Dodaj do ulubionych

skandalistka

30.10.11, 18:54
właśnie widziałam występ Dody. Niestety jak zawsze podoba mi się to co śpiewa. Owszem , tekst nie jest zbyt skomplikowany , ale cała aranżacja piosenki jest niezła.
Szkoda tylko , moim zdaniem, że często występuje roznegliżowana jakby chciała wyglądem odwrócić uwagę od całej reszty.
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: skandalistka 30.10.11, 18:56
      może właśnie dlatego to robi?
    • eat.clitoristwood Re: skandalistka 30.10.11, 19:00
      gr.eenka napisał:
      > (...) Szkoda tylko , moim zdaniem, że często występuje roznegliżowana jakby chciała
      > wyglądem odwrócić uwagę od całej reszty.

Dlaczego odwrócić? Przecież kształtna dupa + tralalala to jedność. Jedno uzupełnia drugie.
      Mnie osobiście inkryminowana szansonistka ani ziębi ani grzeje. Aczkolwiek wolę ją od Mai Komorowskiej.
      • torado Re: skandalistka 30.10.11, 19:09
        eat.clitoristwood napisał:

>

> Mnie osobiście inkryminowana szansonistka ani ziębi ani grzeje. Aczkolwiek wolę
        > ją od Mai Komorowskiej.

;DDDDDDDDDD.....jeszcze teraz nie mogę się uspokoić.........
        • maitresse.d.un.francais Re: skandalistka 30.10.11, 19:13
          Ja tam wolę Maję Komorowską. Przynajmniej ma coś pod czaszką. Doda podczas wywiadu powtarzała w kółko "Nie ma takiej opcji!" w języku pseudopolskim.
          • maitresse.d.un.francais Re: skandalistka 30.10.11, 19:14
            A tak przy okazji - Doda nie jest członkinią Mensy. Zresztą członkowie Mensy nie znają swojego dokładnego IQ (to celowa polityka Mensy).
            • eat.clitoristwood Re: skandalistka 30.10.11, 19:20
              maitresse.d.un.francais napisała:
              > A tak przy okazji - Doda nie jest członkinią Mensy. (...)

Bo powinna być członkinią Żensy.

A Komorowska jest?
            • niezmiennick Re: skandalistka 31.10.11, 12:08

> A tak przy okazji - Doda nie jest członkinią Mensy

Poszukaj pod: Rabczewska Dorota.

> Zresztą członkowie Mensy nie znają swojego dokładnego IQ (to celowa polityka Mensy).

Owszem znają. Tylko Mensa nie udziela takich informacji publicznie.
          • eat.clitoristwood Re: skandalistka 30.10.11, 19:25
            maitresse.d.un.francais napisała:
            > Ja tam wolę Maję Komorowską. Przynajmniej ma coś pod czaszką. Doda podczas wywi
            > adu powtarzała w kółko "Nie ma takiej opcji!" w języku pseudopolskim.

Takoż na pewno używa wykrzyknika "łał" i innych, podobnych, monosylabowych zamienników mowy rzeczywistej. Ale zdecydowanie rzeczywisty zadek Dody jest milszy oku niż przypuszczalny geniusz osobowości Komorowskiej Mai.
            • six_a Re: skandalistka 30.10.11, 19:28
              zobaczymy, co ekscytującego będzie miała doda, gdy dotrwa do wieku komorowskiej.
              bo na pewno nie zadek.
              • eat.clitoristwood Re: skandalistka 30.10.11, 19:37
                six_a napisała:
                > zobaczymy, co ekscytującego będzie miała doda, gdy dotrwa do wieku komorowskiej
                > bo na pewno nie zadek.

Prawdopodobnie nic, co nie znaczy, że trzeba rozrywać szaty z głowy na widok jej dupy.
                • six_a Re: skandalistka 30.10.11, 19:53
                  :)
                  prezencik
                  • eat.clitoristwood Re: skandalistka 30.10.11, 19:59
                    six_a napisała:
                    > :)
                    > prezencik

Mnie chciałaś zaskoczyć, MNIE? ;)

Owszem, Komorowska też nie była paskudna, w początkach drugiej połowy ubiegłego wieku. Ale zjawisko to było szbysze nawet niż efemeryczne. ;)
    • wicehrabia.julian Re: skandalistka 30.10.11, 19:27
      a na czym ten skandal polega, bo jakoś mi to umyka...
      • wiki9611 Re: skandalistka 30.10.11, 20:08
        nie lubię takiego typu muzyki ta muzyka to dla ludzi prymitywnych ,wogóle nie trawię Dody co ona sobą prezentuje chamski przytup goła dupa cycki sylikonowe to tylko mało latów rajcuje żadnej kariery nie zrobiła gra koncerty na pipi dówach
        • wicehrabia.julian Re: skandalistka 30.10.11, 20:13
          wiki9611 napisała:

> nie lubię takiego typu muzyki ta muzyka to dla ludzi prymitywnych ,wogóle nie
          > trawię Dody co ona sobą prezentuje chamski przytup goła dupa cycki sylikonowe t
          > o tylko mało latów rajcuje żadnej kariery nie zrobiła gra koncerty na pipi dówa
          > ch

wyczuwam sporą dawkę zazdrości podszytą kompleksami na punkcie biustu :) jej działalność jest tandetna do bólu, ubiera się jarmarcznie i wieśniacko, nie zmienia to jednak faktu, że gdyby ją przebrać, zatrudnić tekściarzy i kompozytorów mogłoby byś znacznie lepiej
          • wiki9611 Re: skandalistka 30.10.11, 20:18
            @wicehrabia.julian
            nie mam kompleksów na punkcie swojego biustu jest idealny i naturalny są moje i jestem z nich dumna
            • wicehrabia.julian Re: skandalistka 30.10.11, 20:19
              wiki9611 napisała:

> @wicehrabia.julian
              > nie mam kompleksów na punkcie swojego biustu jest idealny i naturalny są moje i
              > jestem z nich dumna

to skąd ta agresja, sama mieszkasz w pipidówie a obrażasz mieszkańców takich miejsc spragnionych wstrząsów ludycznych
              • wiki9611 Re: skandalistka 30.10.11, 20:35
                @wicehrabia.julian
                Łomża to nie pipidówa więc nie obrażaj mojego miasta ,nigdy bym na jej koncert nie poszła ale niestety i taka durna Doda ma swoich odbiorców
                • wicehrabia.julian Re: skandalistka 30.10.11, 20:41
                  wiki9611 napisała:

> Łomża to nie pipidówa więc nie obrażaj mojego miasta

z całym szacunkiem Łomża nie jest metropolią, a zamieszkanie w niej nie daje ci prawa do krytykowania "pipidów"
                  • wiki9611 Re: skandalistka 30.10.11, 20:52
                    jak się orientuję to Doda miala koncery w Łysych ,a to niewielka miejscowość Łomża w porównaniu do tej miejscowości to metropolia ,chyba jesteś fanem Dody ale każdy ma swój gust ja nie znosze tej muzyki i tej wykonawczyni
                    • eat.clitoristwood Re: skandalistka 30.10.11, 21:04
                      wiki9611 napisała:
                      > jak się orientuję to Doda miala koncery w Łysych (...)

Nie uważasz, że fakt odbycia koncertu w Łysych jest ostatecznym dowodem kulizmu i niepowtarzalności Dody?
                      Która z gwiazd może się poszczycić koncertem w Łysych?
                      Chyba pójdę na Tubę, po Dodę.
                      • wiki9611 Re: skandalistka 30.10.11, 21:11
                        Jak się nie ma parcia na szkło i koncert w Łysych dobra rzecz ostatnia jej płyta porażka ze sprzedażą ,ona to idolka małolatów
                        • eat.clitoristwood Re: skandalistka 30.10.11, 21:19
                          wiki9611 napisała:
                          > Jak się nie ma parcia na szkło i koncert w Łysych dobra rzecz ostatnia jej płyt
                          > a porażka ze sprzedażą ,ona to idolka małolatów

Nie sądziłem, że Doda wydaje płyty. Myślałem, że jedynym jej źródłem utrzymania jest sprzedaż autoryzowanych plotek, tudzież fotoplotek. Chyba nikt nie kupiłby płyty Doroty Rabczewskiej?
                          • wiki9611 Re: skandalistka 30.10.11, 21:27
                            z tym się z Tobą zgadzam
          • mumia_ramzesa Re: skandalistka 31.10.11, 08:19
            > gdyby ją przebrać, zatrudnić tekściarzy i kompozytorów mogłoby byś znacznie lepiej

A dotad wykonywala utwory wlasne?
        • eat.clitoristwood Re: skandalistka 30.10.11, 20:15
          wiki9611 napisała: (...)

Widzę tu dwie możliwości; albo robisz sobie jaja, albo jesteś jeszcze durniejsza niż Twoje wyobrażenie o Dodzie.
          Chciałbym wierzyć w wersję pierwszą.
          Dlatego dodam mordkę. :)
    • wiki9611 Re: skandalistka 30.10.11, 20:13
      @aura1002
      facetów goła dupa rajcuje ,nie patrzą na nic tylko na sylikony i dupę facet nie myśli głową tylko tym co ma w spodniach ......
      • xolaptop Re: skandalistka 30.10.11, 20:32
        Zapomnij o tym, co złe, bo zniszczysz sobie życie.
    • lacido Re: skandalistka 30.10.11, 20:54
      gr.eenka napisał:

> właśnie widziałam występ Dody. Niestety jak zawsze podoba mi się to co śpiewa.

Masz świadomość że to co ona robi to szajs a mimo to Ci się podoba stąd to słówko "niestety"?
    • borovechka Re: skandalistka 30.10.11, 21:14
      Jaka tam skandalistka. Kręcenie dyypąmoże było skandalem 15 lat temu, ale teraz?
      Problem z Dodoą jest taki, że ona jest nudna jak flaki z olejem. I niesamowice wtórna. Wszystko co robi, łącznie ze stylizacjami to kopia amerykańskich piosenkarek (Lady Gagi, Beyonce, Rihanny, Katy perry, i inncyh) podana w przaśnym sosie. Dlatego ona nigdy nie zrobi kariery za granicą, bo kompletnie nie jest oryginalna. Jasne, że teraz jest ogólna moda na bycie seksowną+dziwną, sle kazda z topowych piosenkarek dodaje coś własnego. Żeby się przebić na zachodzie trzeba pokazać coś nowego, świeżego. A Doda proponuje tylko odgrzewany, popsuty kotlet.

No i jeszcze jej muzyka, czyli przaśnie rockopolo. Nie da się tego słuchać i gorzej nie da się tego zapamiętać. Świadczy o tym choćby to, ze Doda, o której najczęsciej rozpisują się portale plotkarskie, gazety nigdy nie miała prawdziwego hitu.
      • borovechka Re: skandalistka 30.10.11, 21:16
        Dodam jeszcze, ze ja mam 21 lat, mieszkam w średniej wielkości mieście i nie znam nikogo kto by słuchał Dody, interesował się nią, choćby jako zjawiskiem.
    • gr.eenka Re: skandalistka 30.10.11, 21:28
      aura1002 napisał:

> Z drugiej mańki - czy to jest rzeczywiście autorytet dla znacznej części dzisie
      > jszych kobiet?
      >
      ja nie piszę o autorytecie, a występie , który jest pewnego rodzaju sprzedażą towaru.
      Wszyscy są przeciw temu co robi , a Ona mimo to robi i chyba całkiem nieźle na tym zarabia.
    • m-kow Re: skandalistka 30.10.11, 21:40
      Teraz będzie coraz więcej odkrytego poślada i ustawianych "spontanicznych" sesji w tabloidach, to charakterystyczna faza schyłkowego etapu kariery w polskim szołbizie, kiedy przegrzana "gwiazda" z pozycji bożyszcza motłochu przenosi się do kategorii obciachu i pośmiewiska, a ci którzy z niej żyli i to dobrze przestają odbierać telefon bo poszukują i kreują już następnego żywiciela.

-
      "Statek coraz bardziej przecieka, pasażerowie jeszcze nie wiedzą, ale pierwszy oficer wie i po cichu ubiera kamizelkę ratunkową. Żeby pasażerowie nie zauważyli nalewającej się wody, to przelewa ją z sali balowej do maszynowni (czyli środki z OFE do ZUSu)." K. Rybiński
    • soulshunter Re: skandalistka 30.10.11, 21:44
      jak beda placili za ogladanie wystepow tego czegos to moze sie skusze.
    • sid-sid Re: skandalistka 31.10.11, 07:33
      O, skandalistka to kolejne mocno nadużywane słowo. Wychodzi na to, że wystarczy pokazać dupę i powiedzieć kur..., żeby takową zostać.
      Moim zdaniem Doda muzycznie jest kiepska, a wokalnie bardzo przereklamowana.
    • qw994 Re: skandalistka 31.10.11, 09:31
      Skandalistka? Z powodu roznegliżowania na scenie?

> Szkoda tylko , moim zdaniem, że często występuje roznegliżowana jakby chciała w
      > yglądem odwrócić uwagę od całej reszty.

A to się zgadza, przecież muzycznie ona nie istnieje. Nie ma w tej kwestii NIC do zaoferowania, co dałoby się słuchać, zanucić i nie byłoby skopiowane z zagranicy.
      • simply_z Re: skandalistka 31.10.11, 09:35
        banalne teksty ,brak przebojow ,podobala mi sie jedynie piosenka dwie bajki ,ktora tez jest nawiasem mowiac coverem.
        • qw994 Re: skandalistka 31.10.11, 09:42
          Ja z kojarzę taki kawałek, którego fragment był tak ordynarnie zerżnięty z Bryana Adamsa, że aż mnie zatkało.
    • niezmiennick To już dawno wyjaśnione zostało. 31.10.11, 12:10
      Albowiemż Doda zapytana o to została wprost. Że ma głos i talent i takie tam to po co ta cała otoczka.

"Głos i talent ma tysiące dziewczyn w Polsce a Doda jest tylko jedna" odrzekła skandalistka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka