23.01.11, 15:44
No więc nie warto wchodzić na wagę jak ma się dobry humor bo zaraz jest już po dobrym humorze. Najpierw chciałam przytyć bo byłam zbyt sczupła to się właśnie przed chwilą okazało, że se tak przytyłam, że teraz ważę 5 kilogramów za dużo. Nie jest łatwo kobiecie o nie.
WTTM?:P
Obserwuj wątek
    • raohszana Re: waga i ju 23.01.11, 15:49
      Nu co Ty, tu same zgrabne, smukłe i wiotkie, jak śmiesz imputować, że któraś z piękny pań może mieć nadwagę? :P
      • asystentka_prezesa_zarzadu Re: waga i ju 23.01.11, 15:55

To niech zaniżą cyfrę (liczbę?;) dodatkowych kilogramów ale niech dadzą znać, że one też, że nie tylko ja....:D
        • raohszana Re: waga i ju 23.01.11, 15:58
          Jakie dodatkowe kilogramy? Wszystko zaplanowane i idealnie wagowo rozpisane, co Ty myślisz, że tu ktoś ma jakąś nadwagę?!

Ja np. nie mam, tylko sprytnie chowam mięśnie pod tłuszczykiem, żeby zazdrośniki nie widzieli :D
          • asystentka_prezesa_zarzadu Re: waga i ju 23.01.11, 16:02
            No ja na razie chowam pod płaszczem, tylko prezes widzi jak się sprawy mają:D
            I tak na szybko to myślę, że łatwiej kurczę jest mówić o niedowadze niż nadwadze. No bo jak byłam zbyt sczupła to mogłam powiedzieć-wiem, wiem, ważę za mało ale to nie moja wina bo jem i jem i leżę i leżę:D A teraz co? Trzeba zdjąć ubrania z rowerku co koło telewizora stoi i zacząć jeździć.
      • pompeja Re: waga i ju 23.01.11, 20:46
        Ja mam, nigdy się z tym nie kryłam. Małe jest piękne, ale dużo może więcej :D:D:D
    • maitresse.d.un.francais bo się nie znasz! 23.01.11, 16:44
      Waga nie służy do tego, żeby na nią wchodzić. To taki gadżet łazienkowy. :-)))))
      • asystentka_prezesa_zarzadu Re: bo się nie znasz! 23.01.11, 16:53
        maitresse.d.un.francais napisała:

> Waga nie służy do tego, żeby na nią wchodzić. To taki gadżet łazienkowy. :-))))
        > )

:D
        Akurat moja stoi w pokoju ale teraz to ją chyba wyniose na balkon.
    • facettt a glowka `? 23.01.11, 16:48
      w sam raz `?
      • asystentka_prezesa_zarzadu Re: a glowka `? 23.01.11, 16:52
        Ojej. Co za niezwykle błyskotliwa i inteligentna uwaga. Proponuję teraz wytrzeć ekran czy też inne przedmioty, które były świadkiem twej ejakulacji.
        • facettt a jednak glowka :) ? 23.01.11, 16:54
          asystentka_prezesa_zarzadu napisała:

> Ojej. Co za niezwykle błyskotliwa i inteligentna uwaga. Proponuję teraz wytrzeć
          > ekran czy też inne przedmioty, które były świadkiem twej ejakulacji.

ojakulacji, hiba ?

• asystentka_prezesa_zarzadu a jednak narta 23.01.11, 16:56
            facettt napisał:

> asystentka_prezesa_zarzadu napisała:
            >
            > > Ojej. Co za niezwykle błyskotliwa i inteligentna uwaga. Proponuję teraz w
            > ytrzeć
            > > ekran czy też inne przedmioty, które były świadkiem twej ejakulacji.
            >
            > ojakulacji, hiba ?

Tak tak. Pa!
            • facettt ale zara 23.01.11, 17:01

> Tak tak. Pa!

ale zara.
              u mnie nie ma "pa" - bez buzi.
              poza tym pytam, kuzwa, 10-ty raz ,
              czy prezes dobrze sie caluje i czy dobrze daje.
    • rzeka.chaosu Re: waga i ju 23.01.11, 16:50
      WTTM?:P

Ja na zimę chudnę, więc teraz jestem na etapie dorabiania dziurek w paskach. Poza tym w ciągu tygodnia moja waga waha się w granicach +/- 2-3 kg. Normalka, bo są dni kiedy prawie nic nie jem.
      A 5 kg jest do zrzucenia w tydzień. Nie łam się. :D Jeśli wcześniej byłaś szczupła to nie będzie to raczej problem.

Moim zdaniem nie ma co patrzeć na wagę, tylko na to czy się dobrze wygląda i zdrowo odżywia. :)
      • facettt jak to robisz ? 23.01.11, 16:53
        rzeka.chaosu napisała:

> Ja na zimę chudnę, więc teraz jestem na etapie dorabiania dziurek w paskach.

jak to robisz ?
        bo ja zmudnie wiertarka (wiertlo 4 mm)
        ale moze masz lepsze sposoby?
        • rzeka.chaosu Re: jak to robisz ? 23.01.11, 16:54
          Zestaw kaletniczy z lidla. ;)
          • facettt jak Ty to robisz :) 23.01.11, 16:55
            rzeka.chaosu napisała:

> Zestaw kaletniczy z lidla. ;)

rok temu slyszalem, ze podobno mial wyjsc z Polszy
            ale, jak widac, do czegos sie jednak przydaje.

• rzeka.chaosu Re: jak Ty to robisz :) 23.01.11, 16:57
              Przydaje się. Wcześniej używałam pilnika do paznokci, czego nie polecam, bo min. godzina w plecy i dziurka brzydka. ;)
              • facettt jak Ty za malo robisz :) 23.01.11, 17:03
                rzeka.chaosu napisała:

i dziurka brzydka. ;)
                >

to sie zawsze daje upiekszyc.
                • rzeka.chaosu Re: jak Ty za malo robisz :) 23.01.11, 17:05
                  Jak się włoży ten dzyndzelek od paska to nie widać, bo my, przypominam, o pasku rozmawiamy. ;)
                  • facettt Re: jak Ty za malo robisz :) 23.01.11, 17:11
                    rzeka.chaosu napisała:

> Jak się włoży ten dzyndzelek od paska to nie widać,

- czasem lubie tez popatrzec
                    i wtedy stwierdzam, ze widoki sa gorsze, niz cos innego

bo my, przypominam, o pasku rozmawiamy. ;)

- daj pokoj z tym rozpamietywaniem.
                    • rzeka.chaosu Re: jak Ty za malo robisz :) 23.01.11, 17:12
                      Ech, faceci. Wszystko wam się kojarzy. ;)
                      • facettt i tylko dlatego 23.01.11, 17:15
                        rzeka.chaosu napisała:

> Ech, faceci. Wszystko wam się kojarzy. ;)

i tylko dlatego
                        niczego nam nie brakuje.
                        • rzeka.chaosu Re: i tylko dlatego 23.01.11, 17:18
                          W jakim sensie niczego nie brakuje? jesteście idealni czy macie wszystko czego wam trzeba?
                          • facettt i wlasnie dlatego 23.01.11, 17:23
                            rzeka.chaosu napisała:

> W jakim sensie niczego nie brakuje?

- gdyz mamy wszysssko w... "powazaniu " :)
                            i bierzemy tylko to - co spadnie nam z Nieba.
                            jak Pan Bog przykazal.
      • akle2 Re: waga i ju 23.01.11, 16:54
        Waga ma znaczenie, ale jak się ma nadwagę 20 kg i więcej. Przy 5 kilogramach ryzyko chorób wszelakich z tym związanych jest minimalne.
        No, ale prezes nic nie mówi, więc na razie jest ok :D
        • rzeka.chaosu Re: waga i ju 23.01.11, 16:56
          Ale ona napisała, ze chciała przytyć i jeśli wygląda ok mimo nadplanowych 5 kg to jest ok. U mnie przy +5 kg nie widać różnicy. ja te 3 w ciągu tygodnia potrafię przytyć i zrzucić. :D

Przy 20 kg nadwagi dobrze się raczej nie wygląda. ;)
          • akle2 Re: waga i ju 23.01.11, 17:02
            Ale się dobrze zarabia ;P Pani Niezgoda jest tego przykładem. Ona NIE MUSI dobrze wyglądać. Drogie ciuchy jej wystarczają.
          • facettt nadwaga i ju 23.01.11, 17:05
            rzeka.chaosu napisała:

ja te 3 w ciągu tygodnia potrafię przytyć i zrzucić. :D

to widze, ze zwykly motorniczy jest u Ciebie bez szans.
            • rzeka.chaosu Re: nadwaga i ju 23.01.11, 17:08
              Nie ja po prostu czasami nic nie jem. ;) A czasami piję dużo (1l = 1kg) i jak się potem zważę po kolacji to ważę więcej. ;)
              • facettt Re: nadwaga i ju 23.01.11, 17:14
                rzeka.chaosu napisała:

A czasami piję dużo

- ja tez, ale jakos trzymam wage, x... wie czemu ?

i jak się potem zważę po kolacji, to ważę więcej. ;)

- tu dalas mi do myslenia , by na wage wchodzic podwojnie.
                >
                >
                >
                • rzeka.chaosu Re: nadwaga i ju 23.01.11, 17:17
                  Z tym, ze jak pije wodę, a ty pewnie %. :D
                  • facettt Re: nadwaga i ju 23.01.11, 17:25
                    rzeka.chaosu napisała:

> Z tym, ze jak pije wodę, a ty pewnie %. :D
                    >

tez.
                    ale...
                    przede wszystkim spijam nektar.
        • asystentka_prezesa_zarzadu Re: waga i ju 23.01.11, 17:02
          akle2 napisała:

> Waga ma znaczenie, ale jak się ma nadwagę 20 kg i więcej. Przy 5 kilogramach ry
          > zyko chorób wszelakich z tym związanych jest minimalne.

Bardziej mnie martwi, że te 3 kilogramy poszły mi w brzuch. Pozostałe dwa wyżej i to jest ok:D

> No, ale prezes nic nie mówi, więc na razie jest ok :D

Ależ mówi mówi(to niezwykle interesujący prezes), tylko na razie jeszcze nie o wadze;)
          • akle2 Re: waga i ju 23.01.11, 17:04
            Mój zawsze zauważy każdy dodatkowy kilogram :D , a że sam twierdzi, że musi coś zrobić ze swoja wagą, to już mu powiedziałam, że założymy stowarzyszenie i będziemy się wzajemnie motywować :P
            • asystentka_prezesa_zarzadu Re: waga i ju 23.01.11, 17:58
              akle2 napisała:

> Mój zawsze zauważy każdy dodatkowy kilogram :D , a że sam twierdzi, że musi coś
              > zrobić ze swoja wagą, to już mu powiedziałam, że założymy stowarzyszenie i będ
              > ziemy się wzajemnie motywować :P

Faktycznie, we dwoje łatwiej bo i menu będzie to samo i razem można biegać na basen. Albo na basenie:D
              Prezes wagę ma dobrą i brzucha też nie ma ale on to chyba tendencji w ogólnie nie ma co by mieć;)
          • rzeka.chaosu Re: waga i ju 23.01.11, 17:11
            Ja zaczęłam robić takie brzuszki z opuszczeniem do tyłu (na sprzęcie) jak mi poszło w brzuch. One dziwnie szybko pomagają. Bo 6 Weidera jakoś mnie nudzi (to liczenia). A tak to muza i ciach, ciach. :D Poza tym, jeśli nie masz problemów ze ścięgnami i stawami, polecam skałkę, jak się wspinałam to miałam zajebiste ciało. ;) Teraz to jestem kościstym flakiem w porównaniu z tym jak w liceum wyglądałam.
            • asystentka_prezesa_zarzadu Re: waga i ju 23.01.11, 18:00
              rzeka.chaosu napisała:

> Ja zaczęłam robić takie brzuszki z opuszczeniem do tyłu (na sprzęcie) jak mi po
              > szło w brzuch. One dziwnie szybko pomagają. Bo 6 Weidera jakoś mnie nudzi (to l
              > iczenia). A tak to muza i ciach, ciach. :D Poza tym, jeśli nie masz problemów z
              > e ścięgnami i stawami, polecam skałkę, jak się wspinałam to miałam zajebiste ci
              > ało. ;) Teraz to jestem kościstym flakiem w porównaniu z tym jak w liceum wyglą
              > dałam.

Rzeko, ja to muszę sobie chyba najpierw jakąs kondycję wyrobić bo jak miała fazę, że chciałam przytyć to specjalnie się mało ruszałam kurdę.
              • rzeka.chaosu Re: waga i ju 23.01.11, 18:03
                To zacznij od rowerka, basenu. :) Jeśli masz gdzie to możesz na biegówkach pobiegać, śnieg spadł. D::DD:D
      • ziereal Re: waga i ju 24.01.11, 10:06
        5 kg do zrzucenia w tydzień?

chyba jaja sobie robisz.
    • akle2 Re: waga i ju 23.01.11, 16:51
      Eeee, dopóki mieścisz się w skali swojej wagi łazienkowej to wszystko w normie :D
      • asystentka_prezesa_zarzadu Re: waga i ju 23.01.11, 16:57
        akle2 napisała:

> Eeee, dopóki mieścisz się w skali swojej wagi łazienkowej to wszystko w normie
        > :D

:DDDDDDDD
        Dziękuję, już mi lepiej. Uff
        • rzeka.chaosu Re: waga i ju 23.01.11, 17:13
          Hehhehe A jaką skale maja tekie wagi? Chyba ze 120?
          • akle2 Re: waga i ju 23.01.11, 17:21
            Jak to jest taka tarcza ze wskazówką, to może można zdjąć blokadę, żeby się kręciła dookoła :P
    • kiira_korpi Re: waga i ju 23.01.11, 17:00
      JTTM, droga Asystentko, więc świetnie Cię rozumiem.
      Moja wredna waga pokazuje o zgrozo 60 kg, a to oznacza, że jest to 5 kg za dużo.
      Niby nic, bo nadal jestem szczupła, tylko, że te wredne 5 kg ulokowało się na moim brzuchu i boczkach, i nie chcą sobie iść.
      A ja za 3 tygodnie mam paradować w bikinii przy basenach i na plaży, no i jak ja się pokażę? To jest taka tragedia, że mogłabym nic tylko cały dzień płakać;).

Ale biorę się za siebie, po powrocie z wywczasów zapisuję się na siłownię i mam szczery zamiar chodzić 2x w tygodniu.
      Teraz nie zdążę, bo egzaminy, kolokwia, te sprawy (żeby nie było, że się wykręcam). A poza tym najpierw powiem MMŻetowi, żeby mi opracował trasę dojazdu do tej nowej siłowni do Janek, bo ja mam dyskartografię;/. Człowiek to nic, tylko ma pod górkę!
      A jak siłownia tłuszczyku nie ruszy, to zawsze można uzbierać 8 tysi na lipolizę.
      • asystentka_prezesa_zarzadu Re: waga i ju 23.01.11, 17:06
        kiira_korpi napisała:

> JTTM, droga Asystentko, więc świetnie Cię rozumiem.
        > Moja wredna waga pokazuje o zgrozo 60 kg, a to oznacza, że jest to 5 kg za dużo
        > .
        > Niby nic, bo nadal jestem szczupła, tylko, że te wredne 5 kg ulokowało się na m
        > oim brzuchu i boczkach, i nie chcą sobie iść.
        > A ja za 3 tygodnie mam paradować w bikinii przy basenach i na plaży, no i jak j
        > a się pokażę? To jest taka tragedia, że mogłabym nic tylko cały dzień płakać;).

O to to to to to to. Dokładnie właśnie ja też tak mam! W brzuch, w boczki i trochę w cycki. Cycki ok ale ten brzuch i opcja bikini? I ja trochę mniej niż Ty ale pewnie jesteś wyższa ode mnie. Moja waga pokazała dziś 56,7!

> Ale biorę się za siebie, po powrocie z wywczasów zapisuję się na siłownię i mam
        > szczery zamiar chodzić 2x w tygodniu.
        > Teraz nie zdążę, bo egzaminy, kolokwia, te sprawy (żeby nie było, że się wykręc
        > am). A poza tym najpierw powiem MMŻetowi, żeby mi opracował trasę dojazdu do te
        > j nowej siłowni do Janek, bo ja mam dyskartografię;/. Człowiek to nic, tylko ma
        > pod górkę!
        > A jak siłownia tłuszczyku nie ruszy, to zawsze można uzbierać 8 tysi na lipoliz
        > ę.

Ja od jutra ćwiczę. Jeszcze nie wiem jak jeszcze nie wiem co ale ćwiczę. No i mam rower przy telewizorze. Chociaż na brzuch to chyba brzuszki, nie?
        • yoko0202 Re: waga i ju 23.01.11, 17:12

> Ja od jutra ćwiczę. Jeszcze nie wiem jak jeszcze nie wiem co ale ćwiczę. No i m
          > am rower przy telewizorze. Chociaż na brzuch to chyba brzuszki, nie?
          >
          to nie do końca tak, że na brzuch - brzuszki.
          brzuszki wyrabiają mięśnie brzucha, ale nie spowodują ot tak, że cały tłuszczyk zniknie - czyli generalnie może być tak, że przy brzuszkach mięśnie ładnie się wyrabiają, ale są wciąż przykryte tłuszczykiem.
          zatem trzeba spalać tłuszcz, ogólnie, czyli się solidnie spocić przez min. 40 min, najlepiej jakieś 3-4 razy w tygodniu.
        • rzeka.chaosu Re: waga i ju 23.01.11, 17:21

Wcale niekoniecznie skądże znowu. Rower tez dobry. :) Udka jak marzenie. Z brzucha tez coś spadnie. Ale pisze serio: spróbuj te brzuszki ze zwisaniem do tyłu. :) Po tygodniu sladu nie będzie.
          • yoko0202 Re: waga i ju 23.01.11, 17:26
            kurde, zaintrygowana jestem mocno, z jakim zwisaniem do tyłu ??? :DDD
            • rzeka.chaosu Re: waga i ju 23.01.11, 17:32
              Ech no nie wiem jak taki sprzęt się nazywa. Jest odchylony tak, że nogami łapiesz się o takie zaczepy, a reszta oparta jest na takiej pochyli odchylonej do tyłu. taki sprzęt jest na siłowniach. Musisz się bardziej wysilić, żeby się podciągnąć i brzuch po tym boli.
              • yoko0202 Re: waga i ju 23.01.11, 18:37
                a czyli że normalna ławka :) i tą pochylnię można ustawiać pod różnym kątem.
                fakt, dobre to jest, z tym że trzeba uważać jak ma się problemy z kręgosłupem lędźwiowym, dyskiem itp. :)
                • rzeka.chaosu Re: waga i ju 23.01.11, 19:01
                  To na czym ja ćwiczyłam wyglądało jak zwis, a nie ławka, ale tak, cos w tym stylu. :D:D:D
            • asystentka_prezesa_zarzadu Re: waga i ju 23.01.11, 17:43
              Ja też poproszę o wytłumaczenie i obrazki;)
    • yoko0202 Re: waga i ju 23.01.11, 17:04

> to się właśnie przed chwilą okazało, że se tak przytyłam, że teraz ważę 5 kilogramów za dużo.

no dobra, ja wagę mam, i to nawet podobno elektroniczną, bo czasami coś tam pika ale jeszcze nigdy na nią nie wlazłam. natomiast słyszałam, że nie ma sensu absolutnie ważyć się w sytuacji innej niż od razu po wstaniu z wyra i wysiusianiu, oczywiście na czczo i na golasa :) o ile więc przed chwilą, gdy się ważyłaś, nie byłaś prosto z wyra, wysiusiana, na czczo i na golasa, to ten wynik się nie liczy :) spróbuj jutro rano, podejrzewam że spokojnie zleci jakieś 3 kg.
      • rzeka.chaosu Re: waga i ju 23.01.11, 17:20
        Nieprawda, trza się ważyć jak jest się najedzonym po wypiciu całej butli wody. ;) Wieczorem w ubranku. :D:D:DD:D Ja rano nigdy się nie ważę. :D Złam. :D
    • maitresse.d.un.francais Re: waga i ju 23.01.11, 17:12
      Droga autorko,

otóż skoro wyglądasz dobrze, to w czym problem?
      • kadanka Re: waga i ju 23.01.11, 17:33
        to proste im ktoras jest szczuplejsza, tym bardziej sie przejmuje kazdym dodatkowym kilogramem
      • asystentka_prezesa_zarzadu Re: waga i ju 23.01.11, 17:45

> Droga autorko,
        >
        > otóż skoro wyglądasz dobrze, to w czym problem?

Nie nie, właśnie z za dużym brzuchem i boczkami nie wyglądam dobrze.
        • maitresse.d.un.francais Re: waga i ju 23.01.11, 18:16

>
          > Nie nie, właśnie z za dużym brzuchem i boczkami nie wyglądam dobrze.
          >
          Co wy z tymi boczkami? Gołe chodzicie?

Boczki chowa się i spoko. Hehe, jak się widziałam z cafem (rozmiar 36), to do mnie (rozmiar 46) narzekała, jakie to ma boczki straszliwe. A nic nie było widać, póki bluzki nie podniosła.

Więc ja nie wiem, co robicie z tym prezesem ;-)
          • asystentka_prezesa_zarzadu Re: waga i ju 23.01.11, 18:35

>
            >> Co wy z tymi boczkami? Gołe chodzicie?

No czasem jednak tak;)

> Boczki chowa się i spoko. Hehe, jak się widziałam z cafem (rozmiar 36), to do m
            > nie (rozmiar 46) narzekała, jakie to ma boczki straszliwe. A nic nie było widać
            > , póki bluzki nie podniosła.
            >
            > Więc ja nie wiem, co robicie z tym prezesem ;-)

Co się robi z prezesem to wiadomo;) a co do boczków-właściwie te boczki to mi mniej przeszkadzają niż brzuch. Bo boczki mogę jeszcze uznać za fajne i kobiece ale brzuch zdecydowanie nie. Ten za duży brzuch to widać i w ubraniu i bez i w ogóle. Ja mam tendecję do brzucha i tu niby cała jestem szczupła i jest fajnie a tu nagle taki bębęn i cała szczupłość traci swoją fajność no;)
            • kadanka Re: waga i ju 23.01.11, 18:47
              w ogole otylosc brzuszna jest b.niezdrowa. juz lepiej(dla zdrowia) jak sie tyje w tylku, udach. brzuszna ma jakis zwiazek z hormonami i insulina. takze brzucha warto pilnowac dla zdrowia. nie mowiac o tym ze faktycznie nie wyglada to ciekawie. szerokie biodra czy spory tylek sa jak najbardziej kobiece - ale bruszek nikomu urody nie dodaje ani kobietom ani mezczyznom.
              • asystentka_prezesa_zarzadu Re: waga i ju 23.01.11, 18:56
                kadanka napisała:

> w ogole otylosc brzuszna jest b.niezdrowa. juz lepiej(dla zdrowia) jak sie tyje
                > w tylku, udach. brzuszna ma jakis zwiazek z hormonami i insulina. takze brzuch
                > a warto pilnowac dla zdrowia. nie mowiac o tym ze faktycznie nie wyglada to cie
                > kawie. szerokie biodra czy spory tylek sa jak najbardziej kobiece - ale bruszek
                > nikomu urody nie dodaje ani kobietom ani mezczyznom.

Wiem, wszystko to wiem. To o zdrowiu też gdyż mam szeroką wiedzę ogólną;) Dlatego właśnie od jutro ćwiczę!
                • kadanka Re: waga i ju 23.01.11, 19:01
                  powodzenia i wytrwalosci zycze!!:) ale jak masz motywacje to i wytrwalosc sie znajdzie.
                  • asystentka_prezesa_zarzadu Re: waga i ju 23.01.11, 20:19
                    kadanka napisała:

> powodzenia i wytrwalosci zycze!!:) ale jak masz motywacje to i wytrwalosc sie z
                    > najdzie

To ja może nie dziekuję;)
                    Motywacja jest, wytrwałości się uczę;)
    • lolcia-olcia Re: waga i ju 23.01.11, 17:20
      Zdarza się, więcej sportu z prezesem i po 5 kg :)
      • facettt A po grzyba 23.01.11, 17:27
        lolcia-olcia napisała:

> Zdarza się, więcej sportu z prezesem i po 5 kg :)

A po grzyba, Lolka, Ty sie ciagle vice-prezesami zajmujesz, miast pojsc pod wlasciwy adres ?
        • akle2 Re: A po grzyba 23.01.11, 17:31
          Bo vice często potem zostaje tym głównym, jak się opcje polityczne w firmie zmienią. Bardzo przewidująco :P
        • lolcia-olcia Re: A po grzyba 23.01.11, 17:38
          Och to się ogarnąć chyba muszę ;p
          • facettt Re: A po grzyba 23.01.11, 17:51
            lolcia-olcia napisała:

> Och to się ogarnąć chyba muszę ;p

Musisz sie rozgarnąć, Lolka, rozgarnąć
            • lolcia-olcia Re: A po grzyba 23.01.11, 17:55
              Cholera zawsze wspak , no zawsze ;p
              Kto ma to samo zdanie co my - jest kulturalny, miły i po prostu człowiek renesansu; kto się z nami nie zgadza ten bydlę..
              • facettt na grzyba 23.01.11, 18:00
                lolcia-olcia napisała:

> Cholera zawsze wspak , no zawsze ;p
                > Kto ma to samo zdanie co my - jest kulturalny, miły i po prostu człowiek renesansu;

- to sie zgadza

kto się z nami nie zgadza ten bydlę..

- to sie nie zgadza
                ja mam-tam zaciecie pedagogiczne
                to zbladzona ovieczka - godna do przerobienia na wlasna modle.
                • lolcia-olcia Re: na grzyba 23.01.11, 18:05
                  Owieczka płci przeciwnej, cycasta i wyuzdana, tak tak to by się mogło zgadzać :)
                  • facettt no przec 23.01.11, 18:13
                    lolcia-olcia napisała:

> Owieczka płci przeciwnej, cycasta i wyuzdana, tak tak to by się mogło zgadzać
                    > :)

no przec nie bende sie baranami zajmowal.
                    te pozostawiam Ci do wolnej dyspozycji :)
                    • lolcia-olcia Re: no przec 23.01.11, 18:23
                      Pasuje podział Twoje owieczki moje baranki, czasem nawet do rzeczy gadasz :p
                      • facettt no to polece :) 23.01.11, 18:27
                        lolcia-olcia napisała:
                        czasem nawet do rzeczy gadasz :p

A juz taka mialem nadzieje, ze mi sie to wczesniej w miescie L.
                        zdarzylo
                        a tu widze, ze byl to niewypal :)
                        • lolcia-olcia Re: no to polece :) 23.01.11, 18:30
                          hahaha a to więc teraz jest drugi raz ;D
    • lacido Re: waga i ju 23.01.11, 17:44
      chciałam przytyć ale wage sprawdzałam raz na pół roku jak sobie przypomniałam żeby baterię kupić i za ostatnim razem okazało się że ważę prawie 50kg wiec jest ok :)
      • asystentka_prezesa_zarzadu Re: waga i ju 23.01.11, 17:48
        lacido napisała:

> chciałam przytyć ale wage sprawdzałam raz na pół roku jak sobie przypomniałam ż
        > eby baterię kupić i za ostatnim razem okazało się że ważę prawie 50kg wiec jest
        > ok :)

Czyii się udało, gratulacje. Ja chciałam ważyć 52 i 57 to jest przesada no.
        • lacido Re: waga i ju 23.01.11, 17:56
          znaczy nie ważyłaś się zbyt często bo chyba w miesiąc tyle nie przytyłaś?
          • asystentka_prezesa_zarzadu Re: waga i ju 23.01.11, 18:02
            lacido napisała:

> znaczy nie ważyłaś się zbyt często bo chyba w miesiąc tyle nie przytyłaś?

Nie ważyłam się odkąd zaczęłam ważyć 51 czy 52 i już byłam zadowolona i w ogóle super. I tak coś czułam, że mi brzuch trochę rośnie i dziś jak założyłam sukienkę i była dziwnie opięta to sobie przypomniałam, że mam wagę. No i mam. 56,7. No.
            • lacido Re: waga i ju 23.01.11, 18:03
              po osiągnięciu wagi chyba lepiej było się pilnować :)
      • rzeka.chaosu Re: waga i ju 23.01.11, 17:49
        Prawie 50? A ile masz wzrostu? Ja 48 ważyłam w gimnazjum. :D:D:D:D
        • lacido Re: waga i ju 23.01.11, 17:57
          bez śmiania proszę :)

niecałe 1,6m mam :) i 50 kg to był szczyt marzeń :)
          • rzeka.chaosu Re: waga i ju 23.01.11, 18:02
            Ech no to jesteś niższa. :) Pewnie masz drobniutką budowę. Ja mam odstające biodra i pewnie tam te kg siedzą. :D No ale bi em aj mam 20,9. :) Źle nie jest.
            • lacido Re: waga i ju 23.01.11, 18:05
              rzeka.chaosu napisała:

No ale bi em aj mam 20,9. :) Źle nie jest.

poczułam się jak głupek zanim zaczaiłam o co chodzi :)

drobna chyba jestem i koścista :)
              • rzeka.chaosu Re: waga i ju 23.01.11, 18:10
                Nie jestem koścista, ale hmmm dziwnie zbudowana. Jestem drobna na górze ale mam szersze biodra i uda, a łydki znowu chude. :(
                • lacido Re: waga i ju 23.01.11, 18:12
                  ja do wakacji byłam przekonana że mam chude nogi, aż zobaczyłam swoje zdjęcia w krótkich gatkach :) ale kolana kościste mi zostały
                  • rzeka.chaosu Re: waga i ju 23.01.11, 18:20
                    Ja jak schudnę za bardzo to mam kościste i niestety brzydko u mnie to wygląda. Tak samo biodra - takie wystające są obleśne, zamiast krągłych. ;( Już tak niestety mam. Kiedyś miałam na tym punkcie kompleksy. Do tego niezbyt duże cycki. ;/
                    • lacido Re: waga i ju 23.01.11, 18:24
                      możemy sobie podać ręce ;) mimo wagi jednak kości na biodrach mam wyczuwalne
                      • rzeka.chaosu Re: waga i ju 23.01.11, 18:33
                        No to graba. :d a masz problem z dopasowanymi kieckami? Bo u mnie zawsze marszcza się przy biodrach. Wole szyć niż kupować. :D:DD:
                        • lacido Re: waga i ju 23.01.11, 20:06
                          no to ja mam taki problem że wszelkie sukienki maja talię w okolicy moich pośladków ;/
                    • facettt To pociesze :) 23.01.11, 18:30
                      rzeka.chaosu napisała:

> Ja jak schudnę za bardzo to mam kościste i niestety brzydko u mnie to wygląda.

- to nie chodzi o wyglad, tylko zeby sie bylo na czym zawiesic .

Do tego niezbyt duże cycki. ;

- to tez sie dobrze sklada.
                      Nie lubie - jak mi sie przed oczami i pod reka cos buja.
                      • rzeka.chaosu Re: To pociesze :) 23.01.11, 18:34
                        > - to tez sie dobrze sklada.
                        > Nie lubie - jak mi sie przed oczami i pod reka cos buja.

Jest tez inny plus: dobrze wyglądam w bokserce bez stanika. ;P
                • facettt czyli 23.01.11, 18:15
                  rzeka.chaosu napisała:

> Nie jestem koścista, ale hmmm dziwnie zbudowana. Jestem drobna na górze ale mam
                  > szersze biodra i uda, a łydki znowu chude. :(

>
                  Czyli rozumiem - ze "Tresciwa" kobitka jezdes ? :)
                  • rzeka.chaosu Re: czyli 23.01.11, 18:24
                    Treściwa to bym była gdym miała krągłe, a tak to mam zwykle kości odstające.

:(
    • mrs.g Re: waga i ju 23.01.11, 18:29
      Mam tak samo, kiedys kosciotrup, dzis tu i owdzie jest. najlepiej jakby tu zostalo, a owdzie zniklo. Po 5 dniach - 2 kg, proteiny nadal...
    • pompeja Re: waga i ju 23.01.11, 20:48
      Też nabrałam kochana i to dużo więcej niż Ty :) Lepiej? :P

Aby zobrazować Ci ogrom przybrania napiszę, że wszystkie moje spodnie schowane są w piwnicy w pokrowcu :D
    • erillzw Re: waga i ju 23.01.11, 20:52
      Ja mam wage prawie taka jak wykazuja mi medyczne przeslanki ale patrzecie na to co pokazuje zawsze konczy sie westchnieniem gdy wskazowka wskazuje powyzej 58 :P
      Do 62 jest luz, ale potem kazdy kolejny kilogram to smak porazki w dbaniu o swoja sylwetke..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka