findlucky 10.09.10, 21:48 Niedaleko mnie mieszka fajny chlopak, często go spotykam,ale nie znamy sie. Mam 18 lat,on jest 3 lata starszy,co mozna zrobic,aby Go poznac?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: :D 10.09.10, 21:53 wywal się teatralnie tuż pod jego stopy, jak pomoże - znaczy dżentelman i się zapoznacie, jak oleje - znaczy, że trzeba sobie nowy obiekt westchnień znaleźć :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: :D 10.09.10, 21:56 stan w oknie, dlub w nosie, a jak bedzie przechodzil, to pstrykaj w niego kulkami ulepionymi z tego co wydlubiesz. Powinno zadzialac Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: :D 10.09.10, 22:03 poszukaj na nk, potem zaproś do znajomych, a potem już z górki. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: :D 10.09.10, 22:16 Zapisz się na kurs spadochroniarski. Wykonaj parę próbnych lotów. Potem poproś pilota, żeby zrobił kółko nad jego domem. Wyskocz. I niechcący wyląduj w jego ogródku. Nie zapomnij się przedstawić ! Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: :D 11.09.10, 01:13 Chyba wszyscy Cię tu wyśmieją Tak jak radziła alpepe, znajdź go na NK czy inszym Facebooku i popytaj znajomych, może go znają. A gdzie go spotykasz? Może po prostu go zagadnij? Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa.poker.face Re: :D 11.09.10, 01:18 mozesz go zapytac na przyklad, przy jakiej ulicy jest Biedronka, jak trafic w jakiejs miejsce. potem zacznij mowic mu czesc i juz zawsze mozecie pogadac ze soba Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: :D 11.09.10, 10:57 nawet jak już mu wylądujesz w ogródku, albo wywiniesz orła na trotuar.... to nie musi oznaczać że go poznałaś ale na poważnie - ja bym poszukiwała jakoś przez towarzystwo, na pewno znasz kogoś kto zna jego albo jego kolegów/koleżanki a skąd wiesz że jest o trzy lata starszy? i nie przesadzaj z tym "Go" z wielkiej litery... już sobie ustawiasz faceta na piedestale a to nie wróży dobrze na przyszłosć Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: :D 11.09.10, 20:23 No to pewnie jego znajomych też sobie pooglądałaś? Może masz jakichś wspólnych przyjaciół? Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: :D 11.09.10, 13:36 Do herminy i innych! Zachowujecie się jak głupie nastolatki! Jak macie dziewczynie pisać pierdoły to lepiej przeczytać i zostawić ten wątek.Nie macie co robić, to posprzątać bo dziś sobota:) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: :D 11.09.10, 23:40 A ten wątek czytałaś? forum.gazeta.pl/forum/w,16,116216604,116216604,Moj_facet_o_mnie_do_kolegi_szok_.html Jest tam m.in. też o tym samym;) Odpowiedz Link Zgłoś