jan_hus_na_stosie 17.09.10, 22:15 www.youtube.com/watch?v=LVQ0MXp-8ds&feature=related www.youtube.com/watch?v=pjBDK35FRjo&ob=av3n Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie mistrzostwo 17.09.10, 22:25 teraz na imprezach się tak nie tańczy, buuuu www.youtube.com/watch?v=m7o9g7QOjIo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: piątek wieczór, no to dajemy ;) 17.09.10, 22:28 to jest poprostu żałosne, zamiast gdzieś iść, siedzi przed kompem i jutuba przeszukuje. piątek. [ja jestem w pracy] [[znaczy migam się]]] [[[ale liczą się dobre chęci]]] Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: piątek wieczór, no to dajemy ;) 17.09.10, 22:31 six_a napisała: > to jest poprostu żałosne, > zamiast gdzieś iść, siedzi przed kompem i jutuba przeszukuje. piątek. Od razu żałosne, odpoczywam po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: piątek wieczór, no to dajemy ;) 17.09.10, 22:33 odpoczniesz se na emeryturze Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: piątek wieczór, no to dajemy ;) 17.09.10, 22:33 Marudzisz starucho, zatańcz! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: piątek wieczór, no to dajemy ;) 17.09.10, 22:36 no cud, że fogga nie wygrzebałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: piątek wieczór, no to dajemy ;) 17.09.10, 22:41 Masz lepszą. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Przesztosamo 17.09.10, 22:51 Pojebało mi się, miało być to: www.youtube.com/watch?v=3P2Pr6kUxtA Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Przesztosamo 17.09.10, 23:06 stylowe. lepsze niż to wywijanie obcasikami na betonie eeee miejskiej dżungli. idziesz pod grunwald? drugie śniadanie se weź. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Przesztosamo 17.09.10, 23:11 Pod Kocoń idę...na Połominę, Vondraczki małe w czystej rzece łowić... Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: piątek wieczór, no to dajemy ;) 17.09.10, 22:42 A ja włączyłam sobie jakieś stare ciągutki/ballady. ;P no to dajemy ;) Tia, ale praca sama się nie zrobi. :) Jutro może wyjdę na miasto poymprezować. ;) Dziś jeszcze nie. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: piątek wieczór, no to dajemy ;) 17.09.10, 22:46 o właśnie rzeka, potrafisz ładnie rysować nagrobki? może będę miał dla Ciebie nietypowe zlecenie o ile Klient przełknie moje stawki :> Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: piątek wieczór, no to dajemy ;) 17.09.10, 22:48 Hehhehe nagrobki? Nie rysowałam nigdy. :) Jeśli znajdę czas to chętnie pomogę - ostatnio jestem za!pracowana. :D:D:D:P Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: piątek wieczór, no to dajemy ;) 17.09.10, 22:47 za tego jutuba na FK bedziesz sie smazyl w piekle janie.A pochwala wzrokowa za grzyby juz byla czy odebrales? Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: piątek wieczór, no to dajemy ;) 17.09.10, 22:52 A z nieznanych przyczyn antyradio puszcza ten kawałek przynajmniej raz dziennie. Dziwne biorąc pod uwagę, że to zabytek techniki. Ale niech będzie, w ucho wpada. P.S. Fakt, że jestem nudna i w piątek wieczór siedzę przed tytubo usprawiedliwiam chorobą, a co za tym idzie koniecznością ugotowania i spożycia gorącego rosołku. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Linka 17.09.10, 22:53 bo zapomniałam www.youtube.com/watch?v=leohcvmf8kM Odpowiedz Link Zgłoś
orange_tail Re: piątek wieczór, no to dajemy ;) 17.09.10, 22:56 we frajdej najt, to ja to lubię: www.youtube.com/watch?v=7RBxfSHw6KQ Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: piątek wieczór, no to dajemy ;) 17.09.10, 23:23 wynudzic sie moge w pracy lub w kosciele we frajdej iwning, to Ja to lubię cos dla czego frajdej iwnings zostaly wymyslone P.S. prawie 4mln pipli nie moze sie mylic:) www.youtube.com/watch?v=MSgnf-tBN9s&feature=fvsr Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Zatańczymy? 17.09.10, 23:53 www.youtube.com/watch?v=yuuxfmzddbs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: piątek wieczór, no to dajemy ;) 18.09.10, 00:06 dzisiaj jest podobnie,tylko nowocześniej: www.youtube.com/watch?v=6SGZ6GBvaaU Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: piątek wieczór, no to dajemy ;) 18.09.10, 00:40 www.youtube.com/watch?v=l-pQjuQ7vCE&feature=related rock trzeba chrzcić elektroniką by wzmocnić siłę wyrazu,bo i życie jest ciągle heavy i cyber też coraz bardziej jest. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: piątek wieczór, no to dajemy ;) 18.09.10, 00:13 dobra, trudno, każden cóś wstawia, fogga nie ma, santor też nie, ciężka sprawa www.youtube.com/watch?v=aq39pExtcAA&feature=channel www.youtube.com/watch?v=a_IHtmAF-I0&feature=related www.youtube.com/watch?v=Sorh2MDkgwY Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: piątek wieczór, no to dajemy ;) 18.09.10, 00:21 Te, siksa, masz taki kapelusz i okulary? Nogi...też, masz? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: piątek wieczór, no to dajemy ;) 18.09.10, 00:48 nogi mam, ale nie wiem gdzie, gdzieś pod stołem chyba stojo. Odpowiedz Link Zgłoś