tora83 17.09.10, 21:02 Myślicie, że to prawdziwa miłość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa_karo Re: Łapiccy 17.09.10, 21:04 nie czytałaś ostatniego Party? Przecież tam jest wszystko napisane! Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Łapiccy 17.09.10, 21:07 krolowa_karo napisała: > nie czytałaś ostatniego Party? Przecież tam jest wszystko napisane! Gdyby interesowało mnie co na ten temat pisze Party to uwierz, na pewno bym przeczytała ... Odpowiedz Link Zgłoś
nova34 Re: Łapiccy 17.09.10, 21:12 to albo interesuje cię albo nie ..no i w pudelku coś pisali Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Łapiccy 17.09.10, 21:15 nova34 napisała: > to albo interesuje cię albo nie > ..no i w pudelku coś pisali Interesuje mnie Wasze zdanie, jedynie... Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Łapiccy 17.09.10, 22:22 a czemuż to nasze zdanie w tym temacie jest tak cenne? nie znamy ich nawet. przynajmniej ja u nich na kawie nie bywam. Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_karo Re: Łapiccy 17.09.10, 21:13 gdyby mnie to interesowało aż tak, żeby na forum o tym pisać, to chyba żal by mi się samej siebie zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Łapiccy 17.09.10, 21:16 krolowa_karo napisała: > gdyby mnie to interesowało aż tak, żeby na forum o tym pisać, to chyba żal by m > i się samej siebie zrobiło. Mnie chyba nie jest. Nie chcesz, nie zaglądaj - prosty rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Łapiccy 17.09.10, 21:16 Myślimy że za dużo się mówi o pierdołach. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Łapiccy 17.09.10, 22:26 noba, do grobowej deski pewnie. allle chciałam powiedzieć, że mię się też ketling podobał, a nie pan wołodyjowski wzrostu siedzącego psa zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Łapiccy 18.09.10, 05:30 o nie, Wołodyjowski był super w ekranizacji oczywiście a tik wąsikiem aaaaahhhh ahhhh Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: Łapiccy 18.09.10, 15:12 Łapicki jest tego samego wzrostu co Łomnicki Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Łapiccy 18.09.10, 15:20 ja nie mówię o łapickim i łomnickim, tylko o postaciach, które odgrywali. mały rycerz był mały, a ketling był co najmniej normalny, nie wiem, może łapickiemu kazali w związku z tym na krześle stawać, pojęcia nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
michunia Re: Łapiccy 18.09.10, 17:14 Lapicki nie gral Ketlinga, w ogole nie gral w Panu Wlodyjowskim Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Łapiccy 18.09.10, 17:38 pewnie, że nie duch święty grał, pani mądralińska. był serial przygody pana michała, i film kinowy pan wołodyjowski, w pierwszym ketlinga grał łapicki, a w drugim nowicki bodajże. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Łapiccy 17.09.10, 22:35 mysle ze starzec ma sklonnosci do brzydkich chlopcow i wybral brzydka babe a pozniej ja do jakiegos maszkara przerobil. ale moge sie mylic, wszak rozne sa zboczenia Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Łapiccy 17.09.10, 22:53 > mysle ze starzec ma sklonnosci do brzydkich chlopcow i wybral brzydka babe A to cwaniak. Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Łapiccy 17.09.10, 22:56 obchodzi mnie to tyle co kupa Azora na zeszlorosznym sniegu Odpowiedz Link Zgłoś
superzajaczek Re: Łapiccy 18.09.10, 00:04 nie dziewczyna nie miala adoratorow, zapewne traktuje go jak bratnia dusze wzamian za opieke wzieli slub zeby to glupio nie wygladalo ze on z nia ot tak sobie zyje a mloda dostanie po nim co nieco, pewnie jest obrazona na mlodych za to ze jej nie chca Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Łapiccy 18.09.10, 10:03 tora83 napisała: > Myślicie, że to prawdziwa miłość? a co cię to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kaska82 Re: Łapiccy 18.09.10, 10:18 Większość pewnie nie widziało Łapickiego w żadnej roli i usłyszało o nim, pierwszy raz, z "pudelka". Mnie się wydaje, że to nie jest relacja typu "Hugh Hefner i króliczki Playboya". Ani Łapicki tak bogaty, ani ona taka piękna. To małżeństwo może być oparte na wspólnej pasji; miłości do teatru, podziwie, przyjaźni i szacunku, a nie na seksie. Jeżeli ktoś się tym tematem w ogóle jara to bardziej na zasadzie: "jak ona może to robić ze starym?" A może w ogóle tego nie robią, bo nie każdy potrzebują? Łapicka pisze świetne recenzje ze sztuk teatralnych, ale co was to...Zaraz zostanę "podsumowana", no cóż, trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Łapiccy 18.09.10, 10:50 ja jestem z epoki rozkwitu talentu i urody pana Lapickiego nie było lepszego a jeszcze do tego ponoć niezwykle interesująca osobowość niech im szczęście sprzyja a nam nic do tego Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Łapiccy 18.09.10, 15:11 kaska83, w pelni sie z toba zgadzam. Lapicki to wielki aktor i wybitnie ciekawa osobowosc. A ze nie wszyscy o tym wiedza? Coz, kazdy ma swoje horyzonty bardziej lub mniej ograniczone. Niektorzy maja nawet tak male, ze po rozpostarciu ramion dosiegaja ich krancow;) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Łapiccy 18.09.10, 21:35 wicehrabia.julian napisał: > tora83 napisała: > > > Myślicie, że to prawdziwa miłość? > > a co cię to obchodzi? > Zastanawiam się zwyczajnie, czy istnieje taka miłość, która nie uznaje granicy wieku, aż tak ekstremalnej, bo przecież kto powiedział, że możemy zakochać się jedynie w równolatku, czy człowieku starszym/młodszym o x (no właśnie ile) lat ... ? Bo czemu nie można pokochać kogoś kto ma lat 80? Czy można być szczęśliwym mimo takiej różnicy wieku? Osobiście, nie wnikam w ludzkie wybory i wychodzę z założenia, że jeśli chcą ze sobą być to niech sobie będą ... Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: Łapiccy 18.09.10, 18:22 ich sprawa co robia. skoro lubia byc ze soba to jedynie mozemy im pogratulowac zgodnosci Odpowiedz Link Zgłoś