Gość: a IP: *.dip.t-dialin.net 01.10.03, 00:52 na lewym oku .na dolne powiec w rogu zrobil mi sie guzek..to boli..co to jest????????kolezanka mowi ze to JECZMIEN-??? pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hey Re: POMOCY MOJE OKO!!!!!!!!!!!! IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 01.10.03, 12:06 gdzies o tym czytałem,chyba w książce Michała Tombaka "Droga do zdrowia",nie martw się,da się wyleczyć przez pocieranie(szczegóły w ksiązce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midm Re: POMOCY MOJE OKO!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.03, 12:36 Czystym zlotem? Ale mimo wszystko lepiej pojsc do lekarza, bo jak jest tam jakis stan zapalny to trzeba podac kropelki. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: POMOCY MOJE OKO!!!!!!!!!!!! 01.10.03, 13:25 Gość portalu: hey napisał(a): > gdzies o tym czytałem,chyba w książce Michała Tombaka "Droga do zdrowia",nie > martw się,da się wyleczyć przez pocieranie(szczegóły w ksiązce) Kolezanka pocierala przez pol podstawowki i nic jej to nie dalo. Moze gdyby poszla do lekarza, nie musialaby pocierac. Odpowiedz Link Zgłoś