Dodaj do ulubionych

Co facet moze robić cały dzień

27.11.10, 14:16
w centrum handlowym ? No tak się zastanawiam bo wyrwał rano o 9 z łóża jak z procy pod pretestem zrobienia zakupów a wrócił dziś z impry ok 5 rano więc w sumie jest na kacu jakby nie było wiec ..... o co moze chodzić ? Bo nie kumam jak bum cyk cyk ;-) Ogólnie jak ja chcę aby ze mna poszedł na drobne zakupy to zawsze się wzdryguje ale sam (oby) to bardzo chetnia lata po centrach (?)
Obserwuj wątek
    • tygrysio_misio Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 14:19
      pewnie musial kupic prezent..w tym celu spotkal sie z kims.. moze do kogos zaszedl... spedzil milo dzien... pozniej impreza..

zastanow sie raczej dlaczego uciekl od Ciebie na caly dzien i na impreze poszedl bez Ciebie... moze ma Cie juz dosc??
      • swinka_finka Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 14:26
        tak masz rację pewnie uciekł i ma mnie dość ale do jasnej cholerki dlaczego w takim razie nie uci knie na zawsze skoro mu tak strasznie zle ze mną jest ? Nie trzymam go na uwięzi a tym bardziej na smyczy ... dalej nie kumam (?)
        Był sam bo oczywiście jak sie pytałam czy wychodzimy gdzieś w piątek potwierdził ,ze nie bo jest strasznie zmęczony wiec .... umówiłam się do kosmetyczki na zabieg a on stwierdził ,ze chyba ma chęć na imprezę jak wróciłam . Na dodatek był zły ,ze nie chcę iść razem z nim a moze to tylko taki pretekst był ?
        • tygrysio_misio Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 14:31
          oj tam.. pewnie jest miedzy wami zle.. a jak jest zle to czlowiek szuka powodu, zeby drugiemu dokopac

zamiast zastanawiac sie dlaczego tak postapil i co mogl robic,zastanow sie co robic zeby tak nie robil
    • meja1222 Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 14:23
      podejrzewam ze mial z kim zrobic te zakupy i pojsc na impreze (czytaj druga kobieta)

----
      www.studio-mody.com.pl
      • swinka_finka Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 14:33
        no ok ale nawet jeśli tak by było czy nawet tak i jest to skoro przestał mnie kochac to dlaczego nie odejdzie sam ? Chyba naiwna jestem jak diabli
    • sweet_pink Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 14:41
      Ja bym stawiała albo na to ze w owym centrum jest sklep ze sprzętem komputerowym gdzie można sobie testować gry na konsole i on sobie tam z kumplem koksa. Albo że facet gra w gry karciane lub bitewniki i spotyka się w sklepie z takimi grami z innymi graczami by grać. Może być też coś podobnego..jakaś pasja która go tam wyciąga (modelarstwo?), i ty która nie jesteś w stanie w ukochanym sklepie postać dłużej jak 5 minut.
      Jeśli nie ma szans na to by zachodziła jakaś sytuacja opisana powyżej, to chyba jesteś walona po rogach, bo faceci nie spędzają dni w centrach handlowych.
      • swinka_finka Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 15:05
        no to chyba wali mnie w rogi :( nie gra w gierki modelarstwo odpada ... a miedzy nami jest jakos tak bezinteresownie mieszkamy tak jakby obok siebie bo wszystko robimy osobno np ja na zakupy on siedzi w internecie ja chcę gdzies wyjść piwno ze znajomymi on wiecznie zmęczony :( nawet seks jest do (_._) -py bo wiecznie nie ma ochoty :( zmęczenie , przepracowanie takie tam wymówki .
        • swinka_finka Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 15:06
          kurcze ale dlaczego nie gra w otwarte karty i nie powie szczerze ,ze to juz nie to , ze sie wypalił to chyba lepsze niz walenie w rogi za lecami ?
          • samentu Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 15:15
            stawiam na to, że się rozkoszuje posiadaniem x kochanek i korzysta z luksusu wyboru
            tak długo jak ta sytuacja jest zarządzalna i nie sprawia kłopotów bo co ma cos zmieniać?
            niech szczęściarz uzywa życia
            • swinka_finka Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 15:33
              eeee tam kochanki ? nie da rady ... najpierw niech zadba o własne łózko .Kochanki to wymagają dobrego seksu no i chęci i otwartości na nowości a tu niestety klapa w temacie ;/
              • samentu Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 16:46
                1. a nie pomyslałaś, że własnie ma takie problemy bo wyeksploatowany biedaczek ostatnio chodzi?
                względnie przejedzony?
                2. z kochankami też nie do końca tak, bo nawet po bardzo pobieżnej lekturze FK mogłabys zauważyć, iz jest całkiem spora grupa takich które wymagań nie mają wcale a wcale poza tym by jakis facet zwyczajnie był (w tym wypadku facet cudzy nawet lepszy bo zawsze mozna siebie pooszukiwac mówiąć "no proszę, jak to żaden na mnie nie spojrzy? przecież to ja odbijam facetów innym"
                i od razu samoocena rośnie
    • lolcia-olcia Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 14:45
      poszedł na galerianki :)
      • swinka_finka Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 15:07
        oj nie kracz nie kracz :/
        • lolcia-olcia Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 15:09
          może szuka dla Ciebie jakiegoś prezentu
          • swinka_finka Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 15:34
            o i to widzisz juz bardziej mi sie podoba ale prezent ? ja nie dostaję prezentów
            • lolcia-olcia Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 15:40
              wiec tym bardziej :D
    • grassant Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 16:28
      o galeriankach słyszała, a?
    • bijatyka Wrócił ? n/t 27.11.10, 16:36

• samentu Re: Wrócił ? n/t 27.11.10, 16:42
        wrócił (w pierwszym poście juz to pisze)
        faceci ZAWSZE wracają
        potem tylko mina w typie "zmokły zbity piesek"
        i juz przytulony do łona:P
        • bijatyka Re: Wrócił ? n/t 27.11.10, 16:45
          W pierwszym poście to było, że wrócił z imprezy. Jakoś nie wyczytałam, że dotarł z tych zakupów.
          • samentu Re: Wrócił ? n/t 27.11.10, 16:47
            bo zakupy były przed imprezą
            facet z samego rana wybył na zakupy, a wrócił z nich nastepnego ranka (ciekawe nota bene czy cokolwiek kupił)
            • bijatyka Re: Wrócił ? n/t 27.11.10, 16:51
              Ja zrozumiałam, że wrócił po imprezie o 5:00 i potem na kacu wyleciał o 9:00 do centrum handlowego. I wsiąkł.
              • ctryna Re: Wrócił ? n/t 27.11.10, 17:17
                to by było dosć logiczne
                ja bym chciała, zeby autorka wątku w punktach napisała, co kiedy było, po kolei
                bo ciężko kontaktuję dziś
                wypiłam kilka drinków, zrobiłam kilkadziesiat pierogów na rauszu, ale jakich zajebiście pysznych :) dobrą zoną bede, znowu to sobie uswiadomiłam, dlatego szukam idealnego partnera i idealnych genów :)
          • swinka_finka Re: Wrócił ? n/t 27.11.10, 19:09
            bijatyka nie mieszaj w piatek był na imprezie wrócił rano o 5 a o 9 rano w sobote wyskoczył niby to zakupy zrobic i go nie ma :(
            • bijatyka Re: Wrócił ? n/t 27.11.10, 19:10
              Tosz tak piszę !!!
            • swinka_finka Re: Wrócił ? n/t 27.11.10, 19:11
              oj sorki to nie Ty bijatyka mieszasz tylko samentu
              • samentu Re: Wrócił ? n/t 27.11.10, 19:27
                przepraszam źle w takim razie zrozumiałem
                ale, ale
                na moją wersję wydarzeń wciąż jest szansa;)
                bo może luby rzeczywiście wróci o piątej nad ranem z jakieś imprezki i powie, że przez te sniegi musiał nocować u koleżanki
                więc jak widzisz nie masz się czym martwić jeszcze;)
                • swinka_finka Re: Wrócił ? n/t 27.11.10, 19:38
                  o tak :( to juz wówczas będzie po temacie i po związku :((
                  • samentu Re: Wrócił ? n/t 27.11.10, 19:41
                    nie mów hop zanim nie przeskoczysz;)
                    założe się, że wybaczysz i przytulisz
                    a te złe emocje to tylko tak teraz z samotności
                    • swinka_finka Re: Wrócił ? n/t 27.11.10, 19:44
                      oj nie wiem ciezko na pewno będzie ;/ bo jeśli facetm zaniedbuje swoja kobietę to nie jest dobrze (to tak ogólnie piszę ) a to to juz będzie kropka nad "i" jeśli tak sie stanie :/
      • lolcia-olcia Re: Wrócił ? n/t 27.11.10, 16:42
        jeszcze robi zakupy :D
        • bijatyka Re: Wrócił ? n/t 27.11.10, 16:46
          Może w zoologicznym się zapatrzył...
          • lolcia-olcia Re: Wrócił ? n/t 27.11.10, 16:49
            :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • bijatyka Re: Wrócił ? n/t 27.11.10, 16:52
              No a poza tym w centarch handlowych reklamują takie masażowe fotele. Jak nic ciągnie smugę na foteliku,
      • swinka_finka Re: Wrócił ? n/t 27.11.10, 19:07
        nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(((
        ale jak przyjdzie nawalony jak w 3 (_._)-py to normalnie spakuje mu piżamkę i niech wraca tam gdzie był !
        • bijatyka Re: Wrócił ? n/t 27.11.10, 19:10
          No od 9-tej rano to już zdąży wytrzeźwieć. U mnie już byłoby wszystko w kupkach gotowe do wyniesienia.
        • raohszana Re: Wrócił ? n/t 27.11.10, 19:11
          To ja czekam na opis wywalania chłopa - może wróci z reklamówką z Carrefoura, to będzie w co pakować piżamkę i szczoteczkę!
    • six_a Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:11
      w tesco częstowali serem i kawą, na śniadanie poszedł.

a zakupy chociaż przyniósł?
    • soulshunter Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:19
      moze porownywal ktore playstation jest lepsze, w koncu ktores kupil i z kumplem grali do rana?
      • raohszana Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:22
        To lepsze to trzeba z Nipponu ściągać, więc ta wersja odpada!
        • soulshunter Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:27
          wiesz, jest cos takiego jak UPS same day lub next day. Troche kosztuje ale dostarczaja prawie "natychmiast".
          • raohszana Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:32
            Niby tak, tyle, że do tego trzeba by od razu gry ściągać od nich. No, ale może ma kasiastego kolegę, fakt. To wtedy nie wróci przez następny miesiąc i ma kobita spokój. Tylko kto zakupy przyniesie!
            • soulshunter Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:35
              jakie zakupy? Niech im przyniesie 2 zgrzewki piwa, coli i chipsow. Zarcia na miesiac im wystarczy. Jak sie gra to sie nie chce jesc.
              • raohszana Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:37
                Co się nie chce? Ja przy Tekkenach, DoA i innych nawalankach to faktycznie nic, ale przy Finalach czy Magna Carta to posiłek być musiał! No i przy EneFesach też uszło bzy.
                Ale czymś popić być musi, niech dwie zgrzewki dziennie im przynisie!
    • swinka_finka Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:21
      no proszę Was nie żartujcie sobie bo mam mega wq...rwa :(
      nie zakupów tez nie ma !
      • six_a Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:23
        weź zadzwoń może?
        dzyń dzyń!
        • raohszana Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:24
          No weź, zaraz Ci powie, że ona dzwonków nie ma w domu :D
        • swinka_finka Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:27
          nie będę dzwonić to on powinien zadzwonić a wogóle to powinien juz wrócić
      • raohszana Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:23
        Dlaczego nie? Jak się głupiutka baba wypowiada i żali to zawsze powód do żartów :]
        • swinka_finka Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:25
          dllaczego mnie obrażasz ?
          • raohszana Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:27
            Nie muszę, sama sobie doskonale radzisz ^^'
            Weź przeczytaj od początku o czym piszesz i wykoncypuj - dlaczego nazywam Cię głuptaśną.
      • soulshunter Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:27
        a kase przynajmniej ma?
    • swinka_finka Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:24
      juz obmyślam plan zemsty no chyba ,ze rzeczywiscie skończy się ta bajeczka to zemsta nie będzie potrzebna
      • raohszana Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:24
        Wiesz co? Ładnie trollujesz :)
        • swinka_finka Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:29
          ale zejdz ze mnie tak ? jak Ci temat nie pasuje to się nie wypowiadaj to ja mam poważny problem :( i wiem ,ze pewnie to i tak niewiele Cię obchodzi więc oszczędz mi takich jeszcze oskarżeń . Nie jestem trolem !
          • raohszana Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:35
            Poważny problem masz - z tym się zgodzę. Ale nie z facetem, tylko ze sobą ^^
            • swinka_finka Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:47
              ja co niby takiego ze mną jest nie tak ? no proszę uświadom mnie skutecznie
              • raohszana Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:51
                Raz, że jesteś z facetem, z którym łączy Cię... no właśnie, co? Wzajemny głęboki szacunek, zbieżność zainteresowań i wspólne wyjścia?
                A dwa - masz problem, bo sobie poszedł i go nie ma. A co to, Twoja narośl, że ma być pod ręką?
                • swinka_finka Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 20:03
                  nie zrozumiałaś jednak to co napisałam a większosć zrozumiała
                  jesteśmy razem w związku ( nie małżeńskim ale to i tak nieistotne ) i ostatnio nie układa się między nami dobrze ;( soro jesteśy razem tak ? to fajnie było by choc wiedziec co ta druga połówka robi przez cały dzień
                  • raohszana Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 20:07
                    swinka_finka napisała:

> nie zrozumiałaś jednak to co napisałam a większosć zrozumiała
                    Ohh, dobra, kochana większość pogłaszcze po główce, a ciotka Rao jak zwykle zła i nic nie rozumie, wielkiej miłości :D

> jesteśmy razem w związku ( nie małżeńskim ale to i tak nieistotne ) i ostatnio
                    > nie układa się między nami dobrze ;( soro jesteśy razem tak ? to fajnie było
                    > by choc wiedziec co ta druga połówka robi przez cały dzień
                    No, a Ty dalej to ciągniesz i nic nie zmieniasz.
                    Przecież powiedział - do centrum handlowego wybył, to z czym masz problem? Wiesz, gdzie jest.
        • swinka_finka Re: Co facet moze robić cały dzień 27.11.10, 19:32
          wiesz co nie obrażaj mnie i się nie wypowiadaj skoro i tak niczego sensownego nie wnosisz Wiem to Cie nie interesuje wiec oszczędz mi swoich uwag proszę .... ja mam poważny proble a Ty starasz się robic z tego żarty ;(
    • ctryna Re: Co facet moze robić cały dzień 28.11.10, 02:09
      wrócił kurde czy nie
      bo ja spac nie moge, na Twojrgo chłopa czekam
      i co kupił?
      • bijatyka Re: Co facet moze robić cały dzień 28.11.10, 11:52
        Ja też czekałam, ale usnęłam. Przyślijcie sms-a, jak coś będzie wiadomo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka