Dodaj do ulubionych

Miec pecha?

19.03.11, 22:17
najpierw bylam mega gruba jako dziecko i z tego powodu mialam wiele nieprzyjemnosci w szkole,pozniej rodzina patologiczna-chora matka,znecajacy sie nade mne i matka ojciec,studia-ukonczone ale bez przyszlosci,ciagly brak pracy i tak-obecnie z tytulem mgr inz pracuje jako pomoc kuchenna/kelnerka, minelo pare dobrych lat,ciagle tez slyszalam bedziesz sama,mialam pare kilkuletnich zwiazkow,pierwszy-moja wielka milosc 'zabili "rodzice po 4latach,drugi 3letni-sama odeszlam,od tzreciego po roku ucieklam,raz bylam u wrozki-uslyszalam tu nie ma lini malzenstwa...aaa i jeszce ojciec wyrzuca mnie z domu,chowa przede mna jedzenie,niszczy mnie psychicznie,mam 29lat i lzy w oczach...co ja mam robic?prosze o powazne odpowiedzi-z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • soulshunter2 Re: Miec pecha? 19.03.11, 22:19
      wyjechac w ch.... Im dalej tym lepiej.
      • izabellaz1 Re: Miec pecha? 19.03.11, 22:24
        Też bym tak zrobiła.
        • ursyda Re: Miec pecha? 20.03.11, 22:11
          zaraz nam napisze, że języka nie zna
          ja nie znałam i wyjechałam
          • izabellaz1 Re: Miec pecha? 21.03.11, 15:43
            Ale Ty to hardkor jesteś :D
      • bijatyka Re: Miec pecha? 20.03.11, 22:24
        Byl ostatnio na okeciu taki jambo costam 380 z lufthansy, moze doleciec do australii bez przesiadek i tankowan. Rozmarzylam sie. I tam sa lozka z masazem.
        • bijatyka Re: Miec pecha? 20.03.11, 22:28
          Kurczasz, gdym wiedziala, tobym sobie poszl popatrzec

kontakt24.tvn.pl/temat,historyczne-ladowanie-super-jumbo-na-okeciu,86382.html
          • rzeka.chaosu Re: Miec pecha? 20.03.11, 22:31
            Ja też bym sobie popatrzyła. :) Wiedziałam, ale jakoś mi się nie chciało. :D Duży kurna!
            • bijatyka Re: Miec pecha? 20.03.11, 22:34
              Wysokosc 6-pietrowego bloku (tak przetlumaczonu ciemnemu Polakowi). pododbno we frankfurcie mozna sobie wejsc do srodka i pozwiedzac.
              • rzeka.chaosu Re: Miec pecha? 20.03.11, 22:38
                Wow, to nie tam, ze kilkanaście schodów 60 miejsc i frruuu. :D
                W takim samolocie można nawet imprezy organizować! :D
                • bijatyka Re: Miec pecha? 20.03.11, 22:40
                  Rozpietosc skrzydel 80 metrow. To ja tyle bez zadyszki nie przebiegne.
    • krwawa_orlica Re: Miec pecha? 19.03.11, 22:21
      Jak chcesz pogadać, pisz na @, bo nie chce mi się tutaj uzewnętrzniać.
    • raohszana Re: Miec pecha? 19.03.11, 22:25
      To nie jest pech jako taki.
      Mieszkasz z rodzicami - nie ma opcji wynajęcia choćby pokoju? Co oni mają do Twoich związków?
      Może zgłoś się do organizacji pomagającym kobietom? Nie wiem gdzie mieszkasz, więc ciężko podać adresy - ale na stronie Centrum Praw Kobiet się rozejrzyj.
    • rzeka.chaosu Re: Miec pecha? 20.03.11, 22:10
      Po pierwsze: wyprowadź się.
    • yoko0202 Re: Miec pecha? 20.03.11, 22:18
      ale co Tobie się wydaje, że tu wszyscy ze wspaniałych rodzin realizujących amerykański sen, po świetnych studiach, na których oczywiście poznałyśmy księcia z bajki, z pracą niewyczerpującą acz prestiżową i świetnie płatną, do tego piękne, zgrabne i powabne, mieszkające w pięknym domu na przedmieściach z wymarzonym owym księciem, aktualnie ślubnym, i trójką rozkosznych grzecznych dzieci i labradorem, cieszące się niesłabnącym podziwem i szacunkiem otoczenia???
      no weź proszę Cię, ktoś Ci obiecał że będzie łatwo, czy o co chodzi?

• maitresse.d.un.francais Re: Miec pecha? 20.03.11, 22:28
        no weź proszę Cię, ktoś Ci obiecał że będzie łatwo, czy o co chodzi?

a ktoś ostrzegał, że będzie trudno?

o ile to nie troll, to porównanie z normalną rodziną cokolwiek nie pasuje
      • kiira_korpi Re: Miec pecha? 20.03.11, 22:46
        yoko0202 napisała:

> ale co Tobie się wydaje, że tu wszyscy ze wspaniałych rodzin realizujących amer
        > ykański sen (...) mieszkające w pięknym domu na przedmieściach z wymarzonym
        > owym księciem, aktualnie ślubnym, i trójką rozkosznych grzecznych dzieci i labr
        > adorem, cieszące się niesłabnącym podziwem i szacunkiem otoczenia???

A Ty serio myślisz, że to taka cudowna wizja?! No weź. Bo dla mnie trójka choćby i najgrzeczniejszych dzieciorów, labrador a i to mieszkanie na przedmieściach mieści się w kategorii: over my fuck.ing dead body:)
    • vandikia Re: Miec pecha? 20.03.11, 22:35
      ta jasne, a nicka masz dla przekory
    • slodkie_malenstwo Re: Miec pecha? 21.03.11, 15:18
      nie chodź do wrozek....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka