Gość: minulet IP: *.acn.waw.pl 13.04.04, 13:52 Myslałam o kupnie wibratora dla siebie. Czy możecie coś doradzić, nic na ten temat nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalgosia Re: wibrator-jaki 13.04.04, 14:20 najlepiej zielony w czerwone kropki Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: wibrator-jaki 13.04.04, 14:23 ee-tam tylko czarny, czarny jest nie zobowiązujący Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: wibrator-jaki 13.04.04, 14:30 nie, jakby fosforyzował to byłby zobowiązujący Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: wibrator-jaki 13.04.04, 14:39 zobowiązujący do czego? Do związania się z nim na stałe? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: wibrator-jaki 13.04.04, 14:41 zobowiązuje do tego zeby nie był używany, bo jak jest używany to nie fosforyzuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: wibrator-jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 15:02 Oboje się nie znacie!!! Najlepszy jest fioletowy w różowe słoniki, obowiązkowo z trąbami ku górze, żeby przynosiły szczęście! Słoniki mogą być odrobinkę fosforyzujące, tak aby go można było w nocy znależć. Przechowywać taki wibrator należy w futerale w kształcie piramidki tak aby był cały czas naładowany pozytywną energią. A w ogóle to przed każdym użyciem nalezy poradzić się gwiazd czy to jest właściwa chwila i nalezy jeszcze sprawdzić czy biorytm jest właściwy. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: wibrator-jaki 13.04.04, 15:10 niby tak co doświadczenie to nie partyzantka, ale te piramidki mnie niepokoją, taki ostry to może lekko rozkalibrować to i owo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: wibrator-jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 15:22 Ależ energia i to pozytywna to podstawa ! Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: wibrator-jaki 13.04.04, 15:25 ale piramidki mają włściwości ostrzące, to może być naprawdę niebezpieczne taki uśmiech od pępka po krzyż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: wibrator-jaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 15:56 A ostry seks nie jest przyjemny? No jeśli ktoś woli takie lelum polelum to mozna zrezygnować z tej piramidki. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: wibrator-jaki 13.04.04, 16:01 jeśli pytasz mnie jak bym był wibratorem to tak, ale jeśli nie to to jest mi to obojętne Odpowiedz Link Zgłoś
hispana Re: wibrator-jaki 13.04.04, 15:04 material - z silikonu jest thebest, cala reszta smierdzi guma :) Odpowiedz Link Zgłoś
sekserka jak juz wydac pieniadze to na taki z dwoma 13.04.04, 15:07 koncami. zreszta jak pojdziesz do salonu do ci na miejscu doradza, a i przymierzyc moze dadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
sekserka aha, kolor tez wazny 13.04.04, 15:09 bialy brudzący, wiec nie kupuj , bedzie trzeba czesto myc. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: aha, kolor tez wazny 13.04.04, 15:12 można założyć prezerwatywę i problem brudzenia mamy z głowy, a poza tym przezorny zawsze ubezpieczony jak powiedziałą zakonnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekserka Re: aha, kolor tez wazny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 15:15 a po co zakładać gume na gumę? Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: aha, kolor tez wazny 13.04.04, 15:22 no napisałem, zeby nie trzeba było myć i przypadkowo nie zajść w ciążę Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: wibrator-jaki 11.12.20, 14:08 Fascynujący temat sprzed 16 lat. Ze tez go ominąłem. Ja nie kupuję w internecie... takie zakupy najlepiej robić z profesjonalnym doradcą w miejscach do tego przeznaczonych. Hitem są niewielki zakrzywione pałeczki silikonowe w kolorze różowym z "kciukiem"... Idealnie jak mają wiele "biegów" tem kciuk robi wtedy cuda...wierzcie mi ...jest bosko Odpowiedz Link Zgłoś