triismegistos 29.08.11, 16:05 No, to wylądowałam z nogą w gipsie. Jakby ktoś był ciekaw, to ta przyjemność kosztowała mnie trzy stówki i ponad trzy godziny sterczenia w szpitalu. Dobrze, że chociaż lekarz był przystojny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshunter Re: Ładny gips... 29.08.11, 16:10 jakto za co? Za randke z przystojnym panem doktorem. Za przyjemnosci sie placi Ólka, nie wiedzialas? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Ładny gips... 29.08.11, 16:14 Ja taką randkę miałam trzy lata temu ale nic nie płaciłam. I to w tym szpitalu co to na dobre i na złe kręcą (zawszezawszezawsze zapominam nazwy tej miejscowości) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Ładny gips... 29.08.11, 16:13 Znaczy, źle się zdiagnozowałaś i to było coś więcej niż zwykłe zwichnięcie albo złamanie palca u nogi? Czy poszłaś do kliniki dla vipów i akurat przywieźli Dodę albo Nergala i okazałas się najmniej priorytetową pacjentką i stąd to 3-godzinne czekanie? Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Ładny gips... 29.08.11, 16:15 Nie, a co w mojej wypowiedzi wskazuje na wyżej wymienione okoliczności? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Ładny gips... 29.08.11, 16:47 Nie lepiej było pojechać do Castoramy? Kilo gipsu pewnie z dychę a przystojny regałowy za darmo by nóżkę otulił. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Ładny gips... 29.08.11, 17:41 ja z zerwanym wiezadlem czekałem z 4h, a z wyrostkiem z 3. i to w tym podobno najlepszym szpitalu we miescie mym. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Ładny gips... 29.08.11, 17:56 a Hus proponował ,że za nastawi \ może byłby tańszy ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Ładny gips... 29.08.11, 18:09 Powinnaś się dopisać do wątku tego kolesia o drogich gipsach w Polsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Ładny gips... 29.08.11, 18:25 ale co z tym palcem??? Zlamany? Czy tylko wybity? Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Ładny gips... 29.08.11, 18:38 Paskudnie złamany. Mój ff musiał nieść mnie na rękach do samochodu, bo nawet skakanie na jednej nodze było ała :( Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Ładny gips... 29.08.11, 20:14 Ja ze złamaną ręką czekałam jakieś 6 h, ale przynajmniej gips za free rozdawali. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Ładny gips... 29.08.11, 20:28 samuela_vimes napisała: > Ja ze złamaną ręką czekałam jakieś 6 h, ale przynajmniej gips za free rozdawali No przecież od tego się nie umiera. Z jednej strony rozumiem że ludzie nie lubią czekać, bo cierpią. Ale z drugiej strony lekarzy na dyżurze też rozumiem - najpierw obsłużyć tych którzy potrzebują pomocy natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Ładny gips... 29.08.11, 20:39 Ja tam nie mam pretensji do nikogo. Było fajnie, pozwiedzałam sobie szpital, bo mnie odsyłano z to z izby przyjęć na rentgen budynek obok to z rentgena na izbę, a z izby na oddział urazowy, a z oddziału urazowego na szpitalny. Fajny szpital, dużo zakamarków i budyneczków. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-mi-la789 Re: Ładny gips... 29.08.11, 22:35 Mojej mamie kilkanaście lat temu też zdarzyło się czekać mniej więcej tyle samo, i też ze złamaną ręką, bo akurat na pobliskiej krajowej był makabryczny wypadek i zwozili hurtowe ilości nieboszczyków i kandydatów na tychże. Tak się złożyło, że akurat tą drogą i akurat o tej porze miałam jechać w drodze powrotnej z delegacji, o czym mama wiedziała, więc czekanie miała urozmaicone i rozrywkowe. Odpowiedz Link Zgłoś