six_a 08.08.11, 23:02 wiecie, że jesteśmy przedmiotem badań nad homo hetero? znaczy niektórzy z nas;) heteroseksualisci.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html?7,2011 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Re: z życia nas 08.08.11, 23:16 "Dziwne obyczaje większości"? Bo jak by nie patrzeć, heteroseksualiści są w większości. No i to oni powołali do życia autora bloga. Podobają mi się równania matematyczne. Zwłaszcza: seks - miłość = bania Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: z życia nas 08.08.11, 23:53 ja, jako kobieta dosc wyzwolona momentami w swym zyciu, protestuje przeciwko traktowaniu ciala kobiety jako jakies karty przetargowej do uzyskania czegos tam bo jak dajesz dla samej przyjemnosci tos frajerka, bo dajesz za darmo jak ide z facetem do lozka to tez dla przyjemnosci- fakt loteria- moze byc srednio mimo chemii, ale jemu tez moze byc srednio- ale moze tez byc bardzo fajnie bez drugiego dna dla mnie to jest straszne, ze kobiety same sobie kajdan zakladają jak ide z facetem do lozka- bo mam ochote- to nie dlatego ze jestem frajerka co daje za darmo, ja mu cos daje, a on cos daje mi -*- Korek www.youtube.com/watch?v=P6JJUwUEc20&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: z życia nas 09.08.11, 00:38 :) może to jest taka większość jak u katolików - deklarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: z życia nas 09.08.11, 17:20 :) może to jest taka większość jak u katolików - deklarowana aha a podrywają płeć przeciwną, żenią się/wychodzą za mąż i rozmnażają tylko w obawy przed coming outem? Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: z życia nas 10.08.11, 10:54 A co Ty się Metresa zawsze tak złościsz, jak się o gejach gada? Większość podobno jest bi. Ale wiesz, heteronormatywność, jako konstrukt kulturowy, bla bla. Wyluzuj;) Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: z życia nas 08.08.11, 23:48 tak trzeba sie przebadać raz na jakiś czas. nie wiem dlaczego przenieśli mnie na oślą z tymi wakacjami. co tam było takiego ? ze wicehrabia stwierdził, ze jest nudny ? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: z życia nas 08.08.11, 23:50 nie wymieniłeś go, to klikał aż wyklikał;) Odpowiedz Link Zgłoś
wartosc.energetyczna Re: z życia nas 08.08.11, 23:54 paco_lopez napisał: > tak trzeba sie przebadać raz na jakiś czas. nie wiem dlaczego przenieśli mnie n > a oślą z tymi wakacjami. co tam było takiego ? ze wicehrabia stwierdził, ze je > st nudny ? to nie to, wicehrabia wszystkie wątki ma za nudne (poza tymi w których opisuje wzdychające do niego białogłowy), a jednak inne jakoś wiszą. chyba że założył nowy login dla potrzeb wyklikania cię - to już bym poczytywała jako zaszczyt Odpowiedz Link Zgłoś
minasz eeeeeeee moze pociagnijmy moj watek o garnkach 09.08.11, 00:08 bo pajac mi wyrzucił z tego co czytałem zeliwne sa drogie nie do wszystkiego i moga byc trujace wiec pewnie bym wolał ze stali nierdzewnej - tylko jaka stal jest dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: eeeeeeee moze pociagnijmy moj watek o garnkac 09.08.11, 00:11 może tu poczytaj: forum.gazeta.pl/forum/f,93708,Garnki_jakie_wybrac_.html Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: eeeeeeee moze pociagnijmy moj watek o garnkac 09.08.11, 08:21 rzucają tylko firmami ja wolałbym jakies dane techniczne a nie tylko marke Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: eeeeeeee moze pociagnijmy moj watek o garnkac 09.08.11, 09:11 TO DO GÓGLA SE WPISZ: JAK KUPOWAĆ GARNKI i sio:) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: eeeeeeee moze pociagnijmy moj watek o garnkac 09.08.11, 09:36 w g bede miał zachwalenia garnkow przez roznych akwizytorów Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: eeeeeeee moze pociagnijmy moj watek o garnkac 09.08.11, 09:42 omatko, to może powinieneś zacząć od: jak, kuśwa, kupię te garnki, skoro nikomu nie wierzę? ja kupiłam tak: firma tefal ----> stal nierdzewna, do gotowania na wszystkich rodzajach płyt, uszy nienagrzewające się, pokrywki szklane, patelni nie było. znaczy są ale nie w kompletach z garnkami, poza tym kupuję tylko teflonowe. allegro ---> kup teraz ---> 530 zeta i po paru dniach garnki są w domu. dobrze się gotuje, tylko stal nierdzewna ma tendencje do przebarwiania się. poza tym gites. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Le Creuset 09.08.11, 10:54 polecam oczywiscie na gotowaniu sie nie znam tak, jak ty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: eeeeeeee moze pociagnijmy moj watek o garnkac 10.08.11, 10:57 Hm. A co Ty kuchnie profesjonalną zakładasz? Nie może być jakikolwiek garnek z najbliższego sklepu? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: eeeeeeee moze pociagnijmy moj watek o garnkac 10.08.11, 12:07 nienocoTy:) musi być w technologii nasa i minimum 800 za sztukę. to nie jest kraj/forum dla biednych ludzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: eeeeeeee moze pociagnijmy moj watek o garnkac 11.08.11, 10:28 No z pewnością. Nie wiem, jak ja sobie radzę, z kompletem garnków za 50 zeta. Ale teraz mam na co zbierać:> Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: eeeeeeee moze pociagnijmy moj watek o garnkac 09.08.11, 10:08 ogólnie stal szwedzka jest dobra. a szczególnie to stal kruppa :) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: z życia nas 09.08.11, 00:57 fajne :D zdziwiłam się tylko, że pisze to facet Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: z życia nas 09.08.11, 09:20 Ale jaki tam facet, toz to sixa pisze, nie zauwazylas tych samych "przestudiowanych" bledow i stylu? Juz kiedys dala tu link do tego cienkiego blogaska tylko pod innym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: z życia nas 09.08.11, 09:29 hahahaha, to ja już nawet gejem jestem? w sumie czemu nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: z życia nas 09.08.11, 09:43 ja już to dawniej oglądałam, ale nie sądziłam, że trwa o ginącej białej rasie jest świetny, na dole: heteroseksualisci.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html?0,2011 Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: piszesz bloga? 09.08.11, 10:59 noł, ale takiego to bym mogła pisać;) chyba ruszę normalnie z goździkiem i gratulacją na ten blog. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: z życia nas 09.08.11, 20:45 jeśli ktoś chce pisać artykuły lub prace naukowe na temat mądrości forumowych, to lepiej niech się zastanowi 10 razy po 2 razy. Odpowiedz Link Zgłoś