soulshunter2 Re: czy można podać brata o alimenty ??? 30.06.11, 18:02 Mnie tez podaj o alimenty! Tez dobrze zarabiam choc wcale nie musze, z kasa nie wiem co mam robic i mam trzy rowery!!! A ostatnio kupilem sobie 2 pary butow za 800 zl i lampe z ikeji za 130! Odpowiedz Link Zgłoś
karmmi Re: czy można podać brata o alimenty ??? 30.06.11, 18:09 Te prowokacje coraz słabsze. Krzty finezji...eh. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zlosliwiec Re: czy można podać brata o alimenty ??? 30.06.11, 18:22 Ale mnie wszyscy wkurzyliscie ! Nie dowiem się teraz, jak się skończy ta historyjka. Teraz będę latać po wszystkich forach i tracić czas na oryginalne źródło. Sumienia nie macie ! Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: czy można podać brata o alimenty ??? 30.06.11, 19:20 zaczelas dobrze, potem cie trolowska fantazja poniosla. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_zlosliwiec Re: czy można podać brata o alimenty ??? 30.06.11, 19:30 A jeśli to prawdziwa historia ? To co ? Jest masa ludzi, która właśnie tak myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: czy można podać brata o alimenty ??? 30.06.11, 19:43 No to uzyskała odpowiedź, że od brata alimentów nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: czy można podać brata o alimenty ??? 30.06.11, 20:22 hahahahahhaa to zapier&dalaj do pracy a nie podczytujesz forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kokoryczko Re: czy można podać brata o alimenty ??? 30.06.11, 20:58 Było brać ślub, rodzić dziecko? Nie wstyd Ci w tym wieku bawić się w dorosłą bez żadnych podstaw? Kredyt na auto i chrzest, ty idiotko. Brat nie ma obowiązku ciebie utrzymywać, nie twoj gowniany interes na co on z żoną wydaje pieniądze. Chamstwo bije z twojej wypowiedzi? Masz jeszcze czelność opluwać podarki dla twojego syna( które to sprzedałaś/użyłaś) , nie dla ciebie i meza, sprzedalas w dodatku jego pamiatke ze chrztu. Brzydzę się takimi pasożytami jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
coralina1982 Re: czy można podać brata o alimenty ??? 30.06.11, 22:38 <<<Od dawna jestem na forum i was podczytuję, postanowiłam i ja się zapytać….może coś poradzicie Mam 19 lat, kochanego męża i synka.<<< Dalej nie czytałam, a ja mam trochę więcej lat i nie mam męża i synka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
li_lah kure.stwo 01.07.11, 01:52 mały kur.wiszonie wypie... do roboty, nie myśl, że ci sie uda kogoś oskubać. złodziejka która na dodatek ukradła kosmetyki--pisze, że ktos bratowej ukradł a ta się nie zorientowała, to skąd o tym wiesz łajzo? "pitów szukałam" to mnie nauczy, żeby obcych do domu nie wpuszczać. mama z babcią miały rację :D Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie a za internet kto placi? 01.07.11, 10:09 czy korzystasz z hot spotu na rynku w miasteczku? Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie aaaa kolezanka 01.07.11, 10:12 bo nie doczytalem. skonczylem na 2000 tysiacach Odpowiedz Link Zgłoś
justynabal Re: czy można podać brata o alimenty ??? 01.07.11, 12:42 Tragedia!!!! Biorąc Twój post zupełnie na serio- na usta ciśnie się jedno- jesteś je....ta. 19 lat, mąż, dziecko, mieszkanie u rodziców( 8 osób/trzy pokoje), ostatnie pieniędze na papierosy i piwo, żale do brata męża. Napiszę jeszcze raz- TRAGEDIA!!!! Nie zakłada się rodziny( przynajmniej nie w tak młodym wieku), jeśli nie ma się minimalnych warunków ku temu. Szwagier widać bardziej zaradny. Sprzedaliście łańcuszek, który podarowali małemu na chrzciny? Wypiliście wino dla niego? Obrzydliwe!!!!! Szperasz w ich rzeczach? Równie obrzydliwe!!!!! Tak to jest jak dzieci bawią się w dom! Odpowiedz Link Zgłoś
tiuia Re: czy można podać brata o alimenty ??? 01.07.11, 15:29 Troll! Ale jaki fajny;) I składnie pisze, i inwencję twórczą ma...;P Odpowiedz Link Zgłoś
mrsnice Re: czy można podać brata o alimenty ??? 01.07.11, 16:50 pomuszcie! Mam bogatego sonsiada...... Odpowiedz Link Zgłoś
donnaanna Re: czy można podać brata o alimenty ??? 01.07.11, 17:31 ????? trol czy idiotka? autorke postu zupelnie powalilo. niby dlaczego brat meza ma ja utrzymywac? Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: czy można podać brata o alimenty ??? 01.07.11, 18:12 Na drugi raz przemyć nożyczki i potnij jej te markowe rzeczy. A co :P Odpowiedz Link Zgłoś