truskawki_trzy 02.11.10, 17:29 Facet oczywiście mówi, ze z żoną mu się nie układa, że będą się rozwodzić itp. Mają dzieci. W sumie ja nie moralizuję, jej życie. Co wy byście zrobiły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kum-nye Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 02.11.10, 17:32 Nic. Jej życie, jej sprawa. Też mam taką koleżankę, a właścicie przyjacółkę. Co rusz romansuje z żonatymi facetami. Słucham opowieści, wyrażam szczerze swoje zdanie (że jest nienormalna) i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
usunelamkonto Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 02.11.10, 17:39 typowa spiewka faceta i typowe zachowanie relacja - ona, on i partnerka. ani zona nie powinna na nim polegac (nie wyobrazam sobie zeby moj mowil za plecami jaka jestem beznadziejna a tym czasie przychodzi na obiadek i po wyprane skarpety) ani tym bardziej kolezanka. zabawa jest i coz wiecej. jakby to on powiedzial :zeby zycie mial smaczek raz dziewczyna raz chlopaczek zastanawia mnie po przeczytaniu tych wszystkich forumowych wypowiedzi czy jestesmy skazani na zycie w partnerstwie jak nas polowka zdradza ?czy poprostu jestesmy w stanie znalezc kilku idealnych partnerow za kazdym razem po zerwaniu/rozwodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 02.11.10, 17:34 ja bym odbiła kolezance tego faceta, a co niech se nie mysli. Przy okazji facet mialby double price :) Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 02.11.10, 17:37 ja bym zbierała zapas chusteczek Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 02.11.10, 20:59 Ja bym zbierała na terapię. Odpowiedz Link Zgłoś
jeza_bell Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 02.11.10, 21:11 A ja bym czekała w pogotowiu z wiadrem na spływające łzy. Ot następna naiwna. I gUpia. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 07:30 Powiedziała RAZ swoje zdanie na ten temat i na tym skończyła. A potem konsekwentnie odmawiała słuchania gorzkich żali i podawana mankietu do smarkania. Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 09:50 Zajmij się swoim życiem, bo musi być bardzo puste, skoro zabawiasz nas na forum uczuciowymi wyborami koleżanki. Zapewne robisz to za jej plecami, co jest zwyczajnym świństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnica33 Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 09:56 nie wtrącać się .... każdemu wolno zasmakować zakazanego owocu i poczuć sie znów hmmm "młodym i szalonym". Będą łzy nie wątpliwie, nie mniej jednak .... może warto? Odpowiedz Link Zgłoś
truskawki_trzy Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 13:45 Łez nie będzie, bo on jest na chwilę. Na zasadzie: z braku laku... Ona sama to mówi, że na razie dopóki nie znajdzie innego, musi się zadowolić tym, co ma. To nie jest miłość przecież. Tylko seks. Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 14:00 pilnowalabym swojego meza przed taka kolezanka. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 14:48 ja bym ostrzegla kolezanke, zeby byla ostrozna i chyba, zeby pogadala z nim powaznie - jesli ona mysli o nim powaznie, co on zamierza Odpowiedz Link Zgłoś
megi1973 Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 14:48 truskawki_trzy napisała: >Co wy byście zrobiły? powiadomiły żonę Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 16:50 Ja bym sie przed nia nie przyznawala,ze mam meza/partnera/chlopaka/narzeczonego. Pozatym staralabym sie omijac ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowy.mail Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 17:33 Koleżanka poderwała. Może jeszcze zaciągnęła do łóżka i parę innych rzeczy zrobiła. A on bidulek nie chciał przecież wcale, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 17:33 nastepna w kolejce do wylewania zalow na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 19:13 Z tego co autorka pisze, wynika, że to ON będzie wylewał żale na forum, bo ona się tylko nim bawi. Przynajmniej ja tak to odbieram. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 21:56 nie wiem - ja osobiscie bym zmienila kolezanke na bardziej rozgarnieta. Odpowiedz Link Zgłoś