Dodaj do ulubionych

Prosze o pomoc!

24.09.10, 17:10
Z mezem jestesmy 5 lat po slubie, 9 lat sie znamy. Mamy po 28 lat. 2 dni temu przez przypadek zostawil wlaczonego skype'a a tam znalazlam zapis jego rozmow z kolezanka z pracy. Rozmowy sa dwuznaczne. Okazalo sie, ze planuja sie spotkac w ten weekend we Wloszech. Mi powiedzial, ze jedzie w delegacje. Znalazlam w jego komorce druga skrzynke pocztowa, o ktorej nie wiedzialam Udalo mi sie wejsc a tam byla rezerwacja hotelu na jego imie i jego kolezanki z pracy, ktora tak w ogole to jest z innego kraju. Wyglada na to, ze to ich schadzka. Nie wiem co robic. Jestem w calkowitej rozsypce. Czy doprowadzic do konfrontacji? co zaproponowac, ze mu wybacz jesli ja rzuci i te prace czy ze od razu skladam pozew o rozwod????? Blagam pomozcie mi
Obserwuj wątek
    • figgin1 Re: Prosze o pomoc! 24.09.10, 17:29
      My nie powiemy ci co zrobić. Stoisz przed faktami. Facet cie zdradza. Nie jest to "machnięcie siurkiem" po pijaku, ale w pełni zaplanowana zdrada z premedytacją. Masz dowody. Nie wiem, czy jesteś w stanie wybaczyć i z tym żyć w małżeństwie, jeśli się na to zdecydujesz powinnaś sie liczyć z tym, że takie sytutuacje się będą powtarzały. Jeśli się zdecydujesz na rozwód to... Macie dzieci? Jesteś niezależna finansowo? Pamiętaj o zabezpieczeniu dowodów.
      Ja na twoim miejscy bym odeszła, ale to twoje życie. Podejmij mądrą decyzję.
    • alpepe Re: Prosze o pomoc! 24.09.10, 17:31
      niektórzy nie powinni tak smarkato się żenić. 1. jedziesz za nim i łapiesz go na gorącym uczynku
      2. przechwycasz mu skypa, w imieniu męża odwołujesz spotkanie
      Nie zapomnij sobie zrobić skanów, wydruków rozmów, przydadzą się w sądzie.

Ja niestety nie wytrzymałabym i zrobiła karczemną awanturę mężowi, ale nie jest to idealny sposób.
      • teletoobis Re: Prosze o pomoc! 24.09.10, 17:45
        Taka duza Alpi a daje sie nabierac.... Zobacz styl i forme postu, a zorientujesz sie, ze to weekend sie zaczal i trole wychodza z nor
        • alpepe Re: Prosze o pomoc! 24.09.10, 17:51
          trolle może i wychodzą, ale czasem ktoś ma taki problem naprawdę, a wstydzi się pisać. Stąd mój kaganek oświaty :-)
        • alpepe Re: Prosze o pomoc! 24.09.10, 17:54
          a do tego akurat tego nicka kojarzę z przeszłości. Nie sądzę, że to prowokacja, ona spamuje, bo na trzech forach zamieściła to samo, ale to raczej prawda.
    • agpagp Re: Prosze o pomoc! 24.09.10, 17:32
      napisałabym do hotelu albo zadzwoniła i odwołała rezerwację
      napisała do pani że jestem żoną i wszystko wiem ...
      a potem czekała co by się wydarzyło
    • all.those.yesterdays Re: Prosze o pomoc! 25.09.10, 00:21
      Spakować pana i jak wróci z "delegacji" pokazać drzwi i kazać wyp...

zebrać to, skopiować, złożyć pozew.

zdradza się wszystkie kobiety: piękne, mądre, głupie, brzydkie itd.

poza tymi, które się kocha.
      • marguyu Re: Prosze o pomoc! 25.09.10, 00:51
        Znalazlam w jego komorce druga skrzynke pocztowa, o ktorej nie wiedzialam Udalo mi sie wejsc a tam byla rezerwacja hotelu na jego imie i jego kolezanki z pracy,

Trollu, zarty sobie robisz czy co?
        Przy rezerwacji wystarczy w zupelnosci jedno nazwisko, chocby to twojego meza.
        Przynajmniej tak jest w cywilizowanych krajach. To dopiero po przyjezdzie do hotelu wypelnia sie karte.
        Zdarzalo mi sie rezerwowac pokoje dla pieciu osob podajac tylko i wylacznie moje nazwisko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka