Dodaj do ulubionych

Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zrobic''

29.12.10, 20:05
Czy te wszystkie niunie ktore tutaj piszą ze nie wiedza jak sie maja zachowac, nie wiedza co maja powiedziec, nie wiedza co on mial na mysli, nie wiedza ze nie wiedza - maja wodoglowie ( wode w glowie zamiast mózgu)? Niby dorosle baby, niby wyksztalcone lub ksztalcace sie na wyzszych uczelniach a wszystkie razem wziete sa glupsze od papugi (papugi nie zadaja glupich pytan). Qrwa, w jakich czasach przyszlo nam zyc, same debilki dookola i zanosi sie na to ze bedzie tylko gorzej. Jesli pomyslec ze takie niemoty maja pozniej podejmowac jakies kluczowe decyzje, zarzadzac cudzymi pieniedzmi lub dbac o czyjes zdrowie to ta sytuacja naprawde przestaje byc smieszna. Dziekuje za uwage, ide otworzyc nastepne piwo.
Obserwuj wątek
    • devilyn Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:06
      Nie myl Souli głupty z chorobą (wodogłowie to poważna chroba współistniejąca np. z RKiW).
      • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:08
        toz nie nasmiewam sie z tych ktorzy choruja na ta chorobe (tym szczerze wspolczuje) - wyluszczylem swoje okreslenie dosc jasno.
    • lolcia-olcia Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:11
      O to i ja piwo poproszę.. to jedyna skuteczna metoda walki z głupotą ;p
      • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:17
        lolcia, do glupoty obligatoryjnie powinno napie...c sie z czegos takiego i to 24/7
        https://www.motionpicturearmourer.com/images/minigun_2.jpg
        • lolcia-olcia Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:24
          Głupich nie sieją - sami się rodzą... a szkoda!
          • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:28
            lolcia, opracuj prezerwatywy z głupotoblockerem. Zbijesz majatek. Dzisiaj ci to przepowiadam.
            • lolcia-olcia Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:32
              A tak się zastanawiałam dzisiaj jaki by tu biznes rozkręcić... dzięki za pomysł! Wchodzisz w to ?
              • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:34
                ja bede testowac :) Aha, zapomnialem dodac ze ta emulsja idiotproof ma byc na zewnatrz a nie wewnatrz jak w normalnych prezerwatywach.
                • lolcia-olcia Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:36
                  haha to zostaniesz kierownikiem produkcji :D ja daję kapitał, mogę też zająć się sprzedażą i reklamą...
                  • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:39
                    dobra lolcia, to jeszcze tylko robimy byznesplan i lecimy do Brukseli po dotacje.
                    • lolcia-olcia Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:40
                      cholera to bedą z nas "bysnesmany" ;p
                      • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:42
                        musze se nowa komóre sprawic w takim razie. Podroba ifona moze byc?
                        • lolcia-olcia Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:45
                          I koniecznie bluetooth.. taki na pół głowy :)
                          • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:46
                            znaczy ze zeba mam sobie na niebiesko wymalowac lakierem do paznokci? Ale ktorego zeba i z ktorej strony?
                            • lolcia-olcia Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:51
                              Oj Soul w zębie to Ty masz mieć brylancik tak by przy każdym uśmiechu światło odbijał ;p
                              • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:54
                                brylancik lolcia kupimy tobie za pierwsza kase, a co niech widza ze byznes sie kreci
                                • lolcia-olcia Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:56
                                  Niech chamstwo widzi jak się szlachta bawi :D
                                  • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:58
                                    i beemke rocznik 89 kupimy, a co. Koniecznie czarna
                                    --
                                    And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those, who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know, my name is The Lord, when I lay my vengeance upon thee.
                                    • lolcia-olcia Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:01
                                      Koniecznie z przyciemnianymi szybami!!!, skołuję też kasety z disco polo ...nic do tego lepiej nie pasuje jak zimny łokieć ...
                                      • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:06
                                        a masz talenta plastyczne? Bo trzeba na tylnej szybie namalowac napis Pjonier
                                        • lolcia-olcia Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:08
                                          po 3 piwach mogę i mona lise strzelić ;p
                                          • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:11
                                            to na przedniej masce, abolepiej nie - Matke Boskie Czenstochowskie
                                            • lolcia-olcia Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:12
                                              od razu jezuska swiebodzińskiego, że tak klasykiem polecę ;p
                                              • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:15
                                                jezusek bedzie na dachu i w raczkach bedzie mial kierunkowskaziki, w oczkach szperacze a w dupce dodatkowe swiatlo STOP. W 89 jeszcze ich nie montowali seryjnie.
                                                • lolcia-olcia Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:20
                                                  cholera już widzę co to za turbolot będzie...
                                                  • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:26
                                                    mialo byc wies tanczy i spiewa to bedzie ful wypas.
                                                  • lolcia-olcia Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:32
                                                    szczyt wieśniackiej mody , Soul wszystkie laski we wsi na Ciebie polecą :p
    • rzeka.chaosu Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:12
      Jesli pomyslec ze takie niemoty maja pozniej podejmowac jakies kluczow
      > e decyzje, zarzadzac cudzymi pieniedzmi lub dbac o czyjes zdrowie to ta sytuacj
      > a naprawde przestaje byc smieszna. Dziekuje za uwage, ide otworzyc nastepne piw
      > o.

A najgorsze ejst to, że będziemy się jeszcze rozmnażac i produkowac więcej "nimot". Soriii.
    • chersona Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:13
      Mnie również naszła podobna refleksja. Kiedy czytam napisany fatalnym stylem post, pytanie z d.upy wzięte, a autorka to kobieta, która ma świetną pracę, ekstra zawód, jest niezależna tylko z tym jednym jedynym pierdem rady sobie nie daje. I wtedy myślę, kurczę, jakim cudem zechcieli kogoś, kto sklecić paru zdań nie umie i na forum zawraca głowę pierdołami. Widać inteligencja swoją drogą a tupet i siła przebicia swoją...
    • generation_p Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:13
      piwo.........................................
      • doral2 Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:18
        Soul, nie sądzisz że jednak trzeba wódkę otworzyć??
        nobo co te niunie by zrobiły, jakby internetu nie było, he??
        • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:22
          pszę bardzo, free dla wszystkich - endżoj :)
          https://vito.org.pl/sklep/images/Johnnie%20walker%20red%20label%20duza.jpg
          • generation_p Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:25
            Złośliwi tu jesteście :-(
    • kadfael Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:17
      Ja poproszę wódkę.
      Dużą ;)
      • devilyn Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:28
        Ja też wódkę :D
        • kadfael Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:33
          a może i dwie. Panienka z sąsiedniego wątku mnie rozczuliła do łez swoją wiarą w forum ;)
          forum.gazeta.pl/forum/w,16,120343912,120344325,Re_czesc_kobietki_.html
          • devilyn Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:35
            To koniecznie duża flaszka :D
    • zawsze-soffie wybacz 29.12.10, 20:22
      - jestem dorosła tylko ciałem,
      - nie mam wykształcenia wyższego,
      - nie podejmuje kluczowych decyzji i nie mam zamiaru,
      - nie zarządzam cudzymi pieniędzmi i nie mam zamiaru,
      - nie dbam o czyjeś zdrowie ( swoje tez nie, tak się złożyło)
      - wiem jak się mam zachować,
      - wiem co mam powiedzieć,
      - wiem co on, ty, oni mają na myśli ( ha)

więc jakie wszystkie ?

a i no jestem ze wsi.

• suomi6 Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:25
      "Procentuj" się Soul, a wyjdzie Ci to na zdrowie :P
    • izabellaz1 Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:31
      Kto Ci dzisiaj nadepnął na odcisk?
      • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:38
        wszyscy. Mam od przedwczoraj syndorm stonki turystycznej. Bedzie mnie trzymac do 3.01.11 wiec radze uwazac bo ktos moze oberwac ;)
        • izabellaz1 Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:42
          soulshunter napisał:

> Mam od przedwczoraj syndorm stonki turystycznej

Cóż to za "schorzenie" i czy można jakoś pomóc? :)
          • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:43
            mozna, wystrzelac stonke. Opcja nr 2 moge sie przeprowadzic. Przyjmiesz mnie pod swoj dach?
            • izabellaz1 Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:50
              soulshunter napisał:

> mozna, wystrzelac stonke. Opcja nr 2 moge sie przeprowadzic. Przyjmiesz mnie po
              > d swoj dach?

Właściwie moglibyśmy się zamienić na te parę dni, bo za chwilę będziesz do mnie celował :)
              • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:55
                jak tylko nie bedziesz zioba pilowac pod moimi oknami pomiedzy 24 a 3 rano to spoko, nic ci nie zrobie.
                • izabellaz1 Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:57
                  soulshunter napisał:

> jak tylko nie bedziesz zioba pilowac pod moimi oknami pomiedzy 24 a 3 rano to s
                  > poko, nic ci nie zrobie.

Spokojnie, nie będzie mi się chciało...za to u mnie ciepło, miło i jeszcze pełny barek ;)
                • izabellaz1 Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:01
                  soulshunter napisał:

> jak tylko nie bedziesz zioba pilowac

I skoro już Ci się paluszki po klawiaturze plączą, że jak już zdecydujesz się do mnie strzelić to nie trafisz :P
                  • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:03
                    hehe, zdziwilabys sie jeszcze :)
                    • izabellaz1 Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:17
                      soulshunter napisał:

> hehe, zdziwilabys sie jeszcze :)

Taa? To ja wyzywam na pojedynek! Nie dasz mi rady w strzelaniu z broni palnej :)
                      • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:27
                        a z czego strzelalas dziewczynko?
                        • izabellaz1 Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:36
                          soulshunter napisał:

> a z czego strzelalas dziewczynko?

Margolin, Magnum, S&W (długa i krótka), MP5 itp.
    • jan_hus_na_stosie zdrówko 29.12.10, 20:45
      ja piję winko :)
      • bijatyka Re: zdrówko 29.12.10, 20:47
        Zazdroszczę. Ja jutro w trasie na północ i z powrotem.
        • soulshunter Re: zdrówko 29.12.10, 20:48
          czyli jedziesz ze mna na Bornholm? Jupi :)
          • bijatyka Re: zdrówko 29.12.10, 21:00
            W sumie stamtąd niedaleko.... :)
    • teletoobis mos- pij 29.12.10, 20:53
      https://img.iap.pl/s/479/205560/Edytor/Image/atrakcje/sliwowica.jpg
      • lolcia-olcia Re: mos- pij 29.12.10, 20:57
        o wszystkim myślisz :P
        • teletoobis Re: mos- pij 29.12.10, 21:01
          nie o wszystkim, tylko o bzykaniu :)
          • lolcia-olcia Re: mos- pij 29.12.10, 21:03
            znaczy się prawidłowo :)
            • teletoobis Re: mos- pij 29.12.10, 21:25
              No nie wiem, Kąbi wzialby to jako dewiacje i kazalby mnie napietnowac :)
              • suomi6 Re: mos- pij 29.12.10, 21:31
                Myślisz, że Kombi nie myśli o bzykaniu?
                • teletoobis Re: mos- pij 29.12.10, 21:40
                  jesli juz to o platonicznym :)
                  • suomi6 Re: mos- pij 29.12.10, 21:47
                    i ręcznym
                    • teletoobis Re: mos- pij 29.12.10, 21:53
                      tak, a dla zabezpieczenia ubiera gumowa rekawiczke
                      • suomi6 Re: mos- pij 29.12.10, 22:00
                        Coby nie było samozapłodnienia.
                        • teletoobis Re: mos- pij 29.12.10, 22:04
                          taka meska odmiana partenogenezy? :)
                          • suomi6 Re: mos- pij 29.12.10, 22:10
                            Tak:D Ewentualnie, żeby się nic nie zmarnowało z rękodzielnictwa, to może bank nasienia? :)
                            • teletoobis Re: mos- pij 29.12.10, 22:11
                              watpie. Debili mozna robic rowniez w sposob naturalny :)
                              • suomi6 Re: mos- pij 29.12.10, 22:18
                                do zrobienia (w sposób naturalny) musi drgnąć, no i potrzebna jest kobieta. No co Kombiego nie stać?
                                • teletoobis Re: mos- pij 29.12.10, 22:23
                                  Na kobiete pewnie go stac. Wystarczy jak rozbije skarbonke z I komunii
                                  Obawy mam co do drgniecia....
                                  • suomi6 Re: mos- pij 29.12.10, 22:29
                                    Rozbije skarbonkę, a tam...

https://www.katalogmonet.pl/images/banknoty/Mln_a.jpg
    • wacikowa Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:55
      Nie ma różnicy między mężczyzną a kobietą w tym temacie. Głupota to głupota jest bezpłciowa.
      Teraz jesteś na FK ale wejdź na FM tam faceci odpieprzają szopki albo zobacz na piszących tu kombinerko-podobnych. To dopiero porażka;)
      • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 20:56
        wacikowo droga, nie jestem masochista. Te tutaj wystarcza az w nadmiarze.
        • wacikowa Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 30.12.10, 08:36
          Które te? Te nowe czy te stare infantylne?:)
          • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 30.12.10, 08:44
            > Głupota to głupota, jest bezpłciowa.
            mądrzeście to napisały dorga wacikowo. Nalezy jednak jeszcze dodać: ponadczasowa dla pełnego obrazu.
    • aneta-skarpeta Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:03
      łączę sie w bólu i ide po...
      https://i2.pinger.pl/pgr433/54a0a38e000cf5484ce6a5d4/martini.jpg

dzisiaj po burzujsku bo mi mikolja barek zapelnij, tylko wykalaczke mam gorsza i pije w szklance:D
    • lacido Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:06
      ja zaraz idę na piwko -10 u mnie wiec życz mi szczecią :)
      • jan_hus_na_stosie Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:13
        lacido napisała:

> ja zaraz idę na piwko

to zaraz u Ciebie to pewnie co najmniej pół godziny, wszak trzeba się zrobić na bóstwo, prawda? ;)
        • izabellaz1 Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:26
          jan_hus_na_stosie napisał:

> to zaraz u Ciebie to pewnie co najmniej pół godziny, wszak trzeba się zrobić na
          > bóstwo, prawda? ;)

Przy -10 bóstwa zapadają w letarg...zostają wielka czapa, gruba kurtka i wdupiemiejstwo jak się wygląda :)
          • jan_hus_na_stosie Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:31
            no ale w pubie czapkę się zdejmuje :)
            • izabellaz1 Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:37
              jan_hus_na_stosie napisał:

> no ale w pubie czapkę się zdejmuje :)

Nie napisała gdzie będzie pić :P
              • jan_hus_na_stosie Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:41
                izabellaz1 napisała:

> Nie napisała gdzie będzie pić :P

pewnie tam gdzie zawsze :)
                • lacido Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 30.12.10, 15:55
                  zgadza się :)

plener odpadł przy tej temp :)
          • lacido Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 30.12.10, 15:54
            100 % racji :)

za to jak wracałam było -6 jupi :)
        • lacido Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 30.12.10, 15:53
          jesteś w błędzie, to kwestia przebrania i wyjścia :)
      • izabellaz1 Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:24
        lacido napisała:

> ja zaraz idę na piwko -10 u mnie wiec życz mi szczecią :)

Błagam, powiedz chociaż, że grzane :D
        • lacido Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 30.12.10, 15:56
          nie było grzane, po drodze zmarzły mi tylko dłonie aa w lokalu było mi zbyt gorąco na grzane :)
    • princessjobaggy Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:07
      > Czy te wszystkie niunie ktore tutaj piszą ze nie wiedza jak sie maja zachowac,
      > nie wiedza co maja powiedziec, nie wiedza co on mial na mysli, nie wiedza ze nie wiedza - maja wodoglowie ( wode w glowie zamiast mózgu)?

Wyolbrzymiasz jak rozemocjonowana niunia.

1. Nieumiejetnosc radzenia sobie z zyciem uczuciowym nie musi przekladac sie na zdolnosci w zarzadzaniu cudzymi pieniedzmi czy dbaniem o czyjes zdrowie.
      2. Nie kazda, jak to okresliles, debilka piszaca na FK bedzie podejmowac kluczowe dla kogokolwiek decyzje.
      3. Na forum, jak i w spoleczenstwie ogolnie, nie wszyscy sa tak doskonali jak Ty.

Cel watku?
      • soulshunter Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:14
        ja tez nie znam odpowiedzi na wszystkie pytania, ale zamiast je bezsensownie zadawac wole tluc lbem w sciane tak dlugo az sie ta sciana rozsypie. Cel watku pochwalenie sie posiadaniem piwa sztuk 1.
        • princessjobaggy Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:32
          > Cel watku pochwalenie sie posiadaniem piwa sztuk 1.

Tak wlasnie myslalam. :))
    • masher Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 21:58
      na te i inne klopoty z babami znam rozwiazanie- lesniczy :D nie tylko jest sie z kim napic ale rozwiazuje to kazdy z nimi problem hehe w necie niestety pozostaje olac pustostan ;)
      • kulawa_wodzirejka Re: Przyszpilić to na górze ''nie wiem co mam zro 29.12.10, 22:24
        ech, ja jestem wlasnie taka ciapa zyciowa, dlatego zarzadzac to bedzie moj maz, o ile jakiegos znajde :D
    • kokolina_koko Bek 30.12.10, 02:04
      No. Dokładnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka