gr.een 13.02.11, 13:50 tak sobie siedzę sama trochę zagubiona. bałagan totalny na biurku bałagan totalny w głowie niedojedzone jabłko niedopita kawa niedopowiedziana historia łatwiej uprzątnąć biurko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt skupienie 13.02.11, 14:00 wizyta w pustym kosciele zapalasz swieczke wrzucasz datki wracasz do domu myjesz klatke schodowa otwierasz Dobre Vino. i wlaczasz Bolero Ravela. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: skupienie 13.02.11, 14:03 to ja mam czas by dojeść jabłko i zrobić nową kawę Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: skupienie 13.02.11, 14:06 facettt napisał: > wizyta w pustym kosciele > zapalasz swieczke > > wrzucasz datki > > wracasz do domu > > myjesz klatke schodowa > > otwierasz Dobre Vino. > > i wlaczasz Bolero Ravela. Bardzo mi się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: zagubienie 13.02.11, 14:11 gardło boli więc tylko wypucowałam rower i wrzuciłam w sakwy saszetki lawendowe i napompowałam opony M. zdycha, dostał normalna kawę ja mam z baileysem na Coenów dziś nie pójdziem dobrze, że choć Kuchnia TV jest HEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: zagubienie 13.02.11, 14:18 Oj dana dana, ikea zas.rana Nic w niej nie ma. Z rana. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: zagubienie 13.02.11, 14:21 klopsiki som:) i cóż że ze szwecji wolałabym z grecji wiecie, chyba wiosna idzie, drugi słoneczny dzionek, śliczniusi taki że hej. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: zagubienie 13.02.11, 14:22 Chyba pogoda uderza na musk. No slicznie, slicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: zagubienie 13.02.11, 14:24 bijatyka napisała: > Chyba goda uderza na musk. najwyższa pora wrzucić coś na ruszt :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: zagubienie 13.02.11, 14:23 six_a napisała: > wiecie, chyba wiosna idzie, drugi słoneczny dzionek, śliczniusi taki że hej. No wiesz, nie posądzałabym Ciebie o takie słitaśne posty :D Odpowiedz Link Zgłoś