papapapa.poker.face
11.09.10, 00:28
Mój wymarzony partner
"Jaka ?
Powyżej 100 IQ, minimum 25 lat i olej w głowie zamiast trocin i 10 koleżanek (tzw. doradczyń*). Kobieta powinna być wsparciem dla mężczyzny a nie tylko jako towarek do pokazywania się w sobotnie wycieczki do TESCO (jedyna forma rozrywki co dla niektórych) oraz na stacjach CPN podczas tankowania najtańszej Pb 95 za całe 20 pln, żeby tylko dojechać na BALETY.
*doradczynie ( z pot. polskiego) - najczęściej kobiety, dziewczyny stanu wolnego którym życie się popierniczyło i próbują ustawić wg własnych upodobań inne związki ze skutkiem dla nich pozytywnym, dla innych negatywnym
przykłady: koleżanki z "baletów", zwolenniczki aborcji, blacharki za 20 pln, takie co się "liżą" po 10 minutach znajomości w dyskotece, oraz takie co się nie uczą ale potem mówią "i znów mnie suki (nauczycielki) chciały ujeb.....
Jestem człowiekiem niezależnym finansowo a to przez to ze skończyłem fajne kierunki studiów, zajmuje się aż 4 rzeczami, które sprawiają mi przyjemność. Szukam dziewczyny, która może zostanie żoną - i chcę żeby była ona wyjątkowa ! Znam swoją wartość i szukam też dziewczyny wartościowej.
PS Jeżeli chcesz do mnie "zagadać" to napisz już coś sensownego poza zdaniem "co słychać" lub "jak leci" - TROSZKĘ WŁASNEJ INWENCJI TWÓRCZEJ ! Chcąc mnie poznać bliżej, zadawaj konkretne pytania - bo nie będę po raz 100 opowiadał swój życiorys.
Osoby które nie znają podstawowych zasad gramatyki i ortografii uprasza się o zmianę portalu np na roksa.pl lub odloty.pl To samo dotyczy się poczucia humoru na jakimś wyższym poziomie niż spod budki z piwem lub innych grillowych imprezek na których to jest ZAJEB.....
NIE PISZ DO MNIE JEŻELI:
- nie wiesz co to ewakuacja, sęk (w drzewie), obiektyw, soczewki kontaktowe, dvd itd BO Z TAKIMI LUDŹMI TEŻ MIAŁEM "PRZYJEMNOŚĆ" rozmowy. Gdzie tacy się rodzą ? Brak słów ...
- MASZ MOTTO TYPU:
"dzień bez uśmiechu jest dniem straconym" - pod warunkiem, ze nie ma próchnicy na zębach
"jestem jaka jestem" - jaka jesteś ?
"carpe diem" - dobrze że nie DIEN
"co nas nie zabije, to nas wzmocni" - a to ciekawostka
"żyj z całych sił, i uśmiechaj się do ludzi" - wiesz przynajmniej jaki to zespół wykonywał ?
Totalny brak kreatywności !!!!! Totalny !
TAK TAK WIEM JESTEM CZASEM "CHAMSKI" (to raczej nie chamstwo a bezpośredniość)- ale mięsa armatniego nie będę tolerował.
PS - Z UWAGI NA GŁUPIE PYTANIA INNYCH OSÓB, Z GÓRY WSZEM I WOBEC INFORMUJĘ, ŻE MÓJ OPIS JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE ŻARTEM OPARTYM NA DUŻYM POZIOMIE HUMORU (bo niektórzy biorą go na serio do tego stopnia, że sami chyba nie widzą potem "O SO CHOZI") - tutaj znów daje im o sobie brak czytania ze zrozumieniem i lichy humor spod budki z piwem :)
Do innych lalek - śmiech mnie ogarnia jak widzę, że poza własnymi 4 literami na których to zarabiacie kasę nic nie widzicie. Brzydzę się wami !!! Sprzedawać swoje ciało za pieniądze ... wielkie pięknisie, co 2 to modelka - kijem od szczotki bym was nie ruszył. Wszystkie "lalunie, laleczki, pięknisie, modelki itd" - DO WIDZENIA !
Zapomniałem dodać iż drogie niewiasty, to że macie przerobiona fotkę na sepię lub czarno-białą nie oznaczą, ze jesteście modelkami !!! Bo niektóre "lalunie i inne słoneczka" chyba tak uważają :)
Podziękowania także dla Pań, które 10 lat temu zamiast myśleć o swojej przyszłości, teraz mają żal do całego świata, że zostały z kamieniem w ręku i dzieckiem na ręku. Myśleć ! Ja waszych błędów naprawiać nie będę - jest tylu fajnych panów Władków i Zdzisiów pod budka z piwem, zawsze można COŚ wybrać sobie. Panowie będą uradowani:) Przykro mi ale nie będę w stanie pokochać Twojego dziecka, i cholera by mnie brała gdybym miał we własnym domu przyjmować ojca dziecka - bo należą mu się sądowe widzenia. I mam daleko w poważaniu to, że komuś jest przykro. Mi inni też sprawiają przykrość i nikt z tego powodu wyrzutów sumienia nie ma , więc dlaczego ja mam mieć.
A ha jeżeli uważasz że jesteś ZAJEB.... bo masz bmw z 86 roku, lub byłaś w Tunezji i masz z tego kraju 1743 fotki, że w zeszłym roku odwiedziłaś 2 aquaparki i solarium, że masz w domu 89 calowy telewizor w pokoju 11 metrowym, że masz fajną dotykową nokię za 550 pln, że masz wysokie szpilki na nogach, lub fotkę gdzie leżysz na łóżku, że masz zdjęcia (autoportret) z tzw. dziubkiem - TO JESTEŚ W BŁĘDZIE !
Rozwalają mnie też zdjęcia Z OPISAMI typu:
- na imprezie u Thomasa
- u babci na imieninach
- w pracy przed komputerem
- w muzeum na wystawie
- na trawce na kocyku
- z piwem w ręku