Gość: wrzos IP: *.retsat1.com.pl 05.05.04, 21:40 Kobitki kochane! polećcie mi jakiegos dobrego fryzjera w lodzi,chcialabym bym doradzil mi dobor fryzury a nie tylko wykonal sciecie, za kazda rade dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna.januszewna Re: dobry fryzjer w łodzi 12.05.04, 01:50 Jest taki facet , ktory prowadzi zaklad " U Jarka" na ulicy Sienkiewicza, przy skrzyzowaniu z Narutowicza, nie pamietam dokladnie jaki tam jest numer. Chociaz jest drogi ( sciecie z pasemkami okolo 160 zlotych) to jest genialnym fryzjerem. Potrafi wybrac ci fryzure, nie zawsze zgodna z twoja wizja poczatkowa..:) ale swietna w praktyce. Jak cie obetnie , to taki uklad wlosow utrzymuje sie naturalnie dosc dlugo, bez koniecznosci ciaglego stosowania pianek i lakierow( czego ja osobisice nie cierpie). Zawsze jak od niego wychodze to czuje sie ladniesza i seksowniejsza ,niz normalnie. Jedyny problem , jaki moze sie pojawic, to to, ze jak sie zjawiasz ( nawet umowiona) w jakis tloczny dzien, to skazuje cie, jako nowa klientke na dosc dlugie czekanie..na poczatku jak tam chodzilam to czekajac przysiegalam sobie ,ze juz nigdy wiecej tam sie nie pojawie, zeby wydac kupe kasy i jeszcze czekac tyle!!!!!,ale jak widzialam efekt koncowy , to zawsze jakos stwierdzalam,ze bylo warto..:) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś