Dodaj do ulubionych

Moje noworoczne postanowienie jest takie...

21.12.11, 16:26
...że w roku 2012 raczej nie wystąpię w przeglądzie piosenki żołnierskiej. Nie wiem czy uda mi się wytrwać, bo zawsze sobie przyrzekam i coś się we mnie łamie i jednak występuję.
A wy macie jakieś postanowienia?
Obserwuj wątek
    • maitresse.d.un.francais Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 16:30
      eeee, myślałam, że dłubać w nosie
      • moonogamistka Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 16:32
        Na noworoczne jeszcze czas, teraz postanawiam, ze nie utyje w swieta;-)
        • khadroma Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 16:46
          O nie moge! :D
          A co Ty taki tworczy dzisiaj jestes?
          Wchodze na FK, a tu co drugi watek Powtorskiego... :)
    • ezoterycznypoznan Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 16:50
      Ja sobie obiecałem że w 2012 zemszczę się na pewnej osobie.
      • moonogamistka Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 16:56
        Powinnismy bys solidarni i zlozyc sie na sesje i terapeuty dla Ciebie.
        • moonogamistka Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 16:57
          ykhm... ;-)
        • khadroma Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 16:58
          Dla mnie? :D
          • maitresse.d.un.francais Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 17:03
            Mam wrażenie, że raczej dla ezoterycznego.
            • khadroma Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 17:07
              Ueeee.... :(
              • moonogamistka Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 17:14
                U mje sie dobrze drzewko ulozylo;-)) Khadroma- co zostanie ze zbiorki- Twoje:-))))
                • maitresse.d.un.francais Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 17:15
                  moonogamistka napisała:

> U mje sie dobrze drzewko ulozylo;-)) Khadroma- co zostanie ze zbiorki- Twoje:-
                  > ))))

Oj tam, podajcie numery kont i każdy niech wpłaca na kogo chce. Chętnie się dołączę (jako beneficjentka hyhy).
                • khadroma Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 17:16
                  A no to dobrze. Moze mnie terapeuta nawroci na przyzwoitosc. ;)
                  • moonogamistka Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 17:17
                    Hyhy:-D Zrobmy "piramide"
                    Chyba, ze to juz karalne//mysli
                    • khadroma Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 17:25
                      Taką jak w Amwayu? :)
    • minasz Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 17:45
      nie patrzec na kobiety przez pryzmat penisa bo to ogranicza moja osobowosc i kreatywnosc
      niestety co roku mam takie postanowienie hehe
      • azjaodkuchni Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 19:02
        Nie czytać głupot...
    • 3artka Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 19:14
      Błagam, nie dotrzymaj postanowienia noworocznego! Uwielbiam piosenkę żołnierską!!!
      • senseiek Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 19:44
        > Błagam, nie dotrzymaj postanowienia noworocznego! Uwielbiam piosenkę żołnierską
        > !!!

Hej ho, hej ho! na dziwki by sie szlo! ;)
        • koham.mihnika.copyright Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 22.12.11, 08:07
          pieniedzy brak, a ch.. jak flak, hejho hejho
    • samuela_vimes Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 19:26
      A to twoje dzieło?
      Wiedziałam.
    • rozczochrany_jelonek Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 19:28
      znajdę sobie jakąś fajną żonę ;)
      • senseiek Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 19:45
        > znajdę sobie jakąś fajną żonę ;)

Ale musi dac TV w ramach posagu? ;)
    • buuenos Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 23:00
      Szkoda,ladnie ci w mundurze i marsze w twoim wykonaniu to prawdziwa rozkosz dla ciala i ducha ,prawie jak paprykarz szczecinski badz tez pasztet podlaski.
      Moje postanowienie:wystapisz na przegladzie. Dla nas,dla narodu i FORUM.
      • triss_merigold6 Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 21.12.11, 23:42
        Paprykarz szczeciński i pasztet podlaski były niegdyś świetne w wakacje pod namiotami czy na innych łódkach. Poza wakacjami nie tknęłam tego syfu, a w wakacje jakoś dobrze wchodziły.
    • six_a Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 22.12.11, 00:02
      w tym roku będę realizować postanowienia z roku poprzedniego.
      tylko nie pamiętam już, co to były za postanowienia. z pewnościo jakieś ambitne.
    • jan_hus_na_stosie2 Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 23.12.11, 00:24
      więcej się uśmiechać :)

• jan_hus_na_stosie2 Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 23.12.11, 00:26
        mniej się irytować rzeczami na które nie mam wpływu, nauczyć się czerpać radość z drobnych przyjemności

• caloka Re: Moje noworoczne postanowienie jest takie... 23.12.11, 00:53
      że...
      pojadę w Bieszczady, i zobaczę tam wschód i zachód słońca
      :)

• maly.jasio Kolobrzeg 23.12.11, 05:03
      i robisz blad.
      Dopoki nie zostanie zlikwidowana ostatnia jednostka wojskowa WP nad Baltykiem.
      i zastapia ja formacje NATO
      to warto spiewac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka