Dodaj do ulubionych

spozywania alkoholu w miejscu pracy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 10:20
czy spozywanie cukierkow nadziewanych alkoholem w miejscu pracy to jest
wykroczenie? wlasnie spozylam pare sztuk i zaczęło mi sie krecic w głowie.
czy moge je spozywac oficjalnie czy musze sie kryc, jak inni z piciem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Klara Ech Pajda:)) IP: *.crowley.pl 27.05.04, 10:25
      Taka stara wyjadaczka, a kilka cukierków cię wzięło..:)
      Szczerze mówiąc to cukierki z alkoholem (ostatnio zjadłam całe prawie pudełko Baryłek Wedla) to moja wieeeelkaaa słabość i uwazam, ze możn sobie na nie pozwalać kiedy się ma ochotę. Czekolada + odrobina alkoholu = pozytywne spojrzenie na wszystko:)
      • Gość: obierzyna Re: Ech Pajda:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 10:28
        czy mnie z kims nie pomylilas? ja ciebie zreszta tez nie znam. moze sie
        przedstawisz?
        • Gość: Klara Re: Ech Pajda:)) IP: *.crowley.pl 27.05.04, 10:32
          Dobra tam.. nei ma sensu odstawiac tych szopek.
          Pwoedz chociaż jakie cuksy jesz:)
    • Gość: obierzyna no i szo?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 11:45
      myszlicie ze jeszteszcze najmondrezjszi? no i szo?
      a ja tak wie soje, aczo?!!!! i nikt mi nie poszkoczy, nikt!!!!
      • klara-klara Re: no i szo?! 27.05.04, 11:49
        Uuuuu to chyab faktycznei nei powinnaś tych cukierków jadać, chyba, ze już wcinasz 5 kilogram:)
    • kopov Re: spozywania alkoholu w miejscu pracy 27.05.04, 13:32
      jak częstuje przełozony to mozna bez ograniczeń. Potem należy pamietać tylko,
      żeby go podać o molestowanie i mobbing, w tym celu bierzemy całą garść kukułek
      wchodzimy pod byle pretekstem do jego/jej gabinetu i wybiegamy z majtkami w
      ręku krzycząc - " niech se te kukułki pan/ pani w dupe wsadzi, ja tego tak nie
      zostawię" upewniamy sie czy ktos to widział (jakby co to ja mogę poświadczyć)i
      spokojnie czekamy na odszkodowanie, no i "jajorka plaża.....
    • kopov Re: spozywania alkoholu w miejscu pracy 27.05.04, 15:20
      wytrzeźwiałaś?
    • Gość: sztr Re: spozywania alkoholu w miejscu pracy IP: 195.116.26.* 28.05.04, 08:57
      Najważniejsza jest zagrycha , czyli na przemian kukułka i kwaszony ogórek
      • Gość: obierzyna Re: spozywania alkoholu w miejscu pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 09:49
        ja wole przegryzac szprotkami w oleju.
        a do Kopova - wytrzeźwialam i wyobraz sobie nawet nie ma dzisiaj kaca!
        ale zaparcie za to murowane, bo takiej liczbie czekoladek! teraz z kolei czas
        na kefirek-zefirek.
        • kopov czyści nie przerywając snu? 28.05.04, 09:57

• Gość: obierzyna Re: czyści nie przerywając snu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 11:13
            kefir lagodnie odgruzowuje. to o czym piszesz to Laxigen. nie polecam.
            a w ogole to jak sie ty czujesz?
            • kopov Re: czyści nie przerywając snu? 28.05.04, 11:20
              masz na mysli wczorajszy skok (po pieguski) czuję się świetnie, podałaś szefa o
              molestowanie?
              • Gość: obierzyna Re: czyści nie przerywając snu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 14:42
                to zalezy od wyniku testu ciążowego, jak będzie negatywny, czyli pozytywny, to
                go oskarżę, a jak nie - to nie.
                co ty jesz? pieguski?! ja wole jeżyki.
                • kopov Re: czyści nie przerywając snu? 28.05.04, 14:45
                  ale jak bym skoczył po jeżyki to mógłbym się pokłuć, a ja wolę dupę w rosole
                  • Gość: obierzyna Re: czyści nie przerywając snu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 14:51
                    a rosól koniecznie z natką!
                    • kopov Re: czyści nie przerywając snu? 28.05.04, 14:53
                      mówiąc grzecznie, niekoniecznie :)
                      • Gość: obierzyna Re: czyści nie przerywając snu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 14:55
                        to poczekaj co sie bedzie dzialo jak ona to przeczyta!
                      • kopov Re: czyści nie przerywając snu? 28.05.04, 15:00
                        no nie wygłupiaj się, to młoda niewinna dziewczyna, jescze sobie co zrobi i po
                        co to?
                        • Gość: obierzyna Re: czyści nie przerywając snu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 15:03
                          a skąd wiesz ze niewinna? sprawdzałeś już?!!!!
                          • kopov Re: czyści nie przerywając snu? 28.05.04, 15:07
                            nie, ale używa tak delikatnego języka iopowiada bardzo inteligentne dowcipy, ze
                            to niemozliwe żeby się puściła:)
                            • Gość: obierzyna Re: czyści nie przerywając snu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 15:14
                              no przeciez wypisz-wymaluj to ja, a nie jestem niewinna, bo sie puscilam już
                              nieraz nie dwa (nie będe wyliczać, bo za długo by trwało)!
                              wolisz wiec te niedoswiadczone? to od razu trzeba bylo tak mowic i nie zawracać
                              mi 3 dzien z rzędu głowy!
                            • nat.ka Re: czyści nie przerywając snu? 28.05.04, 15:16
                              oj jakiś Ty niedoświadczony :D
                              • kopov Re: czyści nie przerywając snu? 28.05.04, 15:28
                                co chcesz 12lat
                                • nat.ka Re: czyści nie przerywając snu? 28.05.04, 15:31
                                  zawiodłam się...a myślałam, że dojrzały ponad wiek :P
                                  • kopov Re: czyści nie przerywając snu? 28.05.04, 15:33
                                    W zasdzie nie przepraszam, przepraszam, ale taki juz jestem :)
                                    • nat.ka Re: czyści nie przerywając snu? 28.05.04, 15:34
                                      jestem w stanie to łyknąć...znaczy no...przyjąć do wiadomości :)
                                      • kopov Re: czyści nie przerywając snu? 28.05.04, 15:37
                                        no sie cieszę, czym mogę się zrewanżować?
                                        • nat.ka Re: czyści nie przerywając snu? 28.05.04, 15:41
                                          a co proponujesz? nie wiem, czy będziesz w stanie.
                                          • kopov Re: czyści nie przerywając snu? 28.05.04, 15:44
                                            postaram się
                                    • Gość: obierzyna Re: czyści nie przerywając snu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 15:36
                                      tylko dla kur robisz wyjątki, prawda kopov?:))
                                      • kopov Re: czyści nie przerywając snu? 28.05.04, 15:38
                                        nie tylko, dla Ciebie też :)
                                        • Gość: obierzyna Re: czyści nie przerywając snu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 15:49
                                          przeciez kura to ja kopov! nie domysliles sie? a mam cie naprawde za bardzo
                                          inteligentengo!
                        • nat.ka Re: czyści nie przerywając snu? 28.05.04, 15:17
                          :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka