Dodaj do ulubionych

ogłoszenie Supermena

11.09.10, 00:28

Mój wymarzony partner

"Jaka ?
Powyżej 100 IQ, minimum 25 lat i olej w głowie zamiast trocin i 10 koleżanek (tzw. doradczyń*). Kobieta powinna być wsparciem dla mężczyzny a nie tylko jako towarek do pokazywania się w sobotnie wycieczki do TESCO (jedyna forma rozrywki co dla niektórych) oraz na stacjach CPN podczas tankowania najtańszej Pb 95 za całe 20 pln, żeby tylko dojechać na BALETY.

*doradczynie ( z pot. polskiego) - najczęściej kobiety, dziewczyny stanu wolnego którym życie się popierniczyło i próbują ustawić wg własnych upodobań inne związki ze skutkiem dla nich pozytywnym, dla innych negatywnym
przykłady: koleżanki z "baletów", zwolenniczki aborcji, blacharki za 20 pln, takie co się "liżą" po 10 minutach znajomości w dyskotece, oraz takie co się nie uczą ale potem mówią "i znów mnie suki (nauczycielki) chciały ujeb.....

Jestem człowiekiem niezależnym finansowo a to przez to ze skończyłem fajne kierunki studiów, zajmuje się aż 4 rzeczami, które sprawiają mi przyjemność. Szukam dziewczyny, która może zostanie żoną - i chcę żeby była ona wyjątkowa ! Znam swoją wartość i szukam też dziewczyny wartościowej.

PS Jeżeli chcesz do mnie "zagadać" to napisz już coś sensownego poza zdaniem "co słychać" lub "jak leci" - TROSZKĘ WŁASNEJ INWENCJI TWÓRCZEJ ! Chcąc mnie poznać bliżej, zadawaj konkretne pytania - bo nie będę po raz 100 opowiadał swój życiorys.

Osoby które nie znają podstawowych zasad gramatyki i ortografii uprasza się o zmianę portalu np na roksa.pl lub odloty.pl To samo dotyczy się poczucia humoru na jakimś wyższym poziomie niż spod budki z piwem lub innych grillowych imprezek na których to jest ZAJEB.....

NIE PISZ DO MNIE JEŻELI:
- nie wiesz co to ewakuacja, sęk (w drzewie), obiektyw, soczewki kontaktowe, dvd itd BO Z TAKIMI LUDŹMI TEŻ MIAŁEM "PRZYJEMNOŚĆ" rozmowy. Gdzie tacy się rodzą ? Brak słów ...

- MASZ MOTTO TYPU:
"dzień bez uśmiechu jest dniem straconym" - pod warunkiem, ze nie ma próchnicy na zębach
"jestem jaka jestem" - jaka jesteś ?
"carpe diem" - dobrze że nie DIEN
"co nas nie zabije, to nas wzmocni" - a to ciekawostka
"żyj z całych sił, i uśmiechaj się do ludzi" - wiesz przynajmniej jaki to zespół wykonywał ?
Totalny brak kreatywności !!!!! Totalny !

TAK TAK WIEM JESTEM CZASEM "CHAMSKI" (to raczej nie chamstwo a bezpośredniość)- ale mięsa armatniego nie będę tolerował.

PS - Z UWAGI NA GŁUPIE PYTANIA INNYCH OSÓB, Z GÓRY WSZEM I WOBEC INFORMUJĘ, ŻE MÓJ OPIS JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE ŻARTEM OPARTYM NA DUŻYM POZIOMIE HUMORU (bo niektórzy biorą go na serio do tego stopnia, że sami chyba nie widzą potem "O SO CHOZI") - tutaj znów daje im o sobie brak czytania ze zrozumieniem i lichy humor spod budki z piwem :)

Do innych lalek - śmiech mnie ogarnia jak widzę, że poza własnymi 4 literami na których to zarabiacie kasę nic nie widzicie. Brzydzę się wami !!! Sprzedawać swoje ciało za pieniądze ... wielkie pięknisie, co 2 to modelka - kijem od szczotki bym was nie ruszył. Wszystkie "lalunie, laleczki, pięknisie, modelki itd" - DO WIDZENIA !

Zapomniałem dodać iż drogie niewiasty, to że macie przerobiona fotkę na sepię lub czarno-białą nie oznaczą, ze jesteście modelkami !!! Bo niektóre "lalunie i inne słoneczka" chyba tak uważają :)

Podziękowania także dla Pań, które 10 lat temu zamiast myśleć o swojej przyszłości, teraz mają żal do całego świata, że zostały z kamieniem w ręku i dzieckiem na ręku. Myśleć ! Ja waszych błędów naprawiać nie będę - jest tylu fajnych panów Władków i Zdzisiów pod budka z piwem, zawsze można COŚ wybrać sobie. Panowie będą uradowani:) Przykro mi ale nie będę w stanie pokochać Twojego dziecka, i cholera by mnie brała gdybym miał we własnym domu przyjmować ojca dziecka - bo należą mu się sądowe widzenia. I mam daleko w poważaniu to, że komuś jest przykro. Mi inni też sprawiają przykrość i nikt z tego powodu wyrzutów sumienia nie ma , więc dlaczego ja mam mieć.

A ha jeżeli uważasz że jesteś ZAJEB.... bo masz bmw z 86 roku, lub byłaś w Tunezji i masz z tego kraju 1743 fotki, że w zeszłym roku odwiedziłaś 2 aquaparki i solarium, że masz w domu 89 calowy telewizor w pokoju 11 metrowym, że masz fajną dotykową nokię za 550 pln, że masz wysokie szpilki na nogach, lub fotkę gdzie leżysz na łóżku, że masz zdjęcia (autoportret) z tzw. dziubkiem - TO JESTEŚ W BŁĘDZIE !

Rozwalają mnie też zdjęcia Z OPISAMI typu:
- na imprezie u Thomasa
- u babci na imieninach
- w pracy przed komputerem
- w muzeum na wystawie
- na trawce na kocyku
- z piwem w ręku

Obserwuj wątek
    • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 00:29

PS najbardziej śmieszą mnie tez tzw. światowe kobiety, te które w opisie mają np. Wrocław, Poznań ale przy okazji New York. London, Monachium - pewnie raz w życiu pojechały na zasadzie "last minet" do tego miasta na wycieczkę, ale jaki to prestiż mieć w opisie zagraniczne miasto. WOW :) Nie ma to też jak motto po angielsku, czasem jakiś cytat z Google, o znaczeniu którego owa lalunia nie ma wiedzy. Prestiżem też jest mieć fotkę jak się było modelką (hostessą) w hipermarkecie oferując przepoconym panom po pięćdziesiątce próbki kiełbasek lub serków. Ale wspomnienia do końca życia są, że modelką się było. Jest tez wyższy stopień modelowania - fotki ze starej fabryki, gdzie dookoła dużo cegieł i gratów taka nowa moda.

Nie pisz do mnie jeżeli:
      - masz 50 kg nadwagi, masz popsute zęby, śmierdzą ci pachy. Drogie Panie - czas żeby zadbać o siebie !

- nie masz w domu lusterka - a fałszywi znajomi ciebie okłamują ze jesteś piękna.

- ubierasz się w białe kozaczki i różowe futerka kupione na świebodzkim (dla tych spoza Wrocławia - to taki jarmark europa)

- nie umiesz prasować, prać, sprzątać, gotować tylko grzebać w dupie psa w poszukiwaniu gruczolaków.

- chodzisz tydzień czasu w jednej bieliźnie i potem wrzucasz ja do czystych rzeczy.

- nie wiesz do czego służy ".,?!"

- wychodzisz na miasto w dziurawych rajstopach lub pończochach i udajesz ze tego nie widzisz.

- "sztytem" Twoich ambicji jest praca od 8-16 i potem siedzenie przed tv z kawą pod nosem i narzekanie jak to Ciebie los pokarał, jak Ci źle ...

- nosisz tanie okulary przeciwsłoneczne za 12 pln i wmawiasz wszystkim ze kosztowały 1500 pln.

- palisz paczkę fajek dziennie, pijesz non stop piwsko i zażywasz "dopalacze" - wracaj na PKP.

- nie wiesz z czym jest jagodzianka.

- twoje życie oparte jest głównie na gó...anej zabawie typu balety.

- wydatek 100 pln an wentylator domowy to dużo, ale 150 pln/msc na farbowanie włosów to pestka.

- przez 30 minut nie możesz odpalić samochodu.

- nie potrafisz zgrać jakiegoś pliku z cd-rom'u na dysk.

- nie umiesz dołączyć załącznika do e-maila.

- nie wiesz, ze drukarka chodzi na prąd a nie na wodę.

- chrapiesz, sapiesz i dyszysz podczas snu.

- przed wyjściem z domu nakładasz 4 kg tapety na facjatę

- jesteś pyskata i na każde pytanie odpowiadasz ripostą.

- się szlajasz ze starą ciotka w poszukiwaniu wrażeń i "bolców" na jeden wieczór.

- kroisz pomidora na kanapki grubości 3 cm, gotujesz ryż razem z opakowaniem papierowym.

- kryterium przy wyborze faceta to jego napakowane ciałko, fajna furka, grubość portfela.

- szukasz sponsora lub kolegi do fundowania wszystkiego po drodze.

- twoi znajomi i przyjaciele są tacy denni jak ty.

- masz tipsy długości 10 cm a pod nimi brudne paznokcie.

- kupujesz ciuszki za 10 pln w lumpexie i wychodzisz w tych szmatach na ulicę uważając siebie za damę.

- uważasz się za wielką damę a w rzeczywistości jesteś nędzną kreaturą o końskim ryju.

Końskim ryjom mówimy stanowcze nie !

- najpierw na kogoś "najeżdzasz" a potem udajesz jego przyjaciela.

- masz mi opowiadać ile to facetów po 40 chciało się z Tobą umówić (g... mnie to interesuję)

- ciągle mi opowiadasz ile kto zarabia, pochwal się ile ty zarabiasz !

- masz do mnie mówić spier....

- nie podoba Ci się ten opis

-mówisz "chcem, muszem, jadem, idem, jusz, kupywać i weteryniarz" ... zainwestuje proszę w dobrą KSIONSZKE do gramatyki i ortografiiii

- skończył
      • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 00:30
        na co liczy ten kolo?... za kogo sie uwaza? :( ale pogarda z tego zionie
        • 3.14-roman Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 00:59
          A mnie zastanawia to podkreślanie motywu pieniędzy, fury i pięknego ciałka. Obstawiam, że pan raczej nie jest bogaty ani przesadnie urodziwy :)
          • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 01:03
            wyglada dosc dobrze, choc nie jest np. w moim typie
            • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 01:05
              mysli stereotypami i kreci sie w srodowisku, ktore opisuje, wydaje mi sie
        • tora83 Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 11:14
          papapapa.poker.face napisała:

> na co liczy ten kolo?... za kogo sie uwaza? :( ale pogarda z tego zionie

Się naprodukował biedny :D:D:D
          Powinien dodać także, że szuka dziewczyny cierpilwej i wytrwałej, mnie chyba tej cechy brakuje, bo nie doczytałam do końca, nie byłam w stanie:D
    • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 00:35
      wrzucam to, bo mnie zatkało!
      • 3.14-roman Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 00:47
        Skąd to jest? Mam nadzieję, że ktoś sobie żartuje, bo kogoś takiego nie chciałbym spotkać ani w realu, ani w Biedronce. W Tesco też nie.
        • 3.14-roman Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 00:57
          Może facet przeczytał w jakimś poradniku, że w ogłoszeniach liczy się przede wszystkim oryginalność, poczucie humoru i postanowił się wysilić? Jeżeli tak- dla mnie to ogłoszenie brzmi strasznie sztucznie, takie na siłę luzackie. Efekt jest okropny.
          • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 01:02
            tez tak to odbieram, a zza tego wszystkiego wyziera facet-despota...
        • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 01:01
          Z Sympatii

ogladam sobie facetow- niestety lipa jak na razie, w tak zwanym realu spotykam ciekawszych... ale to ogloszenie przebija wszystkie! w tej czesci, ktorej nie umiescilam, facet pisze, ze ma trzy samochody, piec domow i zna 40 jezykow, czy jakos tak- konstatujac potem, ze to jest "wyoki poziom humoru" :P

tez bym nie chciala!
          bawiles sie kiedys w randki z sieci?
          • 3.14-roman Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 01:10
            Nie, przy mojej orientacji (IV) nie muszę się przejmować randkami z netu :)
            Myślę, że facet mógł po prostu spotkać mnóstwo naprawdę nieciekawych pań i się odrobinkę wkurzyć, to ogłoszenie całe płonie gniewem.
            • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 01:15
              takie walkowanie tematu niezbyt dobrze o nim swiadczy... wyglada na to, ze chce sie poczuc dobrze sam ze soba i dlatego tego az TYLE :P

IV orientacja? co to znaczy, zapytam niedyskretnie?
              • 3.14-roman Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 01:31
                www.pl.wikipedia.org/wiki/Aseksualizm
                A ja chyba będę musiał usunąć ikonkę Internet Explorera z mojego pulpitu. Znowu go użyłem i teraz pani z jakiegoś portalu randkowego kiwa do mnie głową. Wiesz, o którą chodzi?

Myślę, że ona ma jakąś chorobę, przypuszczalnie neurologiczną, to rzucanie głową mnie martwi.

Jest na sali dr House?

• papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 01:37
                  a moze tak nie jest, moze po prostu brak doswiadczenia?

jesli jednak jestes pewien, to zazdroszcze, masz problem mniej z tymi ruchami niegodnymi filozofa i calym 'okoletematowym' smietnikiem

jeszcze cos: przyjaciolki Ci nie trzeba? everybody need somebody sometimes, wcale nie chodzi tu o cialo, ale ducha
                  • 3.14-roman Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 01:45
                    Wiem, że to brzmi dziwnie, ale ja chyba jestem ogólnie "niezwiązkowym" człowiekiem :) Czytaj- jestem aromantyczny (nie mylić z "aromatyczny").
                    • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 01:48
                      perche? cynik, zimy drań? nie 'wygladasz'...
                      • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 01:50
                        a ja co mam powiedziec :> nie znalazlam NIKOGO interesujacego wsrod tych, ktorych mozna obejrzec bez logowania. haha :)
                      • 3.14-roman Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 01:53
                        Wiem, że to brzmi dziwnie, ja po prostu nie odczuwam potrzeby wchodzenia z ludźmi w związki :) Ale nie jestem psychopatycznym mordercą, nie zjadam kociąt na surowo, nie kradnę krasnali z przydomowych ogródków, nie porywam ludzi i nie słucham Justina Biebera.
                        • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 01:55
                          ej, Romek, cos Ci nie wierze

kto to jest ten Bieber?
                          • 3.14-roman Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 01:58
                            Czemu? W Twojej okolicy krasnale zaczęły ginąć masowo z ogródków?

Bieber jest gwiazdą na demotach, podobno zajmuje się muzyką.
                            • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 02:00
                              nie :>

jestem zupelnir niezorientowana, kto teraz na topie w necie
                              • 3.14-roman Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 02:13
                                pl.wikipedia.org/wiki/Justin_Bieber
                                Justin Drew Bieber (ur. 1 marca 1994 w Stratford, Ontario) – kanadyjski piosenkarz popowy.

Jego kariera rozpoczęła się po tym jak obecny menadżer Biebera Scooter Braun zauważył go dzięki filmikom zamieszczanym na serwisie YouTube. Wkrótce potem Bieber podpisał kontrakt z wytwórnią płytową Island.

Pod koniec 2007 roku Justin w raz ze swoją matką zaczęli wysyłać na serwis YouTube filmy z jego wykonaniami znanych piosenek, aby rodzina i przyjaciele mogli oglądać poczynania młodego Biebera. Wkrótce potem firma Rapid Discovery Media zaoferowała mu pomoc w produkcji, montażu i promocji jego filmów na YouTubie i MySpace.
                            • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 02:02
                              let's go to bed (kazdy swego)
                              miłej nocy :)
                • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 01:43
                  tak, tez ja widze, ja niestety w tej materii laik....
                  • 3.14-roman Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 01:50
                    Hmmm... może to dystonia szyjna? Ten wymuszony uśmiech też mnie niepokoi.
        • margie Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 12:32
          nie, kochany, takich okazow na slynnym portalu skad pochodzi ten opis jest multum..... Co gorsza, ci faceci w wiekszosci wypadkow pisza tylko po to, zeby sie utwierdzic w mniemaniu ze na tym swiecie nie ma dla niego kobiety, bo 99,99% respondenstek podpada pod co najmniej jedna z wymienionych kategorii:)
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 10:05
      Szkoda tylko że ja w tym tekście nie znalazłem ani grama poczucia humoru, ironii czy choćby błyskotliwości...
      Bieda.
    • qw994 Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 10:08
      Agresja, pogarda, megalomania. Jednym słowem, ideał mężczyzny :)
      • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 19:53
        samiec alfa :)
    • alpepe Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 10:19
      Pal licho faceta, ale te opisane przez niego kobiety istnieją w rzeczywistości. I to jest dobijające. Z drugiej strony coż z tym facetem jest nie tak, skoro spotyka tylko takie aparatki, widocznie leci na to, co takie panny sobą oferują.
      • princess_yo_yo Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 10:44
        a mnie zastanawia kto odpowiedzialby na takie ogloszenie na powaznie... trudno mi uwierzyc ze jakakolwiek kobieta by to zrobila.
    • figgin1 Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 11:37
      Nie wierzę :O
      Daj jakiś namiar na pana?
      • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 19:52

vico0806.sympatia.onet.pl/?&q=5afe41377a7db7ff47ccd1bd54a966ff&ord=4&showtype=ft&r=%26po%3DT&offset=1&lp=25
        jestes zainteresowana? :> ;)
        • 3.14-roman Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 20:02
          Hmmm... :) Przy zdjęciu powinien ustawić sobie opis: "ja przed wodospadem".
        • qw994 Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 20:18
          Boże, co za ohydny typ. Oczywiście nie mówię tylko o wyglądzie.
    • maitresse.d.un.francais jakaś obsesja z tą budką z piwem 11.09.10, 14:41
      może pan przeszedł awans społeczny spod tejże?

nie umiem prać/sprzątać/gotować, ale umiem sporo rzeczy, a psu w dupie nie grzebię, czy ten pan pracował jako asystent weterynarza?

• maitresse.d.un.francais a foto pana gdzie? 11.09.10, 14:45
        i jakie kierunki studiów skończył? wygląda mi na takiego, który wyrwał się z opisywanego środowiska przez ukończenie studiów w Prywatnej Szkółce Tego i Owego
        • papapapa.poker.face Re: a foto pana gdzie? 11.09.10, 20:06
          coś jest na rzeczy, ja nie mam kontaktu z takimi ludźmi, jakich on opisuje
      • kasia_te Re: jakaś obsesja z tą budką z piwem 11.09.10, 19:45
        V rok weterynarii od października i chyba zostanę starą panną skoro tak:P gość ma jakieś zaburzenia emocjonalne albo wyjątkowo nudne życie, że mu się tyle wymyślać i pisać chciało,tyle w temacie.
    • 3.14-roman Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 19:36
      Biedny facet, chciał się popisać, a pewnie wyląduje na demotach :)

Swoją drogą, nie zdziwiłbym się, gdyby ten pan gościł na forum Mężczyzna, gdzie pisałby dramatyczne wątki w stylu: "Przystojny, inteligentny, dowcipny- a żadna mnie nie chce!"
    • zeberdee24 Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 19:50
      Aż dziw bierze że tylko jedno takie:D Laski to tak mniej więcej co czwarta mają tego typu teksty:D
      • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 19:59
        tak, wiem, ze jestes mizoginem :>
        • zeberdee24 Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 20:05
          Co ty tam wiesz skarbie;)
          • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 20:07
            :D

ja malutko wiem, miśku :*
            • zeberdee24 Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 20:18
              No to se obejrzyj ogłoszenia niewiast to będziesz wiedzieć więcej:P I wypraszam sobie nazywanie mnie mizoginem, ja jedynie lekko kpię i to tylko z co poniektórych niewiast:P
              • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 20:25
                ale ja sie odnosze nie tylko do tej, ale i do wczesniejszych Twoich wypowiedzi. pisales kiedys, ze kobiety nie maja godnosci, sa w swojej masie glupsze od mezczyzn, leca na kase, ze jak ladna, to glupia i inne takie smieszne rzeczy :>
                • zeberdee24 Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 20:36
                  Nie pisałem że kobiety nie mają godności tylko chyba coś o tym że mają mniej honoru, czyli skrupułów w przypadku gdy chodzi o rywalizację w tematach damsko-męskich(mniej im głupio się do cudzego przyczepić) i to jedyny temat gdzie mówię na poważnie serio, natomiast o tym że są w swojej masie głupsze nie pisałem, a z urodą, głupotą i kasą proszę nie interpretować moich wypowiedzi zbyt poważnie:P
    • 3.14-roman Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 20:04
      Hmmm... wyznanie rzymskokatolickie.

A ja myślałem, że katolicy z założenia nie powinni siać pogardą i agresją :)
      • papapapa.poker.face Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 20:13
        widzialam troche ogloszen takich bardzo wierzacych... i oni wydawali sie bardzo lagodni, grzeczni i 'udomowieni'... ale takie to sztuczne- nie wiadomo, co sie w srodku kryje :) balabym sie ;)
        • 3.14-roman Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 20:26
          Ja nie twierdzę, że katolicy powinni być święci, ale treść ogłoszenia trochę mi kontrastuje z tym wyznaniem.
        • simply_z Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 20:26
          jakis psychopata z tego faceta:/
    • lacido Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 20:32
      ktoś mi streści?? :)
      • qw994 Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 20:46
        Ależ proszę bardzo:
        "Kobiety, wypier...lać!" :)
      • 3.14-roman Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 20:54
        Wyciąłem niektóre fragmenty (i tak za długie).

Najpierw wprowadzenie:
        " Z UWAGI NA GŁUPIE PYTANIA INNYCH OSÓB, Z GÓRY WSZEM I WOBEC INFORMUJĘ, ŻE MÓJ OPIS JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE ŻARTEM OPARTYM NA DUŻYM POZIOMIE HUMORU (bo niektórzy biorą go na serio do tego stopnia, że sami chyba nie widzą potem "O SO CHOZI") - tutaj znów daje im o sobie brak czytania ze zrozumieniem i lichy humor spod budki z piwem :)"

Mój wymarzony partner

"Jaka ?
        Powyżej 100 IQ, minimum 25 lat i olej w głowie zamiast trocin i 10 koleżanek (tzw. doradczyń*). Kobieta powinna być wsparciem dla mężczyzny a nie tylko jako towarek do pokazywania się w sobotnie wycieczki do TESCO (jedyna forma rozrywki co dla niektórych) oraz na stacjach CPN podczas tankowania najtańszej Pb 95 za całe 20 pln, żeby tylko dojechać na BALETY."

Potem pan przedstawia wymagania
        "PS Jeżeli chcesz do mnie "zagadać" to napisz już coś sensownego poza zdaniem "co słychać" lub "jak leci" - TROSZKĘ WŁASNEJ INWENCJI TWÓRCZEJ ! Chcąc mnie poznać bliżej, zadawaj konkretne pytania - bo nie będę po raz 100 opowiadał swój życiorys."
        "Do innych lalek - śmiech mnie ogarnia jak widzę, że poza własnymi 4 literami na których to zarabiacie kasę nic nie widzicie. Brzydzę się wami !!! Sprzedawać swoje ciało za pieniądze ... wielkie pięknisie, co 2 to modelka - kijem od szczotki bym was nie ruszył. Wszystkie "lalunie, laleczki, pięknisie, modelki itd" - DO WIDZENIA !

Zapomniałem dodać iż drogie niewiasty, to że macie przerobiona fotkę na sepię lub czarno-białą nie oznaczą, ze jesteście modelkami !!! Bo niektóre "lalunie i inne słoneczka" chyba tak uważają :)

Podziękowania także dla Pań, które 10 lat temu zamiast myśleć o swojej przyszłości, teraz mają żal do całego świata, że zostały z kamieniem w ręku i dzieckiem na ręku. Myśleć ! Ja waszych błędów naprawiać nie będę - jest tylu fajnych panów Władków i Zdzisiów pod budka z piwem, zawsze można COŚ wybrać sobie. Panowie będą uradowani:) Przykro mi ale nie będę w stanie pokochać Twojego dziecka, i cholera by mnie brała gdybym miał we własnym domu przyjmować ojca dziecka - bo należą mu się sądowe widzenia. I mam daleko w poważaniu to, że komuś jest przykro. Mi inni też sprawiają przykrość i nikt z tego powodu wyrzutów sumienia nie ma , więc dlaczego ja mam mieć."

Jakich pań nie chce?
        "- przed wyjściem z domu nakładasz 4 kg tapety na facjatę

- jesteś pyskata i na każde pytanie odpowiadasz ripostą.

- się szlajasz ze starą ciotka w poszukiwaniu wrażeń i "bolców" na jeden wieczór.

- kroisz pomidora na kanapki grubości 3 cm, gotujesz ryż razem z opakowaniem papierowym.

- kryterium przy wyborze faceta to jego napakowane ciałko, fajna furka, grubość portfela.

- szukasz sponsora lub kolegi do fundowania wszystkiego po drodze.

- twoi znajomi i przyjaciele są tacy denni jak ty.

- kupujesz ciuszki za 10 pln w lumpexie i wychodzisz w tych szmatach na ulicę uważając siebie za damę.

- uważasz się za wielką damę a w rzeczywistości jesteś nędzną kreaturą o końskim ryju.

Końskim ryjom mówimy stanowcze nie !"

Przekaz dla czytelników
        "Każdy w tym kraju ma prawo do własnego zdania i mam głęboko to że ktoś poczuł się urażony lub nie zrozumiał tego przekazu. Jeżeli tak jest to albo jesteś pustakiem albo ten opis idealnie do Ciebie pasuje. Co oznacza - SIO !

JESZCZE RAZ NAPISZĘ (bo otrzymałem ze 100 maili z oburzeniami) - jeżeli nie rozumiesz tego opisu to skończ najpierw chociaż podstawówkę lub gimnazjum, a potem pisz maile ze słowami oburzenia. Mięsa armatniego tolerować nie będę !!! Zadawać się będę tylko z tymi co mają coś do powiedzenia i zaoferowania i nikt mi tego nie zabroni."
        • 3.14-roman Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 20:56
          Chociaż lepsze streszczenie brzmiałoby:
          "I'm too sexy for your love, too sexy for your body!" (to był bodajże zespół Right Said Fred)
          • zeberdee24 Re: ogłoszenie Supermena 11.09.10, 21:05
            www.youtube.com/watch?v=39YUXIKrOFk:D
    • qw994 Cytat 11.09.10, 20:36
      "spotkałem się przez te 4 msc z około 20 dziewczynami"

Zastanawiam się, kto, na Boga, chciałby się z tym obrzydliwym typem spotkać :)
      • cafem Re: Cytat 11.09.10, 20:54
        Przeczytalam cale.
        O fak:D
      • maitresse.d.un.francais Do qw994 11.09.10, 21:29

>
        > Zastanawiam się, kto, na Boga, chciałby się z tym obrzydliwym typem spotkać :)

Zapewne było to w czasach, kiedy pan miał mniej szczegółowy opis.

A że owe 20 pań skreślił, to opis spłodził, nie chcąc spotykać następnych podobnych do nich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka