chyba.ze Re: pytanie do kobiet 17.01.12, 19:09 Gdy się ktoś w kimś zakocha niski wzrost, rudy zarost czy inne mankamenty stają się niewidoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: pytanie do kobiet 17.01.12, 19:11 chyba.ze napisała: > Gdy się ktoś w kimś zakocha niski wzrost, rudy zarost czy inne mankamenty stają > się niewidoczne. Rude długowłose o zielonych oczętach som pikne, nawet jak to pieguski;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasjopeja Re: pytanie do kobiet 17.01.12, 20:36 gwiazdka-4 napisała: > Czy któraś z was stworzyłaby zwiazek z facetem ok 167cm wzrostu,m szczuply, sre > dnio przystojny ale za to sympatyczny? Wiem, że głupie pytanie ale tak się zast > anawiam. W sumie wygląd to nie wszytsko ale .. Nie. Za niski o 3 milimetry... Odpowiedz Link Zgłoś
lucky.13 Re: pytanie do kobiet 17.01.12, 21:51 Z jednej strony myślę, ze nie bardzo, z drugiej - 2/3 składu Barcy. No ale atut to nie jest, lecz myślę, że bym przebolała. Myślę, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji - raz spotykałam się z facetem niewiele wyższym ode mnie (mam 162 cm wzrostu), ale okazał się niefajny, więc dylemat z głowy. Poza tym dużo zależy od sylwetki i budowy ciała. Do panów biadolących nad płytkością kobiet w tym wątku (btw. zabawne to jest) - kobiety oceniają wzrost podobnie, jak wy wielkość biustu, więc przestańcie beczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_kkkk Re: pytanie do kobiet 17.01.12, 23:38 Jak bym miale <180 tez bym sie wkurzal ;) Natomiast nie bądz taka mądra, bo kobiety to jeszcze wieksze hipokrytki. Jak kobieta ocenia po wzroscie jest ok, a jak obcy facet powie, ze lubi duże cycki to zaraz cham, burak i prostak. Poza tym szloch i płacz o domena kobiet - jak facet pozna blond cycatą lalunie to ją przeleci kilka razy, zostawi i nie płacze, a kobieta jak spotka przystojniaka to mysli głupia ze zlapala Pana Boga za nogi,a zazwyczaj konczy sie szlochem i placzem. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: pytanie do kobiet 18.01.12, 10:54 Jaki znów prostak? Nie jest grzechem lubienie dużych piersi, jest grzechem budowanie na tym całego związku i odrzucanie tych, które mają małe, choćby miały twarz Scarlett Johanson i intelekt Elżbiety Frąckowiak:) To samo tyczy się wzrostu, penisa, rąk, śledziony itd.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucky.13 Re: pytanie do kobiet 18.01.12, 20:27 Ja o reakcjach w wątku, a ty jakieś fantazje podszyte stereotypami, a może i frustracją. I gdzie tu analogia? Odpowiedz Link Zgłoś
fioletowoczarna Re: pytanie do kobiet 18.01.12, 15:18 Ja osobiście nie widzę w tym problemu,że facet jest równy wzrostem z kobietą:)Nawet nie bardzo lubię tych wysokich, barczystych za którymi wszystkie laski się oglądają, bo czuję się przy nich taka "przytłoczona"...Generalnie facet musi być sympatyczny, zwracam uwagę na oczy i czystość (nieogolony odpada) a przede wszystkim facet musi być po prostu facetem:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena.nocna Re: pytanie do kobiet 18.01.12, 20:40 Chyba musiałabym się mocno zakochać... i przestać chodzić na obcasach. Odpowiedz Link Zgłoś