jlo83 11.09.11, 10:28 farbowałam wczoraj włosy na ciemny brąz, do dzisnie mogę zmyć z policzka brązowej plamy, macie/znacie jakis sposób? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tezee Re: ja też potrzebuję porady 11.09.11, 10:30 nabierz na mokry wacik popiół z popielniczki , ewentualnie spróbuj sokiem z cytryny albo zrób sobie peeling/scrub. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: ja też potrzebuję porady 11.09.11, 10:32 Popiół dobrze powinien sobie poradzić, ewentualnie na wacik nalej szamponu i trzyj. Odpowiedz Link Zgłoś
zemsta.blondynki Re: ja też potrzebuję porady 12.09.11, 15:37 ja zawsze biorę wodę kolońską faceta na wacik, trę i schodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezee Re: ja też potrzebuję porady 11.09.11, 10:33 a na przyszłość przed farbowaniem nakładaj sporą ilość kremu na skórę aby ją uchronić przed zafarbowaniem , a teraz uwaga najprostszy i najbardziej skuteczny sposob ze wszystkich przeze mnie podanych idź do sklepu z artykułami fryzjerskimi i kup sobie płyn który usuwa farbę taki jakie stosują w salonach , kosztuje trochę ale w mig pozbywasz się problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
jlo83 Re: ja też potrzebuję porady 11.09.11, 11:03 na przyszlosc to nie bede piła wódki przed farbowaniem włosów:D Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Re: ja też potrzebuję porady 11.09.11, 10:37 jlo83 napisała: > farbowałam wczoraj włosy na ciemny brąz, do dzisnie mogę zmyć z policzka brązow > ej plamy, macie/znacie jakis sposób? A ładnie teraz wyglądasz?:) Jak nie zejdzie to kup samoopalacz i spróbuj tak...wyrównać:) Odpowiedz Link Zgłoś
jlo83 Re: ja też potrzebuję porady 11.09.11, 10:42 bardzo ładnie jak ta ruska prostytutka Angela z "psów" Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Re: ja też potrzebuję porady 11.09.11, 10:45 jlo83 napisała: > bardzo ładnie > jak ta ruska prostytutka Angela z "psów" Raz widziałem i nie pamietam, wolę ambitniejsze filmy:) Ale ruskie są ładne:) Nie przejmuj się, za dwa tygodnie nie będzie widać:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
jlo83 Re: ja też potrzebuję porady 11.09.11, 10:47 za dwa tygodnie to ja będę się w egiptowie wygrzewać i będe miała gdzies plamy na policzkach jak krowa łaciata dziś wyglądam zmywałam szamponem, pillingiem, żelem do twarzy, tarłam i dupa idę chyba zapalić i popiołem będe czyścić :D Odpowiedz Link Zgłoś
jedwabnymajdanek Re: ja też potrzebuję porady 11.09.11, 10:47 a zwykły rozpuszczalnik nie da rady? Odpowiedz Link Zgłoś
jlo83 Re: ja też potrzebuję porady 11.09.11, 10:49 w sumie...mam zmywacz do paznokcie idę testowac Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: ja też potrzebuję porady 11.09.11, 10:51 Szkoda twarzy na zmywacz, będzie piekłooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
jlo83 Re: ja też potrzebuję porady 11.09.11, 10:53 dzięki ale po fakcie! piecze jak cholera idę zzapalić zeby popiół zebrać Odpowiedz Link Zgłoś
ojejkuniu Re: ja też potrzebuję porady 11.09.11, 11:00 spróbuj cifem. serio:) gdzieś na jakimś forum kosmetycznym wyczytałam kiedyś i faktycznie działa. trochę cifa na wacik i jedziesz, Maleńka;) Odpowiedz Link Zgłoś
cowgirl_ride Re: ja też potrzebuję porady 11.09.11, 11:30 Płyn do zmywania makijażu z oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Ty to masz szczescie 11.09.11, 11:39 ze tez kochanek Cie nie rzucil, a szef nie molestuje. i jeszcze do tego to Egiptowo, ta Murgaba i te korale... zyc nie umierac... tylko, kuzwa, mam nadzieje, nie ufarbowalas sie na rudo ? Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: ja też potrzebuję porady 12.09.11, 16:12 Umawiaj się szybko na randki z netu i mów, że masz tak od urodzenia a potem przedstaw wyniki na forum. Wreszcie będzie trochę badań na poziomie! Odpowiedz Link Zgłoś