asystentka_prezesa_zarzadu 19.12.11, 20:25 W 'na wspólnej' jest 30-letnia dziewica (tzn. już nie jest bo taki jeden rozwodnik w nią wszedł). Nie będzie żadnego pytania, chciałam Wam tylko powiedzieć, że nie wszystkie dziewczyny się puszczają. :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miaukontent Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 20:29 Przecież się puściła! Helou?! Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 20:33 Nie puściła. Kochała się z miłości, w wieku 30 lat, znała jego nazwisko, syna, adres i nie zrobili tego na pierwszej randce. Odpowiedz Link Zgłoś
miaukontent Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 20:50 Ale z rozwodnikiem!!! Tpfuj! Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 20:52 A to czemu rozwodnik to Tpfuj? Odpowiedz Link Zgłoś
miaukontent Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 21:20 Bo to taki popapraniec co nie umie z babą życia ułożyć.* *Wiedza forumowa. Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 21:23 Na forum tak mówią? Do tej pory tylko jeden taki post przeczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
miaukontent Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 21:34 Gdzieś widziałem* *No co, podkolorować nawet już nie można?! Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 20:52 a co w tym dziwnego, czy on trędowaty ? Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 20:57 Ledwo się rozwiódł a juz sie puszcza z doktorzyną-fe Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 21:00 a co ma siedzieć sam? Marta ma faceta i jest szczęśliwa, a on ma czekać, na co ? Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 20:30 z tego forum na wspólnej chyba żadna?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 20:36 się nie puszcza czy co? bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam( oglądam 'na wspólnej' wciąż;) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 20:41 Ja się wkręciłam w Plebanię:) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 20:43 A wiedziałaś, że ta młoda blondyna jest w związku z aktorem, który gra proboszcza? Oja, w gazecie przeczytałam i jeszcze dziś na pudelku;) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 21:00 Sundry, co to za dziwny link? Sie nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 21:04 Sam się taki zrobił, musiałam coś kliknąć, nie miałam zamiaru niczego wstawiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 Re: dziewica w 'na wspólnej' 21.12.11, 19:45 Odkryła usenet, czyli grupy dyskusyjne. Takie starożytne fora dyskusyjne: tryb tekstowy, czytniki, gliniane tabliczki z rysikami... Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 20:43 no właśnie, a temu rozwodnikowi jeszcze sie coś nie podobało, co za faceci :P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: dziewica w 'na wspólnej' 20.12.11, 11:48 moze w lozku byla kiepska? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja A ładna? 19.12.11, 21:09 Bo w filmach dziewice to się często albo jako brzydkie albo jako piękne pokazuje Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: A ładna? 19.12.11, 21:11 josef_to_ja napisał: > Bo w filmach dziewice to się często albo jako brzydkie albo jako piękne pokazuj > e a ta tylko wykształcona na doktorkę, też jestem rozczarowana;-) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: A ładna? 19.12.11, 21:12 Ładna, naprawdę git dziewczyna. Miała pończochy i po seksie stymulowała mu udo stopą. Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: A ładna? 19.12.11, 21:23 Józek, oglądaj 'na wspólnej', może jeszcze będą się kochać w tych pończochach. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: A ładna? 20.12.11, 08:27 Ja bym wolał z taką dziewicą na żywo :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 21:20 chyba wtórna dziewica...., Odpowiedz Link Zgłoś
miaukontent Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 21:34 W końcu szycie nie jest znów takie drogie... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 21:37 ha ha pewnych rzeczy nie powinno się korygować ... Odpowiedz Link Zgłoś
miaukontent Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 21:39 Podobno są wciąż takie rejony mentalne, że dziurawa błona w noc poślubną może się skończyć poważnymi następstwami. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 21:41 są, jednak jest ryzyko jest zabawa.. Odpowiedz Link Zgłoś
miaukontent Re: dziewica w 'na wspólnej' 19.12.11, 22:47 Zabawa jest zazwyczaj jednostronna. Dla macho. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais ale to tylko napisana postać 19.12.11, 22:14 co do aktorki, nie ma tej pewności Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: ale to tylko napisana postać 20.12.11, 11:45 Taaak?:D Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: dziewica w 'na wspólnej' 20.12.11, 19:32 PRzede wszystkim to ten dziwny Filip nie ma jeszcze rozwodu, a znając serialowe trendy, to ostatecznie sie z martunią zejdą z powrotem po pełnej napiecia chwili w sądzi, gdzie ostatecznie któreś z nich wycofa się z pomysłu rozwodowego bo kocha. Po drugie - jakbym już miała taki trzydziestoletni skarb, to na pewno sprzedałabym go komuś jakiemuś chociaż ciutkę przystojnemu. Trzymać wianuszek tyle czasy i w końcu oddac go nierozwiedzionemu brzydalowi, przykre. Inna sprawa, ze dziewica też dziwną jakąś twarz ma. Brwi jakieś takie męskie i w ogóle, czoło za duze do szczenki. Ale i tak Filipowi bym sie nie złożyła w ofierze. Ten piłkarz sąsiad już lepiej by się nadał. Nie mówiąc o tym, ze on to przynajmniej rozumie wartosć takiego daru, czego samodzielne ogarnięcie przez Filipa okazało się zadaniem zbyt karkołomnym i zanim mu koleś z piłką nie uświadomił, ze to cenniejsze było niz brylanty, to Filim z konopii stroił fochy z powodu tego dziewictwa, a nie się cieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: dziewica w 'na wspólnej' 20.12.11, 22:12 jakie to naciągane , na co ona liczy na laury ? tylko współczuć że zmarnowała tyle czasu na życie w celibacie Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio A dlaczego mialyby wszystkie? 21.12.11, 19:15 asystentka_prezesa_zarzadu napisała: chciałam Wam tylko powiedzieć, że nie wszystkie dziewczyny się puszczają. A dlaczego mialyby wszystkie? wystarczy polowa. te pol na kochanki, a drugie pol na zony. Odpowiedz Link Zgłoś