Dodaj do ulubionych

Gdzie radzicie wybrać się na narty w ferie 2011?

30.12.10, 13:40
Witam. Dopiero od zeszłego roku jeżdżę na nartach i ta umiejętność nie jest mi jeszcze aż tak dobrze znana, a nie mówię już o tym jak mało wiem o miejscach gdzie mają zarówno strome, jak i łagodne stoki a zarazem piękne tereny. Proszę doradźcie mi gdzie wybrać się narty, najlepiej gdzieś do Europy, np. do Włoch, czy Austrii i jak wiecie to od razu napiszcie też gdzie mogłabym w tych miejscach się zakwaterować? Od razu dzięki za pomoc:).
Obserwuj wątek
    • Gość: aluta200 Re: Gdzie radzicie wybrać się na narty w ferie 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 13:47
      Moi znajomi co roku jeżdżą na narty we włoskie alpy i co roku wracają bardzo zadowoleni. Z tego co wiem można łatwo wyszukać hotel poprzez stronę hotels-globally.com/ w ten sposób będziesz mogła wyszukać najlepsze miejsce dla ciebie. Poza tym nawet jak zrezygnujesz z rezerwacji to nie będziesz musiała płacić za nią.
    • Gość: viktoria88 Re: Gdzie radzicie wybrać się na narty w ferie 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 15:38
      Jeśli nie wiesz gdzie możesz jechać to przejrzyj sobie ten katalog
      www.sopol.pl/doc/zima2010-11.pdf
      Masz Tam opisane najpopularniejsze stoki w Alpach, jestem pewien że znajdziesz tam coś co Ci się spodoba.
    • Gość: Kwiatekx Re: Gdzie radzicie wybrać się na narty w ferie 20 IP: *.home.aster.pl 17.01.11, 13:37
      Zapraszam na wyjazdy na ferie zimowe z biurem Travel Student - turystykastudencka.pl/

Naszą specjalnością są tanie wyjazdy dla osób w wieku 18-30 lat.

W tym sezonie proponujemy wyjazdy do: Livigno, Słowacji, Czech, Murzasichle (narty w Białce Tatrzańskiej) oraz Szklarskiej Poręby.

Na wyjazd z nami można pojechać już od 499 zł. Do tego nie pobieramy dodatkowych opłat za ubezpieczenie oraz opłatę klimatyczną.
    • bazarenka Re: Gdzie radzicie wybrać się na narty w ferie 20 29.01.11, 19:49
      ja od jakiegoś czasu tylko ZAKOPANE :P
      • Gość: marika Re: Gdzie radzicie wybrać się na narty w ferie 20 IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.11, 21:02
        Nie ma tam według Ciebie za dużo ludzi. Ja już właśnie mam dosyć Zakopanego przez te tłumy. Dlatego ostatnio wolę Zawoję, czy Brenną. A ostatnio zauważyłam, że na tym profilu od czasu do czasu pojawiają się informację o miejscowościach, które amatorzy nart powinni odwiedzić: www.facebook.com/DOBRENARTY Ogólnie jest to bardzo fajna strona dla każdego kto lubi ten sport :)
    • ruda86 Re: Gdzie radzicie wybrać się na narty w ferie 20 08.02.11, 11:34
      ja kocham dolomity, byliśmy tam dwa razy było super
      • julka6655 :) 08.02.11, 17:46
        Polecam Czech, blisko i nawet niedrogo. Byłam w Spindleruv-ym Mlyn-ie, bardzo fajnie, polecam.
        Zazwyczaj na nartach jeżdżę w Polsce, osobiście moim ulubionym wyciągiem jest zielieniec, ciekawe trasy tam mają i bardzo dużo :-)
    • Gość: sili Re: Gdzie radzicie wybrać się na narty w ferie 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 13:14
      :santa:jak na narty to tylko do rzeczki
    • Gość: monet Re: Gdzie radzicie wybrać się na narty w ferie 20 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 13:27
      lub nado karpacza naliczykrupe albo nalolo brigide

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka