Dodaj do ulubionych

Pytanie o makijaż

11.03.11, 13:37
Dziewczyny, czy malujecie na co dzień usta szminką? Szminka to taki atrybut kobiecości, nieprawdaż? Jak szpilki.
Tymczasem ja maluję oczy i używam pudru, natomiast notorycznie zapiminam o ustach.
W sensie, żeby je pomalować, nie że z domu zabrać.

Czy to wystarczająco kobiecy wątek? (Może mi się uda)
Obserwuj wątek
    • hejterzyna Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:38
      ja nie jestem dziewczyna a maluje taka pomadka specjalna, zeby miec calusne takie slodziakowe
      • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:40
        Wspaniale. Zdrowie jest piękne.
        • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:48
          i zdrowe!
          • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:48
            No to do dna.
            • hejterzyna Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:58
              mam nardzo ladne calusne usteczka do dawania buziakow slodziakow
              • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:03
                Puci puci.
    • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:38
      ja kiedyś tylko szminek uzywalam
      i mialam swoj ulubiony kolor, ktorego niestety juz nie robia
      teraz tylko blyszczkow
      • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:41
        Wiesz, nie wiem jak to jest, ale ilekroć znajdę sobie jakiś super kosmetyk, to go wycofują. Vide max factor puder mineralny.

Ej no chyba nie będziemy gadac o tapecie, nie?:)
        Gadaj o tym deszczu!
        • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:44
          no wlasnie tez nie wiem jak to jest
          a deszcz to mi wyciął admin chyba i teraz słońce świeci:)
          • roonya Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:51
            U mnie w nocy padało i tak się cieszę, bo jutro jadę do myjni a miałam tak os..rany samochód, że na serio chciałam go umyć przed myjnia, bo by mi wstyd było... a teraz to słonko-chmurka-słonko i może byc i za godzinkę weekend!!!!!!!!!!

• tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:53
              Czyli faktycznie tylko ja olewam mycie samochodu...
        • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:45
          patrz wyciął mnie Toudi
          trzeci watek dzis
          a taki ladny byl
          • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:48
            a powiedz mi, te pustki na forum to faktycznie jakiś bojkot, czy to plotka z magla była?
            • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:03
              o bojkocie nic nie wiem
    • triismegistos Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:40
      Ja też nie maluję ust, tylko oczy. W niepomalowanych wyglądam lepiej niż w pomalowanych.
      • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:42
        Więc dlaczego je malujesz?
        • triismegistos Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:46
          W niepomalowanych ustach :) Moim oczom akurat mejkap robi bardzo dobrze.
          • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:49
            No ja tez stwierdziłam, że mi nie ładnie w pomalowanych ustach a potem się okazało, że źle dobrałam kolor szminki:)
    • morusek00 Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:41
      Myslisz, ze to konieczne?
      Moja zonka uzywa tylko takiej w plynie, blyszczyk czy jakos tak, moim zdaniem to wystarcza. Na wieczorne wyjsca maluje usta jakas ciemniejsza szminka.
      • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:43
        No właśnie nie uważam, że konieczne. Np. za konieczne uważam namalowanie sobie co rano oczu:)
      • hejterzyna Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:52
        zonka? ale slodziutko morusku.
        dasz lapke?
    • roonya Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:45
      To straszne...Wielki Brat wszystko kontroluje i zmusza nas, aby sie stały zonami ze Stanford...bo..ję...się... Tak! tak!, szminka to podstawa, pitu, pitu, pitu
      • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:46
        czekaj, zaraz będzie przerwa na obiad i pojdzie do stolowki
        • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:50
          Dziś grysik, bo piątek, to pewnie szybko wróci.
      • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:51
        Szminka, zakupy, bla bla, rozmowy w toku, książki koeljo.
        • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:00
          Zapomniałaś o diecie, ple ple, kaloriach, ple!
          • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:04
            I że zdradził, okrutnik.
            • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:06
              I skarpetki rozrzuca! I pulpety nie takie robi!
              • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:30
                bo nie używala szminki
                • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:34
                  ursyda napisała:

> bo nie używala szminki
                  I wszystko jasne! Wszelkie problemy rozwiązane!
      • sid-the-sloth Re: Pytanie o makijaż 20.03.11, 15:38
        ze Stepford :)
    • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:45
      Smaruję balsamem. A potem go zjadam, bo dobry.
      A szminki są fajne, zwłaszcza rózioweee :D
      • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:52
        balsamem do ciała? czy dla duszy?
        Ja zapominam nawet o balsamie.
        • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:59
          tymczasowaola napisała:

> balsamem do ciała? czy dla duszy?
          Do ustów. Dla duszy jest heavy metal ;)

> Ja zapominam nawet o balsamie.
          Nie wiem, ja mam mydło, gąbkę i szczoty - i tyle mojego pięknienia się :D
          • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:05
            Ja mam jeszcze golarkę i antyperspirant ty flejo!!
            • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:07
              O kułde. A ja mam depilator do pachów i dezodoranta z perfumem f śrotku!
              Flej ja? To ja się karnie pójdę wypucować pod nosem!
              • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:09
                ić!
                • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:13
                  Chfyla. Konsumuję, mimo zaleceń soula, coby nie spożywać przed kompem. Serem się może upaprzę gorącym - to będzie co szorować!
              • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:31
                matko swieta, depilujesz pachy?
                da się?
                • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:34
                  Wg mojej mamy się da. Brrrrr
                • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:35
                  ursyda napisała:

> matko swieta, depilujesz pachy?
                  Depilujesz. Gładko ma być!

> da się?
                  Da się. Czemuż by miało się nie dać? :)
                  • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:41
                    bo k.urewsko boli!
                    woskiem czy golarką to rach ciach ale takim depilatorem???

aaaaaa!
                    mam ciary
                    • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:43
                      ursyda napisała:

> bo k.urewsko boli!
                      > woskiem czy golarką to rach ciach ale takim depilatorem???
                      >
                      > aaaaaa!
                      > mam ciary
                      E, przesadzasz, wcale tak bardzo nie boli - prawie nie czuć!
                      • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:46
                        o nienienie
                        nie dam się nabrać
                        mnie kolezanka tak samo mowila o spirali "ze prawie nic nie boli"
                        przezyla tylko dlatego, ze daleko mieszka a ja nie dalam rady jechać
                        • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:48
                          ursyda napisała:

> o nienienie
                          > nie dam się nabrać
                          > mnie kolezanka tak samo mowila o spirali "ze prawie nic nie boli"
                          > przezyla tylko dlatego, ze daleko mieszka a ja nie dalam rady jechać
                          Spirali, tej do środka? No to ponoć nie boli? Tylko nieprawidłowo założona?
                          To się nie nabieraj - kremem machaj, nie każdy musi być taki macho jak ja i depilować depilatorem :D
                          • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:50
                            ja golę albo woskiem
                            no spirala jak już tam siedzi to nie boli
                            ja mówilam o zakladaniu
                            • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:54
                              ursyda napisała:

> ja golę albo woskiem
                              Wosk to tak jak depilatorem przecież!

> no spirala jak już tam siedzi to nie boli
                              > ja mówilam o zakladaniu
                              Toż to w miejscowym znieczuleniu się robi!
                              • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 15:23
                                te, mądra
                                zakladałaś?
                                a wosk to nie jak depilator bo woskiem robisz jedno pociągnięcie i już a tu jezdzisz tą maszyną
                                • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 15:30
                                  ursyda napisała:

> te, mądra
                                  > zakladałaś?
                                  A mi to na co? ^^ Znaczy, tutaj się nie robi w miejscowym? O szlag O_O

> a wosk to nie jak depilator bo woskiem robisz jedno pociągnięcie i już a tu jez
                                  > dzisz tą maszyną
                                  U mnie też raz depilatorem - ale ja tego futra to mam tyle, co drzew na pustyni ;)
                                  • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 15:32
                                    futra tez nie mam ale ja nawet nog nie dam rady depiloatorem i tez woskiem robię
                                    • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 15:35
                                      ursyda napisała:

> futra tez nie mam ale ja nawet nog nie dam rady depiloatorem i tez woskiem robi
                                      > ę
                                      Inny próg bólu widać ;) Ale, prawda, serduszka to już sobie depilatorem nie wymajstruję :D
                                      • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 15:49
                                        przyznam się, że trochę się zadumałam nad tym serduszkiem, zanim przez zwoje mi się przedarło o co cho
                                        • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 15:55
                                          ursyda napisała:

> przyznam się, że trochę się zadumałam nad tym serduszkiem, zanim przez zwoje mi
                                          > się przedarło o co cho
                                          No fidzisz, a ja akurat do Twojego wątku o fryzurze się odnoszę ;)
                                          • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:04
                                            Wy zboki, cały wątek mi roz.pieprzacie.
                                            • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:07
                                              tymczasowaola napisała:

> Wy zboki, cały wątek mi roz.pieprzacie.
                                              Co zboki, gdzie zboki? Nic nie rozpirzamy, my tu kulturalnie o urodzie dyskutujemy!
                                              I nie czepiaj się, bo Ci opiszę do czego radził wykorzystać szminkę Masterton, celem urozmaicenia pożycia seksualnego, no! :D
                                              • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:10
                                                Że też ilekroć coś do mnie mówisz, muszę pytać wujka googla o co cho.
                                                • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:12
                                                  to ja tez idę poszukać
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:20
                                                    To idź, potem mi powiesz, bo jem rybę.
                                                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:24
                                                    tymczasowaola napisała:

> To idź, potem mi powiesz, bo jem rybę.
                                                    Jakom masz?
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:31
                                                    Płat lisnera:) dla jednej osoby nie chce mi się gotować.
                                                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:33
                                                    tymczasowaola napisała:

> Płat lisnera:) dla jednej osoby nie chce mi się gotować.
                                                    Mi zwykle też nie - ale, jak już trza, to wrzucam coś do gara i niech się pichci, coś dosypię i żarło jest. No, chyba, że sfajczę.
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:35
                                                    Zdrowa żywnośc, conie?
                                                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:36
                                                    tymczasowaola napisała:

> Zdrowa żywnośc, conie?
                                                    No taaa, ale w sumie o żywności to wątas obok!
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:39
                                                    No włacha, wróćmy do szminki.
                                                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:44
                                                    tymczasowaola napisała:

> No włacha, wróćmy do szminki.
                                                    Szminki som fajne. Moja Mama ma taką fioletową.
                                                  • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:33
                                                    nie znalazłam i przyszłam tu prosić o to samo
                                                    nie wspominając o tym, ze właśnie z rybą skonczyłam
                                                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:35
                                                    ursyda napisała:

> nie znalazłam i przyszłam tu prosić o to samo
                                                    > nie wspominając o tym, ze właśnie z rybą skonczyłam
                                                    To tylko ja nie mam ryby?! Tak nie może być!
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:38
                                                    Jeśli jesteś z okolic Krakowa, to cho na płata.
                                                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:45
                                                    tymczasowaola napisała:

> Jeśli jesteś z okolic Krakowa, to cho na płata.
                                                    Kurka wodna, akurat mię się teleport zepsuł! Njestety, ja syrenkę za ogon targam.
                                                  • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:52
                                                    syrena to pół ryba
                                                    tylko nie wiem czy akurat chcesz akurat tę połowę
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:52
                                                    Kuźwa czy wy tu wszyscy jesteście ze stolicy?!
                                                  • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:56
                                                    nie-e
                                                    ja śledzia za ogon trzymam
                                                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:58
                                                    ursyda napisała:

> nie-e
                                                    > ja śledzia za ogon trzymam
                                                    Śledź be.
                                                    A syrenka z Wisły - świeci w nocy, a nie się je jej ogonek!
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:01
                                                    Gdybym nie wiedziała, skąd jesteś, zastanawiałabym się teraz, skąd jesteś.
                                                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:06
                                                    tymczasowaola napisała:

> Gdybym nie wiedziała, skąd jesteś, zastanawiałabym się teraz, skąd jesteś.
                                                    Ja to w ogóle jestem skądinąd ;)
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:15
                                                    raohszana napisał:

> tymczasowaola napisała:
                                                    >
                                                    > > Gdybym nie wiedziała, skąd jesteś, zastanawiałabym się teraz, skąd jesteś
                                                    > .
                                                    > Ja to w ogóle jestem skądinąd ;)
                                                    >
                                                    Jak wszyscy w Warszawie:)
                                                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:15
                                                    tymczasowaola napisała:

> Jak wszyscy w Warszawie:)
                                                    No właśnie nie do końca - bo ja ze stolycy, ale wcale tam nie urzęduję :)
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:21
                                                    >
                                                    > > Jak wszyscy w Warszawie:)
                                                    > No właśnie nie do końca - bo ja ze stolycy, ale wcale tam nie urzęduję :)

To co mi tu pitolisz o syrence?:)
                                                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 20:53
                                                    tymczasowaola napisała:

> To co mi tu pitolisz o syrence?:)
                                                    Bo jutro znowu będę ją targać za ogon :P
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:36
                                                    Ryba musi być zdruzgotana...
                                                • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:12
                                                  tymczasowaola napisała:

> Że też ilekroć coś do mnie mówisz, muszę pytać wujka googla o co cho.
                                                  Widzisz jak się dokształcisz dzięki mnie ;)
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:34
                                                    No więc? kto to ten na em?
                                                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:35
                                                    tymczasowaola napisała:

> No więc? kto to ten na em?
                                                    To taki pan seksuolog, co przy okazji i horrory pisuje.
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:41
                                                    No Ty to masz zwichrowaną osobowość!
                                                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:46
                                                    tymczasowaola napisała:

> No Ty to masz zwichrowaną osobowość!
                                                    A dziękuję, dziękuję! Takie komplementa... mogę sobie w sygnaturkę wsadzić? :D
                                                  • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:52
                                                    ja wiem kto zacz, tylko co on z tą szminką robił
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:57
                                                    No jasne, tylko ta głupiutka Ola nie wiedziała...
                                                  • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:59
                                                    bo horrorów nie czytasz i seksem się nie interesujesz
                                                    ot co
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:04
                                                    Jakbym słyszała kochanka, z którym nie jestem w związku.
                                                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:07
                                                    tymczasowaola napisała:

> Jakbym słyszała kochanka, z którym nie jestem w związku.
                                                    To bardziej mu brak zainteresowania seksem czy horrorami przeszkadza? Bo jak horrorami to wiesz, da się nadrobić ;)
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:12
                                                    Boję się go zapytać:)
                                                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:15
                                                    tymczasowaola napisała:

> Boję się go zapytać:)
                                                    Strach się dowiedzieć :D
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:23
                                                    raohszana napisał:

>
                                                    > > Boję się go zapytać:)
                                                    > Strach się dowiedzieć :D
                                                    >
                                                    To prawdziwy horror!
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:54
                                                    Wsadź se wiesz gdzie!

:)
                                                  • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 16:57
                                                    no nie wiem
                                                    myślisz, ze mi będzie dobrze ze szminką w uchu?
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:08
                                                    ursyda napisała:

> no nie wiem
                                                    > myślisz, ze mi będzie dobrze ze szminką w uchu?

Tamto było do Roahcośtamcośtam odnośnie sygnaturki.

Już zawsze będę używać opcji "odpowiedz cytując". Już zawsze będę używać opcji "odpowiedz cytując". Już zawsze będę używać opcji "odpowiedz cytując". Już zawsze będę używać opcji "odpowiedz cytując". Już zawsze będę używać opcji "odpowiedz cytując". Już zawsze będę używać opcji "odpowiedz cytując". Już zawsze będę używać opcji "odpowiedz cytując". Już zawsze będę używać opcji "odpowiedz cytując". Już zawsze będę używać opcji "odpowiedz cytując". Już zawsze będę używać opcji "odpowiedz cytując". Już zawsze będę używać opcji "odpowiedz cytując". Już zawsze będę używać opcji "odpowiedz cytując". Już zawsze będę używać opcji "odpowiedz cytując". Już zawsze będę używać opcji "odpowiedz cytując". Już zawsze będę używać opcji "odpowiedz cytując".
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:10
                                                    Przepraszam raohszana, ale Twojego nicka po prostu nie da się zapamiętać, nie kopiując go.

:D
                                                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:17
                                                    tymczasowaola napisała:

> Przepraszam raohszana, ale Twojego nicka po prostu nie da się zapamiętać, nie k
                                                    > opiując go.
                                                    >
                                                    > :D
                                                    No dobra, odobrażam się :P To co, mam se jaki łatwiejszy wynaleźć i połowa ubawu mi odejdzie :D
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:27
                                                    >To co, mam se jaki łatwiejszy wynaleźć i połowa ubaw
                                                    > u mi odejdzie :D

kurde, ja bym se chętnie zmieniła, ale mi szkoda poczty, maili itd (wiem, że nie musiałabym likwidować, ale tam prowadzę korespondencję).
                                                    No i musiałabym zaczynac karierę od zera... Tylko frytka może sobie ot tak zmienić imię i każdy i tak wie who zacz.
                                                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 20:54
                                                    tymczasowaola napisała:

> kurde, ja bym se chętnie zmieniła, ale mi szkoda poczty, maili itd (wiem, że ni
                                                    > e musiałabym likwidować, ale tam prowadzę korespondencję).
                                                    > No i musiałabym zaczynac karierę od zera... Tylko frytka może sobie ot tak zmie
                                                    > nić imię i każdy i tak wie who zacz.
                                                    <głupia mina, bo nie wie o co chodzi z tymi frytkami>
                                                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:17
                                                    tymczasowaola napisała:

> Tamto było do Roahcośtamcośtam odnośnie sygnaturki.

Obrażam się! Specjalnie przekręciłaś mojego nicka!
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:18
                                                    Fakt. <zgarbiona grzebie butem w piachu>
                                                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:00
                                                    tymczasowaola napisała:

> Wsadź se wiesz gdzie!
                                                    >
                                                    > :)
                                                    Tam to radził "Snickersa" albo "Marsa" wsadzać XD
                                                  • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:11
                                                    drzewko się popsuło i już nie wiadmo co do kogo
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:17
                                                    ursyda napisała:

> drzewko się popsuło i już nie wiadmo co do kogo

Dlatego odpowiadam Ci cytując.
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:13
                                                    raohszana napisał:

>
                                                    > > Wsadź se wiesz gdzie!
                                                    > >
                                                    > > :)
                                                    > Tam to radził "Snickersa" albo "Marsa" wsadzać XD
                                                    >

W sensie, że możesz wsadzić. A moja biblioteczka musi się poszerzyć o dzieła tego artysty.
                                                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:16
                                                    tymczasowaola napisała:

> W sensie, że możesz wsadzić. A moja biblioteczka musi się poszerzyć o dzieła te
                                                    > go artysty.
                                                    Ja to je wsadzam, ale do gęby :P Polecam, ubaw po pachi!
                                                  • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:28
                                                    Ja nadal o sygnaturce mówiłam...
                • sid-the-sloth Re: Pytanie o makijaż 20.03.11, 15:40
                  Że się włączę do depilacji pach - da się.:) Dopóki się nie wylaserowałam, też to czyniłam.
                  • raohszana Re: Pytanie o makijaż 20.03.11, 19:58
                    A laserowanie boli/w ogóle coś czuć?
                    • sid-the-sloth Re: Pytanie o makijaż 20.03.11, 20:00
                      Oj, depilator to przy tym pieszczota.:/
                      • raohszana Re: Pytanie o makijaż 20.03.11, 20:10
                        No toś mnie pocieszyła... A tak mi się widziało całościowo pozbyć futra - ale jak to tak boli, to ja pewnych okolic nie dam rady podstawić.
                        • sid-the-sloth Re: Pytanie o makijaż 20.03.11, 20:13
                          No ciężko jest, ale jakoś to przeżyłam i teraz sobie chwalę.:)
                          • raohszana Re: Pytanie o makijaż 20.03.11, 20:25
                            Ja się nad fotoepilacją czy czymś tam zastanawiam - takie som salony z plusem, jakoś po hiszpańskiemu zwane. Bo włosy mnie drzaźnią. Ale bardziej chyba drzaźni mnie makijaż na japie.
    • izabellaz1 Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:50
      Czyli z atrybutami kobiecości u mnie posucha :)
      Szminki używam rzadko. Tylko jakieś pomadki nawilżające.
      Szpilek też nie noszę.
      • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 13:55
        Taka z Ciebie kobieta, jak ze mnie kobieta zatem:)
        • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:34
          a ja zawsze muszę mieć pomalowanie paznokcie
          taki świr
          biwak, wczasy, porodowka
          zawsze pomalowane
          • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:36
            Na porodówce Ci pozwolili? może nie na porodówce, ale jak byłam w szpitalu to kazali zmyć.
            • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:36
              Że niby nie widać, czy paznokcie sinieją w razie problemów.
            • ursyda Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 14:41
              no ja wiedzialam, że mi będą kazali zmyć to bezbarwnym chociaż maznęłam
              • lonely.stoner Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 15:05
                ja maluje czasem- na co dzien taka pomadka ktora robi je po prostu bardziej czerwone niz sa, i jest 'niewidzialana'. albo blyszczykiem. Od wielkiego dzwonu lubie zaaplikowac mocna czerwien albo jakis rozowy kolor.
          • izabellaz1 Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 15:08
            Z tym też jestem na bakier :D
    • varia1 Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 15:34
      nie używam szminki, tylko błyszczyka
      • tymczasowaola Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 15:48
        Ok, zaliczamy;)
    • krwawa_orlica Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 17:53
      Wgle nie używam szminki, raz kupiłam czerwoną, umazałam się nią i wyglądałam jak tania dziwka, więc postanowiłam jej więcej nie stosować. Za to błyszczykom mówię TAK.
    • asiu_3 Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 18:17
      Nie maluje, bo mam spore usta i z pomalowanymi szminka wygladam bardzo wulgarnie. Zawsze smaruje bezbarwna pomadka.
      • krwawa_orlica Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 18:26
        O właśnie to.
        • mocno.zdziwiona Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 19:35
          Ja też nie używam szminki bo szybko ją zjadam. Głodna chodzę to i szminkę zjadam :) A błyszczyków nie lubię bo mi się kleją. Ale na jakieś większe wyjścia to i owszem, szminka jest na ustach i w torebce (na poprawki).
    • salma75 Re: Pytanie o makijaż 11.03.11, 21:13
      Nie maluję ust, czasami jakiś neutralny błyszczyk, pomadki w ogóle.
      Mam dosyć pełne usta, jak je pomaluję jakąś ciemniejszą pomadką wyglądam jak k...szon ;).
    • lady.godiva Re: Pytanie o makijaż 19.03.11, 17:31
      Ja używałam długo i starannie się malowałam. Korektor, puder, konturówka, jedna warstwa, druga..
      Teraz mi się nie chce, jak nie zapomnę to maźnę się błyszczykiem.
      Ale w szmince wyglądałam lepiej no i nie zjadała się tak jak błyszczyk.
    • akle2 Re: Pytanie o makijaż 19.03.11, 18:22
      Ja lubię landrynkowe błyszczyki, szminki to mi się kojarzą z wyjściem na scenę no i nie za ciekawie wygląda taka zjedzona szminka. Błyszczykiem machniesz nawet bez lusterka.
    • sid-the-sloth Re: Pytanie o makijaż 20.03.11, 15:37
      Nie, tylko błyszczyk.
      • sid-the-sloth Re: Pytanie o makijaż 20.03.11, 15:43
        Aaale na tzw. wieczór czasami walnę sobie krwistą czerwień. Też mam pełne usta, ale w przeciwieństwie do kilku pań w tym wątku, nie wyglądam w takim makijażu jak kurtyzana.;)
        • raohszana Re: Pytanie o makijaż 20.03.11, 20:00
          To high-five! Ja mam taką urodę, że mogę mocno wymalować i oczy i usta [ czego ponoć brońcie bogowie, robić nie wolno ] i wyglądać dobrze :]
          Ale wolisz czerwień taką mocną jak rysunkowa krew czy bardziej karmin? <bawi się paletą kolorów w edytorze>
    • virtual_woman Re: Pytanie o makijaż 20.03.11, 19:47
      Nie maluję ust szminką w ogóle. Z raz na rok może maznę się błyszczykiem..
      • alessia27 Re: Pytanie o makijaż 20.03.11, 19:54
        nie wychodze z domu bez pudru,tuszu i szmink i(blyszczyk).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka