tymczasowaola 28.03.11, 09:03 Która ma obecnie problemy w życiu osobistym - ręka do góry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:05 Ja idę na 10.00 na badania, których się boję, liczy się? Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:07 Miało być smutno-wesoło, a u Ciebie jakoś tak poważnie wyszło. Niniejszym zapominam o moich problemach i trzymam kciuki (weszcz miał rację, że jeno zdrowie się liczy, reszta się jakoś poukłada). Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:10 Ech. Mam nadzieję, że przed 11.00 będę z powrotem na miejscu tryskająca humorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 10:27 #$%^%$%$%!!!!!!!!! Podjechaliśmy do przychodni i dostaliśmy informację, że lekarz będzie dopiero po 15 kwietnia, no super. W czwartek tego rzekomo jeszcze nie wiedzieli. XUJ! Idę na 17.30 do innej przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 10:30 Wydaje mi się, czy jesteś zaskoczona kondycją publicznej opieki zdrowotnej? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 10:34 Sęk w tym, że ja z publicznej nie korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 10:37 A no to zaczynam rozumieć irytację. I zdziwienie, bo ja do tej pory, poza dentystą, nigdy nie narzekałam na niepubliczną służbę zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 18:55 Chciałabym powiedzieć, że nie ma tego złego, bo trafiłam na super-babkę, jestem bardzo oświeconą kobietą dzięki niej i jest, powiedzmy, ok :) Tzn. nie czeka mnie wizyta u onkologa, tfu! tfu! tfu!, tylko endokrynologa :) Piję! I na bransoletkę się szastnę :F Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 19:43 Cały Kraków robi wielkie uffffff. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 19:48 :DDD To dobrze, bo barbakan się już napiął jak baranie jaja :F Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:08 a co ja mam powiedziec? Przeciez nawet nie jestem kobietą :( Czuje sie dyskryminowany, bardzo zdyskryminowany. Chyba napisze pozew. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:10 Tak, tak, rzuć nas jeszcze, wiesz?! <histeria> Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:12 Chłopie, zrozum, że jak w tytule nie ma słowa "kobieta" odmienionego przez którykolwiek z przypadków, to wąt leci na osła. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 10:58 A kto powiedzial, ze kobieca grupa wsparcia moze wspierac tylko kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:19 Jeszcze im powiedz, że są puste! Pamiętaj - bez argumentu o pustocie to nie ma porządnego focha forumowego! Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:22 I bez aluzji o towarzystwie wzajemnej adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:23 I bez czepialstwa, że se dowcipkujem i nie traktujem problemów ludziejowych poważnie! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:16 Lopemu się chómor wyostrzył, że ho ho, c'nie? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:19 Lope za wsze miau móchómor :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:21 Dobrze, że my z jednej butelki nie pilim, bo to może być zaraźliwe :F Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:30 To od kogo żem się zaraził???? Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:19 "c'nie" jest cudne! Mogę pożyczyć na sobotnią imprezę? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:22 A bierz na zawsze, dużo mam :D Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:15 To ja do mojego problemu osobistego dorzucę, że boli mnie pięta. Nadal jesteś pewna, że masz w życiu pod górkę? Hę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:24 o. mnie też boli pięta, i to już od stycznia! Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:27 Ej Sztefi, serio? Bo mnie to nieraz tak boli, że chodzić nie mogę, ale jakoś tak mi głupio z piętą iść do lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:41 moze macie piętę Achillesa? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:45 no on mial tylko 1 piętę wrażliwą. Czyli zgadzałoby się. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:49 No dobra, już i tak mocno się przed Tobą obnażyłam. Mnie bolą obie. Na zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:51 być może masz siostrę bliźniaczkę jednojajową o której nic nie wiesz i to ją właśnie boli druga pięta. Wskazana poważna rozmowa z rodzicami. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:53 Znaczy miałam w młodzieńczych czasach etap silnego przekonania, że jestem adoptowana, ale potem okazało się, że wszyscy moi znajomi mieli... Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 10:28 To tak odnośnie adopcji? Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:51 mnie to chyba dlatego boli, że zwaliłam sobie na nią taki ciężki kloc drewna (ja wiele potrafię), ale jakoś uspokoić się nie chce. :~[ a jeśli boli często i bez powodu - zdaje się, że jest takie wielkopańskie schorzenie, które nazywa się "ostroga", czy jakoś tak. ponoć jakimiś ultradźwiękami się tę ostrogę rozwala, a może młotkiem, nie wiem. w każdym razie - medycyna radziecka zna takie przypadki, i jakoś się to leczy... Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:56 stephanie.plum napisała: > mnie to chyba dlatego boli, że zwaliłam sobie na nią taki ciężki kloc drewna (j > a wiele potrafię), ale jakoś uspokoić się nie chce. A no to to rzeczywiście może być jedna z przyczyn. > a jeśli boli często i bez powodu - zdaje się, że jest takie wielkopańskie schor > zenie, które nazywa się "ostroga", czy jakoś tak. ponoć jakimiś ultradźwiękami > się tę ostrogę rozwala, a może młotkiem, nie wiem. w każdym razie - medycyna ra > dziecka zna takie przypadki, i jakoś się to leczy... Jesoo nie strasz, nosiłam kiedyś kapelusz kowbojski, no to kto wie, może mam te ostrogi. Brzmi strasznie! Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 10:05 co Ty, raczej szlachetnie brzmi. są bardziej po plebejsku brzmiące jednostki, dajmy na to - świerzb. albo egzotycznie i wręcz rozrywkowo - lumbago. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 10:07 No, jedni mają migrenę, innych łeb na.pier.da.la. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:58 Mlotkiem to sie dawniej leczylo. Dzisiaj sa maszyny - np szlifierka kątowa. 2 minuty i wyczyszczone do kości. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 10:06 Przepraszam, że się długo nie odzywałam, ale zemdlałam. Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:42 A mnie boli ząb i mam zabite zatoki. Ktoś ma gorzej?? Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:43 W sumie jak tak dalej pójdzie, to przeniosa nas na wyżalnię, więc może teraz się powspierajmy... Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:46 mogęwas wesprzeć stęplem sosnowym 13cmx13cm. Chcecie? Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:52 Jesteś kochany. Buziaczki :* Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 10:01 stokroć wolę moją piętę. i nawet piach w oczach, bo non stop w komputer tłukę. wyrazy współczucia!!! :~* Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:44 Czy zepsuta osobista golarka może się podpiąć pod te problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:55 uch, to mi przypomina, że muszę wydepilować nogi. czterdzieści minut dnia zmarnowane... żeby tak były czary "zgiń przepadnij szczecino" - i już. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:57 To mi przypomina, że ja tez muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 09:57 Tylko jeśli "zepsuta osobista golarka" to literackie określenie Twojego samopoczucia:) Odpowiedz Link Zgłoś
irutxeta Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 10:32 ja tez:) bardziej ze sobą i z dzieciakami - nieustające i kołujące wizyty lekarskie z ex-em - jako tako pole:chłop - ok biorąc pod uwagę moje dotychczasowe perypetie życiowe - uważam ze najważniejsze jest zdrowie tak trywialnie, wszystko inne można poukładać albo po prostu przetrwać, Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 10:41 A co, chcesz zgolić tego wąsa, co go dla Adama zapuściłaś? :D Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:12 Czy nieposiadanie życia osobistego to też problem? Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:16 Hahahahahahahhaha :) Na dzień dzisiejszy odpowiedziałabym, że nie posiadanie życia osobistego, to błogosławieństwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:18 To jako błogosławiony też mogę przychodzić na grupę i wspierać świetlanym przykładem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:22 Nie, bo będziemy Ci zazdrościć, jak na "czystej krwi babskiej" kobiety przystało. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:24 No, to wtedy będę mieć problem - koleżanky forumowe mi zazdroszczom, co robić?! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:30 czeba zrobic, zeby miala. Nie moze byc tak, ze wszyscy maja a ona nie ma. Jest demokracja w koncu czy nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:32 Panie, co pan?! Pan tu nie stał! Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:33 A tak naprawdę idę knuć, żeby miała problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:39 co nie stal, co nie stal. Ale tera stoi i co mnie Pani zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:39 I wyknujeta mi życie łosobiste? Panocku, a to w drodze jakiego konkursa czy mię tak odgórnie narzucita wizję swą? Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:41 Marsz do swojego pokoju. My z tata wiemy co dla Ciebie najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:47 Ale w gazecie napisali, że to samemu czeba, że mniłość i ooo! I Kaśce mama powoliłaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:50 Nie tym tonem młoda damo. Nam też nikt nie pozwolił wybrać, a jestesmy z tatą szczęśliwi. Miłość przychodzi z czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:59 Ale wtedy były inne czasy! Teraz jest POSTĘP! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:42 bedziesz mogla glosowac, ale masz wybrac tak jak my chcemy. Czyli cos jak referendum w Irlandii odnosnie wstapienia do Łunii. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:47 Znaczy "Tak, nie mam nic przeciwko" albo "Nie, nie mam nic przeciwko"? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:49 znaczy "Tak, nie mozesz miec nic przeciwko" Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:54 mloda sie stawia. Trzeba jej pojechac po kieszonkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 12:00 Nieee, bo jak nie kupię sobie tych bransoletek co wszyscy mają, to mnie znielubią i wtedy będę mieć problemy osobnicze i wpadnę w depresję, alkoholizm i uzależnienie od ołówków! Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 11:49 No włacha (mówiło się tak u Was w podstawówce?) - Sądy sądami, ale sprawiedliwość itd. Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 12:03 Przeczytałam "kocia grupa wsparcia". Chyba czas na kawę. Moje koty wspierają się nawzajem za pomocą okładania się łapami. Futro lata w powietrzu, a potem oba są zdyszane i szczęśliwe. Może to jest sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 12:06 Tożto największa męska fantazja! Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 12:09 pod warunkiem że oba obiekty zainteresowania nie udają się potem do kuwety. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 12:09 Tylko bez futra, moje panie :D Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 12:14 nie ma futerka, nie ma mycia futerka... Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 12:18 Baby, jak nie osioł i nie wyżalnia, to skończymy na "forum dla dorosłych":) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 12:28 Mnie to nie zdziwi. Zdziwiłoby mnie gdybyśmy skończyli na forum "Polityka" albo "Naprawa pralek" Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 12:30 mozemy jeszcze skonzyc na głównej. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 12:33 eeeej, nie rób mi nadziei! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 12:35 nie robie. Gdybam sobie tylko. W koncu jest poniedzialek taaaaakkkkkkk? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 12:57 Nie no, aż tacy niegrzeczni, żeby na główną wylecieć, to my nie są, uchowajcie bogowie i partio! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 13:08 Nalałam sobie mleka do buta :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 13:09 Co tu dużo mówić... Wygrałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 13:11 Codziennie odnoszę małe zwycięstwa tego typu. Np. wczoraj zraniłam się łupinką słonecznika i to ostro. W język. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 13:16 Nie martw się. Na pewno i tak jesteś wartościowym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 13:18 No jakby mnie na kilogramy sprzedawać, to faktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 15:26 Myślisz, że pomoże na ból pięty? :D Rety! Nie na ból! W bulusię łączę nad rozlanym mlekiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 14:24 Ja mam i jak tak dalej pójdzie to zacznę zasypiać o 19tej. Obecnie z tego wszystkiego padam przed 21ą, gdzie wcześniej łaskawie mózg wyłączał się po 2 w nocy. Dziwną drogę obrał organizm reagując na stres, usypia się. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 14:36 Jak pisała poetka: "Muszę to przespać, przeczekac, przeczekac trzeba mi" Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 14:39 Olka, no ale ile można spać! Doby mi przez to brakuje, nie wyrabiam się, kurde! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 14:41 Przeca już ustaliłyśmy, że dzieci kładziesz spać o 17:30, to na co Ci reszta dnia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 14:43 18:30 :) Jak śmiesz pytać na co? A my jak miłość??! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 14:47 A no to jak Tobie mylość w głowie, to Ty nie masz żadnych problemów osobistych panna:) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 14:51 tymczasowaola napisała: > Przeca już ustaliłyśmy, że dzieci kładziesz spać o 17:30, to na co Ci reszta dn > ia?:) * O_o Pompa, jak Ty to robisz? Jakim cudem zaganiasz dzieci do łóżka? Podziel się sekretem! Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 14:56 Pobudką przed świtem niestety. Dzieci w wieku przedszkolnym maja przechlapane. Póki co - nie ze złośliwości rodziców, potem starzy są juz przyczyną samego zua. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 14:59 Nie wiem jak jej dzieci czy tam Twoje, ale taki jeden konkretny dziecior może wstać o 6 rano, zrobić rozróbę, skikać jak wściekły przez cały dzień, a przysnąć o 2 w nocy dopiero. I nie ma, że do łóżka wcześniej. No chyba, żeby mu tam skład czekolady zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 21:11 Ja Ich tak uczyłam długo. Ktoś może powiedzieć, że szkoliłam, jestem jednak zdania, że dziecko musi mieć podstawowy rozkład dnia powtarzany codziennie, a rodzica w tym głowa, by uparcie się tego trzymać. Zajęło mi to kilka miesięcy, bo dzieci mam strasznie uparte, a moje mientkie serce przylatywało na każde "Mamuuuuniu siku/qpa/piciu/jeść/duchy/babole/zimno/gorąco..." Moi idą spać o 18:30 (teraz się już zbliża do 19tej), za to wstają o 6tej, choć do przedszkola idą na 8mą. Jednak ta poranna godzina bajek dobrze Ich rozbudza na dzień dobry i nie mam już jęków przy ubieraniu i szykowaniu do wyjścia :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 21:06 Rozczochrana - terroryści wstają o 6tej, by przez 1h pooglądać sobie bumeranga, następnie o 7mej zaczynamy się zbierać do przedszkola i wychodzimy o 7:40. Droga do przedszkola zajmuje nam 10 minut, powrotna już pełną godzinę. W domuśmy o 16:00, następnie rozrywka typu farby, wycinanki czy masa solna, potem gotowanie obiado-kolacji, jest już przed 18tą, myju myju, baja, buziak, tuli, rymowanka kolorowych snów kalaruchy pod poduchy, kocham Cięęęęę i lulu :) To są lata praktyki :D (niestety im bliżej lata tym godzina zaśnięcia się przesuwa bardziej ku 20tej) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 21:15 A na tego konkretnego cholernika nie działało nic. Energii jak w mikroelektrowni atomowej. Żadne farby, masy solne i inne pierdoły. Prędzej cały zestaw pytań o to, dlaczego dinozaury biegały tak, a nie inaczej i dlaczego ludzie są głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 21:30 Ulep z masy dinozaura i niech go uczy chodzić :P Ile ma ten mały rozrusznik? :> Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 21:32 pompeja napisała: > Ulep z masy dinozaura i niech go uczy chodzić :P Ile ma ten mały rozrusznik? :& > #62; * On już kota uczył wszystkiego i skikali we dwa jak wściekłe. 7 latów jakoś ma aparat :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 21:40 U mnie to 3,5 i 4,5 więc razem mi więcej dali popalić niż jeden 7latek :P Opowiem Ci (i innym) szybko taką historyjkę, gdy córa miała mniej niż 3 latka, ona od małego była wyszczekana, taka stara maleńka. Pierw wprowadzenie: 1. ktoś przed nami potrącił kota, zatrzymaliśmy się, próba ratowania kota, niestety padł mi na kolanach, zalał mnie krwią z pyska i odbytu (cały bok miał roztrzaskany ;/), wszystko widziała córa, 2. MPiW palantunio wołał na pierwszego naszego kocura per geju, bo miał ścięte jajka. 3. córa wraz z tatą psychopatą czasem bawili się w kotki, chodzili na kolanach i miauczeli. Pod wieczór tata psychopata bawi się z młodą w kotki, wpadają nasi znajomi, odwiedzają nas pierwszy raz, młoda wstaje przed nimi i mówi: "Cześć, a mój tato to gej i leci mu krew z pupy." Mina znajomych - bezcenna :D Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 21:43 pompeja napisała: > U mnie to 3,5 i 4,5 więc razem mi więcej dali popalić niż jeden 7latek :P * Ty nie bonć taka pewna :P > Opowiem Ci (i innym) szybko taką historyjkę, gdy córa miała mniej niż 3 latka, > ona od małego była wyszczekana, taka stara maleńka. > > Pierw wprowadzenie: > 1. ktoś przed nami potrącił kota, zatrzymaliśmy się, próba ratowania kota, nies > tety padł mi na kolanach, zalał mnie krwią z pyska i odbytu (cały bok miał rozt > rzaskany ;/), wszystko widziała córa, > 2. MPiW palantunio wołał na pierwszego naszego kocura per geju, bo miał ścięte > jajka. > 3. córa wraz z tatą psychopatą czasem bawili się w kotki, chodzili na kolanach > i miauczeli. > > Pod wieczór tata psychopata bawi się z młodą w kotki, wpadają nasi znajomi, odw > iedzają nas pierwszy raz, młoda wstaje przed nimi i mówi: > > "Cześć, a mój tato to gej i leci mu krew z pupy." > > Mina znajomych - bezcenna :D * O rany, niemożebna córa jest :D A czy Twój osobisty dalej mówi do kota "geju" czy też się oduczył? :D Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 22:18 Na szczęście się oduczył, głupol jeden. Nauczkę dostał :D Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 22:18 Nic tak człowieka nie przeszkoli jak własne dzieci :D Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 22:20 Kiedyś też odpaliła przy innych znajomych "Mamuń, kotek walnął stolec." :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 21:56 Te Pompka,ja się do Ciebie nie odzywam, wiesz? Przerwałaś negocjacje w sprawie pewnej wymiany ;). A w ogóle to w kwietniu się zobaczymy, w sprawie służbowej, mam coś do reanimowania dla Twojego chłopa ;). Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 22:19 Nie mam tego, czym chcesz się wymienić. jestem za jak najbardziej, jednak czasu mi brakuje, żeby odpisać, ajm sori maj słit kiciu :* Odwiedzisz nas? Aaaa - lecę tam sprzątać :P Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 23:07 pompeja napisała: > Nie mam tego, czym chcesz się wymienić. jestem za jak najbardziej, jednak czasu > mi brakuje, żeby odpisać, ajm sori maj słit kiciu :* No my mamy czym się wymienić, czekam zatem na Was :). > > Odwiedzisz nas? Aaaa - lecę tam sprzątać :P > Spokojnie, bez nerw! Najwcześniej za 2 lub 3 tygodnie będę przejazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 14:38 Ola, chcesz piosenkę przy której chce się biegać nago, po łakąch nawet jak on patrzy, słońce na Ciebie, pięć kilo za dużo i on wady wzroku nie ma żadnej ni huhu? Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 14:59 Poczta poczta! Oraz ścisk a także narta! Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 15:02 Byłam na progressteronie. Będzie mail. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 15:08 tymczasowaola napisała: > Byłam na progressteronie. Będzie mail. * O, i jak oceniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 19:49 Z ruchowych - w poprzednich edycjach trafiałam chyba lepiej. Ale rozwojowe super. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 17:14 Proszę o wsparcie, bo mnie krew zaleje :/. Nie wiem czy komuś przywalić czy się poryczeć? Dwie melisy wypiłam, nie pomaga. Użeram się dzisiaj z serwisem Toyoty (buraki niesłowne jedne!) i nauczycielką, która nie respektuje regulaminu szkoły i zawartego w nim systemu oceniania. Jutro maluję na twarzy barwy wojenne i ruszam do boju. Proszę na ten tychmiast mnie przytulić, mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 19:42 Nie ma tulania. Jest spirytus! Burakom i nauczycielce pozwem zagrozić i karą boską! Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 20:06 raohszana napisał: > Nie ma tulania. Jest spirytus! Polałam już sobie, czekałam do 19:00, wczesniej nie wypadało :/. > Burakom i nauczycielce pozwem zagrozić i karą boską! Nauczycielkę na razie biorę po dobroci, Toyotę nie Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 20:11 salma75 napisała: > Polałam już sobie, czekałam do 19:00, wczesniej nie wypadało :/. * To nie wypada chlać przed 19? O cholewa! > Nauczycielkę na razie biorę po dobroci, Toyotę nie * Po dobroci? Ueee tam. No chyba, że jeszcze nie nabruździła jakoś bardzo. Natomiast akcję względem Toyoty - popieram! I nie ma, że boli! Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 20:07 raohszana napisał: > Nie ma tulania. A w ogóle to bez łaski, już mnie chłop wyprzytulał, wyryczałam się, jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 20:10 salma75 napisała: > A w ogóle to bez łaski, już mnie chłop wyprzytulał, wyryczałam się, jest lepiej > . * Łaski też nie ma. This is, chmurwa, Sparta, żołnierzu :P Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 20:13 raohszana napisał: > Łaski też nie ma. This is, chmurwa, Sparta, żołnierzu :P > Ta jest! Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 19:53 Co do nauczycielki, to pamiętaj, że Twoje pacholę będzie w tej szkole jeszcze parę lat, więc nie za ostro:) A co do toyoty, walcz tak ostro, jak tylko masz ochotę, klient ich pan:) Hugs!! Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 20:10 tymczasowaola napisała: > Co do nauczycielki, to pamiętaj, że Twoje pacholę będzie w tej szkole jeszcze p > arę lat, więc nie za ostro:) Jeszcze rok ma pacholę w podstawówce. Zwalam wszystko na kark słabej orientacji pani, może nie zauważyła, że dziecię 2 tygodnie w szkole nie było (leżało chore na zapalenie oskrzeli). W każdym razie już ja jej wyłuszczę sprawę. > A co do toyoty, walcz tak ostro, jak tylko masz ochotę, klient ich pan:) > Hugs!! Na razie napisałam tu i ówdzie skargę, jeszcze będę dzwoniła. I na tym nie skończę. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 22:25 Fak, co za tekst "klient ich pan" - dostajesz ode mnie pałą! Wrrr! :P Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 23:08 pompeja napisała: > Fak, co za tekst "klient ich pan" - dostajesz ode mnie pałą! Wrrr! :P Ich psi obowiązek terminów dotrzymywać, jaja sobie robią. I bez jakiegokolwiek słowa wytłumaczenia :/. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 22:23 Ja tulę mocno i nawet molestuję dla Cię chłopca o to, czym chcesz się wymienić :) Lepiej już? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 23:10 pompeja napisała: > Ja tulę mocno i nawet molestuję dla Cię chłopca o to, czym chcesz się wymienić To do wymiany to może nawet malutkie być, dam radę, gdzieś wsadzę... jakkolwiek to brzmi ;). > :) Lepiej już? Lepij, dziękuję :). Odpowiedz Link Zgłoś
revella Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 22:32 Podnoszę łapkę wysoko :( Rozstałam sie z narzeczonym Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 22:38 Przynajmniej nie musisz pisać pozwu! Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Kobieca grupa wsparcia 28.03.11, 23:04 lacido napisała: > tym razem nie skorzystam :) Następnym, wal śmiało ;). Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Kobieca grupa wsparcia 29.03.11, 00:19 Jak mam nasilenie problemów, to marzę tylko o tym, żeby wszyscy się ode mnie odpie.....li. Grupy wsparcia niepotrzebnie by to zaogniły. Odpowiedz Link Zgłoś