Dodaj do ulubionych

walentynki

IP: *.146.148.248.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.02.13, 10:54
Witam serdecznie.
Macie moze pomysl na fajny prezent walentynkowy?
Jesli tak to piszcie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: roman Re: walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.13, 12:03
      wspólna sesja zdjęciowa u dobrego fotografa. Mojej pani bardzo się podobał taki prezent :)
      • Gość: zibi Re: walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 18:50
        super podpowiedź. dzięki roman!
        • Gość: kobieta Re: walentynki IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.13, 21:20
          miło widzieć, że są jeszcze mężczyźni, którzy chcą zrobić przyjemność swojej kobiecie :)
          • Gość: kaczerman Re: walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 21:25
            Gardzę wszystkimi tymi którzy obchodzą to amerykańskiego święta stworzonego tylko po to żeby wyciągnąć pieniądze od naiwnych debili
            • Gość: ... Re: walentynki IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.13, 21:37
              Ja mogę zrobić walentynkową sesję zdjęciową:-)W cenie 150 zł(10 ujęć)
            • Gość: do kaczerman Re: walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 21:50
              jesteś zgorzkniałym typem , na którego żadna dziewczyna pewnie nawet nie spojrzy. zazdrościsz zakochanym bo pewnie sam nie masz z kim świętować, albo jesteś takim żydem, któremu szkoda chociażby 5 zł żeby kupić swojej połówce kwiatka, woli sobie strzelić browara a wszystkich którzy chcą sprawić przyjemność swoim ukochanym wyzywa od komercyjnych ludzi ! to prawda że szanować i kochać się wzajemnie trzeba każdego dnia, ale nie mam nic do tego żeby obchodzić dzień zakochanych. Tak samo jak obchodzi się urodziny, rocznice....
              • Gość: kaczerman Re: walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 22:05
                Spojrzy, spojrzy. Płace i wymagam i śmieje się z debili którzy obchodzą to "święto"
                • Gość: sylwia Re: walentynki IP: *.180.27.7.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.02.13, 22:37
                  Za milosc sie nie placi...
                  • Gość: kaczerman Re: walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 15:15
                    Nie istnieje coś takiego jak miłość.
                    • Gość: sylwia Re: walentynki IP: *.30.218.105.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.02.13, 15:25
                      A co to jest jak dwoje ludzi sie kocha?
                      • Gość: do kaczerman Re: walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 20:19
                        "nie istnieje coś takiego jak miłośc" - no mówiłem że kaczerman to zgorzkniały żyd. Żeby jakakolwiek go dotknęła musi zapłacić bo za darmo, żadna nawet nie spojrzy :) żal
                        • Gość: kaczerman Re: walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 13:29
                          Ty też musisz płacić kretynie i to dużo więcej niż ja za dziwki. Kobieta to bardzo chciwe stworzenie i drogie w utrzymaniu.
                          • Gość: x Re: walentynki IP: *.ip.netia.com.pl 06.02.13, 14:29
                            Chyba zostałeś bardzo zraniony, skoro tak wszystkie do jednego wora wrzucasz.
                          • Gość: stydent Re: walentynki IP: *.tktelekom.pl 06.02.13, 15:45
                            wydaje mi sie ze syfa jakiegoś złapałeś od dziewczyny albo co najlepszego miałeś dziewczynę przelecieć a tam jaja się pokazały:))))) ubaw po pachy i masz traumę psycholog nie pomoże najlepiej znajdz se chłopaka i w dupala hahah
                            tylko nie zapomnij o wazelinie i bedziesz juz miałswojego chłopaka kolacje mu zrób haha
    • Gość: walentyyy Re: walentynki IP: *.cdma.centertel.pl 06.02.13, 07:57
      jak dla mnie najlepszym prezentem będzie spędzenie wspólnego wieczoru. tak poprostu oderwanie się od codzienności, od zmartwień, miła kolacja, wino... Okazanie większej czułości niż zawsze.
      • peceta Re: walentynki 06.02.13, 09:12
        Miło spędzony czas, to podstawa, czasem nic więcej nie trzeba. Chociaż zawsze można dodać temu wieczorowi trochę pikanterii, ja np. kupiłam taki album 101 pozycji seksualnych....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka