Dodaj do ulubionych

chcę zemsty!!!!!

23.05.11, 13:11
Odkryłam ostatnio, że mój kochanek (jeszcze żonaty) pół roku temu zaczął się spotykać z następną kobietą.W tym czasie normalnie był też ze mną, nawet ostatnio wyjechaliśmy razem na parę dni.Postanowiłam wreszcie (lepiej późno niż wcale..) zakończyć ten związek,ale nie mogę mu darować tego,że tyle lat mnie mamił słodkimi słówkami.Nie miałabym pretensji,gdyby był to układ typu tylko seks na sportowo, ale to on pierwszy zaczął mówić,że mnie kocha.Mam ochotę poinformować nową panią(znam nazwisko,nr telefonu),jakim sku...synem jest jej nowy facet.Może to pomoże mi się wyzwolić.
Obserwuj wątek
    • oxf Re: chcę zemsty!!!!! 23.05.11, 21:17
      no ale ty sama jestes kochanka to czego ty chcesz? On nie moze zdradzac ciebie. On moze zdradzac zone ale nie ciebie. On nie ma zobowiazan wobec ciebie tylko wobec zony. Takie sa fakty.
      • dziunia35 Re: chcę zemsty!!!!! 24.05.11, 00:46
        kto mieczem wojuje,od miecza zginie-stare,mądre przysłowie
        pomyśl chwilę nad tym...
        • zawsze_femmefatale Re: chcę zemsty!!!!! 26.06.11, 22:09
          czujesz się teraz tak jaj jego żona ,którą zdradzał z tobą upssssssssssss trafiła kosa na kamień
          • proxia Re: chcę zemsty!!!!! 28.06.11, 23:50
            zemsta, to domena ludzi płytkich, zakompleksionych i zawziętych...zachowaj resztki honoru...
            znajdziesz sobie następnego "czyjegoś męża"....bo rozumiem, że swojego nie masz?
            • zawsze_femmefatale Re: chcę zemsty!!!!! 29.06.11, 02:34
              brawo
    • poczesia Re: chcę zemsty!!!!! 04.07.11, 18:21
      Olej drania i tyle,opuść go jak najszybciej,niech nie blokuje ci życia, niech to będzie twoją zemstą, a tamta kobite zostaw w spokoju,nic ci nie da, że będziesz jej mówiła z jakim draniem się wiąże, skoro ty też z nim byłaś.Uszy do góry!
      • Gość: Juzeff Re: chcę zemsty!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 14:32
        Drania? Przecież ona to takie samo ZERO, jak ten facet. Oboje siebie warci. A poza tym, kto przy zdrowych zmysłach ufa facetowi, który zdradza żonę? Przecież wiadomo, że ten facet nie ma żadnej moralności i honoru. Więc tylko skończone idiotki wymagałyby od nich wierności, ale jak widać tych wśród kobiet nie brakuje:)
    • uleczka_k Re: chcę zemsty!!!!! 12.07.11, 17:23
      A żonie już powiedziałaś?
    • agnieszka_monika_bernadetta Re: chcę zemsty!!!!! 21.07.11, 19:11
      Nie powinno Cię to dziwić.
      Jeśli facet zdradza żonę, nie jesteś pierwszą, ani tą ostatnią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka