manra 19.05.04, 10:05 Kobiety kochane! mam prośbę wielką - dajcie mi motywacje do nauki i wygońcie z forum, bo sesja mi się zbliza i CO JA ROBIĘ W SIECI? pozdrawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilk11 Re: sesja - ratunku:) 19.05.04, 10:10 No właśnie - sesja... A ja się opiekuję moją Ukochaną Studentką, herbatka, jedzonko, kapiel, masaż... Ona się stresuje, na wydziale bałagan, ja robię doktorat z wyrozumiałości i cierpliwości. Manra - gdyby ktoś się Tobą opiekował w tym czasie, to byłoby Ci łatwiej czy irytowałoby Cię to? Odpowiedz Link Zgłoś
manra Re: sesja - ratunku:) 20.05.04, 10:58 Pytanie jest chyba retoryczne... niestety nie mam takiego szczęścia :( niemniej wydaje mi się, że poruszyłes głębszy temat - czy opieka moze byc irytująca. otóż może - każda przesada jest zła, z tym, że wszystko zależy od charakteru człowieka. nie wiem, czy Twoja Ukochana Studentka jest Niezalezna Kobietą Sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
manra Re: sesja - ratunku:) 20.05.04, 11:01 .... czy Małą Dziewczynką w Wielkim Świecie, bo to istotnie wpływa na odbieranie troski. Każdy potrzebuje czegoś innego - ja to na przykład teraz chcialabym obejrzeć "Czekoladę" a zaraz potem "Johnnego Bravo". ale nie mam kablówki - Boże, widzisz i nie grzmisz!!! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet idź się uczyć do ryjca jeśli mieszkasz w ds a jeśl 20.05.04, 11:02 jeśli nie to pewnie masz kolege z ds-u który ma ryjca Odpowiedz Link Zgłoś
manra Re: idź się uczyć do ryjca jeśli mieszkasz w ds a 20.05.04, 12:05 że co przepraszam? Odpowiedz Link Zgłoś