potworski 21.12.11, 16:26 ...że w roku 2012 raczej nie wystąpię w przeglądzie piosenki żołnierskiej. Nie wiem czy uda mi się wytrwać, bo zawsze sobie przyrzekam i coś się we mnie łamie i jednak występuję. A wy macie jakieś postanowienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 16:30 eeee, myślałam, że dłubać w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 16:32 Na noworoczne jeszcze czas, teraz postanawiam, ze nie utyje w swieta;-) Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 16:46 O nie moge! :D A co Ty taki tworczy dzisiaj jestes? Wchodze na FK, a tu co drugi watek Powtorskiego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ezoterycznypoznan Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 16:50 Ja sobie obiecałem że w 2012 zemszczę się na pewnej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 16:56 Powinnismy bys solidarni i zlozyc sie na sesje i terapeuty dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 16:57 ykhm... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 16:58 Dla mnie? :D Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 17:03 Mam wrażenie, że raczej dla ezoterycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 17:07 Ueeee.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 17:14 U mje sie dobrze drzewko ulozylo;-)) Khadroma- co zostanie ze zbiorki- Twoje:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 17:15 moonogamistka napisała: > U mje sie dobrze drzewko ulozylo;-)) Khadroma- co zostanie ze zbiorki- Twoje:- > )))) Oj tam, podajcie numery kont i każdy niech wpłaca na kogo chce. Chętnie się dołączę (jako beneficjentka hyhy). Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 17:16 A no to dobrze. Moze mnie terapeuta nawroci na przyzwoitosc. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 17:17 Hyhy:-D Zrobmy "piramide" Chyba, ze to juz karalne//mysli Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 17:25 Taką jak w Amwayu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 17:45 nie patrzec na kobiety przez pryzmat penisa bo to ogranicza moja osobowosc i kreatywnosc niestety co roku mam takie postanowienie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 19:02 Nie czytać głupot... Odpowiedz Link Zgłoś
3artka Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 19:14 Błagam, nie dotrzymaj postanowienia noworocznego! Uwielbiam piosenkę żołnierską!!! Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 19:44 > Błagam, nie dotrzymaj postanowienia noworocznego! Uwielbiam piosenkę żołnierską > !!! Hej ho, hej ho! na dziwki by sie szlo! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 22.12.11, 08:07 pieniedzy brak, a ch.. jak flak, hejho hejho Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 19:26 A to twoje dzieło? Wiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 19:28 znajdę sobie jakąś fajną żonę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 19:45 > znajdę sobie jakąś fajną żonę ;) Ale musi dac TV w ramach posagu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buuenos Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 23:00 Szkoda,ladnie ci w mundurze i marsze w twoim wykonaniu to prawdziwa rozkosz dla ciala i ducha ,prawie jak paprykarz szczecinski badz tez pasztet podlaski. Moje postanowienie:wystapisz na przegladzie. Dla nas,dla narodu i FORUM. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 23:42 Paprykarz szczeciński i pasztet podlaski były niegdyś świetne w wakacje pod namiotami czy na innych łódkach. Poza wakacjami nie tknęłam tego syfu, a w wakacje jakoś dobrze wchodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 22.12.11, 00:02 w tym roku będę realizować postanowienia z roku poprzedniego. tylko nie pamiętam już, co to były za postanowienia. z pewnościo jakieś ambitne. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 23.12.11, 00:24 więcej się uśmiechać :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 23.12.11, 00:26 mniej się irytować rzeczami na które nie mam wpływu, nauczyć się czerpać radość z drobnych przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
caloka Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 23.12.11, 00:53 że... pojadę w Bieszczady, i zobaczę tam wschód i zachód słońca :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Kolobrzeg 23.12.11, 05:03 i robisz blad. Dopoki nie zostanie zlikwidowana ostatnia jednostka wojskowa WP nad Baltykiem. i zastapia ja formacje NATO to warto spiewac. Odpowiedz Link Zgłoś