Dodaj do ulubionych

Coś strasznego!!!!!

17.09.11, 00:02
Moja koleżanka lubi imprezować, biegać od baru do baru. Nie ukrywam jest atrakcyjna i wielu facetów się za nią ogląda, nic więc dziwnego że w jednej dyskotece wpadła w oko przystojnemu brunetowi. Jak to zawsze sie zaczyna od zwrócenia uwagi, flirtu do całowania w tym przypadku było podobnie. Po spędzeniu kilku godzin nieznajomy zaproponował pójście do jego mieszkania " na kawę". Koleżanka odmówiła, była zmęczona, poza tym nie miała w zwyczaju chodzić z praktycznie obcymi facetami do ich domów. Jedynie co wymienili sie numerami telefonu. Następnego dnia zobaczyła na swojej twarzy zmiany skórne w postaci wrzodów, łuszczenia. Poszła do lekarza pierwszego kontaktu, ten odesłał ją do dermatologa. Dermatolog nie tylko że powiedział jej diagnozę to jeszcze zadzwonił na policje. Okazało się że zmiany na jej skórze spowodował trupi jad. Dzięki numerowi telefonu, znaleźli mężczyznę z dyskoteki. Po wejściu do jego mieszkania znaleziona rozkładające sie ciała dwóch młodych dziewczyn... Do czego to dochodzi, myślałam że nic mnie już nie zaskoczy a jednak...
Obserwuj wątek
    • deletka Re: Coś strasznego!!!!! 17.09.11, 00:06
      Taaaa, naprawdę straszna ta dzisiejsza dobranocka.
    • baba_nie_jaga Re: Coś strasznego!!!!! 17.09.11, 00:16
      Diagnoza: za dużo amerykańskich seriali!
      • marguy Re: Coś strasznego!!!!! 17.09.11, 00:44
        https://maniacgeek.files.wordpress.com/2009/12/troll0.jpg?w=400&h=400
    • ka-mi-la789 Re: Coś strasznego!!!!! 17.09.11, 00:53
      Za moich czasów w kwestii "miejskie legendy a trupi jad" obowiązywała wersja z kiecką zdartą z nieboszczki. Widzę, że ktoś wreszcie postanowił zastąpić ją nowym horrorkiem. Gratuluję kreatywności.
      • piataziuta Re: Coś strasznego!!!!! 17.09.11, 00:59
        warszawska wersja z trupim jadem miała jako miejsce spotkania kawiarnię, a zbrodni dom przy lesie kabackim
        • gr.eenka Re: Coś strasznego!!!!! 17.09.11, 07:38
          fajne tylko krótkiehn
    • grzeszna_marta Re: Coś strasznego!!!!! 17.09.11, 08:09
      (ziew) ale nuuuuda
      i do tego mało przekonująca
    • senseiek z taka gadka powinnas pisac scenariusze.. ;) 17.09.11, 08:11
      z taka gadka powinnas pisac scenariusze, a nie marnowac sie na forum.. ;)
    • aeris Re: Coś strasznego!!!!! 17.09.11, 08:35
      popracuj nad stylem. zanim dobrnie sie do konca wpisu, wiadomo zes naczelna trolica forum. pewne wyrazenia sa obrzydliwie sztuczne
    • ronald.tusk Buhahahaha...dzięki. Znów uśmiałem się do łez.... 17.09.11, 08:56
      gdy czytałem tę powieść byłem przekonany, że facet pracował jako grabarz a tu proszę! Taki nieoczekiwany zwrot akcji! Jedyne co mogę polecić w takiej sytuacji koleżance to jeszcze częstsze bieganie po imprezach i głębsze pocałunki ;-)
    • swiete.jeze Re: Coś strasznego!!!!! 17.09.11, 09:49
      atrapa.net/legendy/opryszczka.htm
      atrapa.net/legendy/trupiasuknia.htm
      • martaka1only Re: Coś strasznego!!!!! 17.09.11, 09:53
        Cieniutka historyjka....
      • kadfael Re: Coś strasznego!!!!! 17.09.11, 10:16
        Czyli kawał z brodą ;)
    • anna_sla Re: Coś strasznego!!!!! 17.09.11, 11:02
      coooo??? Przestań, bo az mi sie zimno zrobiło :/
    • samuela_vimes Re: Coś strasznego!!!!! 17.09.11, 11:55
      Taaa słyszałam tą historię już z 10 lat temu, ja wiem, że jest początek roku i nie ma dużo nauki, ale bez przesady.
    • wlody1 Łolaboga 17.09.11, 12:36
      , to już nie można z trupami mieszać spokojnie! Do czego ten Tusk doprowadził...:)
    • rejestracja_konta_gazeta.pl Re: Coś strasznego!!!!! 17.09.11, 12:59
      Nikt cię nie kocha, co? Nie martw się, na pewno kiedyś będzie lepiej.
    • koolair Re: Coś strasznego!!!!! 17.09.11, 13:59
      a ja obstawiam ze faktycznie ktos panience sprzedal ta historie a ta gupia uwierzyła..
    • triismegistos Re: Coś strasznego!!!!! 17.09.11, 14:43
      Postaraj się lepiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka