Dodaj do ulubionych

Podziękowanie Rodzicom - wesele

20.05.11, 16:45
Dziewczyny i chlopaki ktora piosenka jest ladniejsza na podziękowanie Rodzicom ? Wesele tradycyjne Rodzice tradycjonalisci Troche lipne obie te piosenki no ale cos trzeba wybrac Na pewno nie Cudownych Rodziców mam !!!!!
pierwsza : alikaka.wrzuta.pl/audio/9Ooe9swPI9f/cliver_-_podziekowania_dla_rodzicow
druga: julcia13900.wrzuta.pl/audio/akaVsgzMjvq/preludium_-to_dzieki_wam
Obserwuj wątek
    • agniecha75 Re: Podziękowanie Rodzicom - wesele 20.05.11, 18:57
      ja zadalabym to pytanie na forum Slub i Wesele. Tam sa dziewczyny ktore sa w temacie.
      Osobiscie nie podoba mi sie zaden z tych kawalkow. Pierwszy zewny tak ze mozna albo zwymiotowac albo poplakac (w zaleznosci od ilosci alkoholu we krwi).
      Drugi jest diskopolowy... nie moje klimaty.
      • mocno.zdziwiona Re: Podziękowanie Rodzicom - wesele 20.05.11, 19:17
        Ło matko, ale disco polo straszne! Ja miałam "Co powie tata" Kukulskiej łączone z "A ja wolę moją mamę" i bardzo fajnie wyszło.
        • agniecha75 :-)) 20.05.11, 23:47
          Fajny pomysl! Gratuluje kreatywnosci! Wyobrazam sobie , ze moglo byc fajnie i z jajem :-).
          Pozdrawiam
    • real_mayer Re: Podziękowanie Rodzicom - wesele 21.05.11, 00:24
      a za co się dziękuje na weselu?
      • real_mayer rodzicom 21.05.11, 00:25

• klawiatura_zablokowana Re: Podziękowanie Rodzicom - wesele 22.05.11, 15:41
        Za co się chce. Wesele to taki świetny symboliczny moment, kiedy można podziękować rodzicom za miłość i opiekę przez dotychczasowe lata. To ceremonia przejścia - z domu rodzinnego na własne gospodarstwo. I uważam, że to symboliczne podziękowanie rodzicom za wszystko, co było do tej pory, za doprowadzenie do tego momentu to bardzo ładny gest.
        Jasne, teraz wiele osób usamodzielnia się na długo przed weselem.
        Można też uznać, że rodzice są tak kijowi, że nic im nie jesteśmy winni i generalnie niech się wypchają watą szklaną.
        Można też być offowym i ponad to.
        Jak kto woli. Przymusu dziękowania nie ma.
    • six_a Re: Podziękowanie Rodzicom - wesele 21.05.11, 10:06
      to ostatnia niedzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela, dzisiaj się rozstaniemyyyyy, dzisiaj się rozejdziemyyyyyyyy na wieczny czas

wesela są coraz głupsze, jak słowo daję.
    • six_a Re: Podziękowanie Rodzicom - wesele 21.05.11, 10:20
      a tu specjalna dedykacja od pana młodego dla młodej pani

wyglądasz jakbyś przeszła cztery ciąże

ew. wersja bardziej romantyczna

chulio
    • bonnie79 Re: Podziękowanie Rodzicom - wesele 21.05.11, 10:21
      proszę bramkę nr 3
    • six_a Re: Podziękowanie Rodzicom - wesele 21.05.11, 10:24
      shit, jeszcze dedykacja dla pana od pani

you never make me scream

dobra, a tera prosz znaleźć coś dla teściów;)
    • wartosc.energetyczna Re: Podziękowanie Rodzicom - wesele 21.05.11, 10:29
      zapytaj na forum ślubnym, tu się uważa że tradycyjne wesela śmierdzom
    • tygrysio_misio Re: Podziękowanie Rodzicom - wesele 21.05.11, 11:28
      zastanow sie czy naprawde chcesz isc w ten kicz?
    • wersja_robocza Re: Podziękowanie Rodzicom - wesele 21.05.11, 11:36
      Jedyne co mi przychodzi do głowy to Cudownych rodziców mam Urszuli Sipińskiej.
    • kamila7bdg Re: Podziękowanie Rodzicom - wesele 23.05.11, 12:32
      Zdecydowanie druga, przy pierwszej nie wyobrażam sobie reakcji gości i rodziców.
      • klawiatura_zablokowana Re: Podziękowanie Rodzicom - wesele 23.05.11, 13:03
        A co jest takiego szokującego w tej pierwszej, że nie wyobrażasz sobie reakcji gości i rodziców? wg mnie jest lepsza od ckliwej Sipińskiej.
    • grassant Re: Podziękowanie Rodzicom - wesele 23.05.11, 12:44
      Piosenka? kopertę grubą im wręcz.
    • mrsnice Re: Podziękowanie Rodzicom - wesele 23.05.11, 12:57
      "świetny symboliczny moment, kiedy można podziękować rodzicom za miłość i opiekę przez dotychczasowe lata"

i co koniec? Dalej już mogą nie kochać?
      Chyba tylko na wsi tak kiczowate sceny odchodzą.
      U nikogo, ale to nikogo z moich znajomych nie było takich cyrków (w mieście)
      • klawiatura_zablokowana Re: Podziękowanie Rodzicom - wesele 23.05.11, 13:08
        A kto gdzie napisał, że po takim podziękowaniu rodzice już mają nie kochać? Jak mówisz ukochanemu "dziękuję ci za wszystko, co dla mnie robisz" to znaczy, że się rozstajecie?
        Ot, po prostu - czujesz potrzebę, dziękuj. Skoro twoi znajomi W MIEŚCIE uważają, że absolutnie niczego swoim rodzicom nie zawdzięczają, niech nie dziękują. Ich sprawa.

Bywam wyłącznie na weselach w mieście i prawie na każdym jest takie podziękowanie. Czy kiczowate - można zrobić kiczowato, można niekiczowato. To od ludzi zależy, a nie od miejsca organizacji wesela czy zamieszkania młodych. Jak to mówią - prowincja to sposób myślenia. A wywyższanie się swoją miejskością to właśnie myślenie prowincjonalne.
        • monia515 Re: Podziękowanie Rodzicom - wesele 23.05.11, 13:36
          A nie można podziękować w domu? Trzeba robić taką kiczowatą pokazówę?
        • mrsnice Re: Podziękowanie Rodzicom - wesele 23.05.11, 13:38
          no tak, zapomniałam, że w mieście nas miastowych niestety co raz mniej niż wiochy
          • wartosc.energetyczna Re: Podziękowanie Rodzicom - wesele 23.05.11, 13:42
            mrsnice napisała:

> no tak, zapomniałam, że w mieście nas miastowych niestety co raz mniej niż wioc
            > hy

co potwierdzasz swoim przykładem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka