zamysleniee 16.07.11, 19:41 Dzisiaj na światłach stanął obok mnie facet na motorze. Niby kask, nic nie widać co kryje się pod nim, a jednak zrobił wrażenie. Oj motocykliści mają coś w sobie, czyż nie? ;) ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumire Re: Motocykliści 16.07.11, 19:44 z mężczyzn w kaskach wolę narciarzy jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Motocykliści 16.07.11, 19:46 narciarze też fajni. Tylko nie skoczkowie :D Odpowiedz Link Zgłoś
anais_pl Re: Motocykliści 16.07.11, 20:02 Nie uogólniaj. Janne Ahonen był boski :) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Motocykliści 16.07.11, 20:11 nie robią na mnie żadnego wrażenia, poza pogardliwym potrząśnięciem głowy w odpowiedzi na ryk silnika motocyklowego.... motocykliści to idioci. w 90% Odpowiedz Link Zgłoś
kolor_purpury Re: Motocykliści 16.07.11, 20:45 tylko narciarza trudniej spotkać na światłach Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Motocykliści 16.07.11, 20:01 Nie lubię :/. Jako 8letnie dziecko miałam z rodzicami wypadek samochodowy. Facet na motorze ściął zakręt, zaczepił o nasz samochód, część motocyklisty wpadła do środka... Jak wysiadałam z auta widziałam gościa leżacego na drodze. Nie wyglądał dobrze. Motocyklista to dla mnie bardzo złe wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Motocykliści 16.07.11, 20:14 zamysleniee napisała: > Oj motocykliści mają coś w so > bie, czyż nie? ;) dużo organów do oddania :D Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Motocykliści 16.07.11, 20:25 Jak jezdzilam stopem to zawsze nam machali (ci spedzajacy urlop na motorach). Bardzo mily gest. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Motocykliści 16.07.11, 20:51 Nie... zawsze mysle o nich jak o dawcach organow:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Motocykliści 16.07.11, 22:38 gdybym przeczytała odpowiedzi, to bym się ze swoją nie pchała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Motocykliści 16.07.11, 22:42 oj mają jak zrobią brum brum to mi wszystkie bebechy dygoczą nie z namiętności, ale dlatego, że te chamy specjalnie ryczą silnikami jak najgłośniej, to jakiś lans? Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Motocykliści 16.07.11, 22:45 tak jak nie lubię aut sportowych, to motory jak najbardziej. Ścigacze fajniejsze od tych mocno brum brum Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: blachara! 16.07.11, 23:03 no i nastąpiło zdemaskowanie, nosz cholera Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Motocykliści 16.07.11, 23:37 zamysleniee napisała: > tak jak nie lubię aut sportowych, to motory jak najbardziej. Ścigacze fajniejsz > e od tych mocno brum brum możliwe, ale mnie ćwoki brum brumające doprowadzają do białej gorączki bo caaaaaaała ulica, co tam, cała dzielnica MUSI słyszeć, że on ma motorek! Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Motocykliści 17.07.11, 00:24 ja często słyszę pana na komarku co rozwozi pizze, a jego pierdziotko brum brum słychać chyba w Honolulu. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Motocykliści 17.07.11, 00:30 zamysleniee napisała: > ja często słyszę pana na komarku co rozwozi pizze, a jego pierdziotko brum brum > słychać chyba w Honolulu. pan pizzowy? nie żartuj! Odpowiedz Link Zgłoś
dopracowanywkazdymcalu Re: Motocykliści 16.07.11, 23:11 Jak bedziesz mila to cie przewioze. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Motocykliści 16.07.11, 23:15 a jak nie? Zaznaczam, mam zgrany tyłek :D Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Motocykliści 16.07.11, 23:38 zamysleniee napisała: > a jak nie? Zaznaczam, mam zgrany tyłek :D Nie ma mowy, musisz wypełniać wszystkie punkty stereotypu. Czy "bycie miłą" jest tu szyfrem oznaczającym pójście do łóżka? ps. lubię fajne literówki - zgrany tyłek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dopracowanywkazdymcalu Re: Motocykliści 17.07.11, 00:04 > Nie ma mowy, musisz wypełniać wszystkie punkty stereotypu. Czy "bycie miłą" jes > t tu szyfrem oznaczającym pójście do łóżka? A co w tym zlego? Kobietom sie nie nalezy? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Motocykliści 17.07.11, 00:17 > > A co w tym zlego? Kobietom sie nie nalezy? > Misiu, doprawdy, nie znasz mnie, skoro próbujesz mnie załatwić tak prymitywnymi metodami. Nie idzie o samo pójście do łóżka, ale o szantaż JEŻELI będziesz miła (=pójdziesz ze mną do łóżka) TO cię przewiozę. Chyba że cierpisz na amnezję i nie pamiętasz, co napisałeś post wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
dopracowanywkazdymcalu Re: Motocykliści 17.07.11, 00:22 > Nie idzie o samo pójście do łóżka, ale o szantaż JEŻELI będziesz miła (=pójdzie > sz ze mną do łóżka) TO cię przewiozę. a np po co faceci siedza z kobitami w knajpach gadajac o bzdurach skoro mogli by w tym czasie z kumplami przy piwku film poogladac, albo na konsoli pograc. A Ty robisz wielkie micyje z zwyklej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
dopracowanywkazdymcalu Re: Motocykliści 17.07.11, 00:25 > Nie idzie o samo pójście do łóżka, ale o szantaż JEŻELI będziesz miła (=pójdzie > sz ze mną do łóżka) TO cię przewiozę. a pozatym dla mnie mila to nie chodzi o sam fakt pojscia do lozka tylko ze nie bedzie za dlugo gadala ze ona taka nie jest - przed tym pojsciem. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Motocykliści 17.07.11, 00:30 > a pozatym dla mnie mila to nie chodzi o sam fakt pojscia do lozka tylko ze nie > bedzie za dlugo gadala ze ona taka nie jest - przed tym pojsciem. Aha, czyli wyskoczy z majtek na twój pierwszy sygnał. Skoro nie widzisz różnicy między uwodzeniem a szantażem, to ja nie widzę sensu dyskusji z tobą. > Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Motocykliści 17.07.11, 00:30 ja się określiłam, miła nie jestem, zgrabny tyłek mam :D Dobranoc forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dopracowanywkazdymcalu Re: Motocykliści 17.07.11, 18:58 > ja się określiłam, miła nie jestem, zgrabny tyłek mam :D Pokaz. A ja Ci pokaze mojego scigacza u meska klate:) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Motocykliści 17.07.11, 19:33 Ty pokaż ścigacza, a ja - nie pokaże tyłka. Ok? ok! Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Motocykliści 17.07.11, 00:21 O matko, "b" połknęłam :D to znak - czas iść spać. Odpowiedz Link Zgłoś
dopracowanywkazdymcalu Re: Motocykliści 17.07.11, 00:23 > O matko, "b" połknęłam :D to znak - czas iść spać. jakie spac?!!! mialas byc mila najpierw Odpowiedz Link Zgłoś
dopracowanywkazdymcalu Re: Motocykliści 17.07.11, 00:03 > a jak nie? Zaznaczam, mam zgrany tyłek :D jak masz fajny tylek to masz u mnie szanse. Mam do tego slabosc Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Motocykliści 16.07.11, 23:45 ostatnio widziałam taką parkę, facet na jednym objuczony na maksa, kobitka na drugim i jechali przepisowo :) fajnie wyglądali :) Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: Motocykliści 17.07.11, 00:59 Tak - mają dorodne i świeże organy :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
lizzy1 Re: Motocykliści 17.07.11, 15:23 uleczka_k napisała: > Tak - mają dorodne i świeże organy :-/ Przed wypadkiem owszem, potem zmieniają się w krwawą miazgę nieprzydatną do transplantacji. Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: Motocykliści 17.07.11, 15:33 Racja, ale mowa była o motocyklistach w jednym kawałku, a nie mielonych. Odpowiedz Link Zgłoś
lizzy1 Re: Motocykliści 17.07.11, 16:00 uleczka_k napisała: > Racja, ale mowa była o motocyklistach w jednym kawałku, a nie mielonych. Akurat motocyklista stoi na szarym końcu kolejki jeśli chodzi o potencjalnych dawców narządów. Bo nawet jeśli mimo wszystko pozostał w jednym kawałku, to jego organy wewnętrzne niekoniecznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: Motocykliści 17.07.11, 23:56 Czyli nawet tego nie ma? Mit o motocykliście, jak błędnym rycerzu wspomożycielu transplantologii upadł z hukiem. Czyli jedyne co ma to marmolada i mielone w środku? Kiepsko Odpowiedz Link Zgłoś
lizzy1 Re: Motocykliści 18.07.11, 08:08 Z hukiem to strzelają podroby w takim motórzyście jeśli walnie w drzewo czy betonowy płot (czy jakikolwiek przedmiot, zwłaszcza stojący) jadąc z prędkością powyżej 150 km/h. Prawa fizyki są nieubłagane. Mit o motocyklistach- dawcach organów obalili sami lekarze odkąd na drogach pojawiły się maszyny, które w 3-4 sek. rozwijają prędkość do setki. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Motocykliści 17.07.11, 08:46 > Oj motocykliści mają coś w sobie, czyż nie? ;) Nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio jasne, te zelazne rumaki :) 17.07.11, 15:30 jak wsiadlem (takim pozyczonym rumakiem), to ruszylem. ale jak stanalem na swiatlach i wiatr z boku mnie przewrocil, to ledwie moglem to wazace 200 kg govno podniesc. ((cale szczescie nogi i glowa (bo kask) nie ucierpialy) to zabawa dla samobojcow. dziekuje nie mam takich sklonnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: Motocykliści 17.07.11, 15:36 Motocyklistki też :) Moja skóra i różowy kask Marushina zawsze robią swoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio dla milosniczki motocyclistow :) 17.07.11, 15:37 tez lubie jazde na swiezym powietrzu - ale bezpieczna :) takim sie z pewnoscia kiedys przejade, a nawet moge Cie wsiadzic na bagaznik :))) katalog-motocykli.pl/img/dinli-dmx-450-1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: dla milosniczki motocyclistow :) 17.07.11, 16:11 kłady, za bezpieczne, gdzie dreszczyk emocji? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: dla milosniczki motocyclistow :) 17.07.11, 16:35 zamysleniee napisała: > kłady, za bezpieczne, gdzie dreszczyk emocji? emocje beda potem :) mam nadzieje, ze w nagrode za moje prawa autorskie (do tego samodzielnego analu wraz z masturbacja) dasz sie przewiezc ? :) PS. jestem bezpiecznym "tradycjonalista" :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: dla milosniczki motocyclistow :) 17.07.11, 16:43 mam za bardzo niebezpieczną naturę dla tradycjonalistów, stąd kłady odpadają, a ścigacze ujmują ;) Co do praw autorskich, mogę zostać Twoją adwokat, wszak pierwsza na to wpadłam! Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Mają w sobie organy do przeszczepu, których... 17.07.11, 16:08 mogą łatwo zostać dawcami? Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Motocykliści 17.07.11, 16:10 nie wnikam jak jeździ dany osobnik, czy łamie przepisy, czy będzie dawcą itd. tylko po prostu oceniam to co oczy widzą - fajny widok :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Motocykliści 17.07.11, 21:36 nie, niestety statystyki sprawiają, że na każdego motocyklistę patrzę jak na potencjalnego trupa, a nie obiekt seksualny Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna_elfka Re: Motocykliści 17.07.11, 22:03 Wizualnie to oczywiście kwestia gustu (ja osobiście jestem 100% ZA :D), jednak w większości są to ludzie wyluzowani, o dość specyficznym poczuciu humoru. Wiadomo, że w tej jak i w każdej grupie znajdą się pomyleńcy, samobójcy i idioci, ale na ogół motocykliści to ludzie specyficzni :)) Oczywiście w pozytywnym sensie tego słowa :)) Poza tym z motorami jak z kotami, dopóki nie ma się swojego człowiek nie jest w 100% pewnym czy to to lubi czy nie ;D Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lena575 Re: Motocykliści 17.07.11, 23:22 Jeżdżę i na motorze i na nartach :) Motory są the best :) Narty też :) Odpowiedz Link Zgłoś