magnusg 23.11.10, 20:13 www.birthornot.com/ Do tego prowadzi legalizacja aborcji na zyczenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g.r.a.f.z.e.r.o Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 20:24 To społeczna prowokacja jest. Na bank. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 20:28 Widzialem "mamusie" w TV.Na prowokatorke nie wygladala.A ty niby na podstawie czego sadzisz, ze to prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 20:32 magnusg napisał: > Widzialem "mamusie" w TV.Na prowokatorke nie wygladala.A ty niby na podstawie c > zego sadzisz, ze to prowokacja? a jak wygląda prowokatorka? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais a jak wygląda prowokatorka? 23.11.10, 20:49 Według magnusa zapewne prezentuje jedno z poniższych cech/zachowań: lata z gołym biustem wrzeszczy pali staniki macha transparentem grozi, że poobcina facetom jest ogolona na łyso nosi kombinezon wojskowy Jeżeli baba w stroju normalnym siedzi w TV i gada do kamery, to to wedle magnusa prowokatorka nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: a jak wygląda prowokatorka? 23.11.10, 20:58 Ja pisze o faktach, a te wygladaja tak, ze ta kobieta poddaje glosowaniu w internecie czy ma urodzic czy poddac swoje dziecko aborcji.Wasze podejrzenia, ze to prowokatorka to niczym nie poparte spekulacje i teorie spiskowe.Rownie dobrze mozna ja podejrzewac o to, ze przybyla z Marsa. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: a jak wygląda prowokatorka? 23.11.10, 20:59 magnusg napisał: > Ja pisze o faktach, a te wygladaja tak, ze ta kobieta poddaje glosowaniu w inte > rnecie czy ma urodzic czy poddac swoje dziecko aborcji.Wasze podejrzenia, ze to > prowokatorka to niczym nie poparte spekulacje i teorie spiskowe.Rownie dobrze > mozna ja podejrzewac o to, ze przybyla z Marsa. rzeczywiście, prawdopodobieństwo tych dwóch zdarzeń jest identyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: a jak wygląda prowokatorka? 23.11.10, 21:01 Na jakiej niby podstawie twierdzisz, ze to prowokatorka?Bo ci nie pasuje , ze tak wygladaja skutki aborcji na zyczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: a jak wygląda prowokatorka? 23.11.10, 21:05 magnusg napisał: > Na jakiej niby podstawie twierdzisz, ze to prowokatorka?Bo ci nie pasuje , ze t > ak wygladaja skutki aborcji na zyczenie? skup się, mośku. zadałam pytanie jak wygląda prowokatorka, bo zaciekawiła mnie pewność z jaką ogłosiłeś że tak to na pewno nie wygląda i że równie dobrze mogłaby być z marsa (swoją drogą dużo prowokatorek spotkałeś na marsie?) nie ma tu grama mojego stwierdzenia Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: a jak wygląda prowokatorka? 23.11.10, 21:06 miss.yossarian napisała: > magnusg napisał: > > > Na jakiej niby podstawie twierdzisz, ze to prowokatorka? Kurde, Graf też twierdzi, że to prowokatorka, czemu się nie przyczepisz również do Grafa? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: a jak wygląda prowokatorka? 23.11.10, 20:59 magnusg napisał: > Ja pisze o faktach, Piszesz też, że "widziałeś ją w TV, nie wyglądała na prowokatorkę". Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 20:50 To społeczna prowokacja jest. Na bank. no co za czasy, ludzie, zgadzam się z grafem Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 20:55 maitresse.d.un.francais napisała: > To społeczna prowokacja jest. Na bank. > > no co za czasy, ludzie, zgadzam się z grafem A co takiego wyjątkowego jest w przyznaniu mi racji? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 20:59 > A co takiego wyjątkowego jest w przyznaniu mi racji? Przeze mnie??? Jako szowinistycznego samca ja cię przeważnie zwalczam. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:13 maitresse.d.un.francais napisała: > > > A co takiego wyjątkowego jest w przyznaniu mi racji? > > Przeze mnie??? Jako szowinistycznego samca ja cię przeważnie zwalczam. Dziękuję, bardzo mi to schlebia :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:14 > > Dziękuję, bardzo mi to schlebia :) A to niby czemu? Ktoś cię fałszywie poinformował, że szowinista = chłop z jajami? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:19 > > A to niby czemu? Ktoś cię fałszywie poinformował, że szowinista = chłop z jajam > i? Nie, że uznałaś żem wart zwalczania :) A tak przy okazji, to byłbym wdzięczny za wskazanie tego szowinizmu... Będę mógł chłopaków przekonać żem nie pantofel :P Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:35 . Będę móg > ł chłopaków przekonać żem nie pantofel :P Pantoflarz, nie pantofel. Pantoflarz trzymany był POD PANTOFLEM - stąd nazwa. Znaczy nie szowinista = pantoflarz? Błędne rozumowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:38 > Znaczy nie szowinista = pantoflarz? Błędne rozumowanie. Jednak dobrze mówią naukowcy którzy stwierdzili że przez internet bardzo cięzko przekazać ironię... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:39 > Jednak dobrze mówią naukowcy którzy stwierdzili że przez internet bardzo cięzko > przekazać ironię... > Przekaz czysto werbalny w komunikacji to ile? 30% czy mniej? Bez miny, głosu, intonacji, gestów etc. masz przerąbane. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:44 > Przekaz czysto werbalny w komunikacji to ile? 30% czy mniej? Bez miny, głosu, i > ntonacji, gestów etc. masz przerąbane. Jak to, a emotikony? :) Zazwyczaj wystarczy przekaz przejaskrawić żeby można było ironię wyczuć ale na forach gazety to się nie bardzo udaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:45 > > Jak to, a emotikony? :) Erzac. Ust twych nie ogrzeję. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 20:29 Mysl co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 20:31 jaki jest sens wklejania linkow w obcym jezyku, na tak wazny temat? Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 20:36 Na tej stronie mozesz zaglosowac w sondzie, czy kobieta w USA ma urodzic dziecko czy je zabic poprzez aborcje. Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 20:41 nie obchodza mnie kobiety w usa. magnusg napisał: > Na tej stronie mozesz zaglosowac w sondzie, czy kobieta w USA ma urodzic dzieck > o czy je zabic poprzez aborcje. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 20:55 Dzieci cie tez nie obchodza jak rozumiem??Okay-przyjmuje do wiadomosci.Sa tacy co katowane dzieci sasiadow tez nie obchodza.I pozniej sie czyta o nich w gazetach i kronikach policyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 20:58 .Sa tacy > co katowane dzieci sasiadow Z tego co zrozumiałam ona nie mieszka w USA, więc skąd uwaga o SĄSIADACH? Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:19 UWAGA!!!Chodzilo mi o brak zainteresowania obcymi dziecmi-wszystko jedno czy sa za sciana czy na odleglym kontynencie?Rozumiesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:22 A co TY zrobiłeś w sprawie dzieci, polskich czy amerykańskich? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:35 czyli jak zaglosujemy przeciwko to bedziemy dbali o amerykanskie dzieci, nawet jesli rodzice sa kretynami i za 2 lata jedno upalone marychą upiecze dziecko w piekarniku Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:34 magnusg napisał: > UWAGA!!!Chodzilo mi o brak zainteresowania obcymi dziecmi oczywiście, że rozumiem, niemniej forma, w jakiej to napisałeś, stanowiła manipulację Ale jak ktoś płaci za żarcie i naukę dziecka afrykańskiego, to nie krzyczysz, że polskie żyją w biedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:37 Krzyczy, krzyczy. Tacy ludzie krzyczą o wszystko, tyle że nic z tego nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:46 Podaj link, do takiej mojej wypowiedzi.Powodzenia w szukaniu jej. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 24.11.10, 08:58 "UWAGA!!!Chodzilo mi o brak zainteresowania obcymi dziecmi-wszystko jedno czy sa za sciana czy na odleglym kontynencie?Rozumiesz???? " Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 20:35 A czemu dokładniej ma służyć ten link? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 20:46 Wybór powinien być czy ją wysłać do szpitala psychiatrycznego czy nie. O tym stanowi prawo. Nie wiem, jakie są kryteria wysyłania do szpitala psychiatrycznego w USA, niemniej wszelkie głosowanie w tej kwestii internauci mogą sobie wsadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 20:55 to aborcja jest zabojstwem? Zarodek czlowiekiem? Magnus- idz se do swego marka Jurka i we 2 placzcie nad tym swiatem zlymm. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:00 idz se do swego marka > Jurka i we 2 W partii Marka Jurka jest jeszcze kilka osób. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:02 niemozliwe- chyba ze liczysz bylego posla Zawisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:04 To trudna kwestia - co decyduje o człowieczeństwie. I od kiedy człowiek jest człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:09 ojcowie Kosciola, m in sw Augustym juz wieki temu rozstrzygneli, ze dusza wchodzi w plod meski w 40 dniu po zaplodnieniu jaja, w plod zenski w 80 dniu. Chcesz kwestionowac te dogmaty? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:11 teletoobis napisał: > ojcowie Kosciola, m in sw Augustym juz wieki temu rozstrzygneli, ze dusza wchod > zi w plod meski w 40 dniu po zaplodnieniu jaja, w plod zenski w 80 dniu. Chcesz > kwestionowac te dogmaty? Tubiś - są granice rżnięcia głupa. Doskonale wiesz, że primo twierdzenia oćców Kościoła nie są dogmatami, secundo Kościół decyduje, co aktualnie z pism oćców jest ważne. Powyższe nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:13 czyli co? Niewazne jest co pisali ojcowie kosciola, bo obecnemu ojcowi to nie odpowiada? Cosi dziwna owa wiara Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:16 teletoobis napisał: > czyli co? Niewazne jest co pisali ojcowie kosciola, bo obecnemu ojcowi Ojcu, nie ojcowi!!! Jaka jest, taka jest, ja tam preferuję reformowane podejście Sola Scriptura, za co zapewne dostanę po łbie od magnusa. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:20 doskonale wiem jak sie odmienia slowo "ojciec" - tak se napisalem Sola Scriptura- z tego co pamietam, ta zasada odnosi sie do protestantyzmu, a wlasciwie jest fundamentem tej odnogi chrzescijanstwa Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:24 No wiesz co, tak się krzyżem zasłaniać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:32 kto krzyzem wojuje od krzyza ginie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:36 taaa. Od STRZYKANIA. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:39 Nie- zazwyczaj od braku jakichkolwiek wiadomosci na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:32 > > Sola Scriptura- z tego co pamietam, ta zasada odnosi sie do protestantyzmu no toteż mówię: reformowane Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:38 alez ja chetnie wykaze, ze trzymanie sie tej zasady to mord dla chrzescijanstwa :) Chcesz sie trzymac nauk stricte biblijnych? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:43 teletoobis napisał: > alez ja chetnie wykaze, ze trzymanie sie tej zasady to mord dla chrzescijanstwa > :) Tubisiu, od analizy chrześcijaństwa to ja mam własny bardzo sprawny umysł. Twoje argumenty o "sukienkach", bluzgi i kpiny z Kościoła nie są mi potrzebne. Jako tradycjonalistka walczę na poważne argumenty, na szpady, nie na zabicie śmiechem. A co sądzę o religii chrześcijańskiej, tego nie wiedzą najbardziej zaufani forumowicze, więc i ty się nie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:48 wybacz, ale pseudoargumenty za, moga mnie jedynie rozsmieszyc :) Tym bardziej, kiedy uzywa ich ktos, kto w zyciu nie przeczytal niczego poza malym katechizmem, a i to uczynil po lebkach. Twoje zdanie na temat chrzescijanstwa mnie nie interesuje, Na razie interesuje mnie Twoje zdanie na temat popierania zasady trzymania sie w wierze tylko zapisow biblijnych Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:00 > Tym bardziej, kiedy uzywa ich ktos, kto w zyciu nie przeczytal niczego poza mal > ym katechizmem, a i to uczynil po lebkach. Bo ty widzisz przez monitor, co kto czyta. Na razie interesuje > mnie Twoje zdanie na temat popierania zasady trzymania sie w wierze tylko zapi > sow biblijnych Tubiś ty sobie jaja ze mnie robisz. Czy ja od wczoraj jestem na forum? Interesuje cię wyłącznie po to, żeby je obśmiać i wyszydzić. Naprawdę ci się wydaje, że o tym nie wiem? Już to sam przecież zasugerowałeś. Nic z tego. Teraz mogą być dwie puenty, wybierz, czy chcesz elegancką, czy bardziej potoczną. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:07 Co kto czytal, bardzo latwo mozna stwierdzic po tym co wypisuje na forumie. Margines bledu zawiera sie w niepewnosci, czy ktos potrafi czytac ze zrozumieniem od merytorycznej dyskusji nigdy nie uciekalem i dopoki nie pojawialja sie kosmiczne argumenty typu: ty bys zamordowal w 9 miesiacu ciazy jakos nie reaguje przsaadnym szyderstwem. Puenty Twoje jakos malo mnie w tym przypadku interesuja. Wisz dlaczego? Bo nie interesuja mnie puenty zrodzone z uprzedzen :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:09 teletoobis napisał: > Co kto czytal, bardzo latwo mozna stwierdzic po tym co wypisuje na forumie. Na forumie bynajmniej nie wypisuje się wszystkiego, co się wie, chłopczyku. Na to nie wpadłeś? Z jakich uprzedzeń? Uprzedzenie, niem. Vorurteil, czyli dosłownie przed-wyrok - wyrok wydany przed poznaniem sprawy. Tylko że ja ciebie tubiś już znam z foruma, ergo jest to po-wyrok, ergo o uprzedzeniu nie może być mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:17 nie mam zamiaru, ani ochoty dziecko, tlumaczyc tobie na czym polega analiza tego co kto czytal, na podstawie tego co i jak pisze oraz jakich uzywa argumentow. Sa w kanonie inteligenta pojecia, tytuly, wiadomosci, ktore znamionuja jego przynaleznosc do okreslonej kasty. Polinteligent tez je zna, niestety- jak to sie potocznie mawia- wie taki ze dzwonia, ale nie wie w jakim kosciele Ty znasz mnie z forum; volgo- nie znasz mnie wcale. Chyba ze uzurpujesz sobie prawa i przymioty Sybilli. Och nie ma jak megalomania :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:22 teletoobis napisał: > nie mam zamiaru, ani ochoty dziecko, tlumaczyc tobie na czym polega analiza teg > o co kto czytal, na podstawie tego co i jak pisze oraz jakich uzywa argumentow. > Sa w kanonie inteligenta pojecia To gdzie te pojęcia, bo jakoś ich w twoich postach nie widzę? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:29 sory, zblizasz sie poziomem do magnusa, wiec nie pozostaje mi nic innego tylko zakonczyc rozmowe, albo potraktowac cie jak jego. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:33 teletoobis napisał: > sory, zblizasz sie poziomem do magnusa "Sorry" piszemy przez dwa r. Primo, nie zbliżam się. Tertio, miałam rację: nie warto z tobą dyskutować, jesteś nieprzemakalny. Kto nie z tobą, ten przeciwko tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 24.11.10, 12:07 zapomnialas o duo, bo to, a nie tertio powinno nastepowac po primo... Poza tym, nie po drodze mi z glupkami, wiec nie oczekuj bym sie stosowal do nich Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:24 > Polinteligent to się inaczej nazywa, ale widzę, że ci moje przed-wyroki i po-wyroki pomieszały Poza tym raczej nie sypiesz terminami, pojęciami i nazwiskami, które wskazywałyby na głęboką orientację w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:33 za to ty nauczylas sie gugla na pamiec :) Poza tym- w temacie wujka z jednym jajkiem nie ma mozliwosci szermowania takimi delikatesami. Zreszta po co? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:10 i dopoki nie pojawialja sie kosmi > czne argumenty typu: ty bys zamordowal w 9 miesiacu ciazy jakos nie reaguje prz > saadnym szyderstwem. > kombiemu, nie żebym go lubiła, też wrzucasz, bo ci zarzuca powyższe? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:19 sory, ale ty tego paranoika bierzesz na powaznie? :) Gratulacje ja wiekszosci tutaj nie biore na powaznie. Wybacz, ale to obrazaloby moja inteligencje :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:23 teletoobis napisał: > sory, ale ty tego paranoika bierzesz na powaznie? :) A kto chce go przekonać? Ty czy ja? Na jakie poważnie? To znany prawak, dyskusja z nim nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:31 Ty naprawde masz omamy. Moze nie siadaj po alkoholu do kompa. ja go usiluje do czegos przekonac???? Nie rzucam perel przed wieprze.... P.S. mam dosyc gonitwy i 5 twoich odpowiedzi na jeden moj wpis. Nie potrafisz sie skupic, interesuje cie tylko gonitwa- ok- wiec sie gon. Beze mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:36 teletoobis napisał: > Ty naprawde masz omamy. Moze nie siadaj po alkoholu do kompa. Nie piję, nie wolno mi i nie lubię. Nie mam gonitwy, zawsze odpisuję kilkakrotnie, a ty jesteś zwykłym chamem, prostakiem i typem bez wykształcenia, wbrew temu, co piszesz. Niesłusznie się w ogóle do ciebie odzywałam. Wal się i wyzywaj wszystkich, skoro cię to tak niebywale uszczęśliwia. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 24.11.10, 12:08 no- twoje wyksztalcenie to widac zawsze i wszedzie. Poberalas je u jezuitow, a nauczyciele pomarli w 3 klasie? :) jestes nadeta purchawka mielaca ozorem bez sensu i najmniejszego skladu, z gonitwa 2 mysli na obydwu synapsach Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:08 teletoobis napisał: > niemozliwe- chyba ze liczysz bylego posla Zawisze :) A jednak, nawet mają struktury okręgowe www.prawicarzeczypospolitej.org/index.php?id=struktury&nr=7 Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:09 Niesamowite. Chyba sie rozmnazaja przez poczkowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:06 Wiem, ze ty bys chetnie dokonywal aborcji w 9 miesiacu, bo to przeciez nie czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:09 takich jak ty, nawet 18 lat po urodzeniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:18 teletoobis napisał: > takich jak ty, nawet 18 lat po urodzeniu :) tubiś, ty najwyraźniej lubisz bazarowe wrzucanie Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:21 Nie- ale NIE lubie imputowanie mi czegos, czego w zyciu nie powiedzialem, ani nie twierdzilem Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:36 teletoobis napisał: > Nie- ale NIE lubie imputowanie mi czegos, czego w zyciu nie powiedzialem, ani n > ie twierdzilem Ale w różnych wątkach wrzucasz, aż furczy Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:43 wrzucam cos o aborcji w 9 miesiacu ciazy? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:46 teletoobis napisał: > wrzucam cos o aborcji w 9 miesiacu ciazy? wrzucasz bliźnim w słowach wulgarnych oraz ich obrażasz. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:50 sory, akcja tworzy reakcje. Nie zasluguje na nic innego ten, kto usiluje szermowac argumentem, jakobym byl za aborcja w 9 miesiacu ciazy. Jesli tak jest- to prosze o poparcie tego linkiem. Jesli to tylko potwarz, to nie dziw sie, ze reakcja z mojej strony moze byc tylko jedna.... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:01 teletoobis napisał: > sory, akcja tworzy reakcje. Skup się! Piszę o INNYCH WĄTKACH, autorstwa INNYCH OSÓB. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:08 taaaa- o tysiacach watkow typu: poszukuje prezentu dla wujka bez jajka, lub typu: gdzie w Warszawie mozna ogolic sobie prawa strone cipki.... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:14 teletoobis napisał: > taaaa- o tysiacach watkow typu: poszukuje prezentu dla wujka bez jajka, lub typ > u: gdzie w Warszawie mozna ogolic sobie prawa strone cipki.... no właśnie wątki tak idiotyczne że aż śmieszne, forum robi sobie jaja, a ty wchodzisz i wrzucasz Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:20 Niestety, te watki sa pisane na powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:25 teletoobis napisał: > Niestety, te watki sa pisane na powaznie No są. I co z tego? Ale odpisujący robią sobie jaja. Ewentualnie są to wątki trolli. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:26 U Stalinistow to normalne.Mordowanie zawsze was podniecalo. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:36 Serio? Ilez to stalinisci rozniecili ogniisk pod dupami nieprawomyslnych? Ilu rzucili w imie milosci blizniego i wszystkich kochajacego Chrystusa w lochy bez wyjscia, ilu zameczono na torturach, kiedy sie mieli przyznac do konszachtow z diablem? Nikt nigdy nie wymordowal tylu ludzi co chrzescianie w imie tzw. ewangelizacji. Wiec nie wciskaj mi glupot ktorymi napompowala cie fronda Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:40 a mówiłam, że będzie wrzucando Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:45 prawda w oczy kole? Wrzucaniem jest pisanie prawdy, choc tak bardzo niepopularnej dla niektorych? Prawdy, o ktorej niektorzy chcieliby zapomniec, a jeszcze lepiej nakazac zapomnienia jej pod kara stosu? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:03 > Wrzucaniem jest pisanie prawdy, choc tak bardzo niepopularnej dla niektorych? Tubiś, ty cierpisz doprawdy na paranoję. Każdy kto cię nie popiera jest rzekomo bezkrytycznym zwolennikiem Kościoła i czytał tylko katechizm, a i to po łebkach. Stwierdzam, że wrzucacie sobie nawzajem - ty magnusowi, on tobie. Nie poprzez pisanie o faktach, tylko poprzez WYCIECZKI OSOBISTE. Sprawdź w guglu, co to takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:07 Podaję przykłady wrzucania: "Jesteś głupszy niż Rydzyk skrzyżowany z Giertychem". Nie jest to bynajmniej fakt, a zwłaszcza fakt dotyczący historii Kościoła. Z drugiej strony - wrzucanie: "Mordowanie zawsze was podniecało" i zarzut, że jesteś stalinistą Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:21 Jeszcze raz powtarzam- sprawdz kto i w jaki sposob zaczal. naprawde trzeba ci 1000 razy powtarzac, bys zrozumiala o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:27 teletoobis napisał: > Jeszcze raz powtarzam- sprawdz kto i w jaki sposob zaczal. Tak, wiem, no i co z tego? Nie przekonasz go wrzucając mu, w żaden sposób go zresztą nie przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:11 Paranoiczna postawe prezentujesz tutaj ty. Moze najpierw sprawdz kto i w jaki sposob jako pierwszy skomentowal czyj wpis.... Sprawdz jakich uzyl argumentow.... Pozniej wydawaj opinie. Ale tak sie nie da- jestes uprzedzona.... Ty widzisz, ze na chamska imputacje ( ktorej nie dostrzegasz) ja zareagowalem szyderstwem. A jak mialem zareagowac? jak udowodnic ze nie jest sie wielblodem? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:17 z > , ze na chamska imputacje ( ktorej nie dostrzegasz) Ależ dostrzegam! Dlaczego miałabym nie dostrzegać? Bo o tym nie piszę,aaaa... No wybacz, nie wpadłam, że muszę pisać o czymś, co ślepy by zobaczył. Nie jestem uprzedzona, ale wzajemne wrzucando do niczego nie doprowadzi - nie przekonasz go. Magnus to znana postać na forach. Nie było jeszcze takiego, który by go przekonał. Łatwiej ci przyjdzie przekonać jezioro Wigry do przemieszczenia się na Mazowsze (byłabym bardzo za!) I uważasz, że jak napiszesz, że jest głupszy niż Rydzyk skrzyżowany z Giertychem, to go przekonasz i odwoła? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:25 alez ja naprawde uwazam, ze taki wlasnie jest. Juz samo to jest pewnikiem, ze nie ma on nawet podstaw ku temu by moc byc przekonany. Tak- jest znany- wyamiany i totalnie lekcewazony na Spoleczenstwie- teraz uparl sie tutaj wszedzie widziec stalinowcow. I jeszcze jedno- to do mnie sie przyczepilas i mi wytykasz niestosowne zachowanie. takiego by nie bylo, gdyby nie jego durny wpis pod moim komentarzem I nie mam zamiaru pisac po raz setny na ten temat- staje sie to juz nudne. Uparlas sie widziec to pod wlasnuym kontem- twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:31 arl > sie tutaj wszedzie widziec stalinowcow. No to widzi. Taką ma wadę wzroku. ;-) (na podst. pewnego kabaretu) > > I jeszcze jedno- to do mnie sie przyczepilas i mi wytykasz niestosowne zachowan > ie. takiego by nie bylo, gdyby nie jego durny wpis pod moim komentarzem Bo myślałam, że z tobą, w przeciwieństwie do niego, da się rozmawiać... kapujesz? > . Upar > las sie widziec to pod wlasnuym kĄtem Bynajmniej. Widzę, co się dzieje. Natomiast nic nie osiągniesz, a admini i tak was wywalą. Magnus do wszystkich takie rzeczy pisze. On tak ma. We mnie też zapewne widzi stalinowca zabijającego 9-miesięczne dzieci. Na niego nie ma siły. NIE USPRAWIEDLIWIAM GO, stwierdzam, że szkoda na niego kompa. DOTARŁO??? Sama już mu przestałam odpisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:43 Wiem, ze jestes idiota i dlatego ci te braki w wiedzy wybaczam.Stalin mordowal na dzien tyle, co padlo ofiara inkwizycji przez kilkadziesiat lat. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:52 jestes glupszy niz Rydzyk skrzyzowany z Giertychem. Mozesz mi podac zrodla z ktorych korzystasz przy gloszeniu tych bredni? Poza tym.... ja nie jestem stalinistom i nigdy nim nie bylem, za mlodym na to- ty ponoc jestes chrzescijaninem, nie? Wstydzisz sie tego, ze twoja organizacja do dzis uznawana jest za zlodziejska, mafijna, oszukancza, kryminalna wrecz, itp? Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:58 "ja nie jestem stalinistom"-StalinisTOM nie jestes??Absolwentem Szkoly Podstawowej chyba tez nie. Ale wytlumacze ci chetnie, ze ilosc ofiar inkwizycji szacuje sie na 3,5-5 tys osb.Ofiar Stalina bylo okolo 10 tysiecy razy wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:13 no.... lektora frondy jednak robi z mozgu jajecznice :) 3,5- 5 tys! Wez se raz na zawsze uswiadomij tepy katolu- samych tzw. czarownic inkwizycja wymordowala ok 160 tys. Zrodlo: opracowania historyczne ; biblioteka watykanska Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:20 "Lektora" powiadasz:) Nic dziwnego, ze masz poziom wiedzy 5-latka. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 22:28 ty za to masz poziom percepcji pozwalajacy na lykniecie i powtarzanie przezutej przez fronde papki. Nie martw sie o moja wiedze. Ja o twoja sie tez nie martwie. W twoim przypadku nie ma po prostu o co. a jesli literowka ( albo byc moze dysleksja) jest twoim jedynym argumentem, to nie ma z toba o czym mowic, katolku. jestes niereformowalny jak KRUS. Kadzidelko calkowicie cie zaczadzilo Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 20:57 Ale spoko, żadnej krzywdy nikt Ci nie zamierza uczynić. Via forum i tak nie dasz rady. ;-) Mnie raczej chodziło o podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:04 strona jest najprawdobniej spreparowana zeby udowodnic cokolwiek ma udowodnic (prawdopodobnie zalozenie z gatunku pro-life jako ze ta opcja jest zazwyczaj bardziej zainteresowana cudzymi brzuchami i zawartoscia i chetna do decydowania za kogos). natomiast jesli rzeczywisty czlowiek / para wpadla na taki pomysl to nie jest efekt prawa aborcyjnego w stanach a postepujacego oglupienia pt jak zostac 5minutowym celebrity - w stanach dosc powszechna przypadlosc, vide rodzice ktorzy schowali syna na strychu a potem podniesli alarm ze 'odlecial' razem z balonem meteorologicznym. zalosne ale mozliwe. popracuj nad zaleznoscia przyczynowo skutkowa nastepnym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:07 ale pomysł, muszę przyznać, ciekawy. Przybliża problem i zmusza do sprecyzowania poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:13 nie zmusza do niczego bo dlaczego jakikolwiek normalny czlowiek chcialby decydowac o tym czy ktos inny ma urodzic dziecko czy nie, co zjesc na sniadanie, czy poddac sie leczeniu raka, zrobic sobie tatuaz albo jakie majtki zalozyc w poniedzialek? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:19 nie chodzi o to, czy mamy decydowac co ktoś ma zrobić, ale co myslimy generalnie o zjawisku, problemie i jak to widzimy- ale szerzej niz "nie bo nie, tak bo tak" Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:21 nie zamierzam zagłosować w tej sondzie, ale wyobraźnia zaczęła pracować. Spotykasz dziewczynę i ona mówi: usunę, albo nie, twoja decyzja. (tak, nie fair, co z tego). Możesz tylko dać odpowiedź tak albo nie, nie masz możliwości wpływu na nią. Postawiła cię pod ścianą. Decyzja :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:18 myślę, że kazdy dorosły człowiek powienien miec sprecyzowane poglądy na ten temat, a nie odsuwać go " bo mnie nie dotyczy"- bo kwestia czy jestem za prawem do aborcji, czy przeciwko- dotyczy nas wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:24 A kto powiedział, że na forum nikt nie ma sprecyzowanych poglądów na temat aborcji? temat przewałkowany sto razy. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:28 co za bezlad we wnioskowaniu. tematem watku jak tez idiotycznej strony z glosowaniem nie jest to czy ktos jest za legalnoscia aborcji czy nie ale czy ma ochote podjac decyzje o aborcji za kogos co jest niemozliwe i kompletnie nie realne. to samo dotyczy hipotetycznej sytuacji kiedy ciezarna przypiera wspolsprawce ciazy do muru i mowi decyduj - nie da sie decydowac za kogos any zmusic kogos zeby zdecydowal za nas!! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:32 tzn jak to sie nie da? a mało to głupków? mowi- zrobie jak mi powiesz powiesz usun to usunę i usuwa mnie juz nic nie zdziwi Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Aborcja nie dotyczy dziecka 23.11.10, 21:15 I tyle w temacie. Zainteresowanych szczegółami odsyłam do neurologa. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Aborcja nie dotyczy dziecka 23.11.10, 21:19 strikemaster napisał: > I tyle w temacie. Ten wąt się rozrośnie, właśnie dolałeś oliwy do ognia. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Bomba FAE 23.11.10, 21:21 > Ten wąt się rozrośnie, właśnie dolałeś oliwy do ognia. Duzo oliwy wypali tlen z okolicy i ogień sam zgaśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Bomba FAE 23.11.10, 21:37 strikemaster napisał: > > Ten wąt się rozrośnie, właśnie dolałeś oliwy do ognia. > > Duzo oliwy wypali tlen z okolicy Ale to potrwa jeszcze jakichś 200 postów. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Bomba FAE 24.11.10, 08:11 Albo dłużej, nic na to nie poradzimy, że Kościół ma interes we wspieraniu podziemia aborcyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Aborcja nie dotyczy dziecka 23.11.10, 21:20 ale usująć płód nie jest tak chwytliwe jak zabic niewinne dziecko;) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:24 przemyslałam to- zakladając że to nie prowokatorka to jesli jest tak glupia, zeby pytac o to w ankiecie, to lepiej zeby usunęła czym predzej Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 23.11.10, 21:47 Tytuł jest "Urodzić czy NIE". "ZABIĆ" się nie dopatrzyłam. Z przekory i na złość Twojej nadinterpretacji odpowiadam- zabić! Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia 74% internautów było za aborcją... 23.11.10, 23:36 ...a tak w ogóle, to pytanie na stronie można przetłumaczyć raczej "urodzić czy nie?" A skoro mamy tego rodzaju dyskusję: tak, jestem za aborcją "na życzenie" (po zaoferowaniu matce pomocy, po rozmowie z psychologiem, po przedstawieniu ew. możliwosci urodzenia i zostawienia dziecka w szpitalu). W Polsce nie podniesie to wcale ilości "zabiegów", bo ponad 90% społeczeństwa to katolicy,a oni aborcji nie uznają. Tak więc przepis będzie praktycznie martwy. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 24.11.10, 01:06 trzeba być bardzo cieżkim debilem, żeby losy własnego dziecka uzależniać od jakiejś sondy internetowej. brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 24.11.10, 07:49 reniatoja napisała: > trzeba być bardzo cieżkim debilem, żeby losy własnego dziecka uzależniać od jak > iejś sondy internetowej. Sądzę,że totaki internetowy "projekt". Obyczajowa prowokacja. Może i ta para istnieje, ale nie sądzę,żeby podejmowała takie decyzje na podstawie sondy. Pewnie to działacze ruchu antyaborcyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 24.11.10, 09:22 nie ma to jak wymyslic sobie do wszystkiego swoja mala teoryjke spiskowa.Bo prawda jest zbyt trudna do zaakceptowania. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 24.11.10, 12:30 > Bo pra > wda jest zbyt trudna do zaakceptowania. Prawda, że ludzie chcą na podstawie sondy decydować, czy przeprowadzą aborcję jest rzeczywiście trudna do zaakceptowania, bo stawia pod znakiem zapytania możliwości intelektuale gatunku homo sapiens. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 24.11.10, 13:07 magnusg napisał: > nie ma to jak wymyslic sobie do wszystkiego swoja mala teoryjke spiskowa. Znasz tę parę osobiście, jak mniemam? >Bo prawda jest zbyt trudna do zaakceptowania. Fakt, trudno mi zaakceptować,że ktoś mógłby decydować o kontynuacji ciązy na podstawie internetowej sondy, bo trudno i boleśnie jest przyjąć fakt,ze ludzie bywają AŻ TAK GŁUPI. Sądzę, ze to fikcja. Wierzę,że takie durne osoby istnieją tylkow Internecie, nie realu. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 24.11.10, 13:52 Tyle, ze te osoby otwarcie wypowiadaja sie tez w TV,a nie kryja sie za rzeczywista czy rzekoma anonimowoscia internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 24.11.10, 14:07 magnusg napisał: > Tyle, ze te osoby otwarcie wypowiadaja sie tez w TV,a nie kryja sie za rzeczywi > sta czy rzekoma anonimowoscia internetu. Yhm. No to trzeba odciąć człon "sapiens" od nazwy naszego gatunku. Tu nie dostępnośc aborcji jest problemem, tylko ludzka głupota. Coz tego,ze byś im zabronił aborcji? Jak ktoś durny, to będzie skakał z szafy, wyskrobie się drucianym wieszakiem, przebijając przy okazji macicę. Albo tatuś będzie kopałw brzuch ciężarną,żeby poroniła, przy okazji doprowadzając do pęknięcia śledziony. Niestety nie ma testów, które by eliminowały z procesu rozrodu ludzi, którzy nie nadają się do rodzicielstwa. Przypuszczam,że mając dziecko tat para będzie pytać w sondzie np. "Nasze dziecko krzyczy, krztusi się i sinieje od płaczu. Czy to: a) to kolka, b) astma, c)wada serca". Aż dziecko opuści ten padół. Odpowiedz Link Zgłoś
exorbitante Dzieci Neostrady 24.11.10, 07:59 Nie słyszeliście o sztuce konceptualnej? Jak głosowaliście w sprawie Olega Mavromatti? [jezusek] Odpowiedz Link Zgłoś
puszysta_gimnazjalistka Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 24.11.10, 12:37 Prowokacja czy nie, bez znaczenia. Jak widzę sondę to klikam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: urodzic dziecko czy je zabic-zdecyduj w sondz 24.11.10, 15:59 Wiem, że ideologii, szczególnie skrajnie konserwatywnej, nie po drodze z racjonalizmem, ale myślenie ma przyszłość - jak można zabić kogoś, kto się nie urodził? Aż czasami bawi mnie ten język i nazewnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś