kiira_korpi 21.07.11, 21:45 Przeczytajcie ten wątek forum.gazeta.pl/forum/w,567,127220505,127220505,czy_to_juz_prostytucja_P.html Zabawne czy szczyt obciachu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiira_korpi Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 21:49 No nie mów. Ja nigdy tak tyłkiem nie kupczyłam. I to jeszcze za sukienkę?! Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 22:08 myślę kiira, że zalinkowany tekst, to raczej żart małżeński niż prostytucja :) przynajmniej u mnie podobne teksty funkcjonują jako żart Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 22:11 Chciałabym w to wierzyć, ale ona sama pisała, że nie ma przyjemności w tego typu seksie i że musi się znieczulać. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 23:54 aż przeczytałam cały wątek :) hm nadal myślę, że to żart, chociaż nie znam autorki ani wypowiadających się kojarzę, że jedna z aktywnych w tym wątku jest momentami ostro narwana i tyle :) prostytucja w tym przypadku to moim zdaniem delikatnie mówiąc nadużycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 12:47 Pisze tez, ze nie ma nieprzyjemnosci. Wyobraz sobie ze np ciebie niesamowicie kreciloby to, ze maz rabie drzewo. Jego to ani ziemi ani grzeje, ale jak mu to oslodzisz np dobrym obiadem, to moze dla twojej przyjemnosci porabac wszystkie meble. Prostytucja? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 21:47 od seksu analnego nie ląduje się na emamie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 21:50 Moim zdaniem żenada i szczyt obciachu. Żeby jeszcze za jakieś auto dawać d..., ale za kieckę z Zary...Upadek:P Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 21:52 No nie? Ta Zara mnie dobiła, bo ile taka szmatka może kosztować? Odpowiedz Link Zgłoś
female.pl Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 10:58 Uwazasz, ze za auto lub czolg warto dac d... i to nie bedzie prostytucja?? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 12:48 to bedzie prostytucja luksusowa:P Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Małżeńska prostytucja 25.07.11, 14:18 - Pójdzie pani ze mną do łóżka za milion dolarów? - No wie pan... dobrze, pójdę. - A za sto złotych? - Alez za kogo pan mnie ma?!??! - To już ustaliliśmy, teraz negocjujemy cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 21:52 szczyt obciachu. albo głupoty. w sumie na jedno wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 21:57 lato analem stoi;) poza tym jakiś obciach, żeby o kasę na takie bzdury prosić. Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 22:02 No więc właśnie, chciałam powiedzieć, że dość mam tego anala i że wypierd.alać z tym tematem, po czym sobie uprzytomniłam, że sama dołożyłam tym wątkiem do pieca;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 22:07 wątek się wyniósł na foro romantica po drastycznych cięciach;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 22:00 cale szczescie ze do meza pisala, bo bysmy znowu kwiatek na furum mieli Odpowiedz Link Zgłoś
thisisspartaaa Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 22:02 lol a ja się już tyle czasu męczę pracując 40godzin w tygodniu i nie pomyślałam żeby zwyczajnie wykorzystać moc mojego odbytu! tli się we mnie iskierka nadziei, że ten wątek to żart. Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 22:07 > lol a ja się już tyle czasu męczę pracując 40godzin w tygodniu i nie pomyślałam > żeby zwyczajnie wykorzystać moc mojego odbytu! LOL, ja to w ogóle powątpiewam, aby mój odbyt miał jakąś moc do wykorzystania:D A pracuję znacznie więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 22:10 chcecie powiedziec, ze tyle dobra sie marnuje? Odpowiedz Link Zgłoś
thisisspartaaa Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 23:59 dokładnie! od wieli lat mój tyłek zarabiał na ubrania siedząc za biurkiem, a teraz dzięki temu wątkowi otworzyłam oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 22:06 Myślę, że shellerka zastępuje gazetę, który jest na urlopie, bo już drugi raz jej wątek ma szanse być na głównej i natrzaskać pińcet postów. Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 22:10 A ja myślę, że Shellerka za wszelką cenę stara się być fajna i zatarła się już jej granica, między tym co można powiedzieć na publicznym forum a co nie. Może to jej da trochę do myślenia, choć wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
tezee [...] 21.07.11, 22:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 18:08 Sixa, teraz z drzewka mi wyszło, że to mnie wyganiasz. Ja co najwyżej reaguję na cipcip;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 22:02 to się nazywa fantazyjne strzyżenie wątku;) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 22:25 Wszystkiego nie czytałam bo za długi więc nie wiem czy tam jakieś wyjaśnienia były, ale ja bym to raczej jako żart odebrała :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Małżeńska prostytucja 21.07.11, 22:27 co Ty tam wiesz o kompromisie :D Odpowiedz Link Zgłoś
baba_nie_jaga Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 00:20 Ja to odbieram jako żart. Nie wiem, czym tu się bulwersować. Z małżem tez często prowadzimy głupie gadki typu" będzie obiad?" "A mineta będzie?" no i co? No i nic. Żart i tyle. A propos analnych tematów, to niektórzy tu mają straszny dupościsk. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 07:34 A propos analnych tematów, to niektórzy tu > mają straszny dupościsk. lepiej być przezornym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 08:20 kiira_korpi napisała: > Zabawne czy szczyt obciachu? Ani jedno, ani drugie. Jedna z form normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 08:56 wczoraj z FK zniknol duzy watek o analu dzis kolejny w tym obszarze czy admin nie widzi jakich temetow rzadny jest lud ;) stop analnej cenzurze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus pseudozabawne z zezem - 22.07.11, 13:10 czy wyladuje na glownej stronie? no i zeby o mnie troche gadali i pisali. w pracy tez mialam kolezanke, ktora opowiadala o sobie niestworzone rzeczy, zeby o niej mowiono. niektorzy ludzie tak maja. Odpowiedz Link Zgłoś
black.molly Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 14:17 Ojej, cóż za święte oburzenie. Kasa za seks, koniec świata... To jak traktować wszystkie kobiety, które nie pracują, nie mają własnych dochodów i kasę otrzymują wyłącznie od mężów? Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowetulipany Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 16:40 Bardzo mnie rozbawił ten wątek, a najbardziej reakcje tych świętojebliwych mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 17:30 A dlaczego w ogole kobiety uprawiaja seks (nie tylko analny)? "Jak się okazuje, kobiety oddają się cielesnym przyjemnościom z bardzo praktycznych powodów. Chociażby dlatego, aby zabić nudę, utrzymać zgodę w związku, zmniejszyć ból głowy czy zmusić męża do wynoszenia śmieci. Romantyzm i namiętność znalazły się na końcu listy. [...] Naukowcy przepytali 1000 kobiet. Jedna stwierdziła, że kocha się ze swoim partnerem, gdyż jest to dla niej przeżycie duchowe. Większość jednak podała bardziej przyziemne powody. 84% przyznało, że seks zapewnia im spokojne życie lub pomoc w wypełnianiu obowiązków domowych. W badaniu okazało się, że wiele kobiet współżyje z powodów czysto egoistycznych – by otrzymać materialne lub finansowe wsparcie, np. partner zafundował im wystawny obiad, wydał na nie sporo pieniędzy wcześniej. " Ze strony: medycyna24.pl/dlaczego-kobiety-uprawiaja-seks Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 18:07 No nie odbieraj mi wiary w kobiety. A gdzie odpowiedzi - bardzo lubię seks, pragnę i pożądam swojego partnera/męża/tż-a/MMŻeta/whatever, seks jest więziotwórczy, dobrze robi naszemu związkowi etc.? No i to uprawianie seksu jako zabicie nudy chyba najbardziej mnie zastrzeliło. A nie, coś jeszcze było o wynoszeniu śmieci;). Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 18:26 Mnie tez wynoszenie smieci sie szczegolnie podobalo. Moze dla przyjemnosci i in. takich robia przed slubem, a potem to jest "pora godowa skonczona, teraz tylko boli glowa". www.youtube.com/watch?v=3rX_S9eoV7I Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Małżeńska prostytucja 23.07.11, 12:10 > No i to uprawianie seksu jako zabicie nudy chyba najbardziej mnie zastrzeliło. Sama pomysl: leza tak kolo siebie w lozku bez sensu, bo spac sie jeszcze nie chce, rozmawiac nie ma juz o czym, gilow w nosie nie ma to co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
baba_nie_jaga Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 22:25 <84% przyznało, że seks zapewnia im spokojne życie lub pomoc w wypełnianiu obowiązków domowych.> O kurde, nie wierzę! Gdyby seks zapewniał pomoc w wypełnianiu obowiązków domowych, to pewnie bym nic nie robiła, tylko leżała i pachniała, a mąż by prał, gotował, sprzątał, mył okna...Hehe, a potem uprawiałby ze mną seks, żebym pomogła mu w wypełnianiu domowych obowiązków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e-no-kolego Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 23:25 czy ktoś potrzebuje pomocy w tych "śmieciach", bo akurat mam wolne ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Małżeńska prostytucja 23.07.11, 12:04 Seks zapewnia im pomoc w wypełnianiu obowiązków domowych. Przy czym zakres tej pomocy moze byc rozny. Trzeba zrobic kalkulacje czy sie oplaca. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 18:13 zabawne , ze pisze na forum, zabawne, ze maz ma srodki... i tyle? Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 19:21 Ja to odebrałam raczej jako żart, a nie poważną transakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 19:54 shellerka jest znanym od dawna na forum pustakiem, której jedynie szmaty w głowie i dla tych szmat jest w stanie każdą głupotę powiedzieć, napisać i zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: Małżeńska prostytucja 22.07.11, 21:43 Ja uważam, że zabawne, taka zabawa małżeńska. Zresztą wszystko zależy od kontekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
anais_66 Re: Małżeńska prostytucja 23.07.11, 01:58 zawsze-soffie napisała: > Ja uważam, że zabawne, taka zabawa małżeńska. Zresztą wszystko zależy od kontekstu. Ja podobnie i nie widzę powodu, żeby robić sceny. Mogłabym podać podobny przykład, ale mnie zjedzą zaraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
anais_66 Re: Małżeńska prostytucja 26.07.11, 04:24 ursyda napisała: > Ja to już bałam się odzywać:) "Czego się boisz głupia?" :) Odpowiedz Link Zgłoś