ida0610 19.10.10, 19:24 w moim nowym lokum mieszka bardzo sympatyczny chlopak, spodobal mi sie od pierwszej chwili. jak moge go poderwać? proszę o pomoc;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arsmenik Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 19:27 najwazniejsze aby rozkładac książki i nic poza tym bo będzie szybko i krótko (chodzi o znajomość) :):) Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 19:30 arsmenik napisał: > najwazniejsze aby rozkładac książki i nic poza tym bo będzie szybko i krótko (c > hodzi o znajomość) > > :):) > a może jednak nie? nie musi chyba tak być? :P Odpowiedz Link Zgłoś
arsmenik Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 19:32 przekonywac i obrazować nie będe. A kobieta to taka fajna istotka , że jest prawie jak dziecko ; dopóki nie dotknie i sie nie oparzy to nie uwierzy. :):) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 19:54 Nie musi. Z mojego doświadczenia wynika, że bywa całkiem odwrotnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 19:28 Podaj namiary na chatę. Wpadniemy i go uświadomimy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 19:33 wacikowa napisała: > Podaj namiary na chatę. Wpadniemy i go uświadomimy.:) hahah dzięki;) Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 19:41 może mi ktoś doradzic cos sensownego? Odpowiedz Link Zgłoś
arsmenik Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 19:51 bądx naturalna, a jak ma coś zaiskrzyć to tak sie stanie wcześniej czy później. nadgorliwoś jest gorsza od faszyzmu , więc nie ma się co narzucać. Nie gotowej recepty na taki klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 20:24 o prosze, w koncu jakas rada, a nie tylko zniechęcanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 19:51 No normalnie: podchodzisz i podrywasz ! Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 19:54 Zaproś go na piwo, potem samo poleci :) Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 20:22 pomysl z piwem jest ok:) tylko jest jeszcve jeden problem- ja sie strasznie wstydze i nie umiem nawiazac rozmowy. jesli on cos mowi, to zazwyczaj sie usmiecham i odpowiadam, tak, ze rozmowa zaraz sie konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 20:56 Oj tam. Albo złapiecie kontakt, albo nie warto chłopaka podrywać. Jeśli problem nieśmiałości polega na tym pierwszym kontakcie zdradzę ci sekret. Poproś go o pomoc. Wymyśl cokolwiek. Chciaż nie, jeśli poprosisz o wymianę uszczelki a on nie umie to dupa zbita. Lepiej poproś o przesunięcie szafy czy coś. Po wszystkim naturalne będzie postawić mu piwo. I zdradzę ci sekret handlowca, nie musisz dużo gadać, za to zadawaj pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 19:56 powiem szyfrem: idziesz do sklepu rybackiego, kupujesz podbierak i podrywasz. Translacja: idziesz do sklepu bielizniarskiego, kupujesz seksowne koronkowe body, pokazujesz sie w nim przypadkiem delikwentowi i rybka jest ugotowana. Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 20:23 heh niby przypadkiem;) ciekawe i w sumie do zrealizowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 21:18 ja zawsze podrywam na podbierak Odpowiedz Link Zgłoś
usunelamkonto Re: jak poderwac wspollokatora 20.10.10, 19:20 przeczytalam rozne porady bo sama chcialam poderwac chlopaka :D ubieraj sie schludnie, nos obcasy, nie musza byc szpilki ale jakis maly obcas dziala, nos ciuchy podkreslajace figure ale pod zadnym pozorem wyzywajace. usmiechaj sie. utrzymuj kontakt wzrokowy. moze on ma jakies zainteresowania w ktorych mozesz brac udzial? skoro to jest wspollokator to mozesz popros go o pomoc w jakiejs rzeczy (np naprawa komputera?) mezczyzna lubi byc pomocny czekolada :D. my chodzilismy do kawiarni na goraca czekolade, ale ty mozesz go poczestowac jakas bombonierka ja bylam naturalna, usmiechalam sie, zartowalam, patrzylam mu w oczy, rozmawialismy - a mozna na wszystkie tematy ze mnie rozmawiac. mamy wspolne cechy takze udalo sie :D Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 20:16 Już z nim mieszkasz, więc połowa zabawy za Tobą :). Po prostu bądź sobą Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 20:25 staram sei byc soba, ale jak go widze, to strasznie sie spinam. nie umiem wtedy nic sensownego wydusic z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 21:13 To współczuję Ci, bo krępowanie się przy jakimkolwiek mieszkańcu utrudnia poważnie życie ;). I zasadnicze pytanie: zajęty, wolny? Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 21:27 wolny, wolny chwala Bogu:P Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 20:39 mieszkacie w jednym domu, znaczy często się widzicie a nawet pewnie "obijacie" sie o siebie w kuchni czy przedpokoju i on Cię nie zauważył? szał Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 20:46 to jest nieco bardziej skomplikowane. ze mna mieszka taka jescze jedna dziewczyna. w sumie on rozmawia z nami obiema, z tym, że ona jest bardziej rozgadana niz ja i odwazniejsza. on w sumie traktuje nas tak samo, nie wiem, czy mnie zauważyl, czy nie i dlatego prosze o pomysl na zwrocenie na siebie jego uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.godiva Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 20:54 Rozbierz się może i zrób mu niespodziankę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 21:30 to trosze zbyt drastyczne... jeszcze wzialby mnie za desperatke;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 21:07 Babcia nie uczyła, którędy wiedzie droga do serca faceta? Dobry przepis, zapach pyszności snujący po całym domu i "Dużo ugotowałam, zjesz ze mną?" + lekka rozmowa przy jedzeniu i uśmiech i chwacit...dalej czekać na kroki faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 21:29 to sie da zrobic- na szczescie umiem gotować:) dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 21:31 Ja tam uważam, że w żadnej inne sytuacji integracja nie postępuje tak szybko jak przy dobrym jedzonku :D Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 21:36 powiem Ci, że zastosuje się do twojej rady:) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 21:41 Jak masz chlapnąć na odwagę to zastanów się czy flaszki wina nie kupić, że niby lubisz sobie popijać przy gotowaniu...i jego poczęstujesz do posiłku...tyle że jak to wino będzie to już chyba tylko totalny beton by się nie kapnął, że jest podrywany :) Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 21:45 sweet_pink napisała: > Jak masz chlapnąć na odwagę to zastanów się czy flaszki wina nie kupić, że niby > lubisz sobie popijać przy gotowaniu...i jego poczęstujesz do posiłku...tyle że > jak to wino będzie to już chyba tylko totalny beton by się nie kapnął, że jest > podrywany :) hehe jakby sie kapnął, to bym chyba sie pod ziemie ze wstydu zapala chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 23:00 Ej, ale przeca o to chodzi, by się skapnął :) Kochana, nic nie pisaaś, że umiesz gotować, to bardzo istotne :D Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 23:06 hehe no niby tak, ale ja wole tak delikatnie, zeby on wyczul moje zainteresowanie i sam sie za podryw wzial...:P Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 23:48 ida0610 napisała: > hehe no niby tak, ale ja wole tak delikatnie, zeby on wyczul moje zainteresowan > ie i sam sie za podryw wzial...:P świetnie tylko żebyś nie czekała kilku lat zanim on się zorientuje:D Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 22:15 namawiasz ja do paskudnej manipulacji. szczerze sie mnie to podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 21:51 ten sposób nie dział na wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 22:05 No ale ma statystyczną skuteczność dużą :D Chyba, że facet jest wiecznie na diecie, albo ma fobie jedzeniowe (znam takiego) to wtedy faktycznie jak kulą w płot :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 22:07 lub jak opierdzieli posiłek powie dziekuje dobre było i tyle.brak konkretnej reakcij. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pink Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 22:11 No ale wiesz spróbować warto, cóż zła inwestycja kilku warzyw i porcji mięcha wobec uczuć wzniosłych...a przynajmniej będzie wiadomo, ze pan raczej nie jest zainteresowany i sobie można ciekawszych obiektów szukać...ja tam wolę otwartych drzwi szukać niż zamknięte wyważać :) Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 22:18 nie no ok,jak rozpisałaś na czynniki pierwsze to to ma sens. przynajmniej do sprawdzenia zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 22:56 niestety- nigdy nie wiadomo:/ Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 21:12 przygotuj sobie neutralne tematy rozmów, jak ci idzie rozmowa z koleżankami? masz koleżanki/przyjaciółki? masz zainteresowania:)? i w świecie wiele się dzieje... zawsze jest o czym gadać, milczenie w początkowej fazie jest niezręczne i jeśli rozmowa kleić się nie będzie ciężko będzie zatrzeć pierwsze negatywne wrażenie kup wino lub jeśli chcesz wyjść na koleżankę browarki, pierdzielnij ze dwie pięćdziesiątki przed wejdź do jego pokoju i powiedz że przyszłaś z misją przywitalną i koniecznie musisz wypić z nowym współlokatorem choć z drugiej strony wodka przydałaby się do bruderszafta dalej jakoś pójdzie wypij tylko na rozgrzewkę, jak coś to mogę go poderwać za Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: jak poderwac wspollokatora 19.10.10, 21:32 piekna.i.wyrafinowana napisała: > przygotuj sobie neutralne tematy rozmów, jak ci idzie rozmowa z koleżankami? ma > sz koleżanki/przyjaciółki? masz zainteresowania:)? i w świecie wiele się dzieje > ... zawsze jest o czym gadać, milczenie w początkowej fazie jest niezręczne i j > eśli rozmowa kleić się nie będzie ciężko będzie zatrzeć pierwsze negatywne wraż > enie > kup wino lub jeśli chcesz wyjść na koleżankę browarki, > pierdzielnij ze dwie pięćdziesiątki przed > wejdź do jego pokoju i powiedz że przyszłaś z misją przywitalną i koniecznie mu > sisz wypić z nowym współlokatorem > choć z drugiej strony wodka przydałaby się do bruderszafta > dalej jakoś pójdzie > wypij tylko na rozgrzewkę, > jak coś to mogę go poderwać za Ciebie:) heh no mam:) i przy blizszych znajomych buzia mi sie nie zamyka, gadam, dowcipkuje itd. chyba- tak jak mowisz- chlapne cos sobie przed rozmowa z nim;) dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: a co jak się 19.10.10, 21:28 na pewno nie:) gej nie patrzylby tak na moje nogi:P Odpowiedz Link Zgłoś
arsmenik Re: a co jak się 19.10.10, 21:30 ida0610 napisała: > na pewno nie:) gej nie patrzylby tak na moje nogi:P Pokaż a powiem dlaczego tak patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: a co jak się 19.10.10, 21:34 arsmenik napisał: > ida0610 napisała: > > > na pewno nie:) gej nie patrzylby tak na moje nogi:P > > Pokaż a powiem dlaczego tak patrzy > > >hah a ta pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
arsmenik Re: a co jak się 19.10.10, 21:39 No to Ci nie powiem dlaczego tak patrzy :):) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: a co jak się 19.10.10, 21:44 to ja Cie zapenie, ze nie sa ani krzywe, ani grube. hehe;P Odpowiedz Link Zgłoś
arsmenik Re: a co jak się 19.10.10, 21:49 ida0610 napisała: > to ja Cie zapenie, ze nie sa ani krzywe, ani grube. hehe;P Musze uwierzyć:):0 Zatańczysz?? www.youtube.com/watch?v=1TB1x67Do5U Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal-is-me Re: jak poderwac wspollokatora 20.10.10, 14:10 Rozbierz się i czekaj. Po 10 minutach już będziesz wiedzieć. No chyba, że mieszkacie tam w jakiejś komunie 10-15 osób, wtedy się nie rozbieraj - grozi czymś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: jak poderwac wspollokatora 20.10.10, 18:29 Nie mieliście żadnej imprezy integracyjnej w mieszkaniu?;) albo mieszkaniowego wypadu na miasto?;) Z własnego doświadczenia: wszelkie znajomości zaczynają się i zacieśniają w kuchni!;P. Tu też rodzą się najfajniejsze pomysły co/gdzie/kiedy:) Nooo i te dłuuuuugie rozmowy przy winie/kawie/herbacie:) aż mi się łezka zakręciła... Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: jak poderwac wspollokatora 20.10.10, 19:11 mam juz plan:) moja współlokatorka na weekend jedzie do domu. mój luby zapewnie wylezie gdzieś na impreze, ale z tego co zauważyłam zwykle nie wraca jakoś szcególnie późno. siekne sobie coś na odwage i jak tylko uslysze, że przylazł to wyskocze z pokoju. hehe ale nie naga, jak mi to kilka osób sugerowało, lecz w ładnej piżamce. zagadam coś do niego, powiem, że mi sie nudzi tak samej siedzieć i zaproponuje mu piwko. potem zobacze jaki obrót przybiorą sprawy. mam nadzieje, że pomyślny:) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: jak poderwac wspollokatora 20.10.10, 23:10 Wiesz, baba pijana, d... sprzedana :P Może poprzestań tylko na tej piżamce, bez procentów. No, chyba że zależy Ci tylko na jednorazowym numerku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrow.ka1 Re: jak poderwac wspollokatora 20.10.10, 21:40 Lepiej zostaw go w spokoju. Najgorzej to zniszczyć sobie dobrą atmosferę we własnym gnieździe. Z czasem samo Tobie przejdzie jak poznasz jego nawyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
sexuarium Re: jak poderwac wspollokatora 20.10.10, 22:44 mi przyszedł do głowy pomysł w stylu Samanty z "Seksu w wielkim mieście". Zakładasz płaszczyk pod którym jesteś naga, w ręku butelka z szampanem i z tajemniczym usmiechem pukasz do drzwi swego wybranka :) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: jak poderwac wspollokatora 20.10.10, 23:05 Co to znaczy "w nowym lokum"? W bloku w sąsiedniej klatce? po drugiej stronie korytarza? Współlokator wspólnego mieszkania? Pytanie o tyle ważne, że jeśli mieszka przez ścianę, to już dawno SAM by Cię wyhaczył, jeśli byś mu się podobała. Ja mam taki pomysł, żebyś udała, że masz problem z komputerem. Dla niego musi być w miarę łatwy, żeby go rozwiązał nie będąc informatykiem. Czyli np pomoc w skonfigurowaniu poczty albo wgraniu programu antywirusowego. Idziesz do niego i mówisz, ze na jutro musisz referat napisać a coś Ci zwolnił komputer i chyba masz wirusa i czy on by nie mógł zobaczyć, może da się wgrać jakiegoś avasta itp. Normalny misio zaraz poczuje się ważny maczo i na pewno będzie starał się zaimponować rozwiązując "problem". Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mrow.ka1 Re: jak poderwac wspollokatora 20.10.10, 23:08 > Co to znaczy "w nowym lokum"? W bloku w sąsiedniej klatce? po drugiej stronie k > orytarza? Współlokator wspólnego mieszkania? Pytanie o tyle ważne, że jeśli mie > szka przez ścianę, to już dawno SAM by Cię wyhaczył, jeśli byś mu się podobała. > A może z tego samego pokoju? :) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: jak poderwac wspollokatora 20.10.10, 23:11 :D :D :D I pyta się na forum jak go poderwać? Ja tam bym w takiej sytuacji "pomyliła" łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: jak poderwac wspollokatora 20.10.10, 23:14 ... oooo, jeszcze można suszyć (aby ładną) bieliznę w widocznym miejscu. Może wyobraźnia popracuje Odpowiedz Link Zgłoś
ida0610 Re: jak poderwac wspollokatora 26.10.10, 22:20 i go kurde poderwalam:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany_live Re: jak poderwac wspollokatora 26.10.10, 22:29 Ładnie tak zgrywać taka, która nie wie jak to się robi. Ppotem jeszcze się chwalić. ;) lol Odpowiedz Link Zgłoś
rubarom Re: jak poderwac wspollokatora 27.10.10, 18:13 ida0610 napisała: > i go kurde poderwalam:P:P Troll z ciebie. (wcześniejsze źle mi się podpięło). Odpowiedz Link Zgłoś