ursyda 12.09.10, 18:55 Dziś oglądałam pierwszy raz Hotel52 i tam na końcu odcinka była fajna piosenka a ja za cholerę nie mogę tego znaleźć w necie ze słów usłyszałam tylko ref, always take your time...ktoś może oglądał i zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermina1984 Re: Pomocy 12.09.10, 18:57 ja Ci mogę mój telefon pożyczyć :P zapodajesz mu kawałek,on słucha tego,łączy się z netem i znajduje to :P Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Pomocy 12.09.10, 19:01 a test ciążowy też ma? co coś mi się dzisiaj ogórków kwaszonych zachciało:P:) Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Pomocy 12.09.10, 19:10 a to na pewno chlopiec urodziwy blondyn bedzie ale dla pewnosci zapytaj cudownego telefonu herminy:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Pomocy 12.09.10, 19:11 najlepsze jest to: "Poszukuje piosenki które leciała na początku odcinka jak do Iwony dzwonił telefon potem stała przy oknie" hotel52 a co by leciało jakby ta iwona wypadła z okna? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiorekk Re: Pomocy 12.09.10, 20:11 Jak nie znajdziesz na podlinkowanym forum, to obejrzyj odcinek na Ipli i sprawdź tytuł utworu na tyłówce - powinien być. Odpowiedz Link Zgłoś