Dodaj do ulubionych

Koleżanka poderwała żonatego faceta

02.11.10, 17:29
Facet oczywiście mówi, ze z żoną mu się nie układa, że będą się rozwodzić itp. Mają dzieci. W sumie ja nie moralizuję, jej życie. Co wy byście zrobiły?
Obserwuj wątek
    • kum-nye Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 02.11.10, 17:32
      Nic. Jej życie, jej sprawa. Też mam taką koleżankę, a właścicie przyjacółkę. Co rusz romansuje z żonatymi facetami. Słucham opowieści, wyrażam szczerze swoje zdanie (że jest nienormalna) i tyle.
      • usunelamkonto Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 02.11.10, 17:39
        typowa spiewka faceta i typowe zachowanie relacja - ona, on i partnerka. ani zona nie powinna na nim polegac (nie wyobrazam sobie zeby moj mowil za plecami jaka jestem beznadziejna a tym czasie przychodzi na obiadek i po wyprane skarpety) ani tym bardziej kolezanka. zabawa jest i coz wiecej. jakby to on powiedzial :zeby zycie mial smaczek raz dziewczyna raz chlopaczek

zastanawia mnie po przeczytaniu tych wszystkich forumowych wypowiedzi czy jestesmy skazani na zycie w partnerstwie jak nas polowka zdradza ?czy poprostu jestesmy w stanie znalezc kilku idealnych partnerow za kazdym razem po zerwaniu/rozwodzie?

• soulshunter Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 02.11.10, 17:34
      ja bym odbiła kolezance tego faceta, a co niech se nie mysli. Przy okazji facet mialby double price :)
    • miss.yossarian Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 02.11.10, 17:37
      ja bym zbierała zapas chusteczek
    • a_nonima Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 02.11.10, 20:59
      Ja bym zbierała na terapię.
    • jeza_bell Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 02.11.10, 21:11
      A ja bym czekała w pogotowiu z wiadrem na spływające łzy.
      Ot następna naiwna. I gUpia.
    • qw994 Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 07:30
      Powiedziała RAZ swoje zdanie na ten temat i na tym skończyła. A potem konsekwentnie odmawiała słuchania gorzkich żali i podawana mankietu do smarkania.
    • liza_s Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 09:50
      Zajmij się swoim życiem, bo musi być bardzo puste, skoro zabawiasz nas na forum uczuciowymi wyborami koleżanki. Zapewne robisz to za jej plecami, co jest zwyczajnym świństwem.
    • tajemnica33 Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 09:56
      nie wtrącać się .... każdemu wolno zasmakować zakazanego owocu i poczuć sie znów hmmm "młodym i szalonym". Będą łzy nie wątpliwie, nie mniej jednak .... może warto?
    • truskawki_trzy Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 13:45
      Łez nie będzie, bo on jest na chwilę. Na zasadzie: z braku laku... Ona sama to mówi, że na razie dopóki nie znajdzie innego, musi się zadowolić tym, co ma. To nie jest miłość przecież. Tylko seks.
      • alessia27 Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 14:00
        pilnowalabym swojego meza przed taka kolezanka.
    • mahadeva Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 14:48
      ja bym ostrzegla kolezanke, zeby byla ostrozna i chyba, zeby pogadala z nim powaznie - jesli ona mysli o nim powaznie, co on zamierza
    • megi1973 Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 14:48
      truskawki_trzy napisała:
      >Co wy byście zrobiły?

powiadomiły żonę

• merda Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 16:50
      Ja bym sie przed nia nie przyznawala,ze mam meza/partnera/chlopaka/narzeczonego.
      Pozatym staralabym sie omijac ten temat.
    • gazetowy.mail Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 17:33
      Koleżanka poderwała. Może jeszcze zaciągnęła do łóżka i parę innych rzeczy zrobiła. A on bidulek nie chciał przecież wcale, prawda?
    • ind-ja Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 17:33
      nastepna w kolejce do wylewania zalow na forum?
      • zebra12 Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 19:13
        Z tego co autorka pisze, wynika, że to ON będzie wylewał żale na forum, bo ona się tylko nim bawi. Przynajmniej ja tak to odbieram.
        • lonely.stoner Re: Koleżanka poderwała żonatego faceta 03.11.10, 21:56
          nie wiem - ja osobiscie bym zmienila kolezanke na bardziej rozgarnieta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka