Dodaj do ulubionych

Zemsta na draniu

25.09.10, 13:49
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa i własciwie zalogowałam się by zapytać o jedną rzecz. Jakiś czas temu byłam z jednym facetem, potem zerwaliśmy a on zaczął chodzic z inną. Będąc z nią (nie wiedziałam że kogoś ma) zaczął wypisywać do mnie różne smsy, spotykać się, robić nadzieję na powrót. Bardzo go kochałam więc nie podejrzewałam że może z kimś być i grać na 2 fronty. Poszlam z nim nawet do łóżka, a następnego dnia wpadłam przypadkowo na niego w galerii handlowej z tą właśnie dziewczyną! Udał, że mnie nie zauważył. Jeśli teraz napiszę do jego dziewczyny ona może mi zwyczajnie nie uwierzyć w to, że grał na 2 fronty a ja wyjdę na desperatkę. Chciałabym to jednak zrobić bo uważam, że po tym jak postąpił wobec nas absolutnie mu się to należy. Pomyślałam więc, że chciałabym pokazać jej wszystkie smsy jakie mi wysyłał żeby mieć dowód. Niestety w przypływie złości skasowałam je wszystkie a mój operator sądzi, ze może je wprawdzie odzyskać jednak potrzebuje na to zgody policji bądź prokuratury. Któraś z Was wie jak można to ominąć i uzyskać te smsy inaczej? Prywatny detektyw? Facet tak zalazł mi za skórę, ze gotowa jestem nawet takiego wynająć. Bo przecież nie pójdę na policję i nie powiem o tym, że z powodu drania proszę ich o pomoc...
Obserwuj wątek
    • wicehrabia.julian nie dość że troll to jeszcze przygłupi n/t 25.09.10, 13:54
      maarylin napisała:

> Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa i własciwie zalogowałam się by zapytać o jedną
      > rzecz. Jakiś czas temu byłam z jednym facetem, potem zerwaliśmy a on zaczął ch
      > odzic z inną. Będąc z nią (nie wiedziałam że kogoś ma) zaczął wypisywać do mni
      > e różne smsy, spotykać się, robić nadzieję na powrót.
      • akle2 Re: nie dość że troll to jeszcze przygłupi n/t 25.09.10, 14:23
        Niekoniecznie. Fakt zalogowania się na forum po raz pierwszy nie musi być równy trollowaniu.
        A może ma dopiero 16 lat, albo ma komórkę od miesiąca i dlatego taka naiwna?

A do autorki: chyba nie da się "odtworzyć" sms-ów. Ale po co masz je odtwarzać, sprowokuj faceta do napisania nowych, jak chcesz spreparować "dowody". Jeżeli się nie przypucowałaś do tej pory, to będzie proste, bo on dalej będzie próbował grać na 2 fronty. Od przybytku...
    • niebieski_lisek Re: Zemsta na draniu 25.09.10, 13:55
      Taaa, prywatny detektyw wytropi twoje skasowane smsy :)
    • lonely.stoner Re: Zemsta na draniu 25.09.10, 13:57
      szkoda ze nie masz e-meili.
      A moim zdaniem po prostu zapomnij o tym i zajmij sie wlasnym zyciem. Zrob sobie ewentualnie testy na jakies choroby weneryczne (z hiv i chlamydia wlacznie)- na wszelki wypadek. Facet ktory sie tak puszcza mogl ci spokojnie sprzedac jakis syf. Lepiej sie zbadac za wczasu.
      • maarylin Re: Zemsta na draniu 25.09.10, 14:09
        Przestańcie mi tu walić teksty o głupich trollach. Zwracam się o pomoc w konkretnej sprawie, nigdy nie byłam w takiej sytuacji skąd mam wiedziec czy prywatny detektyw ma/nie ma uprawnień by wyciągnąć od operatora smsy. Mam maile i wiadomości na facebooku..niestety wszystko również skasowałam. Odzyskać można?
    • alpepe Re: Zemsta na draniu 25.09.10, 14:09
      ty nie wyjdziesz na desperatkę, ty nią jesteś. Wynieś z tego zdarzenia odpowiednią naukę i nie wracaj już do tego.
      • lonely.stoner Re: Zemsta na draniu 25.09.10, 14:21
        no to juz predzej odzyskaj meile i wiadomosci z fb, przynajminiej data wyslania bedzie widoczna, i taki o to kwaitek mozesz zainteresowanym stronom podeslac. Ja bym pojechala ostro po bandzie i wkleila na wall hehehe :) a nie slala na priv.
    • berta-live Re: Zemsta na draniu 25.09.10, 14:24
      Nic skasowanego z urządzeń elektronicznych nie znika. Znajdź kogoś kto zajmuje się odzyskiwaniem danych, to wszystkie smsy wrócą. Ale przygotuj się na spory koszt.
      • lonely.stoner Re: Zemsta na draniu 25.09.10, 14:27
        sek w tym czy warto ponosic ten koszt??
        po tym ujawnieniu sms to dopiero pewnie bedzie poczatek, bo moze sie okazac ze i tak wyjdziesz na desperatke i nikt sie tym nie przejmie. A ta nowa laska moze w to wszsytko zwyczajnie nie uwierzyc, albo nie chciec uwierzyc.
    • lolcia-olcia Re: Zemsta na draniu 25.09.10, 14:31
      Jedyne co możesz zrobić to zapomnieć o tym facecie.
      • maarylin Re: Zemsta na draniu 25.09.10, 14:35
        Dziękuję bardzo tym, którzy udzielili mi rzeczowych odpowiedzi:)
    • teletoobis Re: Zemsta na draniu 25.09.10, 14:57
      www.youtube.com/watch?v=AO8h6PsdNuw
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka