Dodaj do ulubionych

Gdzie najczęściej poznajecie nowych ludzi ?

05.10.11, 15:25
Gdzie najczęściej poznajecie nowych ludzi ? Chciałabym poznawać ... nawiązywać nowe kontakty. Mam kilka dobrych koleżanek, których drogi zyciowe są przeróżne. Czasem się z nimi spotykam. Nie mam natomiast jakiegoś większego stałego towarzystwa. Od roku jestem sama ... zaczynam czuć się samotna. Każdy ma jakieś tam swoje życie prywatne, więc często muszę się zadowalać własnym towarzystwem. Chciałabym się zakochać ... tylko gdzie poznać tego jedynego skoro w pracy nikogo nowego, na siłowni każdy zajmuje się sobą itp. Dodam że nie jestem pasztetem, próbowałam nawet na portalu randkowym i podobam się facetom, tylko niestety nie tym którzy podobają się mi. Poza tym tam wszyscy nastawieni są na szybki seks albo od razu planują małżeńswo :(
Obserwuj wątek
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Gdzie najczęściej poznajecie nowych ludzi ? 05.10.11, 15:27
      W internecie.

Tyle że niestety łatwiej tam poznać ludzi z drugiego końca Polski, czy nawet zza granicy, niż ze swojego podwórka.
    • lled Re: Gdzie najczęściej poznajecie nowych ludzi ? 05.10.11, 15:27
      ostatnio poznaje duzo ludzi w agencjach.
    • lled Re: Gdzie najczęściej poznajecie nowych ludzi ? 05.10.11, 15:30
      vennuss napisała:

> Dodam że nie jestem pasztetem,
      > próbowałam nawet na portalu randkowym i podobam się facetom, tylko niestety nie
      > tym którzy podobają się mi.

a skad wiesz ze nie jestes pasztetem? moze jestes granatem? wstaw swoje zdjecie to ocenimy. gwarantuje ze od czasu wstawienia zdjecia do czasu mycia zabkow przed snem bedziesz miala 30 ofert od forowiczow.
      • vennuss Re: Gdzie najczęściej poznajecie nowych ludzi ? 05.10.11, 15:42
        Tak ... tylko co to będą za oferty ?
        Gdybym szukała szybkiego seksu ... wiem że wystarczy rozglądnąć się w piątkowy wieczór w klubach, nawet wiem że mogę wybierać... ( nie brzmi sto skromnie ... ale tak jest)
    • princessjobaggy Re: Gdzie najczęściej poznajecie nowych ludzi ? 05.10.11, 15:40
      Ja akurat najwiecej poznaje w pracy.

Wyjdz z domu, tak w ogole. Zauwazylam ostatnio, ze spotykam te same osoby w tych samych miejscach (np. kafejkach), o podobnej porze. Zapisz sie na cos innego niz silownia, tam rzeczywiscie kazdy zajety jest soba.
      • vennuss Re: Gdzie najczęściej poznajecie nowych ludzi ? 05.10.11, 15:46
        Mam sama przesiadywać w kafejkach w oczekiwaniu aż pojawi się ten jedyny ? wątpliwa przyjemność.
        A co innego oprócz siłowni proponujesz? W szkole angielskiego nie poznałam nikogo ciekawego, same malolaty albo ludzie w wieku moich rodziców...
        • doral2 Re: Gdzie najczęściej poznajecie nowych ludzi ? 05.10.11, 15:51
          to zapisz się do szkoły chińskiego..
        • princessjobaggy Re: Gdzie najczęściej poznajecie nowych ludzi ? 05.10.11, 16:18
          A kto powiedzial o celowym przesiadywaniu i czekaniu? Po prostu wychodz z chaty, przeciez sam do ciebie nie przyjdzie.

Zreszta, jak nastawiasz sie na szukanie to i tak nikogo nie znajdziesz. Zyj.
          • vennuss Re: Gdzie najczęściej poznajecie nowych ludzi ? 05.10.11, 16:39
            Nie siedzę w domu, staram się w miarę mozliwości wychodzić z domu. Spotykam się ze znajomymi min raz na 2 tygodnie wychodzę wieczorem do knajpki, do klubu. Ale tam większość ludzi jest młodsza ode mnie o pare lat, a nawet jeśli nie to wszyscy siedzą we własnym towarzystwie. Może istotne jest to że mam 33 lata a nie 25 jak większość osób wolnych. Wiem, stara dupa ze mnie ;-)
    • maly.jasio to brac :) 05.10.11, 15:44
      vennuss napisała:

> albo od razu planują małżeńswo :(

to brac, jak trafia sie okazja, poki nie bedzie za pozno :)

zawsze przeciez moze sz sie rozwiesc i bedziesz miala o czym nam tu pisac.
    • lled Re: Gdzie najczęściej poznajecie nowych ludzi ? 05.10.11, 16:11
      a dlaczego sama nie mozesz isc do kawiarni? jestem w trakcie przeprowadzki do nowego miasta. kompletnie nikogo tam nie znam, bylem tam pierwszy raz w zeszly weekend.
      wieczorem wsiadlem do taksowki, poprosilem pana kierowce o nabranie kursu na dobre miejsce rozrywkowe. kilka minut pozniej wysadzil mnie pod agencja :)
      gdy tylko wstawilem noge za prog, odrazu mialem chyba 10 kobitek przy sobie. widzisz jak latwo jest poznac nowych ludzi w kawiarni ;)
    • princess_yo_yo Re: Gdzie najczęściej poznajecie nowych ludzi ? 05.10.11, 16:15
      glownie w pracy (niezbyt czesto) i po pracy (glownie w czasie alkoholizowania sie, albo uprawiania sportu). jest tez taki portal inernetowy meetup gdzie mozna poznac ludzi o podobnych zainteresowaniach i razem robic rozne rzeczy.
    • samuela_vimes Re: Gdzie najczęściej poznajecie nowych ludzi ? 05.10.11, 16:32
      Na Swingers party.
    • ursyda Re: Gdzie najczęściej poznajecie nowych ludzi ? 05.10.11, 16:48
      Ostatnio to w pociągach.
    • kora3 Podczas pracy i 06.10.11, 07:31
      przez innych ludzi znajomych. Czasem się zastanawiam skąd znam kogoś, kto ewidentnie mnie zna :)

Zupełnie nie rozumiem "problemu" z poznawaniem ludzi , serio. Masz jakąs blokade przed kontaktami z ludźmi?
      • vennuss Re: Podczas pracy i 06.10.11, 08:32
        Blokady przed kontaktami nie mam ale nie jestem osobą przebojową która jak znajdzie się w nowym towarzystwie od razu z wszystkimi się zaprzyjaźnia. Poza tym raczej większy problem mam ze znalezieniem nowych osób, mam wrażenie że w ostatnim roku nikogo nowego nie poznałam, ciągle Ci sami ludzie ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka