Dodaj do ulubionych

zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet

• soulshunter Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 18:52
      ale jestes milijonerem zlotowkowym? Bo jesli tak to cienias jestes i szczym do gosci, spadaj na drzewo banany prostowac.
    • kadfael Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 19:02
      Ale fajny wątas :DDDD
      Misiek ja mam pomysł. Ty se wykup korki z polskiego u jakiejś przystojnej rówieśniczki. Ona z pewnością doceni, to żes milionerem.
      • rachela25 Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 19:06
        chcesz zdobyć wartościową panne? udawaj że jesteś biedny , ciekawe czy jakaś sie tobą zainteresuje
    • gobi05 Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 19:17
      > są zakochane bo myślą krokiem, a nie głową , albo są to puste lale tylko do dmu
      > chania w związku z tym zjawiskiem mam pytanie do kobiet które są w związku ze s
      > woim partnerem, a mają na horyzoncie faceta konkretnego, lecz niedostępnego bo
      > muszą udowodnić że są warte coś więcej

Może i są to bezmózgie lale, ale wiedzą, że człowiekowi który je kocha nic nie trzeba udowadniać. Pomysł, że na miłość trzeba zasłużyć jest chory.
    • avital84 Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 19:18
      Te miliony to chyba Twoich rodziców co? Bo ciężko uwierzyć, że jesteś milionerem patrząc na język, jakim się posługujesz i to jak budujesz zdania. Wybacz. Chyba, że jesteś tym gościem od dopalaczy. ;P

Strasznie zawile to opisałeś. Chyba jestem pustą lalą, bo nie wiem o co Ci chodzi.
      • wyjdeztego Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 19:37
        boooziu :) pustak szuka madrej dziewczyny :) zero logiki w wypowiedziach jego, a chce, zeby rozumna laska na nieg poleciala... to sie nazywa LOOSER pomimo miliardow na koncie :)
    • thelma.3333 Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 19:26
      czekaj, czekaj, właśnie oglądałam wczoraj film social network
      i był tu nawet na FK cytat z filmu

"You are probably going to be a very successful computer person. But you're going to go through life thinking that girls don't like you because you're a nerd. And I want you to know, from the bottom of my heart, that that won't be true. It'll be because you're an asshole. "

musze przyznac - pasuje I-DE-A-LNIE!
      • zeberdee24 Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 20:22
        Każdy facet który osiąga sukces jest dupkiem przekonanym o tym że to co najlepsze w życiu po prostu mu się należy:) I takich dupków właśnie kobiety uwielbiają:) Ten cytat to bzdet napisany przez scenarzystę po to żeby paniusie po seansie miały jakąś 'kultową kwestię' do zapamiętania:)
        • princess_yo_yo Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 20:26
          przeoczyles zaleznosc przyczynowo skutkowa. a co do cytatu, gdzie tu kultowosc, gdyby nie zatrzesienie jeczydup na tym forum nawet bym tego kawalka nie zapamietala.
          • lonely.stoner Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 21:03
            mnie dziwi ze sie beirzesz albo za zajete laski albo za puste jak to okresliles panny do dmuchania- to nie ma juz nic pomiedzy?? zajeta kobieta, co znaczy zakochana, kocha swojego partnera i nie leci na byle ktorego faceta, ktory chocby i mial miliony. Przeciez nikt normalny nie zakochuje sie w milionach!!!moze jak zwrocisz uwage na to ze wartosciowej kobiecie mezczyzna imponuje czyms wiecej niz zasobnoscia portfela to zaczna na ciebie zwracac uwage jakies normalne laski??
            • misio9888 Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 21:27
              hmmm chodzi mi o pewną zależność, jak kobiety zajęte chciały by, żeby ich faceci też mieli wysoki status i chcą do tego się przyczynić w sposób taki że z ludzmi podobnymi do mnie chcą utrzymywać kontakt tylko dlatego żebym w określonej sytuacji coś im w przyszłości załatwił za "frajer" bo mam spore możliwości. By zrealizować ten cel często kłamią, oszukują, śmieszy mnie taka sytuacja bo nie jestem głupi i szybko prześwietlam taką kobietę jaki ma zamiar. To jest coś podobnego do tego jak wiele jest frajerów szukających szczęścia w życiu i udających przyjaciół, czy oddanych kolegów. A to bierze się wszystko z zazdrości o to że ktoś ma lepiej, ludzie czują jakąś społeczną niesprawiedliwość, jak za komuny jak ktoś ma więcej to trzeba mu "zabrać" czyt: załatwić za frajer jakąś sprawę. Na tym forum niestety potwierdziło się to przepuszczenie że większość ludzi tak się zachowuje, ale szczerze nie dziwi mnie to bo pewnie tak samo bym się zachował na ich miejscu. Pozdrawiam.
              • raohszana Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 21:31
                Rany, skąd Ty wywlekasz takich ludzi jak opisane kobiety? W jakim Ty się środowisku obracasz?
              • gyubal_wahazar Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 21:56
                > kobiety zajęte chciały by, żeby ich faceci też mieli wysoki status i chcą do tego się przyczynić w sposób taki że z ludzmi podobnymi do mnie chcą utrzymywać kontakt tylko dlatego żebym w określonej sytuacji coś im w przyszłości załatwił za "frajer"

Tłumaczenie na polski (nie było lekko) : żona obstalowuje przez Miśka darmowe strzyżenie trawnika, komplet sztućców albo zniżkę na krem za uszy, dzięki czemu Jej stary z MPO awansuje do Asmabel
          • zeberdee24 Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 21:08
            Mi się tu już któryś raz ten cytat na tym forum rzucił na oczy, a zagorzałym czytelnikiem tego forum nie jestem, widać strasznie się dziewczynkom ta wypowiedź podoba:) A jakąż to zależność pominąłem ? Oświeć mnie łaskawa pani.
            • princess_yo_yo Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 21:12
              bo to ja zapodalam ten cytat a z jakiego powodu wyjasnilam powyzej, jak tez i w watku zrodlowym.
              • zeberdee24 Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 21:26
                Dobrze - wierzę na słowo:)
            • thelma.3333 Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 21:20
              czekaj, czy mam rozumieć, ze przeczytałeś wypowiedz autora wątku i uważasz go za równego gościa? i na dodatek jeszcze nie rozumiesz, dlaczego wydaje się kobietom d...m?
              bo jeśli tak, to sorry, ta dyskusja nie ma sensu;
              a cytat owszem, bardzo mi się podobał bo jest bardzo prawdziwy; nie wiem czy widziałeś film, ale ten cały mark coś tam to naprawdę pierwsza klasa d...k; no niestety są tacy faceci, ze maja się za nie wiadomo co, a słoma im z butów wystaje;
              • zeberdee24 Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 21:49
                Autorem wątku się nie zajmuję, natomiast ten cytat wygłoszony przez jakąś lalę do Zuckerberga jest co najmniej bardzo śmieszny:)
                • thelma.3333 Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 09.11.10, 19:11
                  co takiego??? to ja się produkuje coby znaleźć cytat odpowiedni do autora wątku, a Ty mi tutaj wyjeżdżasz, ze nie o nim mowa? nie no, lipa, lipa
    • lolcia-olcia Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 22:18
      kolejny rentier ??? buhahahha
    • mary_an Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 22:33
      Ja bardzo sie ciesze jak spotykam mezczyzn, ktorzy duzo w zyciu osiagneli. Niestety bardzo czesto ci, ktorzy odniesli sukces i maja kase (albo np. niesamowicie przystojni) sa tez rowno popieprzeni, dlatego tez wole trzymac z tymi normalnymi, nawet jesli nie sa milionerami i na polu finansowym maja mi mniej do zaoferowania.

Moze po prostu masz jakies cechy charakteru, ktore sprawiaja, ze fajne dziewczyny trzymaja sie od ciebie z daleka? I zwalasz wine na wszystko inne, byle by tylko nie przyznac sie przed samym soba, ze to ty masz problem a nie wszyscy naokolo?
    • ursyda Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 08.11.10, 23:05
      Misiu powiedz
      jesteś Królem Dopalaczy?
      • deelux Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 09.11.10, 01:42
        ursyda napisała:

> Misiu powiedz
        > jesteś Królem Dopalaczy?

A wiesz, że o to samo miałam zapytać. Styl wypowiedzi bardzo podobny do "Króla" ;)
        • aniiatka Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 09.11.10, 11:18
          to smutny jesteś, skoro obracasz się wśród takich prostych i prymitywnych kobiet.
    • erillzw Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 09.11.10, 02:03
      Ale po co?
    • dzikoozka Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 09.11.10, 09:40
      Tp ty jestes ten palant co sie dorobił na dopalaczach?
    • hawela Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 09.11.10, 09:43
      Jestem dumna z tego, że mój mąż osiągnął duuużo wyższą kulturę od ciebie:)
    • minasz Trol 09.11.10, 09:55

• mmagi Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 09.11.10, 11:10
      Ty to chyba jestes wart tyle ile masz tych milionów,poza tym to kretyn i tyle:/
    • megi1973 Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 09.11.10, 12:05
      misio9888 napisał:
      > Jestem milionerem nie kredytowym tylko gotówkowym:) i to młodym przed 30stką

taaak, a ja jestem królową angielską buhahahahaha. Milioner mający czas i piszący na forum KOBIETA buhahahaha no zaraz się posikam ze śmiechu. Już cię mafia namierza po IP ;) że też trollom chce się pisać takie bzdury. Ostatnio jak była próbna matura to misio miał do czynienia z tymi milionami buhahahah
      • princessjobaggy Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 09.11.10, 13:13
        > Milioner mający czas i piszący na forum KOBIETA buhahahaha no zaraz się posikam ze śmiechu.

Akurat tego bym nie wykluczala.
    • abrigado Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 09.11.10, 13:21
      ewidentnie robiłeś pieniądze i masz problem z fo0rmułowaniem myśli- a w kazdym razie z przelewaniem ich na papier ;)

pączusiu sadzę, że twój post to czysta i niezbyt mądra prowaokacja

twój poziom intelektualny jest na tyle przeciętny, że większość kobiet bez wysiłku ci dorówna ;)

ponieważ lubię teoretyczne rozważania- to taki koleś z twojego postu jest idealnym wprost męskim odpowiednikiem pustej lali do dmuchania.

widzisz "pusta lala" lala to pewna strategia osiągania powodzenia życiowego-. jedynym celem i racją istnienia "pustych lal" są faceci którzy oceniają powodzenie życiowe i osiągnięcia wyłącznie przez pryzmat grubości portfela
      zgubiłeś się pączusiu? za długie zdania?

• kombinerki.pinocheta Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 09.11.10, 18:24
      podbijam, bo Panie sie fajnie unosza :)
    • miss.yossarian Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 09.11.10, 23:57
      > Niestety większość rówieśniczek, alb
      > o są zazdrosne bo same nie mają tego co ja mam, a ich faceci to pipy w których
      > są zakochane bo myślą krokiem, a nie głową , albo są to puste lale tylko do dmu
      > chania w związku z tym zjawiskiem mam pytanie do kobiet które są w związku ze s
      > woim partnerem, a mają na horyzoncie faceta konkretnego, lecz niedostępnego bo
      > muszą udowodnić że są warte coś więcej, chodzi że muszą czymś imponować po za u
      > rodą.

eheś
    • poezja_smaku Re: zauważyłem pewną prawidłowość u kobiet 10.11.10, 09:38
      Właśnie taki milioner od 3 m-cy za mną "lata", a ja go nie chce, pomimo, że jestem sama, bo mi sie zwyczajnie z wyglądu nie podoba. A tak poza tym to fajnych chłopak jest, prawie równieśnik, bo tylko 2 lata starszy :P
      Jedyny kompleks jaki moge miec to to, że on włada 6 językami, a ja tylko 2, cóż, ale wszystko przede mną ;)
      Tak wiec Twoja teoria pada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka