Dodaj do ulubionych

dol nad doly

IP: 95.158.72.* 20.11.11, 01:06
pol roku temu facet zostawil mnie dla innej, bylismy razem 7 lat mamy wspolne dziecko. prawda jest ze nie ukladalo sie miedzy nami zbyt dobrze od jakiegos czasu, on mial romans przez poltota roku zanim sie dowiedzialam. spotykali sie potajemnie (ona rozwodka z winy meza ktory ja zdradzal) ale nadal utrzymuja ze nie sypiali ze soba az do momentu gdy go wywalilam z domu. ja czulam ze on sie zakochal, nie spedzal z nami w ogole czasu czaly czas byl myslami gdzies indziej az w koncu dowiedzialam sie o niej. wyprowadzil sie do niej 7 miesiecy temu, ona przyjela go z otwartymi ramionami ale teraz sama go oszukuje, wydzwania i smsuje z ex mezem potajemnie, klamie i oszukuje a pozatym nie daje mu zyc - sprawdza go na kazdym kroku i ciagle robi awantury
wlasnie sie o tym dowiedzialam i wiecie co? caly czas zazdroscilam im ze sa razem zazdroscilam jej ze ona ma go i powinnam sie chyba cieszyc z tego ze im sie nie uklada, a wcale sie nie ciesze!!! Ta dziwka zabrala mojemu dziecku ojcatraktuje go jak sciere a on nadal ja kocha! wszyscy cierpia - moj ex, moj syn, ja no i ta dziwka tez nie zyje w spokoju!
Obserwuj wątek
    • dora_ko Re: dol nad doly 20.11.11, 09:24
      Widocznie On lubi być traktowany jak ścierka. Zamiast zazdrościć, weź się za swoje życie dziewczyno. Twoje dziecko też będzie szczęśliwsze jak ty będziesz się czuła szczęśliwa a nie ciągle żyjąca tamtym już nie byłym związkiem. Samotnych mam jest wiele, niektóre z nich znajdują drugą połówkę i dziwią się jak mogły wcześniej bez niej żyć. Trzymam za Ciebie kciuki.
      • ona85ona85 Re: dol nad doly 20.11.11, 11:59
        Celna uwaga... Chyba pora przestać obarczać za własne poczucie niespełnienia jakąś obcą kobietę i zacząć budować swoje szczęśliwe życie od początku. W tym: rozejrzeć się za nowym partnerem. I przestać truć dzieciom na nową partnerkę ich ojca, jeżeli teraz to robisz.
        • Gość: Elf Re: dol nad doly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 12:10
          I przestać sobie wmawiać, że ta ścierka, taka i owaka ZABRAŁA dziecku ojca itp.
          Ojciec nie był zabawką, nie był bezwolny - chciał z nią być i odszedł. Ona go nie zabrała, bo zabrać można przedmiot.
          Osobiście mnie drażnią takie opowieści: gdyby nie TAMTA on by z nią był...
    • mau3 Re: dol nad doly 21.11.11, 16:41
      Zajrzyj na Byłeżony.pl, przegadaj sprawę, może Ci ulży. Nic już nie zmienisz, czas ruszyć ze swoim życiem dalej.:)
    • Gość: Zina Re: dol nad doly IP: 87.201.177.* 07.12.11, 10:57
      Jeśli ona jest dziwką to on też w końcu sama się nie puszczała. Nie obwiniaj tylko jej bo Twój były wcale nie jest lepszy. Gdyby nie chciał odejść to ona sama by go nie "zabrała". Poza tym to on jest nic nie wart skoro Cie tak długo oszukiwał. W końcu jak mu tak zle z Tobą było to mół odejść już dawno a nie oszukiwać.
      Ułóż sobie i Twojemu dziecku nowe życie, nie warto się za takimi oglądać. Poza tym to też nie byłoby zdrowe dla Twojego dziecka.
    • maly.jasio dobry material na telenovele 08.12.11, 17:35
      lubie takie klimaty i takie horrory.

podeslij to do TiVi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka