Dodaj do ulubionych

Uroda Polek

01.11.10, 15:56
Gdzies na jakims forum emigracyjnym czytalem ze Polki sa ladniejsze od Francuzek , zaznaczam ze opinie same sobie wystawily kochane rodaczki. Ale nie dosc ze sa ladniejsze to sa jeszcze lepsze nie tylko pod wzgledem urody , One ogolnie uwazaja sie za lepsze. Moze to i dobrze , niech tak sobie mysla. Ale to nie ma nic wspolnego z prawda i kazdy wie jak jest naprawde. Obojetne czy dziewczyna jest z wioski , czy tez z miasta , po zawodowce czy po studiach laczy je bardzo wiele. One wcale nie wychadza za maz za obcokrajowca z milosci , One wybieraja poprostu lepsze zycie , ale to lepsze zycie nie zawsze jest lepsze. Mialem pisac o urodzie polek , owszem sa dziewczyny ktore maja orginalna urode , ktora wybija Je ponad przecietnosc ale jest ich naprawde malo i zdecydowana wiekszosc ma proste rysy twarzy zdradzajace wiejskie pochodzenie. A Francuzki sa sliczne i nie mowie tu o zadnych melanzach , tylko o bialych francuzkach z krwi i kosci. Maja strasznie delikatna urode , ubieraja sie swietnie ale nawet i te skromnie ubrane wygladaja swietnie. A polki hehehe daaaalleeekkkoooo w tyle pod kazdym wzgledem , dlatego obcokrajowcy biara je hurtem za zony bo sa latwe w obsludze , wykonuja kazde polecenia , rzadko sie psuja.To rowniez tyczy sie tych dziewczyn uwazajacych sie za inteligentne , majace wyksztalcenie i sa niby ladne. Jest oczywiscie grupa tych normalnych ale jak juz pisalem wczesniej jest ich naprawde niewiele. Adios
Obserwuj wątek
    • menk.a Re: Uroda Polek 01.11.10, 15:58
      esco_bar napisał:

> Adios

Ale tak na forever?? Promise?
      • maitresse.d.un.francais Menia, chciałabyś 01.11.10, 16:25

Ale tak na forever?? Promise?

Dobra, dziewczęta, zasmućmy się pokazowo, to troll se pójdzie.

Idę włosy rwać. Z peruki. :-P
        • menk.a Re: Menia, chciałabyś 01.11.10, 17:55
          Smucę się.
          • sid.leniwiec Re: Menia, chciałabyś 01.11.10, 19:08
            Ja bardziej.:(((
            • menk.a Re: Menia, chciałabyś 01.11.10, 19:09
              No i trollisko się teraz onanizuje naszym smutkiem.:P
              • sid.leniwiec Re: Menia, chciałabyś 01.11.10, 19:10
                Niech ma coś z życia! :)
                • menk.a Re: Menia, chciałabyś 01.11.10, 19:13
                  sid.leniwiec napisała:

> Niech ma coś z życia! :)

Kasy, urody i elokwencji los poskąpił, więc w rękodziele przodownikiem pracy zostanie.;)
        • ind-ja Re: Menia, chciałabyś 03.11.10, 23:35
          a ja syfy cisnac i lamac szczeke.Moze jak sie zrosnie to zaniknal te wiejskie rysy twarzy
    • bijatyka Re: Uroda Polek 01.11.10, 15:59
      Adios

Adios.
      • menk.a Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:00
        bijatyka napisała:

> Adios
        >
        > Adios.
        >

Ty to masz akcent. Zazdroszczę.
        • bijatyka Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:01
          Bo się tym francuskim niepoczebnie katujesz ! ;)
    • silentscream Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:00
      Mnie w ogóle średnio przekonują te obserwacje. Statystycznie rzecz biorąc atrakcyjni fizycznie ludzie powinni się z grubsza równomiernie rozkładać w krajach o mniej więcej podobnym poziomie bogactwa (nie liczę Afryki na przykład, bo głód, choroby itp).
    • outthereltd Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:03
      acha...no i....?
      • esco_bar Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:07
        ale was to boli hehehe ja dobrze o tym wiem , a zapomnialbym znalem taka jedna pania adwokat ktora miala klopoty z higiena osobista , teraz mieszka w pod Paryzem wyszla za maz za francuza
        • qw994 Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:16
          Oj, strasznie nas boli, oj, jak bardzo boli :)
    • kochanic.a.francuza Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:07
      "zdecydowana wiekszosc ma proste rysy twarzy zdradzajace wiejskie pochodzenie"

A co zlego w wiejskim pochodzeniu? I jak ono wlywa na rysy twarzy? Bardzo cieka jestem tez, dlaczego Francuzki to maja "niewiejskie" pochodzenie. francja nie przechodzil uprzemyslowienia ani urbanizacji? Juz od Homo Neandertalsis Francuzi zyli w miastach jako robotnicy, ew. arystokraci? Stad te piekne twarze?
      Zadziwiajaca historia.
      Poczytaj sobie co Proust pisal o urodzie arystokratycznych Francuzek. Cos tam bylo tak, ze brzydota jest przypisana do blekitnej krwi. Poczytaj, nie pamietam.
      • alpepe Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:22
        myślałam, że Proust był koneserem męskiego piękna, mylę się?
        • kochanic.a.francuza Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:48
          > myślałam, że Proust był koneserem męskiego piękna, mylę się?

Nie mylisz sie, byl homo, co nie znaczy ze nie dostrzegal kobiecego piekna:) lub jego braku.
    • qw994 Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:09
      Ojej, jako Polka poczułam się pognębiona :)
      • menk.a Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:14
        qw994 napisała:

> Ojej, jako Polka poczułam się pognębiona :)

Na pewno dotknęło Cie to do żywego, jesteś zraniona na wskroś. Apap. Weź apap.
        Dziewczęta, gremialnie weźmy apap.:D
        • qw994 Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:17
          Apap i ziółka na uspokojenie :)
          • menk.a Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:18
            qw994 napisała:

> Apap i ziółka na uspokojenie :)

Tak. Niech trollisko ma wrażenie, że misja się powiodła i zasiał w nas fermentu. W nas, tych brzydkich, zachłannych i puszczalskich rodaczkach.:D
    • six_a Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:10
      to ty jesteś ten słynny polski hydraulik?
    • mala_gorzka oto Polak właśnie 01.11.10, 16:11
      dużo podrozuje, tymczasowo mieszkam za granica i jakoś nigdy nie słyszałam aby ktokolwiek źle wypowiadał się o swoich rodaczkach.

Niestety, niektórzy Polacy strasznie narzekają na Polki, że brzydkie, grube, lecące na kasę, łatwe i nie wiadomo co jeszcze. Panowie, sami moglibyście się ogarnąć.

Coś mi się zdaje, że ta krytyka wynika z własnych kompleksów i braku realizacji potrzeb seksualnych. Poznałam kilku interesujących obcokrajowców, ale wcale ich nie porównuję z Polakami, a już na pewno nie generalizuję, że wszytscy nasi faceci są beznadziejni i przesiadują z piwskim przed tv.
      • esco_bar Re: oto Polak właśnie 01.11.10, 16:44
        oczywiscie zrob ze mnie impotenta i wariata , ja tylko napisalem prawde a prawda w oczy kole. Raz slyszale gdzies w europie jak sobie dwie panie polki rozmawialy i ta jedna do drugiej mowi ze jej znajomi to na alaske w sierpniu jada .......
        • mala_gorzka alaska? 01.11.10, 17:08
          i co z tego?
          co to za odpowiedz?

esco - generalizujesz, wrzucasz wszytskie baby do jednego wora. może poznałeś kilka takich właśnie kobiet, trudno takie WSZEDZIE sie zdarzaja, ale swoje sądy zatrzymaj dla siebie.

tak, jestem brzydka i pazerna i ja nie wiem, jak to sie stalo, że nie-Polak i nie-Arab poleciał na tę moją wątpliwą urodę i staroswieckie zasady moralne. chyba jakiś nienormalny albo nie doszly go opinie niedowartościowanych Polaków o polskich kobietach.

• qw994 Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:15
      A ty za parę groszy w co bierzesz? Usta? :) No przyznaj się jako Polak.
      • esco_bar Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:35
        kochanie czyzbys zapomnialas ze to Ty mnie obslugujesz???
        • qw994 Re: Uroda Polek 02.11.10, 05:56
          Nie, kochanie, sądząc po jadzie na forum, sam siebie obsługujesz :) Powodzenia i oby rączka nie bolała :)
          • esco_bar Re: Uroda Polek 02.11.10, 13:10
            Tylko nie mow ze sama nie strzelasz z palca , bo Ci nie uwierze.
    • menk.a Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:17
      esco_bar napisał:

> i jeszcze jedno , zachlannosc na pieniadze za pare groszy to w p..pe dadza sie
      > ,,,,,,,

No jaki pokrzywdzony przez los. Nie bzyka, bo kasy nie ma.
      • qw994 Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:18
        No, też się uśmiałam :)
        • menk.a Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:25
          qw994 napisała:

> No, też się uśmiałam :)

Tacy jak ten są szalenie czytelni. To w co celują, czym atakują pozwala podejrzewać i sądzić, gdzie i co ich najbardziej boli. Zero subtelności, zero elokwencji, zero niuansów. Walą wprost jak pierwotni, maczugami i wystawiają się. Pisać o sobie można różne rzeczy i w różny sposób. Ale już atak jest podyktowany własnymi doświadczeniami, bolączkami, frustracjami i niespełnieniem. W tym wypadku jako mężczyzna.;)
    • ma_dre Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:21
      no swiynto racja, wszystko pasi : jestem zona discount, o przasnej urodzie, pewnie zem lepsza od Francuzek, no bo czemu nie na nie moj Francuz polecial, tylko na mnie :-))) ? Ha? W dodatku jak opisane rzadko sie psuje i wykonam kazde polecenie :-) bo po tom jest!
    • 0ffka Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:21
      Esco to co piszesz jest oczywiste. Rozumiem że chciałeś włożyć kij w mrowisko :) Niedawno był wątek na tym forum o wyższości urody Rosjanek, Ukrainek od Polek. Zapewne autorem była jakaś opiekuna, czy sprzątaczka ze wschodniej granicy.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:28
      Naprawdę obcokrajowcy hurtowo biorą za żony Polki?
    • wicehrabia.julian Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:41
      esco_bar napisał:

> Gdzies na jakims forum emigracyjnym czytalem ze Polki sa ladniejsze od Francuz
      > ek

miałem do czynienia z jednymi i drugimi i nie zauważyłem anomalii, oczywiście wszystko zależy od egzemplarza

uważam, że wśród rdzennych mieszkanek krajów Europy Wschodniej znajdzie się więcej pięknych kobiet, niż na Zachodzie, ale masz rację co do ubioru - to jeszcze nie ta liga :)
      • kochanic.a.francuza Re: Uroda Polek 01.11.10, 16:52
        to jeszcze nie ta liga :)

Lige ksztaltuja m. in. zarobki, a na te wplywu nie maja ani Polki ani Polacy.
        • esco_bar Re: Uroda Polek 01.11.10, 17:03
          Jakie zarobki , czlowieku o czym Ty piszesz znam takie przypadki gdzie najlepsze kosmetyki i ciuchy nie pomagaja i nie pomoglaby nawet skaplikowana operacja plastyczna
          • simply_z Re: Uroda Polek 01.11.10, 18:03
            skomplikowana
            a ty jestes przystojny?;)
            • menk.a Re: Uroda Polek 01.11.10, 18:05
              simply_z napisała:

> skomplikowana
              > a ty jestes przystojny?;)

Jest. I do tego elokwentny, otwarty, dowcipny, bogaty, wykształcony, ma prawo jazdy, ale Polki,mimo swego wrodzonego puszczalstwa, z nim nie sypiają.;)
              • simply_z Re: Uroda Polek 01.11.10, 18:12
                • menk.a Re: Uroda Polek 01.11.10, 18:13
                  Kojarzę nicka. I banialuki też.
            • esco_bar Re: Uroda Polek 01.11.10, 21:36
              Oczywiscie ze jestem przystojny , czuje na sobie wzrok mlodych dziewczyn , moich rownolatek jak i dojrzalych kobiet . Powiem szczerze ze jest to naprawde przyjemne uczucie. Moze chcesz sie przekonac?
              • simply_z Re: Uroda Polek 01.11.10, 21:38
                tak ,wyslij fotke na moją pocztę;)
                • esco_bar Re: Uroda Polek 01.11.10, 22:25
                  I co Ci jeszcze wyslac , moze z tysiac euro??? To Ty mi powinnas wyslac swoje foto a jesli Ciebie zakceptuje wizualnie , moge dac Ci szanse na spotkanie . A gdzie , to Ty juz mozesz wybrac .
                  • simply_z Re: Uroda Polek 01.11.10, 22:43
                    żartujesz prawda?;)
                    moja odpowiedz brzmi:
                    besame en culo pendejo;)
                    • esco_bar Re: Uroda Polek 01.11.10, 22:53
                      Jesli dbasz o higiene , to nie widze zadnego problemu.
    • chersona Re: Uroda Polek 01.11.10, 17:00
      We Francji byłam ponad 20 lat temu i nic z urody Francuzek nie pamiętam. Jak przeglądam francuską edycję Marie Claire, to więcej tam ciemnoskórych kobiet-imigrantek, niż białych kobiet. Powiem tylko, co zasłyszałam od koleżanek z pracy (działka romanistyczna). Otóż jednogłośnie twierdziły, że znane im Francuzki, z którymi wynajmowały mieszkania w trakcie studiów, to brudaski, jakich mało. Mogę się za to wypowiedzieć co do Hindusek. Piękne są ogromnie. Na brudnych, syfiastych dworcach, w tym całym smrodzie i szczynach, można było zobaczyć skończone piękności otoczone gromadką rozwrzeszczanych, umorusanych dzieci. Oliwkowa cera, mięciutka skóra i miękkie kształty, wystające kości policzkowe, wydłużone, o migdałowym kształcie zielone oczy i piękne, delikatne dłonie o długich palcach - to akurat u mieszkańców Indii powszechne. Mężczyźni z kolei, to były takie sobie ruchliwe, drobne wymoczki. Tam dopiero można się było poczuć szaro. Ze swoją bladą cerą, włosami mysiego koloru i ostrymi europejskimi rysami.
    • 0ion Re: Uroda Polek 01.11.10, 17:13
      Francuzki są niskie i brzydkie i mają podobne problemy z higieną jak Polki.
      Polki są ładne ale tanie i generalnie polecą na każdego brudasa byle z kasą.
    • kobieta_z_polnocy Re: Uroda Polek 01.11.10, 18:48
      Nie wiem, czemu wątek koncentruje się akurat na francuzkach. Pewnie autor właśnie wrócił z wycieczki.

Jednak żarty żartami, ale faktem jest, że w narodzie przekonanie o nadzwyczajnej urodzie Polek wciąż ma się dobrze. Ja akurat francuzki uważam za bardzo seksowne i czarujące kobiety. Seksowne nie rozumiane jako obcisłe do granic możliwości ciuszki, w jakich gustują co niektóre rodaczki.

Inna sprawa, że porównywanie studentek nie bardzo ma sens. W każdym kraju są to nieopierzone dzieweczki o skromnych zazwyczaj zasobach finansowych i doświadczeniu, które o wygląd aż tak nie dbają, gdyż "jadą na młodości". Porównujmy kobiety powyżej trzydziestki. To się dopiero nasze słowiańskie piękności zdziwią.
      • simply_z Re: Uroda Polek 01.11.10, 18:59
        a słowianscy przystojniacy?;)
        eh to dramat
        • menk.a Re: Uroda Polek 01.11.10, 19:01
          Oj. Ja kocham Krystiana Wieczorka.:P
        • kobieta_z_polnocy Re: Uroda Polek 01.11.10, 19:42
          simply_z napisała:

> a słowianscy przystojniacy?;)
          > eh to dramat

"Słowiański przystojniak" to pojęcie wewnętrznie sprzeczne ;)
    • sid.leniwiec Re: Uroda Polek 01.11.10, 18:55
      Ani Francuzki, ani Polki, ani Chinki, to sobie chociaż na forum pobazgrze.:)
    • zainteresowany_live Re: Uroda Polek 01.11.10, 19:05
      Najpiękniejsze.. :D*

*Równie piękne są Żydówki.
      • marguyu Re: Uroda Polek 01.11.10, 20:14
        hm... we Francji mieszkam od 85 roku. W miedzyczasie mieszkalam takze w Polsce, Czechach, Tahiti i Urugwaju i wszedzie, w mniej wiecej rownych proporcjach, widzialam kobiety bardzo piekne, ladne, sredniej urody, nijakie, brzydkie.

Jedyna, naprawde istotna roznica miedzy Polkami, Francuzkami i innymi nacjami polega na tym, ze nie posluguja sie wulgaryzmami w zyciu codziennym.

Co do wypowiedzi autora wpisu, to niestety, naleze do tej czesci Polek, ktore swa prostacka uroda i merkantylnym podejsciem do zycia uwiodly biednego Francuza i zeruje na jego naiwnosci do dzis.

Przezyje ;)

PS. Chlopie, z kim ty sie zadajesz, ze masz tylko takie przyklady.
        • esco_bar Re: Uroda Polek 01.11.10, 21:46
          Z kim sie zadaje pytasz ? A co to ma do tego , moge podac przyklad kobiety ktora zna biegle kilka jezykow , jest wyksztalcona , inteligentna , piekna a polaszczyla sie na 40 euro.
          • zainteresowany_live Re: Uroda Polek 01.11.10, 22:06
            Niezłe podsumowanie wątku o inteligencji kobiet. ;D
            • menk.a Re: Uroda Polek 01.11.10, 22:09
              Zainteresowany, ty tak na serio piszesz? To że to tak świadczy o INTELIGENCJI KOBIET?
              • zainteresowany_live Re: Uroda Polek 01.11.10, 22:12
                Odnośnie inteligencji kobiet, napisałem już wszystko co chciałem w tym temacie.
                Spokojnej nocy menk.a.
                • menk.a Re: Uroda Polek 01.11.10, 22:20
                  To nie mam więcej pytań.
          • aniani7 Re: Uroda Polek 02.11.10, 00:12
            Aaaa, to ty jesteś z tych, którzy zapraszają na obiad i każą za siebie płacić?
    • martadyna Re: Uroda Polek 02.11.10, 06:38
      A jak wypadasz Ty, Polaku (?) w porownaniu do Francuza? Moze po prostu my Polki jestesmy takie nie-francuskie zeby wam- przystojnym, zadbanym, SWIETNIE ubranym Polakom nie przeszkadzac u boku?
      • esco_bar Re: Uroda Polek 02.11.10, 13:24
        Zawsze i wszedzie podkreslam ze jestem Polakiem i nie wstydze sie tego. Wiekszosc obcokrajowcow z ktorymi mam kontakt mowi ze wcale nie wygladam na Polaka. A jeszcze co do naszych pan to sa One stawiane w jednym rzedzie z obywatelkami Rumunii , Bulgarii , Ukrainy , Rosji i Bialorusi a to chyba o czyms swiadczy. Nie slyszalem zeby kobiety z europy zachodniej , masowo wychodzily za maz w innych krajach a u nas to normalne. Polki dosyc szybko sie "integruja" ze spoleczenstwem w ktorym przebywaja.
        • simply_z Re: Uroda Polek 02.11.10, 14:27
          o czym świadczy..? masz jakis kompleks wzgledem tych krajów..?
          co za problem ożen się z Francuzką
          pytanie tylko:po co jej gołodupiec z Europy Wschodniej? ( nawiązując do twoich pogladów):)
          • esco_bar Re: Uroda Polek 02.11.10, 14:44
            Powiadasz ozen sie z Francuzka golodupcu , byc moze to zrobie. Jednak ostatnio gustuje w Portugalkach.
            • simply_z Re: Uroda Polek 02.11.10, 15:12
              a ja w Brazylijczykach. lol
        • 10iwonka10 Re: Uroda Polek 02.11.10, 14:43
          >>>One stawiane w jednym rzedzie z obywatelkami Rumunii , Bulgarii , Ukrainy , Rosji i Bialorusi a to chyba o czyms swiadczy>>- O tym ze pochodzimy z tej samej czesci europy.
          Tak samo jak Szwedki, Norwezki czy Finki sa z tej samej czesci europy.
          Ukraina, Bialorus,Rosja - ale tam jest duzo pieknych kobiet.

Natomiast Polscy mezczyzni no w Angli maja opinie okragloglowych , wygolonych na zero( dla oszczednosci ) z wystraszonymi oczami z obowiazkowym plecaczkiem i w bialych adidasach.

Tak jka
          • jack20 Re: Uroda Polek 02.11.10, 14:54
            Za krytycznie patrtysz , wydaje mi sie : sa ludzie i ...ludzie. Nie kazdy polak to,gangswe czy lysy ochroniarz .
            Jesli tylko takich lysych z plecakami i w adidasach spotykasz to kwestia towarzystwa w ktorym sie obracasz albo wyjatkowego zagiecia parola na polakow . Ale nie sadze , ze to prawda .
            Byly czasy , ze polscy chlopcy nosili tez dlugie wlosy , biegali bez plecakow i nie w adidasach.
            To ze polki maja dobry gust , potrafia byc charmant , charmant nie podlega dyskusji
            • 10iwonka10 Re: Uroda Polek 02.11.10, 15:02
              Moj przyklad by przerysowany tak jak opinia autora glownego watku. :-)
        • eksel Re: Uroda Polek 03.11.10, 18:53
          Francuzki moga miec problem z wychodzeniem za maz za obcokrajowcow (nie frankofonow) gdyz nie wladaja jezykami obcymi. W tym przypadku ladna buzia i swietne ubranie nie pomoga...
      • jack20 Re: Uroda Polek 02.11.10, 14:19
        polki ebaly rozne nacje : tatarzy, ruskie , niemcy, ukraincy itd. itp. Z prostej lini wiec my pochodzimy i wy .
        Stad nasza uroda nie moze znaczaco od waszej odbiegac .
    • 10iwonka10 Re: Uroda Polek 02.11.10, 13:26
      Alez Francja to w wiekszosci tereny rolnicze z wyjatkiem duzych miast jak np Paryz gdzie jest duzo slicznych,zadbanych francuzek na prowincji jest duzo kobiet o dosc nijakim wygladzie. Wystarczy obejrzec jakis przecietny program,reportaz.

Jak kiedys presenter top gear w Angli stwierdzil ( zlosliwie) ze Francja to kraj pelen communists and peasants.
      • lonely.stoner Re: Uroda Polek 02.11.10, 15:13
        a ja jeszcze nie spotkalam osobiscie ladnej francuzki- wszystkie mialy naprawde wielgachne nochale.
        Poza tym oczywiscie uwazam ze jestem najpiekniejsza, najfajniejsza i najlepsza, i wylazi to przy spotkaniu nie tylko z kobietami innych nacji hehehe.
    • lonely.stoner Re: Uroda Polek 02.11.10, 15:16
      esco_bar napisał:

>. Mialem pisa
      > c o urodzie polek , owszem sa dziewczyny ktore maja orginalna urode , ktora wyb
      > ija Je ponad przecietnosc ale jest ich naprawde malo i zdecydowana wiekszosc ma
      > proste rysy twarzy zdradzajace wiejskie pochodzenie. A polki hehehe daaaalleeekkkoooo w tyle pod kazdym
      > wzgledem , dlatego obcokrajowcy biara je hurtem za zony bo sa latwe w obsludze
      > , wykonuja kazde polecenia , rzadko sie psuja.To rowniez tyczy sie tych dziewcz
      > yn uwazajacych sie za inteligentne , majace wyksztalcenie i sa niby ladne. Jest
      > oczywiscie grupa tych normalnych ale jak juz pisalem wczesniej jest ich napraw
      > de niewiele. Adios

poza tym to coz za przemyslany watek. mozna nabrac slusznych podejrzen ze tymi wiejskimi przyglupami to sa glownie twoja matka i siostry, skoro tak obrazowo przedstawiles sprawe. A fe.
      • 10iwonka10 Re: Uroda Polek 02.11.10, 16:10
        Gosc ma kompleksy bo polki plasuja sie jako atrakcyje za granica. Nie jakies super najpiekniejsze ale jako normalne, zadbane kobiety. Natomiast polscy mezczyzni plasuja sie na samym szarutkim koncu. Wiec moze esco lepiej wezmie lustro do reki ....
        • zainteresowany_live Re: Uroda Polek 02.11.10, 16:20
          A twój mąż/chłopak to pewnie przygarnięty z litości? ;)
        • tamade Re: Uroda Polek 03.11.10, 18:35
          Tak się składa, że współpracuję z ludźmi różnych nacji. I rzeczywiście Polki są uznawane za atrakcyjne wizualnie, szczególnie przez panów, dla których mdława uroda słowiańska jest egzotyczna i przez to pociągająca.
          Polscy mężczyźni nie podobają się za bardzo. Uznawani za fleje i buce, o urodzie mocno poniżej przeciętnej.
          Podobnie się ma z Rosjankami/Rosjanami
          • zainteresowany_live Re: Uroda Polek 03.11.10, 18:42
            Zależy jak dla kogo. Dla takiego Tajwańczyka - tak, dla Czecha - jednak chyba nie. ;)

> Tak się składa, że współpracuję z ludźmi różnych nacji. I rzeczywiście Polki są
            > uznawane za atrakcyjne wizualnie, szczególnie przez panów, dla których mdława
            > uroda słowiańska jest egzotyczna i przez to pociągająca.
      • esco_bar Re: Uroda Polek 03.11.10, 10:46
        Oj , zabolala cie prawda jaka napisalem wiec juz obrazasz moja rodzine. Widzisz miedzy nami jest taka roznica , ze ja to co mysle mowie tez w normalnym zyciu a Ty mozesz tylko odreagowac na forum. I jeszcze jedno , gdybys powiedziala mi to na ulicy to bym cie strasznie sponiewieral i nie patrzylbym ze jestes kobieta.
        • lonely.stoner Re: Uroda Polek 03.11.10, 22:06
          esco_bar napisał:

> Oj , zabolala cie prawda jaka napisalem wiec juz obrazasz moja rodzine. Widzisz
          > miedzy nami jest taka roznica , ze ja to co mysle mowie tez w normalnym zyciu
          > a Ty mozesz tylko odreagowac na forum. I jeszcze jedno , gdybys powiedziala mi
          > to na ulicy to bym cie strasznie sponiewieral i nie patrzylbym ze jestes kobiet
          > a.

buuu, straszne.
          Wiesniacki watek, wiesniacki autor - zatem wyciagnelam sluszna konkluzje :) oj, zabolala cie prawda a jaka napisalam o twojej rodzinie.
          • esco_bar Re: Uroda Polek 03.11.10, 22:36
            gdzie ty widzisz wiesniackie elementy w tym watku? przepraszam , jednak sa poniewaz napisalem takze o tobie i tobie podobnych , wiec jest wiesniacki w pewnej czesci. A ty z kim sie pukasz miastowa ksiezniczko??
            • simply_z Re: Uroda Polek 03.11.10, 22:49
              jak ci idzie z Portugalkami? juz sobie falais portugues ?
              • esco_bar Re: Uroda Polek 03.11.10, 23:06
                Assim-assim , mas estou feliz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka