Gość: ewa IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 18:31 przezyłam cudowny romans ze starszym facetem...zostały piekne wspomnienia i...te ochydztwo w przedsionku pochwy!teraz codziennie ginekolog wypala mi je kwasem...nie zycze nikomu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vagin Re: kłykciny IP: *.astercity.net / 10.131.130.* 05.03.02, 19:36 kara musi być! ciesz się , że nie zostawił Ci bardziej niebezpiecznej pamiątki. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: kłykciny IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 22:51 dziekuje za troske i to rzeczywiscie bedzie "nauczka" na cale zycie,tylko szkoda ze zawsze trzeba uczyc sie na wlasnych bledach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hybryda Re: kłykciny IP: 216.51.32.* 05.03.02, 22:53 Klykciny? Sama nazwa brzmi ohydnie, a jeszcze miec cos takiego? Brrrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: kłykciny IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 14:58 dziekuje za pokrzepienie! :-) to choroba wywolana wirusem HPV i objawia sie takimi malymi "kuleczkami" wygladajaymi jak winogrona tylko oczywsicie o wiele mniejsze,sa zupelnie bezbolesne ale jedyna droga ich likwidacji jest niestety bardzo bolesna :-( Gość portalu: hybryda napisał(a): > Klykciny? Sama nazwa brzmi ohydnie, a jeszcze miec cos takiego? Brrrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
bird_man Boy 06.03.02, 15:21 Boy-Zelenski napisal: myjcie sie dziewczyny bo nie znacie dnia, ani godziny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Boy IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 13:52 twoj komentarz chyba wynika z czystej zlosliwosci, bo choroba ta nie wynika z nie mycia sie tak jak zadna choroba weneryczna!!! bird_man napisał(a): > Boy-Zelenski napisal: > myjcie sie dziewczyny > bo nie znacie dnia, ani godziny.... Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: Boy 08.03.02, 13:56 sztaudynger...(tylko sie tak cholera, chyba nie pisze ) Odpowiedz Link Zgłoś
asia3 do ewy 08.03.02, 14:29 chyba powinnas zmienic lekarza. teraz to sie zamraza i przez to leczy sie szybciej i lepiej. oprocz tego zeby cie pocieszyc to co dziesiata kobieta po 30 (do 30 co piata) w polsce jest zaraznona wirusem HPV. to ze objawilo sie to kuleczkami to znaczy ze wirus nie jest zlosliwy. HPV zlosliwy wogle nie wysypyje tylko nagle okazuje sie ze masz IV grupe cytologii. wiec nic takiego sie nie stalo. organizm sam zwalcza ten wirus do dwoch lat. ale teraz sex tylko z prezerwatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hybryda HPV? IP: 216.51.32.* 08.03.02, 18:05 No dobra, oswieccie mnie prosze i powiedzcie cos wiecej. Co to za skrot HPV i czy facet tez to moze miec? thx...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vagin Re: HPV? IP: *.astercity.net / 10.131.130.* 08.03.02, 18:29 Wirusy brodawczaka człowieka HPV są wirusami nabłonkowotropowymi pozbawionymi osłonki. Pierwotnie wiązano występowanie wirusa brodawczaka wyłącznie ze zmianami morfologicznymi o charakterze brodawek czy kłykcin wywodzących się z nabłonka płaskiego rogowaciejącego skóry lub błon śluzowych okolicy odbytu i narządów płciowych(kłykcina kończysta)potwierdzono obecność HPV w Lagodnych i złośliwych zmianach innych tkanek i narządów m.in. układu moczowego, prostaty, krtani, przełyku, oraz jamy ustnej. zakażenie wirusem brodawczaka zaliczane jest do schorzeń przenoszonych drogą płciową, niemniej jednak pośrednia transmisja ma również dość istotne znaczenie. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: HPV? IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 18:48 facet oczywiscie ze moze to miec-w koncu mnie zarazil!!u niego dopiero niedawno objawilo sie to zewnetrznie,bo wczesniej wogole nie wiedzial ze jest zarazony-na zoledzi pojawila sie mala kuleczka wielkosci ziarnka gorczycy,no i tez przebywa kuracje-tylko ze robi to sam nie musi chodzic tak jak ja 2 razy dziennie do lekarza.powiem ci tylko tyle-nasza znajomosc skonczyla sie tym ze zaplacil za moje wizyty u lekarza i leki.fakt ze byl chory i nie wiedzial o tym i ze wogole doposcil do zarazenia i siebie a potem mnie dyskwalifikuje go w moich oczach! Gość portalu: hybryda napisał(a): > No dobra, oswieccie mnie prosze i powiedzcie cos wiecej. Co to za skrot HPV i > czy facet tez to moze miec? thx...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hybryda Re: HPV? IP: *.bos.east.verizon.net 10.03.02, 01:10 Nie nooo, mi chodzilo o te...no...kuleczki. Takie winogronka, jak napisalas. Brrrr....A czemu sie to wypala czy tez zamraza? I czy to jest leczenie czy raczej usuwanie objawow choroby? I czy to sie ma do konca zycia? I od razu odpowiem - ja tego nie mam, ale zaciekawil mnie temat...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: HPV? IP: *.lomza.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 13:57 ten wirus podobno ma wiekszosc spoleczenstwa,tylko u niektorych objawia sie a u niektorych nie.rzeczywiscie,wypalanie to likwidacja objawow zewnetrznych,wewnetrzne organizm musi sam zwalczyc.nie wiem czy faceci moga miec tak rozwiniete kłykciny jak kobieta-wydaje mi sie ze nie.u kobiet jest inaczej,gdyz srodowisko przedsionka pochwy jest wrecz wysmienite do ich rozwoju a widadomo-faceci maja wszystko na wierzchu.najbardziej prawdopodobne miejsce wystapenia u mezczyzny jest wiec napletek lub sam czubek fiutka,skad wydobywaja sie roznego rodzaju substancje :-).slyszalam jednak ze zazwyczaj mezczyzna nie wie czy jest zarazony(jak to bylo w przypadku mojego partnera),bo nie ma zadnych objawow zewnetrznych. Gość portalu: hybryda napisał(a): > Nie nooo, mi chodzilo o te...no...kuleczki. Takie winogronka, jak napisalas. > Brrrr....A czemu sie to wypala czy tez zamraza? I czy to jest leczenie czy > raczej usuwanie objawow choroby? I czy to sie ma do konca zycia? I od razu > odpowiem - ja tego nie mam, ale zaciekawil mnie temat...:) Odpowiedz Link Zgłoś