Dodaj do ulubionych

Muszę się wyżalić

30.09.11, 11:23
Kurcze dlaczego tak jest, że zawsze coś się musi popsuć? ;/ Brak pracy, brak faceta i wygląd nie do końca ten ;( ehhh.... Już nie mam siły. Czuje się zle i jest mi strasznie smutno.
Obserwuj wątek
    • marguy Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 11:28
      Zacznij od poprawy wygladu. Reszta sama przyjdzie.
      • po_solarce Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 12:18
        Dziewczyna na pewno wyolbrzymia swoje wyglądowe żale - zawsze tak jest, gdy człowiek słabo się czuje
        Serio myslisz, że wygląd ot tak wszystko załatwia?
        • senseiek "w zdrowym ciele zdrowy duch" 30.09.11, 21:00
          > Dziewczyna na pewno wyolbrzymia swoje wyglądowe żale - zawsze tak jest, gdy czł
          > owiek słabo się czuje
          > Serio myslisz, że wygląd ot tak wszystko załatwia?

"w zdrowym ciele zdrowy duch"
    • funny_game Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 11:34
      A co jest na plus? Coś musi być, słucham :)
    • six_a Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 11:39
      właaaaaaaaaśnie
      i piątek
      popsuty
      • wez_sie Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 11:49
        masz w koncu wolny ten piatek? bo skolowalem kase do wydania.
        • six_a Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 12:28
          no marudziłeś tyle, że se w końcu inaczej zajęłam.
          a na loda starczy?
          • wez_sie Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 12:51
            starczy, ale takiego z trasy :/
    • izabellaz1 Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 11:41
      Po to się coś czasem psuje, żeby radość była kiedy się naprawi :)

Ciesz się jeśliś zdrowa i szukaj pracy. Pana nie szukaj, może sam się w odpowiedniej chwili napatoczy ;)
    • a_nonima Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 11:42
      Ja dzisiaj poprawiam wygląd tzn idę do fryzjera. Mam nadzieję, że poprawię.
      A jutro idę na imprezę i to z exem ...hehehee ja to mam pomysły.
    • yoko0202 Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 11:45
      psotkaaa napisała:

> Kurcze dlaczego tak jest, że zawsze coś się musi popsuć? ;/ Brak pracy, brak fa
      > ceta i wygląd nie do końca ten ;( ehhh.... Już nie mam siły. Czuje się zle i je
      > st mi strasznie smutno.

dziewczyno jeżeli takie rzeczy są w stanie Cię złamać, to wróżę Ci niestety życie pełne traumy i rozpaczy
      • kitek_maly Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 13:06
        Nie no, pewnie, brak pracy to pikuś. Przecież można się odżywiać mchem i szyszkami.
        • yoko0202 Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 13:13
          brak pracy dotyka chyba większość ludzi na takim czy innym etapie życia - można albo ryczeć w kącie, albo szukać i nie załamywać rąk nawet jak przez chwilę się nie udaje.
          a tutaj co coś czuję, że chodzi głównie o ten brak faceta ...

• kitek_maly Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 15:09
            Myślę, że chodzi o kumulację.

A co do braku pracy - szukanie pracy nie wyklucza złego samopoczucia z jej braku i a odwrót.
            • raohszana Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 15:34
              Osobiście uważam, że podstawową doła jest jednak brak pracy - bo to i środków na utrzymanie zwykłe i na przyjemności i na wygląd braczy.
              Natomiast brak faceta to brak wsparcia w tym dole i ewentualnego podtrzymania.
    • salma75 Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 12:24
      Zawsze może być gorzej, nie dramatyzuj.
    • iwona334 Twoj smutek - w porownaniu z moim smutkiem 30.09.11, 15:27
      to jest maly pikus.
      • sundry Re: Twoj smutek - w porownaniu z moim smutkiem 30.09.11, 21:04
        Właśnie, najlepiej policytujmy się naszymi smutkami:)
    • raohszana Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 15:32
      Nie mam pracy, nie mam faceta, jestem piękny - da się z tym wszystkim żyć :]
      • maly.jasio Ja to dopiero muszę się wyżalić :) 30.09.11, 15:44
        Ich hab´ zwanzig Kinder, meine Frau ist schön...

(mam dwadziescioro dzieci, a moja zona jest piekna.)
        • psotkaaa Re: Ja to dopiero muszę się wyżalić :) 30.09.11, 20:52
          Z tym zdrowiem to tez nie do końca tak bo jako dziecko miałam operacje na serduszko a teraz niby ok ale od czasu do czasu na kontrole jadę. Nie jestem jakąś pesymistką choć do optymistek też raczej nie nalezę. Po prostu skończyłam studia, pracy nie mogę znalezc a mieszkam w małej miejscowości dość więc tym bardziej mi ciężko. Faceta też nie mam kilka miesięcy już. Ja po prostu chcę w końcu byc szczęsliwa. Wiem, że niektórzy mają gorzej ale ja już nei mam siły czasami. Czasem zdarza sie, że nie myśle o tym ale w "samotnych chwilach" badz wtedy gdy potrzebuje pomocy to uświadamiam sobie że nie mam pracy na nic, nie mam faceta zeby z nim spedzic czas ani przytulić...czasami jest to bardzo bolesne.
          • raohszana Re: Ja to dopiero muszę się wyżalić :) 30.09.11, 21:01
            Okay - ale co robisz żeby to wszystko zmienić?
            • psotkaaa Re: Ja to dopiero muszę się wyżalić :) 30.09.11, 21:05
              Wysyłam swoje CV ale kiepski odzew a jak z innego miasta to płaca za mało żeby się utrzymac;( Bo 700+ premia to mało raczej;/ ehh...
              • raohszana Re: Ja to dopiero muszę się wyżalić :) 30.09.11, 21:18
                Jak masz skonstruowane CV? Ile doświadczenia? W jaką branżę celujesz? Rozważałaś mniej prestiżową, ale płatną znośnie pracę?
                • psotkaaa Re: Ja to dopiero muszę się wyżalić :) 30.09.11, 21:23
                  doświadczenia jeszcze nei mam właśnie a pracy szukam razcej w wielu branżach.
                  • raohszana Re: Ja to dopiero muszę się wyżalić :) 30.09.11, 21:37
                    A masz CV sformułowane pod konkretne branże czy tak na zasadzie "a coś tam wpiszemy i będzie"? LM też dorzucasz?
    • agatullla Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 21:05
      IDZ NA ZAKUPY TO POMAGA!!
      • psotkaaa Re: Muszę się wyżalić 30.09.11, 21:08
        W portfelu raczej nie mam zbyt dużej ilości pieniędzy a na pracę tez sie nei zanosi wiec...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka