psotkaaa 30.09.11, 11:23 Kurcze dlaczego tak jest, że zawsze coś się musi popsuć? ;/ Brak pracy, brak faceta i wygląd nie do końca ten ;( ehhh.... Już nie mam siły. Czuje się zle i jest mi strasznie smutno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marguy Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 11:28 Zacznij od poprawy wygladu. Reszta sama przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
po_solarce Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 12:18 Dziewczyna na pewno wyolbrzymia swoje wyglądowe żale - zawsze tak jest, gdy człowiek słabo się czuje Serio myslisz, że wygląd ot tak wszystko załatwia? Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek "w zdrowym ciele zdrowy duch" 30.09.11, 21:00 > Dziewczyna na pewno wyolbrzymia swoje wyglądowe żale - zawsze tak jest, gdy czł > owiek słabo się czuje > Serio myslisz, że wygląd ot tak wszystko załatwia? "w zdrowym ciele zdrowy duch" Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 11:34 A co jest na plus? Coś musi być, słucham :) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 11:49 masz w koncu wolny ten piatek? bo skolowalem kase do wydania. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 12:28 no marudziłeś tyle, że se w końcu inaczej zajęłam. a na loda starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 11:41 Po to się coś czasem psuje, żeby radość była kiedy się naprawi :) Ciesz się jeśliś zdrowa i szukaj pracy. Pana nie szukaj, może sam się w odpowiedniej chwili napatoczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 11:42 Ja dzisiaj poprawiam wygląd tzn idę do fryzjera. Mam nadzieję, że poprawię. A jutro idę na imprezę i to z exem ...hehehee ja to mam pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 11:45 psotkaaa napisała: > Kurcze dlaczego tak jest, że zawsze coś się musi popsuć? ;/ Brak pracy, brak fa > ceta i wygląd nie do końca ten ;( ehhh.... Już nie mam siły. Czuje się zle i je > st mi strasznie smutno. dziewczyno jeżeli takie rzeczy są w stanie Cię złamać, to wróżę Ci niestety życie pełne traumy i rozpaczy Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 13:06 Nie no, pewnie, brak pracy to pikuś. Przecież można się odżywiać mchem i szyszkami. Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 13:13 brak pracy dotyka chyba większość ludzi na takim czy innym etapie życia - można albo ryczeć w kącie, albo szukać i nie załamywać rąk nawet jak przez chwilę się nie udaje. a tutaj co coś czuję, że chodzi głównie o ten brak faceta ... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 15:09 Myślę, że chodzi o kumulację. A co do braku pracy - szukanie pracy nie wyklucza złego samopoczucia z jej braku i a odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 15:34 Osobiście uważam, że podstawową doła jest jednak brak pracy - bo to i środków na utrzymanie zwykłe i na przyjemności i na wygląd braczy. Natomiast brak faceta to brak wsparcia w tym dole i ewentualnego podtrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 12:24 Zawsze może być gorzej, nie dramatyzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Twoj smutek - w porownaniu z moim smutkiem 30.09.11, 15:27 to jest maly pikus. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Twoj smutek - w porownaniu z moim smutkiem 30.09.11, 21:04 Właśnie, najlepiej policytujmy się naszymi smutkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 15:32 Nie mam pracy, nie mam faceta, jestem piękny - da się z tym wszystkim żyć :] Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Ja to dopiero muszę się wyżalić :) 30.09.11, 15:44 Ich hab´ zwanzig Kinder, meine Frau ist schön... (mam dwadziescioro dzieci, a moja zona jest piekna.) Odpowiedz Link Zgłoś
psotkaaa Re: Ja to dopiero muszę się wyżalić :) 30.09.11, 20:52 Z tym zdrowiem to tez nie do końca tak bo jako dziecko miałam operacje na serduszko a teraz niby ok ale od czasu do czasu na kontrole jadę. Nie jestem jakąś pesymistką choć do optymistek też raczej nie nalezę. Po prostu skończyłam studia, pracy nie mogę znalezc a mieszkam w małej miejscowości dość więc tym bardziej mi ciężko. Faceta też nie mam kilka miesięcy już. Ja po prostu chcę w końcu byc szczęsliwa. Wiem, że niektórzy mają gorzej ale ja już nei mam siły czasami. Czasem zdarza sie, że nie myśle o tym ale w "samotnych chwilach" badz wtedy gdy potrzebuje pomocy to uświadamiam sobie że nie mam pracy na nic, nie mam faceta zeby z nim spedzic czas ani przytulić...czasami jest to bardzo bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Ja to dopiero muszę się wyżalić :) 30.09.11, 21:01 Okay - ale co robisz żeby to wszystko zmienić? Odpowiedz Link Zgłoś
psotkaaa Re: Ja to dopiero muszę się wyżalić :) 30.09.11, 21:05 Wysyłam swoje CV ale kiepski odzew a jak z innego miasta to płaca za mało żeby się utrzymac;( Bo 700+ premia to mało raczej;/ ehh... Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Ja to dopiero muszę się wyżalić :) 30.09.11, 21:18 Jak masz skonstruowane CV? Ile doświadczenia? W jaką branżę celujesz? Rozważałaś mniej prestiżową, ale płatną znośnie pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
psotkaaa Re: Ja to dopiero muszę się wyżalić :) 30.09.11, 21:23 doświadczenia jeszcze nei mam właśnie a pracy szukam razcej w wielu branżach. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Ja to dopiero muszę się wyżalić :) 30.09.11, 21:37 A masz CV sformułowane pod konkretne branże czy tak na zasadzie "a coś tam wpiszemy i będzie"? LM też dorzucasz? Odpowiedz Link Zgłoś
psotkaaa Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 21:08 W portfelu raczej nie mam zbyt dużej ilości pieniędzy a na pracę tez sie nei zanosi wiec... Odpowiedz Link Zgłoś