Dodaj do ulubionych

MP3 z internetu :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.10, 16:13
co myślicie o płaceniu za pobieranie mp3 w internecie? Mam na myśli płacenie za legalnie pobraną muzykę. Wychodzi taniej niż w tradycyjnym sklepie muzycznym, a na dodatek nie okrada się artystów. Korzystacie z portali udostępniających legalną muzykę w MP3? :)
Obserwuj wątek
    • majkawazka mjuzik 06.12.10, 23:21
      zgadzam się, kupować zwykłych płyt się nie opłaca, bo nawet praktycznie nie mam ich gdzie słuchać...a jeżeli podoba mi się jakiś artysta i jego twórczość to chętnie kupię jego piosenki przez internet (aby miał kasę na nagrywanie kolejnych:)

Darmowe porady na temat udanego seksu:
      majkawazka.pl
      • fiollka Re: mjuzik 07.12.10, 14:50
        Jak najbardziej jestem za. :) I możliwość kupienia pojedynczych utworów.
    • Gość: muzodajniaczka Re: MP3 z internetu :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.10, 15:48
      Zapraszam w takim razie do odwiedzania naszego portalu z legalną muzyką do pobrania:). Z naszego portalu korzysta już 100 tyś. użytkowników i liczba ta wciąż rośnie :). Aha, nie trzeba mieć telefonu w sieci plus, by pobierać utwory z muzodajni, chociaż posiadanie np. mixplusa wiąże się z promocjami :). zapraszamy muzodajnia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka