Dodaj do ulubionych

Ładny gips...

29.08.11, 16:05
No, to wylądowałam z nogą w gipsie. Jakby ktoś był ciekaw, to ta przyjemność kosztowała mnie trzy stówki i ponad trzy godziny sterczenia w szpitalu. Dobrze, że chociaż lekarz był przystojny...
Obserwuj wątek
    • soulshunter Re: Ładny gips... 29.08.11, 16:06
      a nie mowilem?
      • ursyda Re: Ładny gips... 29.08.11, 16:09
        ale za co trzy stówki?
        • soulshunter Re: Ładny gips... 29.08.11, 16:10
          jakto za co? Za randke z przystojnym panem doktorem. Za przyjemnosci sie placi Ólka, nie wiedzialas?
          • ursyda Re: Ładny gips... 29.08.11, 16:14
            Ja taką randkę miałam trzy lata temu ale nic nie płaciłam. I to w tym szpitalu co to na dobre i na złe kręcą (zawszezawszezawsze zapominam nazwy tej miejscowości)
            • wez_sie Re: Ładny gips... 29.08.11, 17:36
              jelenia góra albo jelenia dziura
            • alienka20 Re: Ładny gips... 29.08.11, 20:26
              Leśna Góra
    • berta-death Re: Ładny gips... 29.08.11, 16:13
      Znaczy, źle się zdiagnozowałaś i to było coś więcej niż zwykłe zwichnięcie albo złamanie palca u nogi? Czy poszłaś do kliniki dla vipów i akurat przywieźli Dodę albo Nergala i okazałas się najmniej priorytetową pacjentką i stąd to 3-godzinne czekanie?
      • triismegistos Re: Ładny gips... 29.08.11, 16:15
        Nie, a co w mojej wypowiedzi wskazuje na wyżej wymienione okoliczności?
        • eat.clitoristwood Re: Ładny gips... 29.08.11, 16:47
          Nie lepiej było pojechać do Castoramy? Kilo gipsu pewnie z dychę a przystojny regałowy za darmo by nóżkę otulił.
          • cala_w_kwiatkach Re: Ładny gips... 29.08.11, 20:24
            hahahahaah
    • wez_sie Re: Ładny gips... 29.08.11, 17:41
      ja z zerwanym wiezadlem czekałem z 4h, a z wyrostkiem z 3. i to w tym podobno najlepszym szpitalu we miescie mym.
    • gr.eenka Re: Ładny gips... 29.08.11, 17:56
      a Hus proponował ,że za nastawi \
      może byłby tańszy ?:)
    • sundry Re: Ładny gips... 29.08.11, 18:09
      Powinnaś się dopisać do wątku tego kolesia o drogich gipsach w Polsce:)
    • margie Re: Ładny gips... 29.08.11, 18:25
      ale co z tym palcem??? Zlamany? Czy tylko wybity?
      • triismegistos Re: Ładny gips... 29.08.11, 18:38
        Paskudnie złamany. Mój ff musiał nieść mnie na rękach do samochodu, bo nawet skakanie na jednej nodze było ała :(
        • margie Re: Ładny gips... 29.08.11, 20:48
          matko, jak ty to zrobilas?!
          • triismegistos Re: Ładny gips... 29.08.11, 20:53
            Potknęłam się na schodach :/
    • samuela_vimes Re: Ładny gips... 29.08.11, 20:14
      Ja ze złamaną ręką czekałam jakieś 6 h, ale przynajmniej gips za free rozdawali.
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ładny gips... 29.08.11, 20:28
        samuela_vimes napisała:

> Ja ze złamaną ręką czekałam jakieś 6 h, ale przynajmniej gips za free rozdawali

No przecież od tego się nie umiera.

Z jednej strony rozumiem że ludzie nie lubią czekać, bo cierpią. Ale z drugiej strony lekarzy na dyżurze też rozumiem - najpierw obsłużyć tych którzy potrzebują pomocy natychmiast.
        • samuela_vimes Re: Ładny gips... 29.08.11, 20:39
          Ja tam nie mam pretensji do nikogo. Było fajnie, pozwiedzałam sobie szpital, bo mnie odsyłano z to z izby przyjęć na rentgen budynek obok to z rentgena na izbę, a z izby na oddział urazowy, a z oddziału urazowego na szpitalny. Fajny szpital, dużo zakamarków i budyneczków.
          • ka-mi-la789 Re: Ładny gips... 29.08.11, 22:35
            Mojej mamie kilkanaście lat temu też zdarzyło się czekać mniej więcej tyle samo, i też ze złamaną ręką, bo akurat na pobliskiej krajowej był makabryczny wypadek i zwozili hurtowe ilości nieboszczyków i kandydatów na tychże. Tak się złożyło, że akurat tą drogą i akurat o tej porze miałam jechać w drodze powrotnej z delegacji, o czym mama wiedziała, więc czekanie miała urozmaicone i rozrywkowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka