curacao75
06.10.10, 19:38
Macie prawo jazdy? ja dzisiaj spotkałam się z niebywałym chamstwem, ale nie tylko dzisiaj...
Przykład z dzisiejszego dnia: wyjeżdżałam z centrum handlowego, zjechałam ze skrzyżowania w kierunku małego osiedla, zostałam na lewym pasie, mam stary samochód i od niedawna prawo jazdy, no i po tym skręcie w lewo, zaczął się dusić i omal nie zgasł, w związku z tym auto zwolniło, za mną jechał koleś w jakimś OGROMNYM jeepie, 2 razy większym jak mój samochód, zaczął trąbić, potem mnie wyminął i jechał przede mną, ja jechałam z tyłu i opanowałam sytuacje z autem, gdy ten gwałtownie się zatrzymał...szybko zareagowałam i nie wjechałam mu w tył...
Tak sobie myślę, ja jestem w 5 miesiącu ciąży, jeżdżę papierowym Tico, tylko do sklepu i z powrotem i taki baran mógłby mi zrobić mi i dziecku krzywdę bo nie ustąpiłam mu miejsca? jechałam za wolno? przecież mógł mnie wyminąć, zwłaszcza że i tak zjeżdżał w kierunku obwodnicy...więc korzystałby z prawego pasa... ja nie rozumiem takich ludzi... pewnie by się cieszył gdyby coś mi się stało bo dał mi nauczkę...