hotally 10.08.11, 16:54 Anglia dziękuje KIBOLOM ;) U Nas byłoby tak samo, tylko kilka dni szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gr.eenka Re: Ole! Kibole!! 10.08.11, 19:08 tak! bez względu po której stronie by staneli :) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Ole! Kibole!! 11.08.11, 19:21 po śmierci papieża kibole legii pojednali się z kibolami wisły kraków. do następnego meczu. łaska kibola na pstrym koniu jeździ. inaczej mówiąc - kibole to nieobliczalne oszołomy. hotally, dorośnij wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Ole! Kibole!! 18.08.11, 11:52 coś dzwoni, ale nie wiesz gdzie :) 1. Nie kibole Legii, a nożownicy- wisła i cracovia podpisali jakies porozumienie o zgodzie na jakiś OKRES CZASU. Jak wiadomo, są to dwa kluby w Polsce, ktore nie podpisaly paktu o nieagresji (mówiący o nieużywaniu "sprzętu" w ustawkach, zadymach- normalni chuligani walczą na ręce, jedynie ci nie mają honoru i wyciągają noże, dlatego reszta Polski nie chce mieć z nimi nic wspólnego). 2. www.youtube.com/watch?v=cIDkhBjOS3w Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Ole! Kibole!! 18.08.11, 18:13 dla mnie bez znaczenia którego klubu kibole podpisali lub nie, porozumienie. znaczenia ma to, że kibole to kibole, czyli banda nożowników i porąbańców. więc nie rozumiem, czym się tu ekscytować?? gdyby to kibice podjęli jakaś zobowiązania, byłoby fajnie. ale kiboli to ja mam gdzieś i chce mieć z nimi w ogóle do czynienia. piłka nożna nie jest czymś, co mnie ekscytuje. albo chociaż interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Ole! Kibole!! 18.08.11, 19:08 sie nie znasz na piłce nożnej Może nie jestem jakimś zapalonym kibicem, ale kilka meczy udało mi się obejrzeć. Niestety widać dużą różnicę w grze między polskim zespołem a np innym zagranicznym znanym zespołem, których nazw nie pomnę na moje ogólne zainteresowanie :), ale onego czasu mając do czynienia z dwójką sympatycznych kibiców lokalnego klubu, byłam w stanie wymienić skład drużyny i jakie zespoły są aktualnie w pierwszej lidze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Ole! Kibole!! 18.08.11, 22:27 a dla Mnie to ma znaczenie, bo nożownikami gardzę, podobnie jak reszta kibiców w Polsce. "Kibole" to ludzie fanatycznie dopingujący swoją drużynę. Negatywny oddźwięk dało temu słowu gówno wybiórcze z szechterem na czele. Pamiętaj- im mniej zadym na stadionie- tym więcej tego w mediach. Zresztą odsyłam do filmu: www.youtube.com/watch?v=gEZoYAYDsDk Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Ole! Kibole!! 19.08.11, 18:09 moje życie jest wystarczająco ekscytujące BEZ piłki nożnej. twoje hotally najwyraźniej BEZ piłki nożnej jest kompletnie do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Ole! Kibole!! 21.08.11, 00:03 ku uciesze ally i ku pokrzepieniu serc (bez politycznej jatki Odpowiedz Link Zgłoś