megi1973 19.10.10, 15:12 no ludzieee czy naprawdę musicie pochwalić się nowymi meblami albo propozycją pracy???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:14 megi1973 napisała: > no ludzieee czy naprawdę musicie pochwalić się nowymi meblami albo propozycją p > racy???? Nie, ale zawsze możemy pokręcić nosem czy wręcz próbować wcisnąć kilka szpilek w czyjś entuzjazm. Ot, tak dla własnego zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:17 > Nie, ale zawsze możemy pokręcić nosem czy wręcz próbować wcisnąć kilka szpilek > w czyjś entuzjazm. Ot, tak dla własnego zdrowia. To jest nasz wkład w polską tradycję i kulturę narodową. A kobietami wolno się chwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:19 Dobra, Grafik, chwal się kobietami. Słucham. Mów.:P Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:21 > Dobra, Grafik, chwal się kobietami. Słucham. Mów.:P Ja tez sie w sluch zamieniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:25 cafem napisała: > > Dobra, Grafik, chwal się kobietami. Słucham. Mów.:P > > Ja tez sie w sluch zamieniam:) No, proszę, proszę, jakie ciekawskie... Odpowiedz Link Zgłoś
livian Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:15 A dlaczego nie? Skoro można zakładać nty wątek o pięknie nieposiadania dzieci i nie wiem który o zdradzie małżeńskiej i o prysznicu, to w czemże gorsze są wątki chwalace się? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:15 wczoraj byłam u dentystki, bo mi wystawała nić chirurgiczna ze szwu założonego 12 lat temu po dłutowaniu ósemki. Nic nie trzeba leczyć, piękniuteńkie zębunie. Tak się chciałam pochwalić, ale jakoś głupio mi było wątek zakładać. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:23 Wiec to jednak byla nic? :) > Nic nie trzeba leczyć, piękniuteńkie zębunie. Tylko pozazdroscic;) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:40 nio, wyszła sobie i sterczała, a dentystka rach ciach i na tacce zielony paproch. Nie ma co zazdrościć, trzeba pucować, nitkować i płukać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Korzystając z okazji chcialam się pochwalić 19.10.10, 15:16 Opuchlizna mi schodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Korzystając z okazji chcialam się pochwalić 19.10.10, 15:23 A co twarz polozylas? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Korzystając z okazji chcialam się pochwalić 19.10.10, 15:27 Emolient. Duuuużo. I tak wyglądam jak zombi, ale z tych ładniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Korzystając z okazji chcialam się pochwalić 19.10.10, 15:34 > I tak wyglądam jak zombi, ale z tych ładniejszych. Jeszcze kilka dni emolientu i bedziesz miala cere jak pupa niemowlaka;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Korzystając z okazji chcialam się pochwalić 19.10.10, 15:49 A byłaś z tym u lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Korzystając z okazji chcialam się pochwalić 19.10.10, 15:51 wystarczy ze byla na forum. To lepsze niz lekarz, prawnik, ksiadz i dziwka. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Korzystając z okazji chcialam się pochwalić 19.10.10, 15:58 No ba :) Dodałabym jeszcze politologa i znawcę piłki nożnej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Korzystając z okazji chcialam się pochwalić 19.10.10, 16:51 Nie mam jak iść do lekarza w tej chwili :/ Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Korzystając z okazji chcialam się pochwalić 19.10.10, 17:45 zaproś lekarza do siebie :) przy okazji - pochwalę się nowym opakowaniem nici dentystycznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Korzystając z okazji chcialam się pochwalić 19.10.10, 17:50 doral2 napisała: > zaproś lekarza do siebie :) > > przy okazji - pochwalę się nowym opakowaniem nici dentystycznych :) Ha! A jakie masz? Bo ja takie satin floss, eeeextra są! :D Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Korzystając z okazji chcialam się pochwalić 19.10.10, 18:21 salma75 napisała: > doral2 napisała: > > > zaproś lekarza do siebie :) > > > > przy okazji - pochwalę się nowym opakowaniem nici dentystycznych :) > > Ha! A jakie masz? Bo ja takie satin floss, eeeextra są! :D.." takie w okrągłym pudełeczku, jeszcze nie próbowałam, ale wyglądają obiecująco :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:18 Meble to akurat lubię wymieszane nowe ze starymi, ale za to fajne botki sobie kupiłam :F Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:46 Włala :) Do biegania do roboty, skórzane, tanie, nie obtarły ani pół razu, a niby każde mnie obcierają! :D Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:21 > no ludzieee czy naprawdę musicie pochwalić się nowymi meblami Jakimi nowymi?? Same antyki kupilismy:P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:23 szew Mi wczoraj wyjeli, Dzisiaj wcielili Mnie do Stronnictwa Niezaleznych zebym startowal w wyborach na radnego do powiatu. No, to juz sobie upatruje ktore by tu miejsce w sejmnie zajac. Tak zem sie kcial tylko pochwalic. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:26 Co Wy dzisiaj z tymi nicmi chirurgicznymi macie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:28 cafem napisała: > Co Wy dzisiaj z tymi nicmi chirurgicznymi macie? :D Już se wyobrażam Soula pozszywanego zieloną muliną. I wielka kokardka na końcu.:D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:35 myslalby kto ze wy wszystkie takie skromne. Ale jak dostana twardy argumęt to zaraz wymiękają Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:40 zależy gdzie ten argument dostaniemy ;) bo jeśli do rączki to niekoniecznie my wymiękamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:44 widac nie mialas w ręku odpowiedniego argumętu :P Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:50 mylisz się, ja dobieram sobie tylko mocne argumenty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:29 bo to taka uprzywilejowana kasta jest. Co ty myslisz sobie cafemowna, tu trzeba swojom własnom krfaficom zapracować na takom nić. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:24 A ja się chciałam pochwalić, że mi sie pięknie w kominku dzisiaj pali. Ciąg jak cholera :D. Dla ciężko kapujących, to zawoalowane chwalenie się: a). posiadaniem kominka b). posiadaniem drzewa do kominka c). posiadaniem ciągu w kominie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:27 Zapomnialas sie pochwalic, ze masz zapewne cieplej w domu niz wiekszosc z nas:P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:28 d). Chwaleniem się że narąbałaś, albo masz kogoś kto to drewno narąbał. :D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:29 a posiadaniem komina do czyszczenia to joz w ogole nie:P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 20:44 Chciałabym tylko pozazdrościć ci posiadania kominka. Sama dziś nie mam czym się chwalić, kurna. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:25 A ja się jeszcze chciałam pochwalić nową fryzurą :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:32 I jeszcze bym zapomniała 2 lata temu wygrałam w totka :) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 15:34 Jasne! Ja mam na ten przykład nową kanapę. Jeszcze jej nie widziałam, ale już dziś będę na niej spać:) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 16:40 a ja mam nowy super hiper telefon ale jeszcze nie dziala bo czeka az sie sim przeloguje :-( Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 16:48 no ludzie czy naprawde musicie mylic pojecie dzielenia sie radoscia z chwaleniem sie????? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 17:55 Ja by się chciała pochwalić, że kupię sobie modny telefon ajfon. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 18:20 a co Cię tak boli!? Jak komuś dobrze - pogratulujmy! :P Jak źle - pomóźmy! :PPP A Ty jak to widzisz? ;DDDDDDDDDD Inaczej, prawda? :P Polak, typowy Polak :P Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 18:47 a ja się chciałam pochwalić, że przez najbliższe 6 miesięcy - co najmniej będę miała staż absolwencki :P. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 18:54 Oby jak najwięcej wątków chwalących a nie dołujących. Zawsze możesz wchodzić tylko na wątki józefa. Fuunka zajebiste buty:D Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_pisze Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 20:24 Jakby się głębiej zastanowić to nie mam się czym pochwalić, fuck Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 20:28 to idź z tego wacika, bo bezpotrzebnie tu tlen z powietrza zabierasz. ;) na ścianę płaczu marsz!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 20:27 Nie pamiętam ani jednego wątku, w którym chwalenie byłoby celem samym w sobie (z wyjątkiem Aliny :)). na ogół ktoś o coś pyta lub po prostu kontynuuje to co kiedyś pisało sobie, bo inni i tak spytają, a życzliwi i tak wyłapią jakiś element, który nie mieści się w ramach tej idiotycznej przyzwoitej hahaha ;P skromności. ;P Czasem autor sam się dziwi czemu to wyłapali. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: chwalipięctwo na forum 19.10.10, 20:33 A ja by się chciałam pochwalić, że zaczynam nowe życie. Narazie idzie mi różnie, ale się dźwigam. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś