solaris_1971 21.06.11, 12:06 Bardzo prosze dajcie mi linka do tej diety. W innym watku polecaliscie ja ,a ja wlasnie dramatycznie chce schudnac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
corneliss Re: dieta Montignaca 21.06.11, 13:39 korzystalam kiedys ze wsparcia tu: www.montignac.webd.pl/ powodzenia! ------- Poziomki uzyskujemy poprzez przewracanie pionków. - by marjanna1|KP| Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: dieta Montignaca 21.06.11, 13:45 Jeśli DRAMATYCZNIE chcesz schudnąć, to równie szybko dramatycznie przytyjesz po diecie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia175 Re: dieta Montignaca 10.07.11, 20:04 To nie jest dieta tylko sposób żywienia. I absolutnie nie zgodzę się ze po montignacu jest efekt jo-jo. Mój mąż 2 lata temu schudl 20 kg i trzyma z powodzeniem wagę. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: dieta Montignaca 10.07.11, 20:09 Bo Montigniac to sposob odzywiania, omijanie lukiem cukrow prostych, korzystanie z weglowodanow zlozonych, mnostwo warzyw, swietna zbilansowana dieta, a nie glodzenie sie. Tu sie je i chudnie. Ja polecam dietamm.com/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: dieta Montignaca 10.07.11, 20:12 sylwia175 napisała: > To nie jest dieta tylko sposób żywienia. I absolutnie nie zgodzę się ze po mont > ignacu jest efekt jo-jo. Jeśli to sposób żywienia, to nie powinno być chyba jakiegoś PO montignacu? Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: dieta Montignaca 10.07.11, 20:16 Po I fazie jest II faza i powinno sie raczej na cale zycie ograniczac weglowodany proste, cukier i rozne takie. Albo ktos daje rade i przyzwyczaja sie do tego sposobu odzywiania i laczenia posilkow, albo zaczyna zrec jak kiedys i tyje. Cudow nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: dieta Montignaca 10.07.11, 20:23 Ja dziekuje, ale ja swietnie znam zasady;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: dieta Montignaca 10.07.11, 21:32 moonogamistka napisała: > Ja dziekuje, ale ja swietnie znam zasady;-)))) To było do autorki wątku, a nie do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: dieta Montignaca 10.07.11, 21:20 Przede wszystkim rusz szanowną pupę sprzed kompa. :) Odpowiedz Link Zgłoś