autorka wątku to kolejna idiotka z wścieklizną macicy i syndromem kobiety ćmy.Leć sobie,leć do tego ognia i upal sobie skrzydełka przy samej dupie.I kolejnym dzieciom zafunduj rozwaloną rodzinę,problemy emocjonalne w przyszłości ,kompleksy.A psychologom zafunduj dopływ gotówki.Jak chce ci się tańczyć to zapisz się na kurs tańca,a jak chce ci się dymać to kup sobie wibrator skoro chłop własny ci nie wystarcza.Najlepiej z zasilaniem elektrycznym,wrażenia gwarantowane.Jakie beznadzieje są takie pustogłowe kretynki.Współczuję mężowi.
          • marguyu Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:43
            livian:
            Ale niby w jaki sposób chwilowe zakręcenie w głowie (czy tam te osławione motylki w brzuchu) na punkcie nowo poznanego faceta, świadczą o tym, ze to zła (czy nawet dobra) matka jest??????????? Bardzo dziwne rozumowanie.

W taki, ze do usranej smierci beda pamietaly dziecinstwo przy mamusi z nastrojami, motylkami i innymi cudami. Akurat mialam taka mamusie, ktora sie tylko niewinnie zauraczala, nic wiecej. Porzadna byla kobita, oczkami strzelic, zabkami blyskac owszem ale co to to nie, bo porzadna.
            Wynik? W domu atmosfera do dupy, tzw. kulturalne pieklo. Jako dziecko wolalabym zeby sobie przylali raz a szczerze zamiast prawic sobie jadowite uprzejmosci. Jako pietnastolatka z radoscia wypierniczalam do szkoly na drugi koniec kraju i praktycznie nigdy juz na stale nie wrocilam.
            Nie wiem dlaczego ludzie, sami w sobie glupi, uwazaja dzieci za idiotow nie wiedzacych , ze cos nie gra u rodzicow. A jak u rodzicow nie gra, to w dupe poszlo bezpieczenstwo, pekaja wiezi, kazdy siedzi we wlasnym kacie i zastanawia sie nad przyszloscia.
            A przyszloscy wyglada tak, ze na starosc jest zero kontaktu, tak wszyscy maja siebie nawzajem dosyc.
            Zycze powodzenia, laleczko!

ps. Q.r.v.a!!! Jak ja nie lubie slodkich idiotek i durnych dup !!!
            • hermina1984 Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:48
              AMEN!
            • livian Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:51
              marguyu napisała:

> W taki, ze do usranej smierci beda pamietaly dziecinstwo przy mamusi z nastroja
              mi, motylkami i innymi cudami. Akurat mialam taka mamusie, ktora sie tylko niew
              innie zauraczala, nic wiecej. Porzadna byla kobita, oczkami strzelic, zabkami b
              lyskac owszem ale co to to nie, bo porzadna.
              Wynik? W domu atmosfera do dupy, tzw. kulturalne pieklo. Jako dziecko wolalabym
              zeby sobie przylali raz a szczerze zamiast prawic sobie jadowite uprzejmosci. Jako pietnastolatka z radoscia wypierniczalam do szkoly na drugi koniec kraju i
              > praktycznie nigdy juz na stale nie wrocilam.
              > Nie wiem dlaczego ludzie, sami w sobie glupi, uwazaja dzieci za idiotow nie wie
              > dzacych , ze cos nie gra u rodzicow. A jak u rodzicow nie gra, to w dupe poszlo
              > bezpieczenstwo, pekaja wiezi, kazdy siedzi we wlasnym kacie i zastanawia sie n
              > ad przyszloscia.
              > A przyszloscy wyglada tak, ze na starosc jest zero kontaktu, tak wszyscy maja s
              > iebie nawzajem dosyc.
              > Zycze powodzenia, laleczko!
              >
              > ps. Q.r.v.a!!! Jak ja nie lubie slodkich idiotek i durnych dup !!!
              >

Ostro. W tzm momencie jestem w stanie pryzynac Ci racje. ja po prostu nigdy niczego takiego nie doswiadczyłam, moja Mama miała jednego jedznego mezczzyzne w zyciu, mojego ojca, ja poszłam w Mame, więc chyba sobie nie zdawałam sprawy do końca o co chodzi kolezance Herminie. Przyznaje,dość jasno sprawe wyłożyłaś.
            • swintuch_jeden Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:51
              marguyu napisała:

c.
              > Zycze powodzenia, laleczko!
              >
              > ps. Q.r.v.a!!! Jak ja nie lubie slodkich idiotek i durnych dup !!!
              >

Właśnie ku#wa mać!!
    • salma75 Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:47
      lalibela napisała:

> jezzzu! jak on tanczy.... cale zycie bym tak mogla :)

A to przesądza sprawę.
      Rzuć w cholerę dzieci i męża, leć na balety.

K...a, kobieto... Idź stań przed lustrem i pogadaj sama ze sobą.
      Warto rozwalać życie dzieciakom, mężowi dla jakiegoś zauroczenia?
      Nie masz 15 lat! Trochę odpowiedzialności!
      Proponuję pomyśleć. Głową, nie dupskiem.
    • bijatyka Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:50
      Mąż stał się za pewne "nudny" w momencie poznania nowego pana.

Co masz robić ? Proszę: spotykaj się najpierw potajemnie z panem, kłam, kłóć się z mężem. Nie wiem, czy starczy ci odwagi złożyć pozew o rozwód. Złóż. Poszarpcie się parę dobrych lat o dzieci, o majątek. Pochodź kilka lat z dziećmi do terapeuty. Dzieciom wyjaśnisz jakoś te motyle. Nowy pan w prawdzie okaże się zwykłym faciem, ale co tam. Lajcik !
      • alpepe Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 14:06
        nowy pan okaże się ostatnią łajzą, wszak rozwodnik i jeszcze po jakimś nieudanym związku, a ma tych lat na karku.
    • swintuch_jeden Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 13:52
      lalibela napisała:

> no tak, mam swirka w brzuchu,
      >

I świrka to masz we łbie,gwiazdo!
    • teletoobis podpucha 10.09.10, 13:55
      15 letniego trola
      • bijatyka Re: podpucha 10.09.10, 14:23
        Też tak myślałam, ale co mi tam ! Ładna pogoda jest, sympatycznie....
    • megi1973 Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 14:02
      O! gimnazjum informatykę zaczęło-dzieciaki wpisują głupie teksty bo im się nudzi na zajęciach a potem pękają ze śmiechu czytając te wasze komentarze
      • livian No i Co z Tego?? 10.09.10, 14:09
        Ale to każdy temat można uznać za dzieło trolla, czym ten wątek rózni się od "poszłem" czy "czy panowie lubia puszyste panie", albo innych? Pewności, ze to prawda nikt miec nie moze, ale nie widzę niczego nieprawdopodobnego w podanym temacie, takie rzeczy w przyrodzie występują, więc nie widze powodu przejmować się, że byc moze jakiś gimnazjalista tam siedzi i cieszy ryja. Niech cieszy. Albo jakas słodka mamuska faktycznie się zauroczyła i przeczyta i powstanie do zycia z powodu sensownych odpowiedzi. ajk dla mnie najsensowniej odpowiedziala koleżanka ta od tych swoich rodziców, co miała 15 lat jak się z domu wyprowadziła (nicku nie pomnę). to by mnie otrzeźwiło. Dla samego tego posta warto było założyc ten wątek niezaleznie czy to prawda, czy troll.
    • brzydal-is-me Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 14:05
      sucz
    • lalibela Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 14:20
      No tak, serdeczne dzieki za wypowiedzi
      ale te wszystkie przeklenstwa i zlorzeczenia swiadcza tylko o waszej frustracji i pozal sie boze nieszczesciu,
      pozdrawiam wszystkie matki polki skladajace swoje zycie na oltarzu rodziny.
      • salma75 Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 14:29
        lalibela napisała:

> No tak, serdeczne dzieki za wypowiedzi
        > ale te wszystkie przeklenstwa i zlorzeczenia swiadcza tylko o waszej frustracji
        > i pozal sie boze nieszczesciu,
        > pozdrawiam wszystkie matki polki skladajace swoje zycie na oltarzu rodziny.

Uspokoję Cię, niczego składać nie muszę.
        Jestem po prostu dorosłą, odpowiedzialną kobietą, w przeciwieństwie do Ciebie.
        Każdy związek przeżywa lepsze i gorsze chwile i zwyczajnie czasami trzeba trochę serca włożyć, popracować by przywrócić blask małżeństwu, by nie popaść w rutynę i obojętność. Ale nie.... Najłatwiej powiedzieć "mam swirka w brzuchu", "nudny mąż"... Na łatwiznę idziesz, infantylna jesteś, ot tyle. Nie zasługujesz na rodzinę.
        • soulshunter Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 14:36
          salma, nie znasz sie w ogole. Przeciez nie od dzis wiadomo ze trawa po drugiej stronie łąki jest zawsze zieleńsza niż po tej. Kto by sobie zaś zawracał główe tym, ze czasem wystarczy tylko podlac ta trawe tutaj, zeby byla rownie zielona jak tam a moze i nawet bardziej.
          • salma75 Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 14:40
            Jak ładnie powiedziane :).
            To jadę podlewać trawkę - najpierw na basen, potem na lody z mężem i dzieciakami :).
            Do wieczora.
    • potworski Haha 10.09.10, 14:40
      Tego się spodziewałem=dywanowego nalotu wszystkich moralnie czystych jak łza nicków, którzy brzydzą się zauroczeniem w innym facecie i pewnie zawsze przechodzą na pasach i nie piły piwa przed ukończeniem 18-go roku życia.
      Jeszcze rozumiem, żeby cośkolwiek negatywnego powiedzieć o kimś, kto zdradza, ale tutaj laska tylko napisała, że poznała kogoś, na widok kogo poczuła iskrzenie. W dodatku widać, że sama nie wie co robić (co nadmienia) a dostała takie buty jakby co najmniej puściła się na wizji z Ryśkiem z Klanu.
    • twojabogini Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 15:16
      Rany Julek, żeśta dziewczynę obskoczyli...Nieładnie.
      Znudzona nudnym mężem mężatko - po pierwsze zauroczenie to stan, który może przytrafić się każdemu, w tym równiez twojemu mężowi. Cieszyłabym się póki co radosnym uniesieniem, motylkami czy co tam masz i już. Bez podejmowania żadnych działań. Po drugie pozytywną energię z zauroczenia można łatwo przenieść na rodzinę (dopóki nie popełniasz zdrady, ani jej nie planujesz twoje odczucia i radość są "czyste") - dzieci lubią mieć radosna mamę, mąż zadbaną i kobiecą żonę.
      Po drugie d..a a nie zauroczenie - facet zapewne po prostu zwrócił na ciebie uwagę, potańczył, poczarował - to miłe odczucia, gdy ktoś traktuje cie jak istotę wyjątkową, zwłaszcza jeśli na codzień jest mążconaobiad i małedzieciwytrzyjmipupę. Rodzinę z powodu radości z zostania obiektem czyjegoś zainteresowania rozwalać raczej głupio.
      Ta sytuacja to sygnał dla ciebie - że trzeba coś zrobić z małżeństwem - bo nudno. Trzeba coś zrobić ze sobą - bo byle palant jest w stanie wprawić cię w niebiański nastrój.
      Z mężem obiecaliśmy sobie, że jeśli któreś z nas zacznie się nudzić, albo uzna że to drugie jest nudne - to natychmiast bierzemy się za uwodzenie nudnego współmałżonka - żeby go wyrwać z letargu i odnudnić. To raczej dobry sposób na nudę - wyrwać obcego chłopa łatwo, ale wyrwać swojego "starego" męża - to dopiero wyzwanie. Nudzić się nie będziesz na pewno.
      • marzeka1 Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 15:21
        "pozdrawiam wszystkie matki polki skladajace swoje zycie na oltarzu rodziny."-

- to nie składaj, rusz w tango z nowym panem, pewnie marzy, aby zostać opiekunem 2 nieswoich dzieciątek.
    • smutasek-2 Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 15:26
      Szlak mnie trafia jak czytam takie rzeczy.
      Ja bym oddała wszystko, aby mieć męża, dzieci, własną rodzinę.
      Nie mam i prawdopodobnie nigdy mieć nie będę.
      Ty to wszystko masz i nie cenisz sobie tego.
      Zastanów się czy jakieś chwilowe zauroczenie jest warte rozwalaniu tego co w życiu najważniejsze.
      Jeśli dla Ciebie inne rzeczy niż rodzina są w zyciu ważniejsze to po co wychodziłaś za mąż, rodziłaś dzieci?
      Rozwalanie rodziny jest usprawiedliwione tylko w przypadku gdy partner pije, bije, znęca się psychicznie.
      To moje zdanie, ale może nie jestem obiektywa, bo jestem strasznie samotna.
      • smutasek-2 Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 15:57
        Szlag...
        • swintuch_jeden Re: Jestem zauroczona 10.09.10, 16:27
          forum.gazeta.pl/forum/w,16,12405533,12405533,moj_maz_ma_egzystencjonalne_doly_.html
          Jak bym miał taką żonę tez bym miał doły jak Rów Mariański
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka