owczyped 03.06.04, 22:46 Wiemy, kto sie tym forum "opiekuje" ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=13163045&a=13166946 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.z.zielonymi Re: I wszystko stalo sie jasne! 03.06.04, 22:52 Wow! Owca klamczucha niedawno pisala, ze nawet jakby podala nicka, to nikt by jej nie skojarzyl, bo rzadko sie tu wypowiada. Swoja drogo owco, dlaczego wolalas schowac sie za nowym dumnie brzmiacym nickiem AK? Balas sie firmowac swoje decyzje stalym nickiem? Fakt Twojego adminowania troszke mnie niepokoi w kontekscie Twojej zazylosci z soczewica (patrz "Rozmowy przedpoludniowe") i reszta kolka rozancowego. Mam nadzieje, ze nie naduzywasz uprawnien. Zycze satysfakcji i dalszego realizowania sie w tej (nie)chlubnej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: I wszystko stalo sie jasne! 03.06.04, 23:16 przyczyn dla których ASi przyjeli nowe nicki do moderowania jest wiele większość zostało wyjaśnionych na F o Moderacji, do którego linkuje autor tego wątku moje zażyłości z kimkolwiek na forum czy poza nim nie mają żadnego znaczenia dla sprawowanej tu przeze mnie funkcji dodatkowo czuwają nad tym administratorzy zawodowi, którzy kontrolują nasze działania i są przez nas na bieżąco informowani o tym co dzieje się na naszych forach co do chowania się za nowy nick, Twój wydaje mi się zupełnie nieznany wyszukiwarka też milczy... znów zepsuta? ;-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
ania.z.zielonymi Re: I wszystko stalo sie jasne! 03.06.04, 23:27 Wuzetki nie poznajesz??? Wprawdzie zabanowana znowu za niewinnosc, ale jednak nadal z wami :P Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly_piesek owca masz @ 03.06.04, 23:42 mozesz go tu wkleic jesli chcesz, albo zrobic z niego dowolny uzytek.... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach to jest straszne, ze w tym kraju nadal 04.06.04, 08:19 odpowiedzialne funkcje sa powierzane niewlasciwym, niekompetentnym osobom. i jak ma byc dobrze? kto rządzi w tym burdelu? Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: to jest straszne, ze w tym kraju nadal 04.06.04, 09:16 Dlatego, ze Ty nie sympatyzujesz z prywatnymi loginami aesow nie znaczy, ze sa to nieopowiedzialni ludzie. To tylko Twoje osobiste antypatie, ktore z zaufaniem nie maja nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek_troll Re:ale ci, co sympatyzują 04.06.04, 09:22 mają się (lub mieli) lepiej - może dać jakiś przykładzik ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: I wszystko stalo sie jasne! IP: *.crowley.pl 03.06.04, 22:53 ahahahahahahahahahah Teraz: albo się w końcu skończy, albo dopiero się zacznie....... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: I wszystko stalo sie jasne! 03.06.04, 22:58 Admini sie ujawnili to moze niech trolle tez to zrobia?;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: I wszystko stalo sie jasne! 03.06.04, 23:42 A po co ? Przeciez i tak wiecie kto jest kto, wiec po co ta cala maskarada? Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: I wszystko stalo sie jasne! 03.06.04, 23:46 Ale my wiemy tylko dla wlasnej wiadomosci. Moze inni chcieliby wiedziec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly_piesek Re: I wszystko stalo sie jasne! 04.06.04, 00:04 betty-bt napisała: > Ale my wiemy tylko dla wlasnej wiadomosci. Moze inni chcieliby wiedziec :-) "uffff wreszcie bede moga pisac, ze wiem cholernie duzo, ale nie powiem" - wstchnela adminka coolle po cywilnemu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: I wszystko stalo sie jasne! 04.06.04, 00:08 Eh, zescie sie jakos uparli na przepchanki i nie mozecie zrezygnowac... Odpowiedz Link Zgłoś
wuzetka1 Re: I wszystko stalo sie jasne! 04.06.04, 00:23 Betty jak tam sprawa tych wlaman na ukryte fora? Juz przymkneli tego osobnika? Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: I wszystko stalo sie jasne! 04.06.04, 00:27 Zdazysz narobic krzyku jak przymkna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly_piesek Re: I wszystko stalo sie jasne! 04.06.04, 00:27 liczba mnoga jest tu zdecydowanie nie na miejscu; moje loginy odeszly juz do krainy nicosci, tzn. zwolnily miejsce na serwerze gazeta.pl, czego zycze i waszym sluzbowym quasi-trollowym alter ego Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: I wszystko stalo sie jasne! 04.06.04, 00:29 Ty rowniez mnoga do mnie sie zwracasz. To bezposrednio do mnie? Ktore trolle ego masz na mysli? Moj drugi nick zna chyba cale cale forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly_piesek Re: I wszystko stalo sie jasne! 04.06.04, 09:28 waszym = aesowym zatwierdzony oficjalnie drugu login (troll) to wasza legitymacja partyjna ja takiego czegos nie posiadam, ergo: zwracanie sie do mojego logina per 'wy' jest nie na miejscu towarzyszko coolle do was - aesow - jednak moza sie zwrocic tymi slowy, stanowicie swoista podgrupe: "ni-to-user-ni-to-pracownik" Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica wlasnie 04.06.04, 12:53 poniewaz druga nasza adminka byla pani betty-bt: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=13163045&a=13166034 betty-bt napisała: > Ale my wiemy tylko dla wlasnej wiadomosci. Moze inni chcieliby wiedziec :-) > teoretycznie teraz ty juz tez nie powinnas widziec adresow nowopowstalych trolli, ale jednak piszesz "my wiemy" Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: wlasnie 04.06.04, 13:32 diab.lica napisała: > poniewaz druga nasza adminka byla pani betty-bt: > > <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=13163045&a=13166034"target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=13163045&a=13166034</a> > betty-bt napisała: > > > Ale my wiemy tylko dla wlasnej wiadomosci. Moze inni chcieliby wiedziec :- > ) > > > > teoretycznie teraz ty juz tez nie powinnas widziec adresow nowopowstalych > trolli, ale jednak piszesz "my wiemy" Chyba właśnie po to istnieje to tajne forum, a którym aesy się namawiają, żeby każdy z nich mógł napisać "my wiemy". Jura Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly_piesek Re: wlasnie 04.06.04, 13:37 jureek napisał: > diab.lica napisała: > > teoretycznie teraz ty juz tez nie powinnas widziec adresow nowopowstalych > > trolli, ale jednak piszesz "my wiemy" > > Chyba właśnie po to istnieje to tajne forum, a którym aesy się namawiają, żeby > każdy z nich mógł napisać "my wiemy". > Jura a potem jeszcze sie burzy, kiedy ktos zwraca sie do niej "wy" Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: I wszystko stalo sie jasne! 03.06.04, 23:48 moniorek1 napisała: > A po co ? Przeciez i tak wiecie kto jest kto, wiec po co ta cala maskarada? Ja nie wiem. Betty i Owca wiedza ale nigdy nie postawialbym ich w glupiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.z.zielonymi Re: I wszystko stalo sie jasne! 04.06.04, 00:03 hmmm anahello bardziej optymistyczne byloby gdybys napisala, ze one i tak by ci tego nie powiedzialy, a nie ze ty bys ich nie postawila w glupiej sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: I wszystko stalo sie jasne! 04.06.04, 00:15 No anahella juz sie przekonala co to za "przyjaciolki" miala. Takie fajne byly,ze jej sie na konto az wlamaly. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: I wszystko stalo sie jasne! 04.06.04, 01:53 moniorek1 napisała: > No anahella juz sie przekonala co to za "przyjaciolki" miala. Takie fajne > byly,ze jej sie na konto az wlamaly. Moniorek, niechcacy wywolasz jakas kolejna afere... Nie dyskutujmy na ten temat, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: I wszystko stalo sie jasne! 04.06.04, 02:07 Niech ludzie wiedza jacy ludzie zostali adminami. Jest to bardzo waska paczka znajomych ,ktorzy rowniez spotykaja sie w realu. Ta cala grupa trzymajaca wladze czy wladzie to nie zaden wymysl,a czegos takiego na forum publicznym nie powinno byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Do Moniorka IP: 81.186.235.* / 194.201.189.* 04.06.04, 03:00 Moniorek moglabys cos wiecej napisac? Kto sie wlamal anahelli na konto? I po co? Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: Do Moniorka 04.06.04, 03:15 Gość portalu: kobieta napisał(a): > Moniorek moglabys cos wiecej napisac? Kto sie wlamal anahelli na konto? I po co > ? Czy to takie wazne? Grunt ,ze takie cos mialo miejsce i zrobila to ktoras "kolezanka" z tow. wzajemnej adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Do Moniorka 04.06.04, 09:14 Nie wiem co Owca lub ja mamy z tym wlamaniem wspolnego? Sam fakt, ze piszemy na forum, na ktorym mialo to miejsce nie czyni nas winnymi. Jakby nie patrzec nie ma to zupelnie zwiazku z tym tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Do Moniorka 04.06.04, 15:36 Nie zycze sobie dyskusji na temat mojego konta. Wlamu nie bylo. A jak ktos uwaza inaczej, to niech mi to udowodni, ale na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly_piesek Re: Do Moniorka 04.06.04, 15:39 anahella napisała: > Nie zycze sobie dyskusji na temat mojego konta. Wlamu nie bylo. A jak ktos > uwaza inaczej, to niech mi to udowodni, ale na priv. czyli kolejny wlam, ktorego nie bylo ;) pytanie kto i po co wymysla te bzdurne historie? Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: I wszystko stalo sie jasne! 04.06.04, 06:17 nie mam nic wspólnego z włamaniem na konto Anahelli co więcej nie wiem nawet kto to zrobił - sprawa była poruszana na Dekameronie i TDP właśnie w tym czasie kiedy Anahella mnie na nie zaprosiła ale z tego co mi wiadomo do końca nie została wyjaśniona proszę mnie wiec nie mieszać w te sprawy pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly_piesek Re: I wszystko stalo sie jasne! 04.06.04, 09:46 owca napisała: > > nie mam nic wspólnego z włamaniem na konto Anahelli > co więcej nie wiem nawet kto to zrobił - sprawa była poruszana na Dekameronie i > TDP właśnie w tym czasie kiedy Anahella mnie na nie zaprosiła ale z tego co mi > wiadomo do końca nie została wyjaśniona > proszę mnie wiec nie mieszać w te sprawy fajnie masz, zemosze sobie ot tak poprosic o nie mieszanie w te sprawe, niektorzy nie mieli wyboru i zostali wmieszani przez maas, a raczej publicznie znieslawieni, mimo ze z rzekomym wlamaniem nie mieli nic wspolnego, czego glowna administratorka nie raczyla sprostwoac, kiedy juz do niej dotarlo jak sprawy stoja. coz za niska inytyga twoarzystwa wzajemnej adoracji. nie wiem gdzie jest prawda, ale istnieje takze wersja, ze rzkome wlamanie mialo miejsce na konto wspolnego trolla TDP - negra29 w rzeczywistosci zas 'wlamywacz' znal haslo i nie musial go lamac, a skad je znal to juz nalezy pytac inicjatorow calej intrygi. podkreslam - nie wiem, czy to prawda, jednak wydaje sie to mozliwe, a osoby ktore rozpetaly cala afere z "wlamaniem" powinny wyjasnic rzecz do konca. moze tym razem o inne walamnie chodzi i mamy na portalu epidemie LOL Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: I wszystko stalo sie jasne! 04.06.04, 18:26 owca napisała: > > nie mam nic wspólnego z włamaniem na konto Anahelli > co więcej nie wiem nawet kto to zrobił - sprawa była poruszana na Dekameronie i > TDP właśnie w tym czasie kiedy Anahella mnie na nie zaprosiła ale z tego co mi > wiadomo do końca nie została wyjaśniona > proszę mnie wiec nie mieszać w te sprawy a ja zglaszam te wszystkie cholerne wpisy na temat *wydumanego* wlamu na moje konto do wykasowania. Juz napisalam wyzej ze nie zycze sobie aby na temat mojego konta odbywala sie tu jakakolwiek dyskusja, niezaleznie czy glos zabieraja admini spoleczni, etatowi czy trolle. Odpowiedz Link Zgłoś
wuzetka1 Re: I wszystko stalo sie jasne! 04.06.04, 18:47 Zglos sie na ASa to bedziesz mogla sobie wycinac, co dusza zapragnie. A na razie to mozesz albo zglosic posty do abuse, albo wyskamlac u owcy, zeby wykasowala :P. Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly_piesek Re: I wszystko stalo sie jasne! 04.06.04, 20:08 > a ja zglaszam te wszystkie cholerne wpisy na temat *wydumanego* wlamu na moje > konto do wykasowania. Juz napisalam wyzej ze nie zycze sobie aby na temat > mojego konta odbywala sie tu jakakolwiek dyskusja, niezaleznie czy glos > zabieraja admini spoleczni, etatowi czy trolle. nie ten adres wrozko :-P pisz na abuse@gazeta.pl lub ryb@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wuzetka1 DO ADMIN - OWCY 04.06.04, 02:56 Owca jestem ciekawa czemu sama honorowo nie zrezygnujesz ze sprawowanej funkcji? Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: DO ADMIN - OWCY 04.06.04, 06:07 nie widzę powodów dlaczego niby miałabym to zrobić pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
lolek_troll Re: DO ADMIN - OWCY 04.06.04, 06:28 1/. Za bezgraniczne, bezkrytyczne służenie soczewicy vel m_p. 2/. Za wycinanie do niedawna wątków, postów ze słowami dupa, cholera itp. - inaczej mówiąc za próbę zrobienia forum przedszkolaków - czy ty przypadkiem nie pisałaś na na FEN ? 3/. Za wyrzucanie przez dłuższy czas wątków w kosmos a nie na oślą ławkę, tak, żeby nikt z forumowiczów nie mógł ocenić twojej "ciężkiej i twórczej pracy" 4/. Za "wypowiedzi" na forum o moderacji urągające pozycji AESa - piana się z ciebie toczyła bardzo często. 5/. Za "wypowiedzi" na FoF czy też FoM urągające twojemu (podobno) wykształceniu - przykład tekstu do wuzetki n/t pedofili; itp., itd. p.s.: co tdo twojej tożsamości - poddaję się, nawet nie brałem ciebie pod uwagę, ale ostatnio mało piszę i czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: DO ADMIN - OWCY 04.06.04, 06:51 na większość pytań i wątpliwości osób, które w tym wątku będą się do mnie zwracać postaram się odpowiedzieć po południu proszę więc o cierpliwość i wyrozumiałość pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: DO ADMIN - OWCY IP: *.if.uj.edu.pl / *.if.uj.edu.pl 04.06.04, 12:11 o pedofilu to bylo do diablicy owca nie zrezygnuje honorowo, bo nie jest osoba honorowa i lubi miec taka pozorna "wlaDZe" zalosne jest to, ze do tej pory gadajac z owca nie wiedzielismy, ze to ona jest AK zalosne jest tez to, ze AK lgala, ze prawie nie pisuje na kobiecie obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: DO ADMIN - OWCY 04.06.04, 20:18 lolek_troll napisał: > 1/. Za bezgraniczne, bezkrytyczne służenie soczewicy vel m_p. to Twoja interpretacja nie zrobiłam niczego, co nie było konsultowane i zaaprobowane przez adminow zawodowych > 2/. Za wycinanie do niedawna wątków, postów ze słowami dupa, cholera itp. - > inaczej mówiąc za próbę zrobienia forum przedszkolaków dupa? cholera? nie przypominam sobie jeśli posty były wycinane to za większą wulgarność z pewnością nie za słowa cytowane tu przez Ciebie - czy ty przypadkiem nie > pisałaś na na FEN ? owszem, pisałam nie ma to jednak większego tu znaczenia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=13163045&a=13194021 > 3/. Za wyrzucanie przez dłuższy czas wątków w kosmos a nie na oślą ławkę, tak, > żeby nikt z forumowiczów nie mógł ocenić twojej "ciężkiej i twórczej pracy" to już było: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=11733255&a=11744338 potwierdzone tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=11733255&a=11745902 > 4/. Za "wypowiedzi" na forum o moderacji urągające pozycji AESa - piana się z > ciebie toczyła bardzo często. nie wstydzę się za żadne swoje wypowiedzi ani te spod prywatnego loginu (na wszystkich forach jakie tylko odwiedzałam) ani loginu moderatorskiego pianę używam tylko pod prysznicem > 5/. Za "wypowiedzi" na FoF czy też FoM urągające twojemu (podobno) > wykształceniu - przykład tekstu do wuzetki n/t pedofili; dlaczego niby urąga mojemu wykształceniu? o ASach mówiono w kontekście nadużywania władzy przez amerykańskich żołnierzy wobec irackich więźniów, mówiono w kontekście zagrożenia ujawniania na forum IP pedofilom, mówiono jako o ORMOwcach UBekach i SBekach zapytano mnie gdzie - podałam jeden link > itp., itd. > > > p.s.: co tdo twojej tożsamości - poddaję się, nawet nie brałem ciebie pod > uwagę, ale ostatnio mało piszę i czytam. a to pewnie dlatego, że od początku swojej bytności na F Gazeta staram się rozmawiać z ludźmi bez wyzwisk, obrażania i wyciągania ich prywatnych spraw na światło dzienne udawało mi się dyskutować z ludźmi i nie stało to w kolizji z funkcją AS-a do tej pory nie miałam wrogów na forum do czasu ujawnienia się jako a_k pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: OSRAM? 04.06.04, 20:20 OSRAM - to firma produkująca żarówki pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
lolek_troll Re: Dobra rada dla Owieczki: 04.06.04, 19:12 podejrzewam, że od pewnego czasu ślęczysz nad zbiorową odpowiedzią na pytania i zarzuty do ciebie tutaj zawarte - ale nie rób nic pochopnie, daj to komuś obcemu to sprawdzenia i korekty, bo inaczej znowu wszyscy będą się z ciebie śmiać albo nad tobą płakać. Z braku laku, to daj może to do sprawdzenia owczareczkowi szkockiemu - ona chociaż pisze prostolinijnie, jak każda baba oderwana na chwilę od garów :) Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly_piesek rekapitulacja 05.06.04, 10:02 owca dla sie poznac jako login nachalnie wrecz sympatyzujacy z niektorymi loginami z tego forum tak sie jakos zlozylo, ze sa to te same loginy wobec ktorych admin_kobieta stosowala preferencyjna polityke moderacyjna, co wielokrotnie jej wytykano. oczywiscie a_k ma po prostu pecha i zadne z jej nieobiektywnych dzialan moderacyjnych omawaianych na FoF i FoM nie ma najmniejszego zwiazku z sympatiami owcy Odpowiedz Link Zgłoś