Gość: amorek IP: *.146.148.248.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.02.13, 10:54 Witam serdecznie. Macie moze pomysl na fajny prezent walentynkowy? Jesli tak to piszcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roman Re: walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.13, 12:03 wspólna sesja zdjęciowa u dobrego fotografa. Mojej pani bardzo się podobał taki prezent :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 18:50 super podpowiedź. dzięki roman! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: walentynki IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.13, 21:20 miło widzieć, że są jeszcze mężczyźni, którzy chcą zrobić przyjemność swojej kobiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczerman Re: walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 21:25 Gardzę wszystkimi tymi którzy obchodzą to amerykańskiego święta stworzonego tylko po to żeby wyciągnąć pieniądze od naiwnych debili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: walentynki IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.13, 21:37 Ja mogę zrobić walentynkową sesję zdjęciową:-)W cenie 150 zł(10 ujęć) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kaczerman Re: walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 21:50 jesteś zgorzkniałym typem , na którego żadna dziewczyna pewnie nawet nie spojrzy. zazdrościsz zakochanym bo pewnie sam nie masz z kim świętować, albo jesteś takim żydem, któremu szkoda chociażby 5 zł żeby kupić swojej połówce kwiatka, woli sobie strzelić browara a wszystkich którzy chcą sprawić przyjemność swoim ukochanym wyzywa od komercyjnych ludzi ! to prawda że szanować i kochać się wzajemnie trzeba każdego dnia, ale nie mam nic do tego żeby obchodzić dzień zakochanych. Tak samo jak obchodzi się urodziny, rocznice.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczerman Re: walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 22:05 Spojrzy, spojrzy. Płace i wymagam i śmieje się z debili którzy obchodzą to "święto" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: walentynki IP: *.180.27.7.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.02.13, 22:37 Za milosc sie nie placi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczerman Re: walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 15:15 Nie istnieje coś takiego jak miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: walentynki IP: *.30.218.105.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.02.13, 15:25 A co to jest jak dwoje ludzi sie kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kaczerman Re: walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 20:19 "nie istnieje coś takiego jak miłośc" - no mówiłem że kaczerman to zgorzkniały żyd. Żeby jakakolwiek go dotknęła musi zapłacić bo za darmo, żadna nawet nie spojrzy :) żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczerman Re: walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 13:29 Ty też musisz płacić kretynie i to dużo więcej niż ja za dziwki. Kobieta to bardzo chciwe stworzenie i drogie w utrzymaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: walentynki IP: *.ip.netia.com.pl 06.02.13, 14:29 Chyba zostałeś bardzo zraniony, skoro tak wszystkie do jednego wora wrzucasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stydent Re: walentynki IP: *.tktelekom.pl 06.02.13, 15:45 wydaje mi sie ze syfa jakiegoś złapałeś od dziewczyny albo co najlepszego miałeś dziewczynę przelecieć a tam jaja się pokazały:))))) ubaw po pachy i masz traumę psycholog nie pomoże najlepiej znajdz se chłopaka i w dupala hahah tylko nie zapomnij o wazelinie i bedziesz juz miałswojego chłopaka kolacje mu zrób haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walentyyy Re: walentynki IP: *.cdma.centertel.pl 06.02.13, 07:57 jak dla mnie najlepszym prezentem będzie spędzenie wspólnego wieczoru. tak poprostu oderwanie się od codzienności, od zmartwień, miła kolacja, wino... Okazanie większej czułości niż zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
peceta Re: walentynki 06.02.13, 09:12 Miło spędzony czas, to podstawa, czasem nic więcej nie trzeba. Chociaż zawsze można dodać temu wieczorowi trochę pikanterii, ja np. kupiłam taki album 101 pozycji seksualnych.... Odpowiedz Link Zgłoś